Öt nyelven beszél az okos határkerítés – hallgasd meg!

Mandiner, Csepel.info

Fegyvert fogtak a migránsok a magyar határőrökre

Folyamatosan és öt nyelven szólnak Magyarország déli határán a kerítés hangszórói. Az illegális határátlépők tehát még csak nem is hivatkozhatnak arra, hogy nem tudták, hogy Európában tilos útlevél és dokumentumok nélkül átlépni az országhatárokat.

Mint ismert, Soros György álcivil szervezetei valamint több hozzá kötődő párt és politikusaik (például Szabó Szabolcs, aki a muszlimok miatt nem szavazta most meg a húsvéti ünnepnapot) azt állítják, hogy az illegális határátlépők valójában a háború elől menekülnek, mindössze azt nem tudják, hogy Európában nincs is háború. Valójában persze mindenki tudja, hogy a németországi segélyek magas összege vonzza őket oda, különben nem csak ott kérnének menekültstátuszt, hanem a menekülttáborokban vagy a kisebb segélyeket adó országokban is.

„Figyelem, figyelem! Figyelmeztetem, hogy a magyar határnál van, a határkerítésnél, ami a magyar kormány tulajdona! Ha megrongálja a kerítést, illegálisan átlépi, vagy megpróbálja átlépni, az Magyarországon bűncselekménynek számít! Figyelmeztetem, hogy tartózkodjon a bűncselekménytől! Benyújthatja menedékkérelmét a tranzitzónában.” 

Ezt a szöveget ismétli angol, szerb, arab, urdu és fárszi nyelveken is a Magyarország déli határán álló okoskerítés. A háromszáz méterenként elhelyezett hangszórók folyamatosan beszélnek, nem csak akkor, ha hozzáérnek.

Mandiner, Csepel.info

7 hozzászólás “Öt nyelven beszél az okos határkerítés – hallgasd meg!” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    Magyarul miért nem? Főleg olyan szidalmakkal karöltve, amelyek hősi végvári vitézeik szórtak rájuk súlyos kardcsapásaik közepette?
    Nem kell más, latin kifejezés, “deus vult”!

  2. magyar szerint:

    Öt nyelven szólni hozzájuk? Zenét ne szerezzünk hozzá? Megáll az ész! Ha én külföldre megyek, nekem kell megtanulnom az ő nyelvüket.

  3. kerdezo szerint:

    Faszomat!
    Tűzparancs kell, nem ot nyelven beszelo kerites. Ez igy csak mutyi….

  4. kispajtás szerint:

    kerdezo: 😀 😀 😀 😀 😀

  5. ZsiványZoli szerint:

    Ha Ak-47 van a kezemben,lehet hogy oroszos a kiejtésem?

  6. Vazul néni szerint:

    Demokratikus aknamezőt amit mindenki saját felelősségére használhat, és mely nincs tekintetre nemzetiségre,nemre,vallásra ,származásra ,megvalósulna a tökéletes esélyegyenlőség.

  7. Csepel sziget überalles szerint:

    Csak annyit kellene mondania hogy ratatatata

Itt lehet hozzászólni !