Anonymous, Index, HVG, 24, Blikk, 444: rajtuk röhög Csepel

Csepel.info

Kőkemény üzenetben fenyegette meg Németh Szilárdot az Anonymous hackercsoport – adták hírül hétfőn a liberális lapok és bulvárlapok. Azt üzenték a feltört és szétgyalázott Csepel SC Alapítvány honlapján, amely szerintük Némethé, hogy mindent tudnak róla. Kár, hogy azt a csekélységet sem tudták, hogy a honlap, amit feltörtek, nagyon nem Németh Szilárd alapítványának honlapja. Sőt…

Németh Szilárd éppen 10 éve áll harcban a Csepel központjában sportlétesítmények helyett plázát, lakóparkot és idősek otthonát álmodó Csepel SC Alapítvánnyal. Az MSZP-s önkormányzat idején ezt a sok tízmilliárd forint értékű sportkomplexumot Podolák György szocialista országgyűlési politikus közreműködésével sikerült kimutyizni a köztulajdonból egy ingatlanfejlesztő cégcsoport karmaiba. A politikus főnöke nem mellesleg a ’90-es években a világ egyik legkeresettebb bűnözője, Szemjon Mogiljevics, alias Szeva bácsi volt. Az MSZP-ben ez azonban akkoriban is inkább előnyt jelentett.

Annak az oka, hogy szükség van egy olyan modern “birkózó szentélyre”, amelyet a csepeli Kis-Duna partra álmodtak, szintén a Csepel SC Alapítványban kereshető. Az alapítvány ugyanis a sportlétesítményeket lassan kivérezteti. Valódi sportfejlesztések olyanoknak, akik egészen mást képzelnek a sportlétesítmények helyére, nyilvánvalóan nem érdekük.

Ezek után el lehet képzelni, milyen hatást váltott ki az “Anonymus” heckelése és nagyképű szövege – vagy éppen a HVG “oknyomozó cikke” – a sportéletet ismerő csepeliek és a Csepel SC Alapítvánnyal tíz éve harcban álló Németh Szilárdnál.

A liberális hackercsoport komédiába illő sikerét bejelentő liberális lapok más durva álhíreket is terjesztenek a tervezett birkózó csarnokról. Például megjelent a hirtelen drágulás vádja és az is, hogy Németh a valódi lakcím-adatait használta egy alapítványi bejegyzésnél. Előbbi nem igaz, de az utóbbi érdekesebb. A valós személyes adatok vádját ugyanis az a Takács Krisztián csepeli, és Kunhalmi Ágnes budapesti MSZP-s politikusok fogalmazták meg elsőként, akiket magánokirat hamisítás illetve közokirat hamisítás miatt ítélt el a bíróság. Úgy tűnik, ők még mindig olyan rutinosak, hogy meghamisítanák a valós adataikat, és ezért akadhattak ki annyira a Magyar Birkózó Szövetség elnökének valódi lakcímén…

Mindent tud az Anonymous, csak rosszul – a liberális oknyomozók szintén bebizonyították, hogy csak üres vádaskodást tudnak újságírás helyett

A Csepel.info úgy tudja, hogy Németh Szilárd szerdán délután egy órakor tart sajtótájékoztatót a birkózó csarnokról az építés helyszínén. Az érdeklődők azonban – már akik részt akarnak azon venni – biztosan nem az oknyomozó újságírókat követve fognak odamenni 🙂

Csepel.info

20 hozzászólás “Anonymous, Index, HVG, 24, Blikk, 444: rajtuk röhög Csepel” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Én tegnap nem értettem. Azt hittem, hogy a Csepel SC-sek, a Takács Krisztián hekkelte meg magát, hogy a Némethre kenje. De ez így még komolytalanabb.

  2. Lovas szerint:

    Ma már nincsenek újságírók, csak szolgák.

  3. Ábel Attila szerint:

    Jellemző, hogy az RTL Klub meg a 444 mit képesek összehazudozni a tüdőgondozóval kapcsolatban is. A Csepel.hu oldalon leírtuk az igazságot. Abban szó sincs olyanról, hogy nem akarnánk felújítani:

    http://csepel.hu/hireink/kozerdeku/item/10163-gepekkel-egyutt-ujul-meg-a-csepeli-tudogondozo

    Egyébként pont ezért nem nyilatkozunk az RTL KLubnak. Bármit mondunk, bármit írunk, azt elhazudják.

  4. Csányi László szerint:

    Abba kellene már hagyni ezt az ellenségeskedést! Jó lenne egy kis nyugalom Csepelnek is,
    Békét!!! csináljatok már mert unalmas és lehangoló ez az egész!
    Tisztelettel Csányi

  5. admin szerint:

    Telefonáljon az RTL-eseknek, meg az indexeseknek, hogy pár napig ne hazudjanak, mert békét szeretne.

  6. Werthan szerint:

    Ócska hangulatkeltés, ehhez ért az RTL Klub !!!!

  7. királyerdei szerint:

    Idióta komcsik!

    “Fogadjon be Magyarország is csecsenföldi meleg menekülteket! – szólította fel blogbejegyzésében a kormányt az Együtt Országos Politikai Tanácsának elnöke.

    Szigetvári Viktor szerint az Oroszországhoz tartozó Csecsenföld elnöke el akarja törölni a föld színéről az ottani melegeket, börtönbe zárják és megkínozzák őket, és az orosz kormány nem tesz érdemi lépéseket védelmükben. „Az elmúlt hónapok egyik legborzalmasabb fejleménye a világban az, ami a melegekkel és más életmódbeli kisebbségekkel történik Csecsenföldön.”

    „A nemzetközi felháborodás mellett néhány ország szerencsére emberséges arcát is megmutatta, és az elmúlt hetekben legalább öt ország fogadott be csecsenföldi meleg menekülteket. Tegnap Emmanuel Macron francia elnök hivatala jelentette be, hogy Litvánia után ők is fogadtak be a csecsen zaklatásokban érintett menekültet, összhangban a Genfi Konvencióval” – írta Szigetvári aki szerint jó volna, ha Magyarország olyan ország volna, amely az üldözöttek segítségére siet.

    „Szomorú, hogy a magyar kormány csak hallgat ebben az ügyben, és a Fidesznek csak az orosz barátság fontos. A Fidesz gyáva és hazánkat gyengítő menekültellenes propagandája csak kárt okoz. Minden ember egyenlő, és meg kell védenünk egymást. Csak ekkor lesz biztonságos és emberséges a világ.”

    Oroszországban törvény tiltja a nem hagyományos szexuális orientáció kiskorúak előtti propagálását, ami könnyedén ráhúzható bármilyen melegjogi szervezetre. A csecsenföldi melegek helyzetéről áprilisban a Novaja Gazeta írt. A szemtanúkra hivatkozó beszámoló szerint megkínozzák és gyűjtőtáborba tereltek több meleg csecsen férfit.

    A helyzet a legmagasabb nemzetközi szinten is téma volt, Vlagyimir Putyinnal való találkozóján Angela Merkel is megemlítette, bár az orosz elnök akkor nem reagált a német kancellár felvetésére. Május elején azonban Putyin a helyzet kivizsgálását ígérte.

    Nem sokkal korábban Kadirov minősítette rágalomnak a titkos börtönökről szóló hírt, eleve visszautasítva, hogy Csecsenföldön egyáltalán léteznének homoszexuálisok. „Az újságíróknak térden állva kell majd bocsánatot kérniük” – mondta a csecsen elnök a groznijban szervezett „Saslik-maslik” guormet-fesztiválon.

  8. Nemmondommeg szerint:

    Nem ide tartozik, de muszáj valahova leírnom.
    Hatalmas gigászi köszönet a rend őreinek akik végig büntették ma
    az Árpád utcai lomizókat. Bár ez a közterület felügyelet dolga lenne, így
    nagy nagy köszönet jár a rendőröknek.

  9. Betke szerint:

    Ábel Attila, mi volt az oka, hogy a felújítás elmarad/t? Én kb. 3 éve jártam ott és ugyanigy nézett ki, mint most a felvételen! Egyébként a TV2 is hazudik, mert ők kezdték a biliboritást(bocsánat)?

  10. királyerdei szerint:

    Namégegyszer:
    1.KI A TŰDÖGONDOZÓ TULAJDONOSA?
    2.Ki működteti?
    3.Az önkormányzat beleszólhat?

  11. Ábel Attila szerint:

    Betke: nem maradt és nem marad el a felújítás. Az​ épület tulajdonjogi helyzete bonyolult. Néhány hónapon belül fel lesz újítva az épület és új berendezések is lesznek. A régi megy a múzeumba. Azokat kritizálja, akik negyven évig nem csináltak semmit.

  12. paneltomi szerint:

    Visszatérve az eredeti cikkhez: komolytalan szervezet lenne az Anonymus, ha ilyen piti projektekkel foglalkozna. Ezt inkább valami kisstílű csepeli sufni hekker csinálhatta. Lenne is tippek ki lehetett. Azt sem zárom ki, hogy az “alapítvány” hekkelte meg magát 🙂

  13. elszamoltatni szerint:

    Ábel Attila,

    Elmúlt 7-8 év….

  14. Ábel Attila szerint:

    Paneltomi, nem az első eset, hogy ilyen pitik, bár szerintem a komcsik pont azért szálltak fel az Anonymous vonatra, mert az a szervezet magát sem tudja kontrollálni.

    Elszámoltató: nem 7-8 év a világ. Ha azt hiszi, hogy egy várost át lehet építeni ennyi év alatt, akkor nagyon buta ember.

  15. Katalin szerint:

    Ábel Attila, maga meg egy nagyon okos ember, saját maga szerint 😀 Jó lenne abbahagyni a komcsizást, mert már hány tőle az ember! Mást sem tudnak csak másokra mutogatni! Nézzenek már egyszer tükörbe és beszélgessenek el saját magukkal! Nem árt néha! Maga is a semmiből jött és a politika hátán kinőtte magát, de ettől nem lett okosabb az egyszerű csepeli embernél! Kicsit vissza kellene venni az orrfennhordásból 😀

  16. mandaf szerint:

    Már a csepeli kommunisták is hánynak önmaguktól, nem bírják saját saját szagukat, és ezt nyíltan leírják!!!

  17. Katalin szerint:

    “mandaf”! Sosem voltam és nem is leszek kommunista! Nem ismer, ezért kikérem magamnak!

  18. Balos szerint:

    Katalin: Orosz Ferenc titkárnőjeként nem volt elvhű? Ez nekem új, nem így emlékszem.

  19. […] szolgáló kiberbűnözők azt üzenték Németh Szilárdnak, hogy mindent tudnak róla. Csak annyira hülyék voltak, hogy rossz honlapot törtek fel. A balliberális lapok ezt szintén ész nélkül ünnepelni kezdték, „oknyomozó […]

Itt lehet hozzászólni !