Tiltakoztak a hókotrás miatt

Csepel.hu

Az MSZP és a DK képviselői is kifogásolták, ahogy az önkormányzat, valamint az FKF munkagépei tisztították a havat Csepelen. A hókotrók és sószórók igyekeztek mindenhova eljutni, de az iskolák, óvodák, bölcsődék környékén szinte mindenhol megfordultak. Az ok egyszerű: csepeliek jelentős része autóval viszi be az intézményekbe a gyerekeket, az önkormányzatnak pedig évek óta rendezett a pénzügyi helyzete, így hókotrásra is jut pénz.

Horváth Gyula, a DK politikusa videót osztott meg arról, ahogy az Iskola téren, a Kölcsey iskolánál jár a hókotró. „Ahogy szokják mondani, ezért tart itt ez az ország” – kommentálja a videó készítője a hóeltakarítást. A videóból kiderül: nem csak az iskola körüli utakat, de még a KRESZ-parkot is letisztították, ahová a felújítás óta sok gyerekes család jár.

A szocialistáknál a Szárcsa iskola környékének megtisztítása verte ki a biztosítékot. Utána is mentek és lefotózták, ahogy éppen Németh Szilárd háza környékén megy a hókotró. Ők azzal vádaskodtak, hogy csak ott volt hóeltakarítás. Bár ezt a Horváth Gyula által megosztott videó eleve cáfolja, többen jelezték a közösségi oldalon, hogy bizony náluk is, Királyerdő és Csepel számos pontján, nem csak az iskolák körül látták, ahogyan havat takarítanak el az önkormányzat és az FKF munkagépei.

Csepel.hu

6 hozzászólás “Tiltakoztak a hókotrás miatt” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Horváth szokás szerint hazudott egy nagyot és azonnal le is bukott. Erre mondják egyrészt, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta ebet. Másrészt, hogy ha hallgattál volna, bölcs(ebb) maradtál volna. Ha Horváthnak nőne az orra, amikor éppen hazudik, már olyan hosszú lenne, hogy többször körbeérné a Földet. Egy igazi hazug komcsi gazember!

  2. Horváth János szerint:

    Németh Szilárd háza elég messze van az iskolától ahhoz, hogy közpénzből takarítsák a havat.
    Ráadásul neki sem ártana egy kis testmozgás!

  3. Qqriq szerint:

    Németh birkózó, nincs szüksége testmozgásra. Horváth a nagy hóhányó. 🙂

  4. Horváth János szerint:

    Németh kölyök szinten kezdett birkózni, és azon a szinten abba is hagyta.

  5. Qqriq szerint:

    Azonban még így is két vállra fogja fektetni az ellenzéki politikusokat! 😉

  6. Horváth János szerint:

    Azért egy az egyben már kétszer nem sikerült neki.

Itt lehet hozzászólni !