Tom Hanks: Budapest gyönyörű, és elképesztően biztonságos!

mandiner

Tom Hanks: Budapest gyönyörű, és elképesztően biztonságos!

A hollywoodi színész szerint az amerikai városokban sehol nem látni olyan biztonságban élő, kerékpározó, éjszaka az utcán nevetgélő embereket, mint Budapesten, amit ő a világ egyik leggyönyörűbb városának tart.

“Ezt a pillanatot, ezt a látványt hoztam el magammal a varázslatosan gyönyörű Budapestről. Ez a világ egyik leggyönyörűbb városa. 

Én san francisco-i vagyok, szerintem San Francisco a világ legszebb városa, de azt kell mondanom, Budapest egy milliméterrel sincs lemaradva mögötte. Egyik oldalon hegyek, a másikon síkság és középen a Duna, ahogy az egész este ki van világítva, az valami egészen mesés. De van valami, ami miatt nem tudom befogni a számat amióta visszajöttünk. Amikor a hajnalig tartó forgatás után autóval vittek a szállodámba, megdöbbenve láttam, hogy fiatal lányok kerékpároznak az utcán, vagy karonfogva sétálnak, kacarásznak, beszélgetnek az éjszaka kellős közepén. Az volt az érzésem, hogy ez egy teljesen biztonságos város. Amerikai városokban ilyet sehol nem találni” – mondta Tom Hanks a Návai Anikónak adott interjújában.

Forrás: mandiner

Itt lehet hozzászólni !