Nyílt korrupció Csepel-Soroksáron: Karácsony Gergely szerint sikerül – videóval

ATV, Csepel.info

Karácsony szerint 95 százalék, hogy sikerül a korrupció

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint 95 százalék az esélye annak, hogy kedden vagy szerdán sikerül leboltolni a legfontosabb körzetekben a visszaléptetéseket. Csepel-Soroksáron már a múlt héten tisztázták a visszalépések árát Szabó Szabolcs és Bangóné Borbély Ildikó részéről.

Szabó Szabolcs a Hír TV-nek lediktált feltételei szerint a csepeli MSZP-s polgármester-jelöltségért és az MSZP részéről egy másik országgyűlési körzetben való visszalépésért cserében mond le a csepeli-soroksári jelöltségről. Egy informátorunk szerint Bangóné részéről 40 millió forint volt a kikiáltási ár Soros György felé. Ez kevesebb, mint Szabó feltételei euróban. Így nagyobb eséllyel Bangóné fog a végén visszalépni:  ő és az MSZP csak pénzt kér, nem pozíciót.

„Ez nem az MSZP-Párbeszéd szövetség döntése, ebben részt kell vennie az összes többi pártnak: Demokratikus Koalíciónak, az Együttnek és az LMP-nek is, bár utóbbinál más a helyzet, mert nem nyitottak hivatalosan a tárgyalásokra” – jegyezte meg Karácsony Gergely a licitről az ATV Start című műsorában. Vasárnap a DK és az Együtt vezetésével tárgyalt, beszélt az LMP politikusaival is, de azt nem nevezné tárgyalásnak. Hozzátette, tárgyalna a Jobbikkal is, ha ők akarnának vele értekezni – idézi az ATV.

„Csak legyen megoldva”

Csepellel kapcsolatban Karácsony Gergely úgy vélekedett, hogy Szabó Szabolcs és Bangóné Borbély Ildikó közül csak egy jelöltnek kéne maradnia a végére, ezért azt tudja elképzelni, hogy

amelyik párt visszalép, kárpótolja a másikat.

„95 százalék szerintem, hogy lesz visszalépés Csepelen. Úgy gondolom, hogy majdnem mindegy, hogy ki lép vissza, csak legyen megoldva, azt kell látni, hogy,

aki visszalép, annak máshol előre kell lépnie”

– vélekedett Karácsony. A visszaléptetésekkel kapcsolatban arról beszélt,

10-15 körzetet érinthet az a csomag, aminek az előkészítése most zajlik.

Az ATV szerint Karácsony Gergely nagyon fontosnak érzi, hogy a választások előtti utolsó napokban azt üzenjék az országnak, hogy a saját ügyüknél van egy fontosabb számukra: az ország ügye.

Ezért szánhatnak olyan sok pénzt és pozíciót a jelöltek felvásárlására.

Csepel.info, ATV.hu

13 hozzászólás “Nyílt korrupció Csepel-Soroksáron: Karácsony Gergely szerint sikerül – videóval” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    A majmok vernyogása !

  2. propaganda szerint:

    Remélem, meglesz a visszalépés, és azután Tenk András is visszalép, mert akkor már ő lesz az egyetlen akadálya Németh Szilárd legyőzésének!

  3. robi szerint:

    Az informátor tett feljelentést, vagy marad bűnpártoló?

  4. Qqriq szerint:

    Bagóné csak a lóvét lesi. Szabó szándékosan kér sokat, hogy ő maradjon állva. Foghatja majd a fejét, ha végül a két szék között a földön köt ki!

  5. Tóth kati szerint:

    Hányinger amit csinálnak.Pénzért bármilyen árulásra képesek.Ha meggyőződésből mondana le valamelyik,hogy nyerjen a jobbik/nem a párt/,de nem pénzért.Férgek!Szerintük a Haza bármikor ,bármennyiért eladó.Óriási szégyen lenne Csepelre nézve,ha ezek közül valamelyik nyerne.Az Együtt ugyanolyan gennyes hazaáruló párt,mint az mszp.Képzeljük el hatalomra kerülve bármit eladnábak fillérekértmcsak a zsebükbe tegyenek egy kerek összeget.Mindent el fognak megint kótyavetyélni,a gázműveket,elektromos műveket,vízműveket,a Molt…mindent.És mi meg majd fizethetjük a hatalmasra nőtt közműárakat.

  6. Nagyapó szerint:

    “Az ATV szerint Karácsony Gergely nagyon fontosnak érzi, hogy a választások előtti utolsó napokban azt üzenjék az országnak, hogy a saját ügyüknél van egy fontosabb számukra: az ország ügye.”
    Igaza van, az országunk legfontosabb ügye eldönteni, hogy arabokkal, négerekkel akarunk-e élni, vagy nem? Ha a migránspárti (megfizetett) ellenzék nyer, elárasszák az országot a muszlimok és Magyarországnak vége! Évente 10 000 migráns a családegyesítésekkel ~ 40-50 ezer, amihez jön a szaporulat! Ezt nem lehet helyrehozni, mint a rossz gazdaságot.
    Erre nem ad az ellenzék tiszta választ. Mindegy, hogy Bangóné, vagy Berecki, Tenk, vagy Szabó, egyikük sem védi a magyarságot!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. k szerint:

    szabó szabolcs mit tett a kerületért a képviselősége alatt ?
    számoljon el az el nem végzett munkájával, és takarodjon! a szocialista kurva is takarodjon vele együtt !!!

  8. Katalin szerint:

    Tóth Kati! Vissza az agarakkal! A fidesz már kiárulta az országot, minden a saját zsebükbe vándorolt! Nem tudom hol élsz Te?! Csak azt hallod, látod, amit akarsz? Tájékozódni kellene egy kicsit jobban! Ennyire elvakult nem lehet valaki! Hagyjuk már ezt a migránsozást! Te hány migránssal találkoztál már? Nem kellene mindent megenni, amit a fidesz kitalál! Hányok már a sok óriás plakáttól, amin hőn szeretett miniszterelnökötök van a “Nekünk Magyarország az első!” szlogennel! Undorító hazugság!
    Tóth Kati hány éves vagy?

  9. Tsepeli szerint:

    Hányjál féreg a román testvéreiddel együtt!

  10. Jobban szerint:

    Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok! Hajrá Csepel!

  11. Kaschauer szerint:

    A maffiabaloldal szavazatokkal és jelölésekkel kufárkodik.

    Soha, de soha nem szabad a hatalomnak még a közelébe sem engedni ezt a maffiabaloldalt.

  12. […] Szabolcsnak a csepeli MSZP-s polgármester-jelöltséget ajánlották fel. De neki ez kevés, ő azt is kéri, hogy egy másik körzetben lépjen vissza az MSZP az Együtt javára. Bangóné […]

  13. […] Szilárdnak így nincs már igazi csepeli vagy soroksári kihívója. A csepeli egyeztetésekről itt írtunk, és itt lehet tippelni, ki marad meg a jelöltek közül a balliberális […]

Itt lehet hozzászólni !