Kellemes utazás, szép élmények a családi hajókiránduláson

Csepel.hu

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén második alkalommal vettek részt érdeklődő családok az önkormányzat ingyenes dunai hajókirándulásán. A Boráros téri kikötőből indult Zsófia főhercegné rendezvényhajón színes programok, felejthetetlen panoráma és teljes körű vendéglátás fogadta a résztvevőket. A gyerekek és szülők egyaránt jól érezték magukat a Csepeli Városkép szervezte nyárutó rendezvényen.

A programon jelen volt Borbély Lénárd polgármester is, aki rövid köszöntőjében utalt rá, hogy idén 2018-ban hivatalosan a családok éve van. Mint mondta, ezért döntöttek úgy, hogy ebben az évben három hajókirándulást szerveznek a családoknak.

A sétahajó fedélzetén hamar nagy lett a nyüzsgés, a gyermekek mindjárt megtalálták a kedvükre való elfoglaltságot. A fiúk főleg mini ping pongoztak és csocsóztak, a lányok figyelmét a színezés, a kézműveskedés kötötte le. A kicsik körében változatlanul az arcfestés hódított, azonban a csillámtetoválásért is sokan rajongtak. Nagy sikere volt az óriás majom figurának, a szülők fotózással örökítették meg a pillanatot. A vidám hangulatról a Buborék együttes gondoskodott, interaktív koncertjükön együtt táncoltak a családok, a népszerű vonatozás sem hiányozhatott a programból. Aki a rendezvény végére sem fáradt el, a kötélhúzásban próbára tehette erejét.

A borús idő ellenére jónéhányan a fedélzeten töltötték idejüket, a fővárosi panoráma páratlan látványt nyújtott. A közel háromórás hajóúton a Margitsziget és a Rákóczi híd közötti kilátásban gyönyörködhettek kicsik és nagyok.

A megkérdezett utasok szívesen hajóznának újra, többen dicsérték a kiváló szervezést és a bőséges ellátást, a gyermekek még jégkrémet is kaptak.

Idén ősszel még egy családi hajókirándulás lesz.

Megkérdeztük: Hogyan érezték magukat a résztvevők?

 

Csömör család

„Nagyszerű élményt volt együtt lennünk, a Buborék együttes tetszett a legjobban, közösen táncoltunk a családdal. A kislányom az arcfestést kedvelte, én örültem, hogy nagyon kedvesek az útitársak és közvetlen a személyzet. Jó kis nyárzáró buli volt profi szervezőkkel, szívesen jövünk újra” – mondta el Andrea.

 

Szűcs család

„Nagyon jól éreztük magunkat, gyorsan eltelt az idő a remek programokkal. Viki örült a lufiknak, jól szórakozott az együttes dalain, körben is táncolt, aztán bekapcsolódott a vonatozásba, majd rajzolgatott. Rendkívül bőséges ellátást kaptunk, szuper volt a szervezés, jövőre is szívesen eljönnénk” – tette hozzá az anyuka.

 

A teljes galériát megtekinthetik IDE kattintva.

Antal Zsuzsa

Csepel.hu

Egy hozzászólás “Kellemes utazás, szép élmények a családi hajókiránduláson” bejegyzésre

  1. 1olvasó szerint:

    Mikor lesz a 3-ik alkalom időpontja?
    Akik már részt vettek a korábbiban, ők jelentkezhetnek újra? (e évben)

Itt lehet hozzászólni !