Bombakiemelés és hatástalanítás – Németh Szilárd államtitkár közleménye

Németh Szilárd/ Facebook

Fotó: Honvédelem.hu

Köszönetemet szeretném kifejezni annak a 850 honvédnek, rendőrnek, katasztrófavédelmisnek, mentősnek, polgárőrnek, kormány- és önkormányzati alkalmazottnak, akik részt vettek a tegnapi, két egytonnás rombolóbomba Dunából való kiemelésében, hatástalanításában és az ezt megalapozó előkészítő munkában, a 3500 lakos biztonsági kitelepítésében.

Külön elismerés és kiemelt köszönet illeti azokat a hadihajósokat, búvárokat, tűzszerészeket, akik – katonai esküjükhöz híven – életük kockáztatásával végezték feladatukat, s védték meg a lakosok biztonságát, s óvták meg a mindennapok békéjét – írja szombati közleményében Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.

csepel.info

3 hozzászólás “Bombakiemelés és hatástalanítás – Németh Szilárd államtitkár közleménye” bejegyzésre

 1. Jobban szerint:

  Köszönjük!

 2. Dagobert bácsi szerint:

  Németh Szilárd élete kockáztatásával közleményt adott ki! 😉

 3. Qqriq szerint:

  FELHIVÁS!
  A rendőrség jelezte felém, hogy a múzeum feletti szántón találtak egy bombát vagy robbanó eszközt, melyet elkerítettek figyelemfelhívó szalaggal.
  A tűzszerészek kiérkezése előtt a veszélyes tárgy eltűnt a helyszínről.
  Kérek mindenkit aki az esetről bármilyen információval rendelkezik, vagy tud az eltűnt tárgy hollétéről az a rendőrség felé azonnal jelezze a 112-es központi telefonszámon.
  https://www.facebook.com/vertesszolospolgarmester/photos/a.419305118568249/575564142942345/?type=3&eid=ARAoy4BsdSEcCutCjt4tGDjbnPIANyB17bsbau50TmU1m74nGJLx4TvnvD7-grM1YCB9T9O4EuxYO__A&__tn__=EEHH-R

Itt lehet hozzászólni !