Tehéntrágyával köszöntötték Vonát egykori barátai Csepelen (PS-videó, képgaléria!)

Pesti Srácok

Vona Gábor Csepelen tartott budapesti lakossági fórumot, amelyre elmentek a kiábrándult Jobbikosok és gárdisták.2018.03.26. Fotó: Horváth Péter Gyula

A müezzin imára hívó énekének kíséretében marhatrágyát helyeztek el a Vona Gábort szállító furgon elé a Magyar Gárda egykori tagjai, illetve a Jobbik immár követhetetlen politikai pályájában csalódott volt Jobbikosok, amikor a pártelnök hétfőn korteskörútjának csepeli helyszínére érkezett.

A kiábrándult emberek a PestiSrácok.hu stábjának elmondták, hogy egy meghívót szerettek volna átadni Vonának, amellyel egy vitaestre invitálták volna, amelynek témája Magyarország és a keresztény Európa sorsa, de a Jobbik vezetősége nem állt szóba velük.

A Csepeli Munkásotthonban megtartott rendezvényen a sajtó nem vehetett részt, mert a jobbikos furfangnak köszönhetően az eseményre úgy lehetett regisztrálni, hogy a meghirdetésekor már lejárt a jelentkezés határideje. A kérdéseket amúgy sem kedvelik mostanában a Jobbikban, ezért egy kisebb hadseregnyi, a párthoz kötődő biztonsági őr akadályozta meg, hogy a Vona Gábor nagy fórumának titulált performanszra illetéktelen kérdezősködők bekerülhessenek.

A csalódott jobbikosoknak pedig lett volna kérdésük bőven, stábunknak elmondták, nagyon kíváncsiak arra, hogy egykor szeretett pártjuk most merre tart, Vonáék valóban megtagadták-e a nemzeti radikalizmus eszméjét, és mi a helyzet a muszlimokhoz törleszkedéssel.

Az egykori jobbikosok egyöntetűen elítélték az ózdi polgármester minősíthetetlen viselkedését, szerintük Janiczak Dávidnak semmi keresnivalója nincs a közéletben. Az érintettek felvetették, hogy Vona Gábor mostanában sokszor hangoztatja, Orbán Viktor nem akar vele nyilvánosan vitázni, miközben Vona az egykori társaival sem áll szóba, és testőrök hadával akadályozza meg, hogy volt szövetségesei kérdéseket tehessenek fel neki.

A volt jobbikosok között Csepelen teljes volt az egyetértés abban, hogy mivel egykori pártjuk csúnyán elárulta őket, ezért a Fideszre szavaznak április 8-án. A fórum után pánikszerűen menekülő jobbikos politikusok közül stábunknak sikerült megszólaltatnia Z. Kárpát Dánielt, aki néhány röpke pillanatra betekintést engedett számunkra a párt értékrendjébe: a Jobbikban nincs Janiczak-ügy, nincs Janiczak-kérdés, a nőgyalázó ózdi polgármester történetéből a vezetőség azt a következtetést vonta le, hogy napról napra egyre több választópolgár szeretne kormányváltást április 8-a után.

Forrás: Pesti Srácok

2 hozzászólás “Tehéntrágyával köszöntötték Vonát egykori barátai Csepelen (PS-videó, képgaléria!)” bejegyzésre

  1. Happy szerint:

    ” A kérdéseket amúgy sem kedvelik mostanában a Jobbikban…” 😀 😀 😀

    Nem is tudom, melyik párt képviselői menekülnek el az újságírók elől! Nem is tudom melyik párt miniszterelnöke álldogált a függöny mögött. Nem is tudom melyik párt vezettette ki kopaszokkal a Hír Tv riportereit! Nem is tudom…
    Szánalmasak vagytok! Ezzel én nem a Jobbikot védem, de itt ti semmilyen őszinte kritikát nem fogalmaztatok meg az évek hosszú során.

  2. Happy szerint:

    Ja, és ki törleszkedik a Muszlimokhoz??? Talán a kedves Orbán és családja aki ” csokoládéról ” tárgyalt az arabokkal, vagy a nagy magyar-török barátság? Ki szomszédja volt egy terrorista???
    Meg ez? :

Itt lehet hozzászólni !