Durva: így áll Magyarország a “terror-térképen”

Mandiner, Csepel.info

A brit külügyminisztérium terrorfenyegetettségről szóló világtérképén a béke szigetének számít hazánk és több más kelet-közép-európai ország, miközben a világ jelentős része lángba borult. Ennek egyszerű oka van: Orbán kerítést épített az illegális migráció megállítására, és elutasítja a kötelező betelepítéseket is. Így alig van olyan, aki robbanthatna.

Olyan viszont van bőven az ellenzékben, aki lebontaná a kerítést. Szabó Szabolcs Csepelre is tömegével hozná az illegális migránsokat, Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje pedig lebontaná a kerítést, hogy Soros György kedvében járjon.

A hirado.hu brit lapok nyomán közölte: a turistaszezon kapcsán a brit külügyminisztérium sorra vette az országokat terrorveszély szempontjából, amit a The Telegraph térképre is vetített. Eszerint a világ 45 országában nagyon valószínű a terrortámadás eshetősége.

A veszélyeztetett térségek között szerepel a világ nagy része, különösen a Közel-Kelet és Észak-Afrika térsége, de veszélyeztetett a nyugati világ jelentős része is, az Egyesült Államoktól Németországig, Nagy-Britanniától Spanyolországig.

A kelet-közép-európai országok sávja viszont a béke szigetének számítanak a brit Külügy szerint. Magyarországon, Szlovéniában, Csehországban, Lengyelországban, valamint a három balti államban alacsonynak ítélik a terrorfenyegetettséget.

Érdekes mellékszál, hogy mivel a térkép kifejezetten a terrorveszélyről szól, alacsony veszélyeztetettségűnek mutatja az egyébként bűnözéstől sújtott közép-amerikai térséget, vagy épp Fekete-Afrika déli részét.

Forrás: Mandiner

3 hozzászólás “Durva: így áll Magyarország a “terror-térképen”” bejegyzésre

  1. Mondanivalamit szerint:

    “Ennek egyszerű oka van: Orbán kerítést épített az illegális migráció megállítására, és elutasítja a kötelező betelepítéseket is. Így alig van olyan, aki robbanthatna.”
    Hahahahaha! :oD Na ezen jót nevettem. Nem azért nincs terrorveszély, mert olyan jelentéktelen a Mi kis országunk, hogy a kutyát se érdekli? Igen! Egy kerítés nyilván megállítja a terroristákat, minden ember tudja, hogy nincs olyan biztonsági rendszer amit ne lehetne megkerülni, feltörni, kijátszani a kérdés mindig az, hogy akarják e. A válasz esetünkben egyértelműen NEM!
    Éljen a propaganda!!!! Előre!

  2. Lovas szerint:

    Orbán volt az egyetlen tökös vezető Európában, amikor ki kellett állni a gátra.

  3. Mondanivalamit szerint:

    Lovas! Megmagyaráznád kérlek? Felhúzott egy falat két ország határán…. Hmmmm…. láttunk már ilyet nem? Berlini Nagyfal…. lebontva, Vasfüggöny…. az is lebontva. Európában ez a fal/kerítés építősdi nem jött be eddig….
    De végülis mindegy, van egy megmentőnk aki megment minket a terroristáktól és a pénzünktől is, míg Ő a biztonságban úszkál mint Dagobert Bácsi a pénzében…
    Éljen a Haza!

Itt lehet hozzászólni !