Nem büntethető a vélemény: pofára estek a csepeli alpolgármesterek feljelentői

Csepel.info

Mivel Magyarországon demokrácia, szólás és véleményszabadság van, nem büntethetők a véleményük miatt a csepeli alpolgármesterek – értesült a Csepel.info. Morovik Attila és Ábel Attila a választási kampányban arra hívták fel a figyelmet, hogy kötelező uniós kvóta esetén Magyarországon is történhetnek a Németországban történtekhez hasonló esetek. Így önkormányzatokat kényszeríthetnek migránsok befogadására, az önkormányzatok pedig ezért bérleti szerződések felmondására kényszerülhetnek.

A csepeli alpolgármestereket két liberális ügyvéd jelentette fel.  Azt állították, hogy ami még nem történt meg, az meg sem történhet, a jogszabályi környezet pedig nem változik. Ezért szerintük az alpolgármesterek rémhírt terjesztettek.

Lapunk úgy tudja, hogy az ügyészség a véleménynyilvánítás, vagyis a demokratikus alapjogok fokozott védelmére hivatkozva utasította vissza az ügyvédek feljelentését.

Csepel.info

7 hozzászólás “Nem büntethető a vélemény: pofára estek a csepeli alpolgármesterek feljelentői” bejegyzésre

  1. Ábel Attila szerint:

    Szily Laci még erőlködik egy picit a 444-en, hogy hazudunk, amikor igazat írtunk Morovik Attila alpolgármester társammal, de a ballib média már csak ilyen. Azt viszont már akkor sem értettem, hogy két ügyvéd miért csinál hülyét magából azzal, hogy nívó alatti feljelentést tesz.

  2. puszt szerint:

    Ja, ügyészség, Polt? 🙂 Nincs több kérdésem…

  3. admin szerint:

    A csepeli ügyészségen sincs Polt. Az Európai Unióban egyetlen országban se fogadták volna be ezt a feljelentést.

  4. kerdezo szerint:

    Tehát, ha negatív véleményem van az alpolgármesterről, akkor azt nyugodtan leírhatom, mondhatom, mert a vélemény szabad?

  5. Letiltatni szerint:

    Miért van több, mint egy? Ráadásul félmilliós fizetés fölött, bizonytalan vagyoni beszámolóval…

  6. fghfjhgkjhk szerint:

    Ábel Úr!

    Amennyiben jól értem, hogyha leírom a véleményem, esetleg Bayeri stílusban és jelzőkkel, akkor azt Önök simán lenyelik?
    Nem stílusom, de nem merném kipróbálni!
    🙂

  7. Papp György szerint:

    Az büntethető, ha az alpolgármester tudomására jutnak kerületi bűncselekmények, de nem tesz ellene semmit??? Talán alaptörvényben v. alkotmányban van,hogy a törvényeket betartom és betartattom.

Itt lehet hozzászólni !