Megszüntetnék Csepel önállóságát is

Csepel.hu

Dr. Szabó Szabolcs pártja, az Együtt önkormányzatokat vonna össze.

Fő céljuk az önkormányzati ellenállás eltakarítása a bevándorlás útjából. Ha nincs polgármester, ha nincs önkormányzat, akkor nincs, aki a helyiek hangját hallassa, akkor nincs, aki a csepeliek érdekében lépjen fel. Szabadon jöhetnének a migránsok Csepelre.

Elképzelhetőnek tartják, hogy áprilistól a csepelieknek Erzsébetre vagy Budafokra kell átutazniuk az önkormányzati ügyeik intézése érdekében? Pedig dr. Szabóék bevallottan erre készülnek. Össze akarják vonni az önkormányzatokat. Persze ennek – a választási programjukban szereplő – intézkedésnek ez csak a mellékhatása.

Már a régi gyártelepeket is kinézték maguknak

Juhász Péter, a párt elnöke a napokban nyilvánosságra került felvételen első lépésben és a választások után azonnal 10 ezer bevándorló befogadását tenné kötelezővé. A videóban megemlíti, hogy természetesen ezt a számot idővel növelni kell. Vajda Zoltán, az Együtt elnökségi tagja és XVI. kerületi képviselőjelöltje pedig már két éve szorgalmazza, hogy az Ikarus egykori XVI. kerületi gyártelepét a Magyarországra irányított kvóta-bevándorlók számára kellene megvásárolni és felújítva megnyitni. Dr. Szabó Szabolcs vajon mit ajánlhat fel a migránsok elszállásolására az önkormányzati lakásokon kívül? A Csepel Műveket, a Posztógyárat, a Szabadkikötőt, a Papírgyárat. És miből építik meg a szállásokat? A csepeliek felemelt adójából és lecsökkentett nyugdíjából, úgy, ahogy ez a Soros- tervben benne van.

Csepel.hu

9 hozzászólás “Megszüntetnék Csepel önállóságát is” bejegyzésre

  1. Katalin szerint:

    Már megint csak az uszítás! “Ha nincs polgármester, ha nincs önkormányzat, akkor nincs, aki a helyiek hangját hallassa, akkor nincs, aki a csepeliek érdekében lépjen fel. Szabadon jöhetnének a migránsok Csepelre.” Most van polgármester, van önkormányzat, de nem hallanám, hogy bárki is a helyiek hangját hallatná, legalábbis az enyémet senki sem hallatja, de szerintem sokan vagyunk így Csepelen! Igaz Szabó Szabolcs sem hallatta az elmúlt négy év alatt Csepel hangját! Szomorú ez az egész politika! Politika = hazugság, kapzsiság, stb. 🙁

  2. propaganda szerint:

    Én nem látok semmi olyat az Együtt programjában, hogy önkormányzatokat vonna össze. Ez Ábel Attila lázálma lehet.

  3. admin szerint:

    Ott van a programjukban, olvassa el.

  4. Tóth kati szerint:

    Kisbuzitól bármi kitelik.Utálja csepelt és csepel lakosait.Imádja viszont a migránsokat és a pénzt,amit mint képviselő felmarkol.

  5. Katalin szerint:

    Tóth kati Te kit imádsz? Miért kell buzizni? a fityisznél is vannak kisbuzik, meg nagybuzik is!

  6. Kaschauer szerint:

    Katalin vagy nem ismeri az Együtt programját, eddigi megnyilatkozásait, vagy ismeri, és annak lényegét eltagadva támogatja azt.

    “Juhász Péter, a párt elnöke a napokban nyilvánosságra került felvételen első lépésben és a választások után azonnal 10 ezer bevándorló befogadását tenné kötelezővé”

    Ezt pedig az önkormányzatok ellenében szeretnék véghezvinni, hiszen olyan önkormányzatot legfeljebb a ballib oldalon találna, amelyik erre beadná a derekát, vagy támogatná az önfeladást.

  7. propaganda szerint:

    admin, mutasd már meg, hol van ez az Együtt programjában. Idézd. Én elolvastam, de még csak hasonlót se találtam benne. Szóval a fenti cikk álhír.

  8. Kaschauer szerint:

    propaganda szövegértési problémáival menjen vissza a logopédusához!

  9. propaganda szerint:

    Kaschauer, nyugodtan te is idézheted az idevágó részt, kíváncsian várom.

Itt lehet hozzászólni !