22 tonna burgonyát és 12 tonna almát osztott szét az önkormányzat

Csepel.hu

A hagyományokhoz híven idén is szervezett az önkormányzat a családok anyagi terhének enyhítésére ingyenes burgonya- és almaosztást.

Idén is nagy érdeklődés kísérte az önkormányzat szociális akcióját, amelynek keretén belül a Csepeli Városkép Kft. szervezésében és a Csepeli Városgazda Zrt. segítségével 4400 zsák krumplit és 4400 zsák almát osztottak ki.

Borbély Lénárd polgármester vezetésével, Morovik Attila és Ábel Attila alpolgármesterek, Czibulyáné Szonday Szilvia, Pintér József Gáborné, Zupkó János, Bercsik Károly, Balogh Ernő önkormányzati képviselők, valamint az önkormányzat munkatársai hét helyszínen (Ady lakótelep, Béke tér, Nyuszi sétány, királymajori posta, Mélyutcai parkoló, Radnóti Miklós Művelődési ház előtt és a Vízművek lakótelepen), szombat reggel 7 órától várták az érdeklődőket, akiknek csak a csepeli lakcímkártyájukat kellett felmutatniuk. A Duna utcai nyugdíjasház lakóinak a polgármester és csapata személyesen vitte el a zsákokat. Többen már egy órával a kezdés előtt sorban álltak, így mindenhol hosszú sorok alakultak ki. Az osztás mégis gyorsan és zökkenőmentesen lezajlott, mindenkinek jutott a burgonyából és az almából. Többen megragadták az alkalmat és kezet szorítottak a polgármesterrel, megköszönték az ajándékot és gratuláltak a városvezetés munkájához. A családok összesen 22 tonna krumplit és 12 tonna almát vihettek haza.

További képek itt.

Csepel.hu

8 hozzászólás “22 tonna burgonyát és 12 tonna almát osztott szét az önkormányzat” bejegyzésre

  1. Dagobert bácsi szerint:

    4400 szavazat behúzva a jövő őszi választáson a Fidesznek és Borbély Lénárdnak! Ennyi!

  2. Lovas szerint:

    Ennyinek nézik az embereket Horváth elvtárs. Gondolom ezért adta komcsi önkormányzat a karácsonyi kolbászt a szimpatizánsainak plusz tízezer forinttal.

  3. Dagobert bácsi szerint:

    Krumpli, hagyma, kolbász, ez kell a paprikás krumplihoz! Fogmosás helyett megteszi egy alma is! Ezek szerint a szélkakasok járnak jól, akik mindig oda szavaznak, ahová kell! 😉

  4. csak úgy ... szerint:

    Azért el kellene gondolkodni azon, hogy pár száz forintos adományért, több ezren állnak sorba Csepelen.
    Magyarországon dübörög a jólét! De úgy tűnik, hogy nem mindenkinek!

  5. csak úgy ... szerint:

    Az osztók kék dzsekije mennyibe került?

  6. Johnny szerint:

    A sorbanállók fele vélhetően rászoruló, a másik fele potyaleső.
    Láttam mindkettő “formátumot” sorba állni.

  7. Pilsner Urquell szerint:

    Csak úgy – csak így: Ez hosszú távon teljesen pártsemleges dolog. Magyarországon mindig is dübörgött a jólét. És mindig az volt az imádott király, aki osztott pár száz forintos potyát az általa biztosított dübörgés halláskárosuljainak.

  8. Dagobert bácsi szerint:

    Johnny: A sorbanállók fele vélhetően rászoruló, a másik fele potyaleső.

    A HARMADIK FÉL, AZAZ AZ OSZTÓK MEG SZAVAZATLESŐ!

Itt lehet hozzászólni !