Szabó Szabolcs elkelt – a DK és az LMP is licitált rá

Csepel.info, Hír TV

14566413_1203172083080338_9003499953436652526_o-1

“Már elkelt” – írta a Facebook-on Borka-Szász Tamás, a Demokratikus Koalíció politikusa abba a posztba, ahol a szocialisták éppen Szabó Szabolcs dobra veréséről vitáztak.

Az Együtt sikerrel zsarolta ki, hogy Szabó Szabolcs maradjon az egyetlen balliberális jelölt Csepel-Soroksáron. Ám a párt belebukott abba, hogy a zsaroláson, pénztarháláson és a sípoláson kívül semmit sem tudtak felmutatni a politikában. Ezért napok óta jelentek meg arról hírek, hogy Szabó Szabolcs eladósorba került. Lapunk szavazást is indított a lehetséges vevőkről, ahol a DK-ra és az MSZP-re tippeltek a legtöbben.

A Hír TV Reggeli járat című műsorában Juhász Péter arról is beszélt, hogy Szabó Szabolcs tárgyal az LMP-vel és a DK-val is, de kizárólag az ő döntése lesz, hogy – virágnyelven – “melyik frakcióban tudja majd leginkább képviselni a szavazóit”. Magyarul, hogy ki ígér neki több pénzt és pozíciót.

Azt azonban, hogy mi lett a licit eredménye és Szabó hol folytatja tovább Soros György érdekeinek képviseletét és pártja zsaroló politikáját, jelen pillanatban még nem tudjuk. A szocialisták fórumán ugyanis ezt nem közölték a bennfentesek. Mi továbbra is arra tippelünk, hogy a DK lesz az új tulajdonos, és a hivatalosan ma is Gyulán lakó Szabót a 2019-es önkormányzati választásokon akarják majd polgármester-jelöltként indítani.

Csepel.info

18 hozzászólás “Szabó Szabolcs elkelt – a DK és az LMP is licitált rá” bejegyzésre

  1. breki szerint:

    Koszorus lányok kik lesznek

  2. Szabó Imre szerint:

    Elpicsázta a rezsimaflát 🙂 😛
    Szabó Szabolcs ismét elpicsázta.
    Szilárd kevés volt mint Deutch Tamásban a jó szándék!

  3. Tóth kati szerint:

    Szabó imre tán a kisbuzi rokona vagy,hogy ennyire örülsz neki?Ez a kisbuzi még el is hiszi magáról,hogy ő az ász.Szánalmas.Kisbuzi minden ténykedése ellenér Csepel tovább fog fejlődni,ti meg lökjétek csak primitív,gyűlölködő dumátokat.Lepereg rólunk.

  4. Szabó Imre szerint:

    tót kati fröcsög itt primitivizmusról meg gyűlölködésről, 3x írta le, hogy “kisbuzi” 😀
    Húzza csak ki a buta kis fejecskéjét rezsiszilárd hátsójából és vegye észre, hogy
    ismét lapátra rakták a főnökét.

  5. Jobban szerint:

    Valóban rendkívül szánalmas ez az ömlengő éljenezése Szabó Szabolcs képviselőnek. Tett valami előrevivőt Csepel érdekében az elmúlt ciklusban? Érzékelhető valami előrevivő neki köszönve?
    A balliberális “fellegvár” minden balliberális pártjának minden erő összefogásra szüksége volt, hogy Szabó Szabolcs képviselje Csepelt. Ha Németh Szilárd alelnök és képviselő úr nem segítette volna a kerületet, hanem az MSZP regnálás alatti kis porfészek maradt volna továbbra is, akkor lehet, hogy a kedves balliberális szavazók is inkább a változásra voksoltak volna. De így, hogy más fejleszti a kerületet, így maradhat a baloldali jelölt akinek eddigi tevékenységéről senki sem tudott meggyőző áttekintést adni.
    Ahogy Tóth Kati írja, Csepel tovább fog fejlődni, Németh Szilárd alelnök és képviselő úr közbenjárásának köszönve, a primitív gyűlölködők pedig csak folytassák szánalmas és alantas gonoszkodásukat.

  6. Jobban szerint:

    Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hajrá Csepel!

  7. Horváth János szerint:

    Tóth kati szövege után másokat vádolni gyűlölködéssel stb. bizony érdekes gondolatokat
    ébreszt.

  8. Qqriq szerint:

    Ha Szabó szerint nincsen demokrácia, miért veszi át a képviselői mandátumát? Hát így hogyan tudja majd képviselni a szavazóit?

  9. Nagyapó szerint:

    Elképedtem a csepeli szavazókon. Mire szavaztak? Milyen programra? Az Együtt, az MSZP, a DK, az LMP programjára? Mindegy, hogy Gyurcsány(i), vagy Szél?
    Dr. Szabó ennyire nem nézheti le szavazóit! Vagy igen?
    “Gondoljátok meg proletárok!”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Horváth János szerint:

    Igaza van! A “Migráns, migráns, migráns” program épp elegendő a győzelemhez, mert
    ugyebár többet a Fidesz sem mondott.

  11. Pastorius szerint:

    Nagyapo. Remelem a hombarfeju nagy vezerednek sajat adakozasbol fogtok gyujteni, hogy ki tudja fizetni a vesztes pere bunteteset. Ja basszus elfelejtettem. A 4.5 milliardbol csak megoldja valahogy. De azert javaslom kezdjunk gyujtest. Varom az adomanyokat.

  12. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Igen, a Fidesz nem mondott többet, mert ez elég volt vízválasztónak a kormánypártok és az ellenzék között. A nép megértette, lett 2/3. Felesleges lett volna a rezsicsökkentést, béremelést, kórházak felújítását, vasútépítést, autóbuszok cseréjét, stb. felemlegetni, mert az a zellenzéki zemberek lehazudják, de azt, hogy kell-e muzulmán, vagy néger szomszéd, mindenki megértette.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  13. Jobban szerint:

    Valóban elképesztő a csepeli szavazók “logikája, gusztusa” akik kinek a programjára adták le a szavazatukat…Együtt, MSZP, DK, LMP? De akik visszaléptek is milyen programra “kényszerítették” a szavazók bizalmát? Tenk András LMP programja mennyiben valósul meg Dr. Szabó Szabolcs programjában? Mennyire hiteles manőver ez elindulni az LMP-től és az Együtt-ig eljutni, amely már az 1%-ot sem érte el….? Politikai ámokfutás ez… Kinek a javát szolgálja, a megválasztott képviselőjén kívül? És a visszalépő képviselők “lelkiismerete” tiszta?

  14. Jobban szerint:

    “…Önt mintaképnek tekintjük és Magyarországot zászlóvivőnek.
    Nekünk segítségre van szükségünk. Az Ön segítségét kérem. Ezt téve pontosan tudatában vagyok annak, hogy mi, nyugat-európaiak kérjük Önöket, közép- és kelet-európaiakat arra a segítségre, amit nem kaptak meg tőlünk, amikor Önök voltak Európa megszállt része, amelyet lerohantak, megaláztak és elfoglaltak. A szabad Európa oldalt cserélt – az olyan embereknek köszönhetően, mint Ön.
    Hamarosan látni fogja, hogy a nyugat-európaiak menekültként, csapatostul rohannak majd Keletre. Ez már meg is indult.”
    https://magyaridok.hu/belfold/renaud-camus-levele-orban-viktorhoz-3020581/

  15. Nagyapó szerint:

    Pastorius!
    Pro primo először (ahogy szás eetás mondta): ez egy magyar fórum, írjon magyarul!
    Pro primo másodszor (ahogy szás eetás mondta): nem tegeződöm akárkivel!
    Pro primo harmadszor (ahogy szás eetás mondta): a hazugság a hülyeséggel keverve – ahogy ripacs főnökétől tanulta – nem vezet sehova!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Már megint igaza van. Sikerül egy aljas gyülöletkampánnyal győzni, csak sajnálni lehet azt,
    aki ennek örülni tud!

  17. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Régi komcsi trükk vádolni az ellenfelet avval amit csinálunk. Hallgassa meg az ellenzéki vezetőket, szóvivőket akik soha nem saját programjukról beszélnek, hanem a polgárokat szidják. Ezt unta meg a többség, ez az igazi gyűlöletbeszéd. Ilyet Orbántól nem hallott.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. Horváth János szerint:

    Nagyapó!! Az ellenzéki vezetők a Fidesz eddigi, hazugságokra alapozott “jótéteményeit”
    vitatták, és ordas hazugság azt állítani, hogy nem beszéltek a programjaikról! Mert nekik
    volt programjuk, ellentétben a Fidesszel. Az, hogy a “régi komcsi trükköt” alkalmazza,
    nyilvánvaló. Orbántól szemetebb dolgokat is lehetett hallani, pl. az öcsényi ügy vagy a
    Figyelő listázása.

Itt lehet hozzászólni !