Így ismerte el az indexes Andersen, hogy Csepelről is kamuzott

Csepel.info

Elismerte Fábián Tamás, hogy nagyot hazudott Csepelről – értesült a Csepel.info. Az indexes újságíró állítása szerint ez csak azért történhetett, mert ő annyira jó és annyira ügyes, hogy leelőzte a valóságot.

Fábián legemlékezetesebb alakítása 2015-ben volt a II. János Pál pápa téren. Akkor azt etették be az Index olvasóinak, hogy az illegális migránsok százezrei után patyolat tisztaság lesz, ők ugyanis amerre csak járnak, mindenhol összeszedik a szemetet. Az indexes Andersen akkor a szalmakazal hajával és ijesztően karikás szemeivel egy totál betépett buliarc benyomását keltette a migránsok és a mezei alkeszok között portyázva – bár az is lehet, hogy ez nem a füvezés vagy nagy mennyiségű alkohol, hanem csak személyiségének hétköznapi kisugárzása volt.

Kacsát dobott Fábián jövőgenerátora

A Simicska Lajoshoz tartozó Index hónapok óta nagyítóval figyeli és szemlézi Németh Szilárd Facebook-oldalát. Ezt a nemes feladatot éppen Fábián úr végezte, amikor felfedezte, hogy a “Rezsidémonúj interjút posztol az oldalán. Több sem kellett neki, azonnal cikket írt az új témáról, ami ez esetben a melegfelvonulás volt. Mivel pedig az interjút az a Csepel.hu készítette, amely történetesen nem Simicska Lajos és nem is Soros György média portfólióját képezi, az újságíró jövőgenerátora azonnal a legsúlyosabb vádakat dobta ki. Még az sem tűnt fel neki, hogy Németh azt írta, “A Csepel.hu ENGEM IS MEGKÉRDEZETT a mai pride-ról”:

“Szabó Szabolcs egyébként az Együtt színeiben egy csepeli választókerületből jutott a Parlamentbe, de az ő véleményét a Pride-ról valamiért nem tartotta fontosnak megkérdezni a csepeli önkormányzat honlapja. “

– szögezte le Fábián, miközben nem győzte hangsúlyozni: ha Németh nem ért egyet a melegfelvonulással, akkor “buzizik”.

Így kér elnézést

Fábián nem csak, hogy felületesen olvasta el Németh bejegyzését, de nem kérdezte meg Szabó Szabolcsot sem arról, próbált-e vele interjút készíteni a Csepel.hu. Amely ezt megtette, és az interjút közlő cikkben ki is emelte, hogy Szabó nem válaszolt a kérdésekre. Fábián most így kér elnézést:

“A poszt megjelenése után Németh Szilárd azt állította, hogy az Inde aljas módon hazudik, mert a Csepel.hu Szabó Szabolcsot is megkérdezte a témába, de ő nem akart válaszolni. Az önkormányzat honlapja valóban megkereste az Együtt képviselőjét, azonban a poszt megírásakor ezt még nem láttuk. Az történt ugyanis, hogy 

– a rezsibiztos 7:38-kor posztolta a vele készült interjúrészletet
-fél órával később megírtam a posztot, a Csepel.hu-n ekkor még nem volt fent a teljes anyag
– az egész cikk 9:26-kor élesedett a Csepel.hu-n
– a posztomat viszont csak jóval ezek után élesítette a kollégám

A Csepel.hu-tól elnézést kérünk, amiért önhibánkon kívül azt állítottuk, hogy nem kérdezték meg Szabót!”

Vagyis Fábián szerint ő annyira gyors volt, hogy megelőzte még a valóságot is. Gratulálunk!

Csepel.info

2 hozzászólás “Így ismerte el az indexes Andersen, hogy Csepelről is kamuzott” bejegyzésre

  1. Csepelsziget überalles szerint:

    Gusztustalan ez az igénytelen ratyi zsidógyerek.

  2. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Hogy lehet valaki ennyire hülye!?!!!

Itt lehet hozzászólni !