Már 11 képviselőjelölt adta le ajánlóíveit

Csepel.info

11-en adták le szerdáig Csepel-Soroksáron az ajánlóíveiket ahhoz, hogy hivatalosan is országgyűlési képviselőjelöltek legyenek. A nagyobb vagy ismertebb pártok közül a Fidesz-KDNP, az MSZP, az Együtt és a Momentum – értesült a Csepel.info.

Úgy tudjuk, összesen 46-an vették fel az országgyűlési jelöltséghez szükséges ajánlólapokat. Az ajánlások gyűjtése egészen jövő hét hétfőig folytatódhat. Mivel pár napig még kitart a hideg idő, várható, hogy a hétvégén és hétfőn is folytatódik a versenyfutás. A nagy pártok közül a Jobbik és az LMP sem adták még le az ajánlólapokat.

Lapunk közérdekű adatkérésére azt a választ kaptuk, hogy adatkérésünk időpontjáig Németh Szilárd (Fidesz-KDNP), Bangóné Borbély Ildikó (MSZP-Párbeszéd) és Szabó Szabolcs (Együtt) szerezték meg a hivatalos jelöltséghez szükséges 500 érvényes jelölő aláírást. Más pártok is leadták a jelöléseket, ők azok:

  • Bokor Sándor, az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt
  • Bossányi Edina, a Magyarországon Élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja
  • Kovács Enikő, az Iránytű Párt
  • Soós Réka, a Szegény Emberek Magyarországért Párt
  • Honti-Majoros Ildikó, a Közös Nevező 2018 Párt
  • Grubicska Kitti, a Haladó Magyarországért Párt
  • Nagy-Kovács Géza Csaba, az Elégedett Magyarországért Mozgalom
  • Dukán András Ferenc, a Momentum Mozgalom
  • Birkás Bence, a Nemzeti Együttműködés és Megbékélés Párt

Csepel.info

8 hozzászólás “Már 11 képviselőjelölt adta le ajánlóíveit” bejegyzésre

  1. Tóth kati szerint:

    Szeretném megkérdezni a t.ellenzéki szavazóktól:ha a fidesz kormány mindent ellop,akkor miből fizettük vissza a bajnaiék által felvett 8000 milliárd imf kölcsönt négy év alatt,miből telik a csokra,családi adókedvezményre,ingyenes tankönyvekre,gyerek étkeztetésre,nők negyvenéves nyugdíjára,fizetésemelésekre,a négyes mtro befejezésére,a Várket bazárra,a Kossuth tér felújítására,a csepeli tüdőgondozó felújításra/helyi pl/…stb.És mit fognak szólni ahhoz,ha ezeket gyurcsánykarácsonyszél kormány mind megszünteti.Mert az lesz,ha nyernek.És azt is tudhatja mindenki,hogy az EU-ban is földig fognak hajolni,és mindenbe bele fognak egyezni.És az EU a migránsok közül is a legalját fogja idetoloncolni.És nem fognak innen elmenni,mert az osztrákok már lezárták a határaikat és a németek is le fogják zárni kelet felé.Majd mennek az olaszok felől és aki nem kell nekik mind ide lesz toloncolva.Szabó kisbuzi már alig várja,hogy így legyen,de akkor majd ne panaszkodjatok!

  2. Tóth kati szerint:

    Egy felmérés szerint:afrikában minden harmadik ember európában képzeli el a boldogulását.Mi lesz itt?

  3. Happy szerint:

    Szasztok!

    Régen voltam már erre, jó látni, hogy már a kutya sem olvassa ezt a szennylapot. Remélem a fidesz bukása után ez is megy a kukába Nagyapóstól, Ábelestől meg a kurva Tóth Katistól!

    Na csá!

  4. pl szerint:

    Te Kata! Szerinted a csepeliek tényleg ilyen hülyék? Nem szégyelled magad? Esetleg ez központi utasítás? Már gazdád is (sőt! még Bayer is) érzékeli, az embereknek tele a töke az egybites üzeneteitekkel és egybites pártkatonáitokkal (mint például amilyen te vagy)… Naaa sikerült nem lehülyézni a hülyét… 🙂

  5. belekotkot szerint:

    T. admin

    Azt lehet tudni hogy a Fidesz mire gyűjt még aláírásokat csepelen ? Tudtommal a Szilárd már leadta és be is jegyezték Őt így már nem kellenek az aláírások. Akkor vajon mire gyűjtik ?

  6. Nagyapó szerint:

    belekotkot! Sétáljon oda egy Fidesz pulthoz és kérdezze meg!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. belekotkot szerint:

    Köszönöm Nagyapó. Ezek szerint maga se tudja. 🙂

  8. Nagyapó szerint:

    belekotkot tudom, de nem vagyok óvodapedagógus, hogy a Miértkéket oktassam.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !