Már kátyúzzák a csepeli utakat

Csepel.info

Csepelen is elkezdődött a téli úthibák, kátyúk javítása, betömése – értesült a Csepel.info.

A téli időszakban a naponta többször is befagyó és kiolvadó csapadékvíz és az autóforgalomból, kerekekből kiinduló rezgés, mozgás együttesen okozza az úthibák sűrűsödését.

A kátyúzást akkor érdemes megkezdeni, amikor a napi középhőmérséklet megemelkedik, és már nincsenek reggeli fagyok. Vannak azonban olyan utak, amiken kátyúzással már nehéz javítani. A csepeli Popiełuszko út ilyen: teljes felújítására másfél éve megvan a pénz, azonban az M0-ás felújításából eredő dugók miatt nem tudtak hozzákezdeni (úgy tudjuk, hogy nyárra tervezik a felújítást, azonban ezt is csak az M0-ás felújításával összhangban lehet megtenni, különben katasztrofális dugó alakulna ki).

Csepel.info

4 hozzászólás “Már kátyúzzák a csepeli utakat” bejegyzésre

 1. Strici3 szerint:

  Nem katyuzni kellene hanem egyszer rendesen elkesziteni.
  Igaz abban nincs lenzuk

 2. Johnny szerint:

  Strici!
  Nincs a lófaszt! 🙂
  Olaszországban hogyan épültek a komoly autópályák?
  Itt elment LED-re, meg kisvasútra.

 3. Tóth Ervin szerint:

  Ez a kátyúzás annyit ér mint halottnak a csók. Saját szememmel láttam hogy történik. Hideg aszfaltot szórnak a lyukba, amiben benne van az egész téli kosz, por, sőt még falevél is. Ez annyit ér, mint halottnak a csók. Legalább fújnák ki a kátyúból a port, piszkot, és a tiszta gödörbe tennék az aszfaltot. Azután jöhet a “modern” technika, a kátyúba való taposás. Kérdésemre, hogy miért nem tisztítják ki, azt válaszolták, hogy ez csak ideiglenes megoldás. Hát tényleg az. Nem értem, hogy miért nem lehet rendesen elvégezni a munkát?

 4. Kisapó szerint:

  Már megtanulhattátok volna, hogy ha választási év van nagyon beindul a munka. Lehet az akár milyen is. Őket nem az érdekli milyen minőségi munkát végeznek csak kész legyen.

Itt lehet hozzászólni !