Már a magyar emberek biztonságát fenyegeti a Simicska-Jobbik korrupció

Fidesz.hu

A Jobbik az a párt, amely bort iszik és vizet prédikál. Ha úgy tetszik, akkor a Jobbik maga a korrupció melegágya – húzta alá Németh Szilárd hétfői napirend előtti felszólalásában.

A Fidesz alelnöke példaként említette Zagyva György Gyula esetét, aki a párt kampányarcaként közös kisfilmben szerepel egy szélsőliberális, anarchista gondolkozású emberrel, Gulyás Mártonnal. Ebben a videóban nyíltan megtámadták az ország alaptörvényét és arra buzdították az embereket, hogy az egész választási rendszert fel kell számolni – fogalmazott.

Hozzátette: nem telt el ezek után 48 óra és ugyanez a jobbikos politikus megfenyegetett egy újságírót és családját.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet arra, hogy ha az ország demokratikus rendje veszélybe kerül, akkor mások fogják megmondani, hogy kivel éljünk együtt, hány embert kell beengedni ebbe az országba.

Németh Szilárd aláhúzta, a Jobbikot egy milliárdos megvásárolta. A Simicska-Vona klán összefogott, hogy az országot elárasszák egy plakáterdővel.

Hozzáfűzte: ennek tartalmáról most ne beszéljünk, de arról igen, hogy mennyibe került, mennyi plakátot helyeztek ki és honnan van erre a pénz – sorolta.

Ha a tavalyi állami támogatása a Jobbiknak 476 millió forint volt és még erre a célra 150 millió forint hitelt vettek fel, akkor hogyan tudott a párt 2,5 milliárd forintot kifizetni erre a plakáterdőre, ami 7 és 9000 közötti plakátot jelent – tette fel a kérdést.

Németh Szilárd kijelentette: a plakáttörvénnyel, az ilyen típusú politikai korrupciót szeretnénk meghiúsítani, amit a Jobbik megvalósított, egyúttal szeretnék visszaszorítani a pártok fekete finanszírozását.

Aki nem szavazza meg a plakáttörvényt, az a párt a korrupció mellett tör lándzsát és maga a korrupció – hangsúlyozta Németh Szilárd.

Forrás: Fidesz.hu

15 hozzászólás “Már a magyar emberek biztonságát fenyegeti a Simicska-Jobbik korrupció” bejegyzésre

  1. elszamoltatni szerint:

    Ugyanabban a témában két, egymást követő cikk. Szép teljesítmény! Agymosás felpörgött rendesen.

  2. Letiltatni szerint:

    Közzéteszik a Fidesz- Simicska éra szerződéseit? Illetve a Soros- Orbán “ösztöndíjként” megszövegezett hűbér szerződést?

  3. munkás szerint:

    Sok idióta balos pöcs !

  4. Állítsuk meg Brüsszelt! szerint:

    Le a Jobikkaé!!!!!!!!

  5. robi szerint:

    Idióta birkanépség!
    A Simicska kinek a korrupciójából gazdagodott meg?
    Tán a Vonáéból?

  6. Lovas szerint:

    Ha Simicska korrupt, márpedig láthatóan az, akkor Vona épp egy korrupt vállalkozó fenekébe bújt be.

  7. Nagyapó szerint:

    robi! Ha tudni akar Simicska korrupciójáról, kérdezze Vonát, aki a parlamentben követelte a Simicska elleni vizsgálatot!! Azután nézzen a tükörbe lát egy idióta birkát!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. csapajev szerint:

    ….a mienket biztosan nem!
    És még több millió emberét sem!!
    Honnan a bátorság és honnan a tények ezt állítani??

  9. robi szerint:

    Nagypó!

    Én bátran a tükörbe nézhetek,mert engem a mérnöki munkámért fizetnek, nem mindenféle felkapaszkodott alakok feltétlen szolgálatáért. Szánalmas figura.

    Kidobhatja a diplomáját a szemétbe, a kritikátlan seggnyaláshoz nem lesz szüksége rá.

  10. Nagyapó szerint:

    robi! Ha már mérnöknek titulálja magát, nagyon rossz fényt vet kollégaira, hogy képtelen felfogni azt az egyszerű dolgot, hogy Vona egyszer vizsgálatot követelt Simicska ellen, máskor pedig a pénzén plakátol. Csak ennyit kell megérteni!!!
    Jöhet a tükör és a birka!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  11. robi szerint:

    Nagyapó!
    Nem hallott még olyan emberről, aki Brüsszelben mást ír alá,mint amit itthon megetetett híveivel?
    Vagy aki liberálisból ( csuhások térdre, imára) ha érdeke kívánja, az egyház szolgája lesz?
    Tudja mi a hasonlóság közte és Vona között?
    Politikus mindkettő.

    És maga az egyiknek a feltétlen szolgálatát végzi, magát pénzen megvásárolták.
    Mit csodálkozik Vonán?
    Nem az egyetlen köpönyegforgató.

  12. Hajrá Csepel szerint:

    robi!

    Nem lehet megszokni, hogy a tények nem érdeklik elhízott politikusainkat! 10-15 évvel ezelőtt a fidesz-kdnp-mdf képviselői közel másfélszer annyi pénzt vettek fel számla nélkül mint az mszp-szdsz szarkái!Ezek számok, melyeket nem lehet cáfolni! Ezt a 73 éves hátsó tisztogatót meg nem volt nehéz elgázolnod.:) Politikusaink megöregedtek és megzavarodtak! Nagyapót decemberben láttam az önkormányzat épületében. 20 perc múlva végeztem és még mindig a lépcsőfordulóban támaszkodott egy másik pufival.Ha csak egy jó gondolatuk is akadt, már lefőzték az elődöket.Az andorrai meccset nézve jutott eszembe ez a jelenet.Nekünk ez jutott!

  13. Nagyapó szerint:

    robi! Nem kell rébuszokban beszélni. Írja le nyugodtan aki Brüsszelben mást mond,mint Szegeden, az Botka!
    Aki valaha az SzDSZ kisöccsét, a Fideszt vezette, az az volt, aki híres beszédét mondta Nagy Imre újratemetésén, Orbán Viktor. Annak az SZDSZ-nek volt az ifjúsági szervezete, amelyik akkor a leginkább kommunistaellenes volt. Amikor kiderült a liberálisok igazi arca, Viktor is váltott. Érdekes, hogy nem tud Churchill (ismerős?) pártváltásáról, aki mégis maradt saját irányvonalánál!
    Mint állítólagos mérnök, csodálom kocsmai proli mentalitását, hogy minden politikus köpönyegforgató., minden hivatalnok, rendőr korrupt. Sajnálom, hogy nem ismer/ismert más vezetőket.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  14. Nagyapó szerint:

    Hajrá Csepel! Igazi komcsi szöveg: “Ezek számok, melyeket nem lehet cáfolni!” és nem ír egy számot sem. Viccnek is gyenge, tehát hazugság.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. ErősPista szerint:

    Senkit nem zavar, hogy nem is olyan rég arról cikkeztek az újságok, hogy Simicska és a Fidesz összekülönbözött? Nem emlékszik senki arra, hogy az RTL elkezdte a Fidesz ellenes kampányát?
    Szelektív memória! Szomorú!
    Én az elmúlt közel 30 év politikusaiból már kaptam bőven, elég is volt. Most olyan pártnak kéne bizalmat szavazni, aki még nem kapott lehetőséget, hátha ő másképp csinálja.
    A régiek megbízhatóak. Tudjuk, hogy biztosan ellopnak mindent!

Itt lehet hozzászólni !