Botka szerint a népvándorlás álprobléma

Elképesztő videók kerülnek elő

Csepel.info

Ha nem látja az ember a két szemével, el sem hiszi. Botka László gyakorlatilag ugyanazt üzeni egy videóban most, amit Kunhalmi Ágnes 2015-ben. Kunhalmi akkor nevezte álproblémának a népvándorlást, amikor másfél millió migráns tartott Magyarország felé. Most Botka szavai  is erre utalnak, miközben több millió illegális bevándorló követi az első hullámot Európába.

Az MSZP videóban reagált arra, hogy Magyarország veszített a kvótaperben, és az egyértelműen politikai döntés alapján el kell fogadnia a kötelező kvótát. Ha elfogadjuk a döntést, kész a precedens arra, hogy akár több százezer illegális bevándorlót is betelepítsenek. Pedig mi aztán biztosan nem hívtuk őket az unióba. Ráadásul garantáltan azokat kellene befogadnunk, akiket Németországnak és a skandináv országoknak a legminimálisabb szinten sem sikerült munkára fogniuk, integrálniuk.

Botka László álproblémája, miközben milliók próbálnak bejutni Európába (ráadásul a kivándorlás csökkent 2010 óta, és sokkal kisebb, mint a környező országokban)

Kunhalmi Ágnes álproblémája: közben másfél millió illegális bevándorló volt útban felénk

A Facebookon terjed az a videó is, hogyan tagadták le nem is olyan régen a most ünnepló balliberális politikusok a kötelező kvótát. Arról győzködték a magyar társadalmat, hogy csak a kormánypártok agyszüleménye, hogy kötelező betelepítési kvóták léteznének Brüsszelben.

Így hazudoztak a kötelező kvótáról az MSZP-s és DK-s politikusok

Az Origo szerint Molnár Csabának és Niedermüller Péternek talán itt lenne az ideje lenne “elnézést kérni a hülyeségeikért”. Hozzáteszik: a montázsba bónuszként befért Vona Gábor jobbikos vezér ominózus félmondata is: a betelepítést papíron ezerrel ellenző pártelnök az RTL műsorában szólta el magát annak idején, hogy tulajdonképpen ezer-valahányszáz migráns befogadása a részéről még rendben is lehet.

Csepel.info

Egy hozzászólás “Botka szerint a népvándorlás álprobléma” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Szépen megtalálják egymást a hülyék.

Itt lehet hozzászólni !