Friss hír: a DK is Bangónét támogatja

MSZP, Csepel.info

Összefogott az MSZP és a DK, hogy kiszorítsák az Országgyűlésből az Együttet. A DK beállt Bangóné Borbély Ildikó mögé, így Szabó Szabolcs hoppon maradt.

Szabónak elvileg két választása maradt: visszalép vagy segít Németh Szilárdnak, hogy megnyerje a csepeli-soroksári körzetet. Ugyanakkor Szabó személyes támogatottsága valószínűleg most még jóval nagyobb, mint Bangónéé. Ennek megfelelően a hír fogadtatása is meglehetősen vegyes. Egy Szabó-szimpatizáns csak ennyit írt a csepeli szocialisták oldalára:

Menjetek a picsába.

Ha az MSZP és a DK sikerrel szorítja ki közös ellenfelüket, az Együttet az Országgyűlésből, már azzal foglalkozhatnak, hogy melyikük tud a másiktól több szimpatizánst elszívni. Az alábbiakban az MSZP közleményét olvashatják.

A demokratikus ellenzék felelős pártjai Bangóné Borbély Ildikót támogatják

Az MSZP és a Demokratikus Koalíció XXI. és XXIII. kerületi szervezeteinek elnökségei szerdán összevont ülést tartottak. Ezen úgy határoztak, hogy egységesen Bangóné Borbély Ildikót támogatják az április 8-i országgyűlési választáson a csepeli-soroksári egyéni választókörzetben. A döntésre az után került sor, hogy a körzet jelenlegi képviselője, Szabó Szabolcs visszautasította a 2014-es győzelmét elősegítő ellenzéki pártok ismételt indulására, illetve közös jelölésére vonatkozó ajánlatát.

Az MSZP és a DK XXI. és XXIII. kerületi szervezetei a változást akaró választók iránti felelősségük tudatában azért dolgoznak, hogy április 8-án az elégedetlen csepeliek és soroksáriak Bangóné Borbély Ildikót, az egyetlen jelöltet támogassák, akinek a 2014-es sikeres ellenzéki együttműködés útján újra esélye van Németh Szilárd és Fidesz legyőzésére.

MSZP Csepeli szervezet elnöksége
Demokratikus Koalíció Csepel- Soroksári szervezet elnöksége

Forrás: Facebook

12 hozzászólás “Friss hír: a DK is Bangónét támogatja” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    A választásokig úgy tűnik, az EGYÜTT-re össztűz zúdulhat.
    Gondoljunk csak a Juhászt támadó sajtókra.

  2. […] MSZP és a DK szerdán este tették ki azt a közleményt, melyben bejelentették: az MSZP mellett a Demokratikus Koalíció is Bangónét támogatja […]

  3. Tóth kati szerint:

    Ez a Bangóné hogy kerül csepelre?Hol él ez a nő?Milyen érdemei vannak a csepeli lakosság iránt?Nem jutott neki hely a listán,jó lesz csepelnek?Akit a dk támogat az a legalja.

  4. Hack Emilné szerint:

    Itt volt az ideje a megállapodának.Mert aDk elnöke és az MSZP enöke 2017.12.21-én az ATV-ben Az Egyenesbeszéd c.műsorban közösen bejelentették,hogy 60-46 arányba VÉGRE MEGÁLLAPODTAK.Kérdés:ez miért nem volt a 17.Körzezben egyértelmű????

  5. robi szerint:

    Tóth Kati!
    Hogy került Csepelre?
    Mint a többi, akit felültettek a vonatra, Csepelre politizálni.
    Vannak egy páran.
    Soroljam?

  6. v39endre szerint:

    Robi !
    Sorold, hogy hozzá lehessen szólni !

  7. Dzsinácska szerint:

    Ezek is csak a szart tudják dobálni mint a majmok az állatkertben, ennek a bangónénak is ott lenne a helye a páviánok között!

  8. Kaschauer szerint:

    Bangónénak annyi esze sincsen, hogy hagyja magát ezektől a gyalázatos nemzetgyalázó, sorosbérencektől kompromittálni.
    Nem tanulta meg, hogy aki korpa közé keveredik megeszik a disznók?
    Legfeljebb az agymosott prolikra számíthat, mert tisztességes magyar ember ezekre nem a szavazatát, de még a macskáját sem bízná rá!

  9. […] két párt azt jelentette be a közös közleményben, hogy a Demokratikus Koalíció is Bangóné Borbély Ildikót támogatja a választási […]

  10. […] csepeli politikusai biztatták az indulásra. A csepeli balliberális belháborúban a DK ugyan hivatalosan Bangóné Borbély Ildikót támogatja, ám az ő győzelme ugyanúgy nem érdekük, mint Szabó Szabolcsnak, az Együtt politikusának […]

  11. Tóth kati szerint:

    Fogadásokat kellene tenni:kisbuzi visszalép 1 hónapon belül,6 hét múlva,vagy közvetlenül a választások előtt.Én a közvetlenül a választások előttre tippelek.Ki mire tippel?

  12. Tóth kati szerint:

    A minap hallottam Bangóné legfontosabb célja,hogy csepel ismét vörös legyenNa ezt a szégyent nem szeretnénk mégegyszer cspelen megélni.Bangóné húzzon innen a vöröseivel együtt,nekünk elég volt belőlük.

Itt lehet hozzászólni !