Az önkormányzat gondoskodni szeretne a Csepel SC működtetéséről és felújításáról

Takács Krisztián: nincs szerződésünk az alapítvánnyal

Csepel.info

Egy lakóparkos-plázás beépítési terv a sok közül: ezen a terven meghagyták a stadiont, ám azt nem újítanák fel, csak feltételekkel (forrás: Archiplan.hu)

Egyetlen sportcélú fejlesztési tervvel sem kereste meg az önkormányzatot a Csepel SC tulajdonosi köre az elmúlt nyolc évben – válaszolta kérdésre Borbély Lénárd csepeli polgármester az önkormányzat csütörtöki testületi ülésén. Előtte a hűtlen kezelésért jogerősen elítélt Takács Krisztián MSZP-s politikus rontott a polgármesternek azzal a váddal, hogy nem engedi a kerület az oda tervezett sportfejlesztéseket.

Ehhez képest minden olyan terv, amivel az alapítvány tulajdonosai megkeresték az önkormányzatot, valójában a sportlétesítmény lakóparkkal vagy plázával való beépítéséről szólt.

Csepel továbbra is kizárólag sportfejlesztést tud támogatni a Csepel SC területén. Ezért örömmel venné át, fejlesztené a kerület a láthatóan szándékosan elhanyagolt, tönkre tett létesítményeket

– mondta el a polgármester.

Takács Krisztián, aki a Csepel FC egyik tulajdonosa, az ülésen azt is elmondta: nekik nincs szerződésük a Csepel SC-vel, míg tudomása szerint az önkormányzat utánpótlás csapata rendezett körülmények között jár a még működő focipályákra. Ez azért is furcsa, mert információink szerint Takács az alapítvány tulajdonosai nevében szokott megszólalni a lepusztult létesítményeket még használó sportszervezetek felé, a Csepel FC pedig folyamatosan használja – ezek szerint ingyen vagy feketén – a pályákat.

Szomorú történet

A rendszerváltás óta eltel időszakban a csepeli sportbarátok legfájóbb élménye minden bizonnyal a Csepel SC bontási és beépítési terve. A sportlétesítményt homályos körülmények között, alvilági pletykák szerint 380 millió forintért játszotta át az MSZP egy párthoz közeli befektetői körnek. A Csepel SC bontása 2008-ban, a stadion lámpáinak bontásával és eladásával kezdődött volna, ám Németh Szilárd és Hanzély Ákos ezt sikerrel akadályozták meg.

Azóta – ahogy fent is látható – több terv készült a sportlétesítmény bontására és beépítésére, ám ezeket az időközben megváltozott önkormányzati vezetés kategorikusan elutasította. A Csepel SC-t megszerző üzleti köröket most információink szerint Szenteczky János, Losonci Róbert, Takács Krisztián MSZP-s politikusok, valamint polgármester-jelöltjük, Takács Mónika képviselik.

Csepel.info

8 hozzászólás “Az önkormányzat gondoskodni szeretne a Csepel SC működtetéséről és felújításáról” bejegyzésre

  1. telepi szerint:

    Mi a megoldás? Hogy lehetne visszavenni a tulajdonjogot?

  2. Strici2 szerint:

    Nemeth Szilárd nem mentett meg semmit.
    Az o vezetese alatt viszont megszunt az elsoligas roplabda szakosztaly.

  3. keménylegény szerint:

    A világítótesteket azért nem adták el, mert a tatabányai önkormányzat végül nem szavazta meg a vételárat, a leendő vevő visszalépett.

  4. admin szerint:

    A bontást azért nem tudták végigvinni, mert Németh Szilárd és Hanzély Ákos nevetségessé tették az összes érvet, amit a bontásra felhoztak. Innentől Tatabányán is tudhatták, miről szól a történet.

  5. Dagobert bácsi szerint:

    Az önkormányzat a Csepel SC javát akarja, DE NEM ADJÁK! 😛

  6. keménylegény szerint:

    admin!
    Élénk és szánalmas a hűbéres fantáziád.

  7. […] 2018: Az önkormányzat gondoskodni szeretne a Csepel SC működtetéséről és felújításáról […]

  8. […] 2018: Az önkormányzat gondoskodni szeretne a Csepel SC működtetéséről és felújításáról […]

Itt lehet hozzászólni !