Csepeli KRESZ-park: olvasóink 97%-a szerint fontos

Csepeli Hírmondó, Csepel.info

Hatszáznál is többen szavaztak arról, hogy fontosnak tartják-e a gyermekek részére a közlekedési ismeretek tanítását. A kérdést az után tette fel a Csepel.info hírblog Facebook-oldala, hogy élesen bírálta Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció csepeli elnöke az önkormányzat által átadott, teljesen felújított és kibővített Iskola téri KRESZ parkot.

A politikus szerint minden szülő megtanítja a közlekedési szabályokat a gyerekeknek, ezért felesleges ezzel külön is foglalkozni. A szavazáson azonban csak a véleményt nyilvánítók 3 százaléka értette egyet vele.

A szavazók 97 százaléka szerint hasznos a közlekedési ismeretek tanítása – és így a megújult csepeli KRESZ-parknak is van értelme.

Csepel.info

3 hozzászólás “Csepeli KRESZ-park: olvasóink 97%-a szerint fontos” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Szinte hihetetlen, legalább 18 szavazó az nem kevés! Nem számítottam rá, hogy ilyen sokan osztják ennek a balféknek a véleményét. Szerintem itt inkább tévedésekről, félrekattintásokról lehet szó, mert az emberek 3%-a nem lehet ennyire hülye.

  2. Dagobert bácsi szerint:

    Én is örülök az eredménynek! A Csepelinfó olvasóinak 97%-a szerint fontos! Ami hatszáz főt jelent! A nemmel szavazó 18 személlyel együtt tehát, a Csepelinfónak 618 olvasója van!

    Csak tudnám, Ábel Attila miért dicsekszik mindig tízezernél több olvasóval!

  3. Dagobert bácsi szerint:

    A Csepelinfó úgy dicsekszik az olvasói számával, mint a hajdani úrinő, miszerint harminc udvarlója volt! Volt, volt, de nem egy időben! 😛

Itt lehet hozzászólni !