VII. Erzsébet bál – csepeli családokat és gyermekotthonokat támogattak

Csepel.hu

A csepeli önkormányzat idén hetedik alkalommal rendezte meg a Szent Erzsébet Jótékonysági Bált november 17-én. Borbély Lénárd polgármester köszöntötte a megjelenteket.

A bál fővédnöke, Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója volt, aki videóüzenetben üdvözölte a vendégeket.

A jótékonysági bál alapvető célja a rászoruló vagy hátrányos helyzetű közösségek támogatása. Ebben az évben a nehéz körülmények között élő csepeli családok megsegítését tűzték ki célul a csepeli lelkészi kör bevonásával, valamint a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által fenntartott gyermekotthonok támogatását. A belépő és támogatói jegyek árából, valamint az egyéb felajánlásokból befolyt összegekből közel 1,5 millió forint támogatást sikerült összegyűjteni a rászorulók részére.

A jótékonysági gálaműsor keretében palotást táncoltak a Csepeli Német Nemzetiségű táncegyüttes tagjai, majd Keresztes Ildikó művésznő szórakoztatta a jelenlévőket.

A bálon jelen voltak Ábel Attila és Morovik Attila alpolgármesterek, önkormányzati képviselők, csepeli vállalkozók, önkormányzati cégek dolgozói, valamint azok, akik támogatni kívánták a fenti kezdeményezést.

A bált a Csepeli Városkép Kft. szervezte, az est fő támogatója a csepeli önkormányzat volt. Kiemelt támogató az Alpiq és a Horizont Global Kft. volt.

A tombola nyereményeit felajánlották a LAMAR Építész Iroda (fődíj), a Win-Group Kft., a Folly Arborétum és Borászat, a Rizmajer Kézműves Sörház, a LaPanna cukrászda, a Fuxin ltd. és az Agricolae Kft.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !