Épül a Kis-Duna parti közvilágítás-fejlesztés II. üteme

Budapestdialog.hu, Csepel.info, Mr.Gabee

img_20161101_150157

Gudenus László olvasónk hívta fel szerkesztőségünk figyelmét, miszerint lámpatesteket helyeznek ki Daru-domb környékére. A budapestdialog.hu oldal információi szerint készül a Kis-Duna part közvilágítás-fejlesztésének II. üteme. 

A két ütemben zajló beruházásnak köszönhetően új LED-izzós „okoslámpa” világítja meg sötétedés után a parti sétányt. A kis energiafogyasztású, programozható és beépített fényáram-vezérléssel működő rendszer kevésbé forgalmas időszakokban, takarékos üzemmódban is elegendő fényerőt tud biztosítani. A berendezés figyelembe tudja venni az időjárási körülményeket, a fényviszonyokat, és ahhoz hangolja a fényerejét.

Az I. ütemben a Határ utcától a Királyerdő útig terjedő szakaszon helyeztek ki világítótesteket a „TÉR_KÖZ” Fővárosi Városrehabilitációs Keret támogatásával.

A II. ütemet az önkormányzat már saját forrásból valósítja meg a Kis-Duna Öböltől (a Határ utca és Dunadűlő utca kereszteződésétől) a volt Bajnokok Klubja Étterem vonaláig. A közvilágítás nagyjából 2,5 km hosszúságban épül ki.

csepel.info

3 hozzászólás “Épül a Kis-Duna parti közvilágítás-fejlesztés II. üteme” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Komolyan, én ennek örülök!
    Csak azt nem értem, hogy a csepeli önkormányzat által támogatott oldalt egy lakó értesít erről a munkáról, ez már kicsit hülyén hangzik. 🙂

  2. Tarjányi László szerint:

    Kell a megrendelés Tiborcz Istvánnak, a Fidesz-alelnökség még nem a végállomás Némethnek!

  3. Kis-Duna parti Sétáló szerint:

    Mikortól lehet majd az új fényekben sétálni a parton?

Itt lehet hozzászólni !