Ételosztással könyörög tizenötezer migráns Magyarországra telepítéséért az Együtt

Pesti Srácok

szabó-szabolcs-juhász-péter

Ételosztással igyekszik a migránsokkal való „Együtt-érzésre” ösztönözni a magyar választókat Csepelen az Együtt. Szabó Szabolcs csepeli-soroksári parlamenti képviselő a kvótareferendumról szóló népszavazás napján azért oszt ingyen ételt, hogy az emberek együtt érezzenek az illegális bevándorlókkal, és ne menjenek el szavazni.

A csepeli balliberális ellenzék annak ellenére ösztönzi a választókat a népszavazástól való távolmaradásra, hogy az önkormányzat jelenlegi vezetői teljes mértékben elutasítják a kötelező kvótát. Hudák János, a Párbeszéd Magyarországért párt csepeli képviselője IKEA-faházakból építene otthonokat a Közel-Keletről és Afrikából illegálisan érkező százezreknek. A politikus szerint az üres magánlakásokat is oda lehetne adni a migránsoknak. Az Együtt még 15 ezer illegális bevándorlót telepítene Magyarországra.

Ingyen ételt oszt Szabó Szabolcs csepeli-soroksári parlamenti képviselő október 2-án, a népszavazás napján, hogy az emberek együttérezzenek az illegális bevándorlókkal, és ne menjenek el szavazni – értesült a Csepel.info.

Az ételosztásról az Együtt hivatalos lapja számolt be először, de kedden délután Szabó Szabolcs szórólapon is osztogatta a meghívást. Az “Együtt-érzés” címen indított választási etetési kampány nem titkolt célja, hogy az emberek támogassák a kötelező kvótát, és az Együtt azon felül még 15 ezer illegális bevándorlót telepíthessen be Magyarországra. Az Együttes szórólapon mások mellett arra hívják fel a figyelmet,

„Magyar állampolgárként, keresztény kultúrkörhöz tartozó európaiként mi hiszünk abban, hogy a szegény és rászoruló embereknek segíteni kell.”

Majd megjegyzik azt is:

„…mert hiszünk abban, hogy az idegengyűlölet helyett a szeretet vezet ki minket abból a morális válságból, melybe a kormány taszította Magyarországot.”

Az Együtt

Az Együtt 150 meleg ételt oszt, és 15 ezer migránst vár.

ARAB NEGYEDET CSINÁLNÁNAK A BALLIBERÁLIS ELLENZÉK TAGJAI ÉSZAK-CSEPELEN

Az illegális bevándorlók letelepítéséről Csepelen is komoly vita folyik. Az önkormányzat jelenlegi vezetői teljes mértékben elutasítják a kötelező kvótát. Csepel vezetése arra is felhívta a figyelmet, hogy Németországban már önkormányzati lakásokból lakoltattak ki németeket, csak hogy illegális határátlépőknek adják otthonaikat. A csepeli balliberális ellenzék szerint azonban erre nem lenne szükség.

Hudák János, a Párbeszéd Magyarországért párt csepeli képviselője IKEA-faházakból építene otthonokat a Közel-Keletről és Afrikából illegálisan érkező százezreknek. A politikus szerint az üres magánlakásokat is oda lehetne adni a migránsoknak.

Hudák János

A PM-es Hudák János az üres magánlakásokat is odaadná a migránsoknak. Fotó: Facebook.com

“Jut eszembe, hány tízezer üres lakás van Magyarországon? Miért kellene bárkit is kirakni a bérlakásokból?”

– írta erről a politikus kedden. Észak-Csepel sorsáról egyébként évtizedek óta megy a vita. A korábbi MSZP-s városvezetés toronyházas lakótelepet álmodott oda, míg az Orbán kormány olimpiai központot építene.

A Fidesz az olimpiai falu házait később bérlakásokká alakítaná – de gyaníthatóan nem IKEA-faházakból, mint ahogy nem is az illegális határátlépőket részesítenék előnyben a beköltözéskor – írja a Csepel.info.

Forrás: Pesti Srácok

54 hozzászólás “Ételosztással könyörög tizenötezer migráns Magyarországra telepítéséért az Együtt” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Ügyesen csináltok az ellenzéknek propagandát 😛
    Többet kellett volna gyerekkorotokban sakkozni 😛

  2. Jobban szerint:

    Elég szánalmas, primitív érvekkel/módon próbálják a migránsok mellé állítani a csepelieket a baloldali politikusok…

  3. Lovas szerint:

    Kispajtás, ha te egy tál ételért eladod a hazádat, akkor neked valóban jó ez a propaganda.

  4. Jobban szerint:

    A magyar határzáron akadt fenn az Iszlám Állam bombaszakértője?
    MTI2016.09.30.
    Állítólag egy osztrák segélyszervezet segített elmenekülni Európából az Iszlám Állam bombaszakértőjének, aki a párizsi terrortámadást végrehajtók kiképzésében is segített.
    Egy osztrák segélyszervezet segítségével menekült el az Iszlám Állam bombaszakértője Európából a magyar határzár felállítása után – értesült a köztévé híradója.
    A zöldhatáron át jutott az EU-ba
    Az M1 úgy tudja, hogy a férfi – aki a tavaly novemberi párizsi terrortámadás elkövetőinek kiképzését segítette -, korábban a “bejáratott” menekültútvonalon, a zöldhatáron át jutott be az EU-ba…..Egy osztrák segélyszervezethez fordult, azzal, hogy beteg az édesanyja, ezért sürgősen haza kell jutnia. A szervezet vett neki egy repülőjegyet.
    http://www.origo.hu/itthon/20160930-allitolag-egy-osztrak-segelyszervezet-segitett-elmenekulni-europabol-az-iszlam-allam-harcosanak.html

  5. Grün Izidor szerint:

    Kik írták ezt az elképesztő baromságot, mert egy ember ennyire nem lehet hülye, még ha fityeszes akkor sem! 😀
    Nem ártana fröcskölődés előtt tisztázni a bevándorló és a menedékjogot kapottak közötti nyalatnyi különbséget!
    Itt nem migránsok, hanem menekültek befogadásáról van szó!
    Amíg a bevándorlók befogadása, (lásd a 18 000 kötvényes bevándorlót) tagállami hatáskör, addig a menekülteké a csatlakozásunkkor népszavazással megerősített, uniós szabályok alapján elfogadott közösségi feladat!
    Mintha Vezírünk is elfogadott és aláírt volna valami illesmit?! 😛 😀

  6. fradi ultra szerint:

    szabó nem tudja hogy az iszlám világban a buzikat lefejezik vagy háztetőről ledobálják ?
    juhász mit kapna szaúd arábiában ha találnának nála egy füves cigit, kézlevágást vagy lefejezést ?

  7. Jobban szerint:

    Fájdalom, a baloldal fröcskölődik, a csepeli baloldal szerint Orbán Viktor anyagi helyzete a magyarázat a migránsokkal kapcsolatos szavazás perspektívájából?!?!? Különös logika, hogy finoman fejezzem ki magam.
    Magyarországon sok és egyre több külföldi tartózkodik legálisan, ezt bárki láthatja, ha Budapesten közlekedik. Rengeteg a bevándorló és a menedékjogot kapott külföldi állampolgár is. Családegyesítés címén sokan családjuk után fognak jönni ezentúl is.
    Régen özönlenek be hazánkba a külföldi állampolgárok. Arabok, kínaiak, határon túli magyarok…
    A baloldal gyűlöletkampányára sokan emlékszünk amikor minden áron megakadályozták, hogy sikeres legyen a határon túli magyarokkal kapcsolatos népszavazás, látványos hazugságot is bevállaltak a 23.000.000 románnal való riogatáskor. A határon túli magyarok nem kellettek, viszont most (is) minden eszközt megragadnak, hogy önös érdekeiknek megfelelően megtévesszék az embereket. Miért kényszerítsenek ránk menekült státusba mutatkozó terroristákat, illegális eszközökhöz folyamodó gazdasági “bevándorlókat”.
    Vasárnap meglátjuk, mennyire “életképes” a magyar nép, felfogja-e, hogy mi a valós érdeke, vagy hagyja magát becsapni idegen érdekeket szolgálók által? És milyen arányban. Külföldi érdekeket szolgálók mindig voltak és mindig lesznek.

  8. robi szerint:

    Az ételt a rászoruló honfitársaink fogyasszák el, nem a migránsok. Nekik nem az a fő problémájuk, hogy igennel vagy nemmel szavazzanak. Sok ezer állampolgárnak Magyarországon ma bejelentett lakcíme sincs.

    Én személy szerint nem sajnálom tőlük azt az egytál ételt – sokakkal ellentétben.

    “Annyit érsz, amennyid van”! (?)

  9. Jobban szerint:

    Csak és kimondottan a szavazási irány befolyásolása miatti ételosztás eléggé érdekvezérelt és átlátszó, ebből kifolyólag nem humanitárius megsegítés a célja, hanem a direkt befolyásolás.
    Nagyon helyes, hogy pártpénz ilyen célt szolgál, csak ha ez folyamatos lenne, akkor lehetne hiteles. Így nem az.

  10. robi szerint:

    Egyetértünk, ilyen volt az Erdősor úti alma- és krumpliosztás 2014-ben.
    Utcán osztogatás, választás előtti napon.
    Akik fogyasztották, nem éhezők voltak,mégis vitték, mint a cukrot.

    Ők ne méheztek és potenciális szavazók voltak a hajléktalanokkal szemben.

  11. Jobban szerint:

    Nem bántam volna, mint kerületi lakos, ha az mszp vezetés 1994-2010-ig a kedvemben jár és bármivel segít és természetesen a kerület többi lakosát is.
    A kerület vezetése mindenkit igyekszik segíteni, és hát, mégsem szavazott mindenki a Fideszre.
    Miután megkapják a támogatást, mindenki eldönti, hogy melyik pártra, politikusra adja a voksát.
    Örültem volna, ha a baloldali vezetés jó irányba vezeti a kerületet. Nem így történt.

  12. Jobban szerint:

    A népszavazás nem arról szól, hogy soha senkit nem engedünk be az országba, hanem arról, hogy mi magunk dönthessük el, ki élhet velünk, nem “az EU soha, senki által meg nem választott bürokratái”
    http://www.origo.hu/itthon/20160930-a-fidesz-frakciovezetoje-szerint-terroristak-betelepiteset-kell-megakadalyozni-a-nepszavazason.html

  13. kispajtás szerint:

    Lovas:
    Mivel megszólítottál, megszólítalak én is.
    Tanácsolom, hogy mielőtt bődületes baromságokat irkálsz feltűnési viszketegségedben, próbáld értelmezni az olvasott szöveget.
    üdv,
    kispajtás

  14. Jobban szerint:

    Németország, Drezda – Egy ittas iraki molesztált egy 13 éves kislányt az egyik helyi villamoson szerda délután.

    A 26 éves férfi részegen szállt fel a szerelvényre és áldozatát fogdosni, simogatni és csókolgatni kezdte a térdét és a karját. A kislány leszállt a főpályaudvarnál, a férfi nem követte, így el tudott menekülni.

    Az egyik utas, aki végignézte az egészet, értesítette a rendőrséget és még a villamoson elfogták az iraki férfit. A hatóság nyomozást rendelt el az ügyben – írja a Sächsise Zeitung.
    http://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/egy-migrans-zaklatott-egy-kislanyt-a-drezdai-villamoson/sf9x1qn

  15. vazul néni szerint szerint:

  16. Jobban szerint:

    Köszönöm Vazul néni! 🙂

  17. Grün Izidor szerint:


    “Ételosztással könyörög tizenötezer migráns Magyarországra telepítéséért az Együtt”
    .
    Kiknek?!
    Haggyák most békén politikusainkat, van éppen elég bajuk a kötelező menekült-kvóta körüli herce-hurcával!
    A migráncsok várják meg annak a végét és később sorra kerülnek ők is! 😛 😀

  18. Tóth kati szerint:

    Ez a gyíkvállú kis buzi szabó adja le a címét,hogyha jönnek a sáskák,tudjuk hova tegyük őket.Minden bizonnyal értékelni fogják a másságát.
    Mondja nár meg valaki hogyha menekülnek a háború elől,akkor miért erőszakolnak meg nőket?

  19. Qvick szerint:

    Tudatosítani kell a hajléktalanokkal, hogy “IGEN” szavazataik következtében elveszítik a segélyeket, mert azt a migráncsoknak kell adni ! A Hajléktalanszállóból ki lesznek téve, mert ott migráncsok fognak lakni ! Stb !

  20. robi szerint:

    Fenyegetni, másokat félelemben tartani: bugris népség.

  21. Grün Izidor szerint:

    “Már a látszatra sem adnak a letelepedési kötvényt forgalmazó offshore cégek, miután hitelre is árulják a magyar tartózkodási engedélyt. Sőt, fél áron is hozzá lehet jutni a papírokhoz, igaz, akkor a befizetett összeg nem jár vissza.”
    .
    Hol van már a haza nem eladó jelszó?! 😛 😀

    http://mno.hu/gazdasag/letelepedesi-kotveny-fel-aron-1364253

  22. Jobban szerint:

    Reméljük, hogy van józan esze a magyarok többségének. “Okos ember más kárán tanul” (látván, hogy mi minden történik Európa migránsokkal elárasztott országaiban….) Kiderül majd, hogy okos vagy önsorsrontó-e a többség? Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Csepel!!!!

  23. Jobban szerint:

    Támogatom Tóth kati javaslatát, azokkal szemben akik nyilvánosan kiálltak a migránsok betelepítése mellett.

  24. Jobban szerint:

    Grün, a baloldal nagyon sokat megtett, “oroszlánrészt” vállalt a haza eladásában…
    Ezt kellett a Fidesznek mérsékelnie….IMF hiteldömping, M5-ös autópálya, Vízművek stb.

  25. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Ki a bánatos picipacipapájánakpunnyadtpimpilimije állt ki a migráncsok betelepítéséért?!
    Az a kormány belügye!
    Itt jelenleg a menekült-kvóta elfogadásáról van szó!
    Jó lenne már megtanulni a refugees és az immigrations közötti különbséget! 😛 😀

  26. Jobban szerint:

    FIATAL MIGRÁNSOK ERŐSZAKOLTÁK MEG A TINÉDZSER FIÚT, ÉS TETÉZTÉK IS BŰNÜKET
    EXPRESS Magyar Idők Online
    A görögországi Leszbosz szigetén lévő túlzsúfolt migránstáborban megtörtént szörnyűség nem egyedi jelenség.

    Négy pakisztáni, 16, illetve 17 éves migráns ellen folytatnak eljárást a görög hatóságok, miután a banda megerőszakolt egy hasonló korú, szintén pakisztáni bevándorló fiatalt. A kegyetlen társaságnak mindez nem volt elegendő, brutális nemi erőszak közben videózták is áldozatukat.
    http://magyaridok.hu/kulfold/fiatal-migranasok-eroszakoltak-meg-a-tinedzser-fiut-es-teteztek-is-bunuket-1051117/

  27. Jobban szerint:

    Allah Akbar!-t kiáltott az ámokfutó férfi
    MTI, 2016. szeptember 30., péntek 21:46,
    Megtagadta a vallomástételt a Bécsben száguldozó, ámokfutó férfi, aki autójával előző nap szándékosan gyalogosok közé hajtott – közölte a bécsi rendőrségi szóvivő pénteken.
    http://mno.hu/kulfold/allah-akbar-t-kialtott-az-amokfuto-ferfi-1364244

  28. Qvick szerint:

    Robi !
    Mit gondolsz, miből fogják kietmelni a migráncs-segélyt ? Talán Te fogod fizetni ?

  29. Qvick szerint:

    Jav : kitermelni

  30. Jobban szerint:

    AZ ISZLÁM ÁLLAM KERESZTÉNY LÁNYOKAT AD JUTALMUL A SPICLIKNEK
    EXPRESS.CO.UKMagyar Idők Online
    Egy kegyvesztett iszlám dzsihadista elárulta, hogy a terrorszervezet keresztény szex rabszolgákat ad azoknak, akik elárulják azokat a társaikat, akik hűtlenek és nem követik feltétel nélkül az Iszlám Államot.
    Az elfogott ISIS szélsőséges azt állította, hogy ő személy szerint három súlyosan megvert nőt kapott köszönetképpen szolgálataiért.
    „Miután elmondtam, hogy az öcsém, el akarta hagyni ISIS-t, jutalmul három rabszolgalányt kaptam” – olvasható az Express cikkében. Ez a gyakorlat a dzsihadista elmondása szerint rendszeres: az Iszlám Állam foglyul ejtett, elrabolt jazidi és keresztény lányokat ad a hűségért jutalmul.
    Miután a fiatal lányok teljesítették a rájuk kényszerített szexuális szolgáltatásokat, 250 és 500 dollár között mozgó áron árúba bocsájtják őket a rakkai emberpiacon.
    Abu Al-Mughaira Al-Muhajer azt is elmondta: „ Az Iszlám Állam adja-veszi a lányokat, rabszolga sorba taszítva őket. (…) minden esetben először kemény verésben részesítik a lányokat, mielőtt a piacra viszik őket.”
    http://magyaridok.hu/kulfold/az-iszlam-allam-kereszteny-lanyokat-ad-jutalmul-spicliknek-1051582/

  31. Jobban szerint:

    BÖJTE CSABA „NEM”-MEL SZAVAZ OKTÓBER 2-ÁN
    Böjte Csaba „Én, kit szintén befogadott és számon is tart a Magyar Köztársaság, nemmel szavazok minden erőszakra, a lakosság akarata elleni kényszerbetelepítésre!

    KOZMA IMRE ATYA NEMMEL SZAVAZ
    Kozma Imre ”Félő, hogy ha nincs nekünk elegendő lelki erőnk, akkor az érkezők fognak bennünket formálni, alakítani„.

    ÁKOS: EZEK AZ EMBEREK A HÓDÍTÁS SZÁNDÉKÁVAL JÖNNEK
    Sopron, 2016. június 29. Az év koncertje díjjal kitüntetett Kovács Ákos Kossuth-díjas elõadómûvész fellépése a Petõfi Zenei Díjak átadása után a 24. Volt Fesztivál nulladik napján, 2016. június 28-án este. MTI Fotó: Mohai BalázsKovács Ákos dalszerző, énekes úgy véli, erőszakkal, nagyon komoly anyagi és politikai eszközökkel Európa részbeni iszlamizációja zajlik, és ebben a migránsok áradata csak egy eszköz.

    SZENCZY SÁNDOR LELKÉSZ, A BAPTISTA SZERETETSZOLGÁLAT ELNÖKE
    szency sándor“A válaszom, nem. Az ebben a formában feltett kérdésre más válasz nem adható.”

    http://magyaridok.hu/belfold/nepszavazas/nemmel-szavaznak-1028779/

  32. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    A felsorolt személyek félik Istent, ha ilyen egyszerűen megtagadják parancsolatait?!
    Vagy ők már sejtenek valamit a létével kapcsolatban?! 😀 😛

  33. Jobban szerint:

    Grün, ízléstelen és sajátságos a kommentje. Ön, aki kicsit sincs ezzel a területtel kapcsolatban, honnan veszi a kompetenciát és bátorságot, hogy ezzel összefüggésben véleményt nyilvánítson? Annyit is ér a hozzászólása, mint amennyire “konyít” a keresztény valláshoz. A suszter maradjon a kaptafánál. Kibicnek semmi sem drága.

  34. Jobban szerint:

    A legnagyobb osztrák napilap a „Krone“ a hétvégén online szavazást rendezett az Orbán politikárol a migránsokkal kapcsolatban:
    A kérdés a következő volt: „Igazságos-e Orbán kemény vonala a menekült krízissel kapcsolatban?

    AUSZTRIA SZAVAZOTT: A SZAVAZATOK PILLANATNYILAG 93,5%-an állnak az Orbán politikája mellett.

    http://www.krone.at/nachrichten/ist-viktor-orbans-harte-linie-gerechtfertigt-fluechtlingskrise-abstimmung-5738/cache__-1/

    https://www.flagmagazin.hu/jobbegyenes/bayer-zsolt-oriasi-orban-siker-ausztriaban

  35. Jobban szerint:

    EGYES MULTIK DOLGOZÓI NEM MEHETNEK SZAVAZNI?
    Thurzó Katalin
    Két nemzetközi tulajdonú áruházlánc több vidéki egységében ezen a hétvégén úgy osztották be a dolgozókat, hogy ők a munkaidőn kívül nem tudnak részt venni a vasárnapi népszavazáson – jelezte lapunknak a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete. A súlyos munkaerőhiány következtében mostanra törvénytelen helyzet állt elő nem egy kereskedelmi egységben, emiatt a szakszervezet panasszal fordul a multik érdekében rendszeresen fellépő Európai Bizottsághoz.
    http://magyaridok.hu/gazdasag/egyes-multik-dolgozoi-nem-mehetnek-szavazni-1051726/

  36. Jobban szerint:

    ELFOGYOTT A PÉNZ A MIGRÁNSKEZELÉSRE – ÖSSZEOMLÁS ELŐTT A RENDSZER.

    CORRIERE DELLA SERA

    „Elfogyott a pénz a migránsoknak: 600 millió euróra van szükség a káosz elkerülésére” címmel a vezető olasz lap arról ír, hogy Angelino Alfano olasz belügyminiszter megkongatta a vészharangot. Amellett, hogy a 600 millió euróra azonnal szükség van a vészhelyzet miatt, az év végéig 1 milliárd euróra van szükség a migránskezelésre. Alfano, tudta meg a lap, végső emlékeztetőjét két hete küldte el a kincstárnak. A migránsok havonta mintegy 100 millió euróba kerülnek. Április óta a belügyi migránsköltségvetés már negatívba csapott át és ennek következtében a minisztériumnak fel kellett függeszteni a kormány migránsszálásait működtetőknek járó pénzeket. De ugyanígy felfüggesztették az emberbaráti szervezeteknek és egyéb magánszervezeteknek az állammal kötött szerződés szerint a migránsokkal való törődésért járó összegeket, beleértve a Vöröskeresztet. Szeptember 30-a után megvan annak veszélye, hogy a menekültstátuszért folyamodott külföldieket elküldik e menhelyekről.
    https://www.flagmagazin.hu/nagyvilag/lovas-istvan-elhallgatott-hirek-132-nemzetkozi-sajtoszemle

  37. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Hát még az milyen ízléstelen lesz, ha elárulom, hogy a tisztelendő bácsi mit csinált a szakácsnőjével?!
    Tényleg!
    Fiatal papnak miért nincs öreg szakácsnője?! 😛 😛

  38. robi szerint:

    Qvick!

    Agyadra ment az idomítás?

    Mocskos félelemkeltésed ítéltem el.

    Hazugságokkal ijesztgetnéd a társadalom perifériájára szorultakat?
    Nem a te dolgod lenne megoldani, miből helyezi el a kormány a betelepülőket- ha lesz olyan idióta, aki ide szeretne költözni.

    Jelzem, én nem vágyom a migráncsékra és a mindenkori hatalomtól elvárom, hogy ne hozza a nyakamra őket. Remélem, ezután sem lesz másképp.

  39. Jobban szerint:

    Grün, magából indul ki?

  40. Jobban szerint:

    http://civilosszefogas.hu/wp-content/uploads/2016/09/K%C3%89SZ.jpg

    A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) most ismét a nemzethez fordul, és Magyarország legnagyobb, több ezer tagot számláló, Kárpát-medencét is lefedő keresztény civil szervezeteként arra kér minden felelősen gondolkodó magyar embert, hogy válasszon.
    Ha úgy gondolják, egyetérthetnek Orbán Viktorral, aki ezt mondta: úgy szeretem Magyarországot, ahogy van, és nem szeretném, ha külső parancsra ezt valaki megváltoztatná. De hallgathatnak Lázár Jánosra is, aki szerint a migráció Magyarország egységét veszélyezteti, és történelmi tapasztalat, hogy ha a Kárpát-medencében megváltoznak a demográfiai viszonyok, az csak a magyarok rovására történhet. Ezt igazolja Farcádi Botond, a Háromszék főszerkesztője is: mi tudjuk, mit jelent a kényszerbetelepítés, az etnikai, kulturális átalakítás, hogy mire vezetett ez Erdélyben. Pedig jóval kisebb volt a kulturális különbség az itt élők és a betelepítettek között, mint az európaiak és a most ide érkezők között. A népszavazás véleményt kér az Európa előtt álló égető kihívásról, és mi válaszolunk: NEM akarjuk, hogy az EU az Országgyűlés hozzájárulása nélkül előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését! De odafigyelhetnek Gál Kinga EP-képviselőre is, aki négy gyermekével a brüsszeli merényletet ott élte meg: “Ne áltassuk magunkat, egy hasonló terrortámadás bárhol, bármikor megtörténhet. Nincs szabadság biztonság nélkül. Ne jöhessen be senki úgy az országainkba, hogy ne tudnánk, kicsoda, és milyen szándékkal jön!”
    Vagy hallgathatnak Gyenesei Istvánra, a Gyurcsány-kormány volt miniszterére, aki részt vesz a népszavazáson és nemet mond, mert a migránsok kötelező letelepítése nem pártpolitikai, hanem nemzeti ügy. Aki nem fogadja el a törvényeinket, kultúránkat, együttélési normáinkat, az nemkívánatos Magyarországon. A volt MSZP-s Szili Katalin is részt vesz az október 2-ai népszavazáson. Nemmel voksol. Móricz Eszter MSZP-s képviselő azt mondta, hogy hívő keresztény nőként ellenzi a migránsok betelepítését, nemmel fog szavazni, hogy Magyarországon ne kelljen egy nőnek az iszlám jogrend érvényesítésétől félnie. És hallják meg Török Mária kétségbeesett hangját. Ő a vétlen magyar kamionsofőr felesége, akit a migránsok Franciaországban kegyetlenül megvertek. Kimondatlanul is azt kérdezi: miért? Meddig tart ez még?
    2016. október 2-ig, válaszolja a KÉSZ. Akkor és ott valóban színt kell vallanunk ember és Isten előtt. Szívére tett kézzel, őszintén magába nézve egyetlen magyar ember sem akarhatja ezt, ami történik. Gonosz, számító erők által ránk szabadított, szerencsétlen, félretájékoztatott embermilliók áradata önti el Európát a közéjük tudatosan elrejtett terroristákkal. Ütött a baj megoldásának huszonnegyedik órája. Ezért kérünk ismételten minden szavazóképes polgárt, jöjjön velünk október 2-án és válaszoljon NEMMEL a feltett kérdésre!
    Budapest, 2016. szeptember 26.
    A KÉSZ elnöksége

  41. Jobban szerint:

    “…láttam a múltkor egy riportot, amelyet London „nem létező” no-go zónájában forgattak a Vice News munkatársai két éve.
    A muszlimok éppen utcára vonultak egy olyan transzparenssel, hogy „A demokrácia megbukott, a kalifátus a megoldás.”

    (A felirat a videón 17:41-nél látható)
    Egy hitszónok közölte a riporterrel, hogy a muszlimok csak a shariát (iszlám erkölcs) fogadják el, magasról tesznek a brit jogszabályokra.Szóval a kalifátusban kicsi az esélye a melegfelvonulásnak.
    Ha majd a 444-es srácok álomvilágukból felébredve a szerkesztőségüket egy no-go zóna kellős közepén találják szemben a mecsettel, ahol a sharia rendőrség elkobozza a füvet, melegaktvistákat ver és szivárványos zászlót éget, akkor utólag már késő lesz azon gondolkodniuk, hogy mégiscsak nemmel kellett volna szavazni október 2-án.”
    http://magyaridok.hu/belfold/milyen-magyarorszagot-akarnak-ballibek-1049935/

  42. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Csak ennyi?!
    Mi van befingott a tudomány?! 😛 😀

  43. Jobban szerint:

    “Ne adjátok a szent dolgokat a kutyáknak és gyöngyeiteket se szórjátok a sertések elé…”

  44. Jobban szerint:

    Közép-Európa megőrizte életösztönét, szemben az elkényelmesedett Nyugat-Európával, ezért bátrabb a migrációs válság kezelésében – mondja az idén lovaggá ütött Sir Roger Scruton.
    „Nagy-Britanniának van tapasztalata a különböző hátterű bevándorlókkal való együttélésben. A gyarmatbirodalom területéről elsőként érkező hinduk és keresztények még gond nélkül beilleszkedtek, a muszlimok viszont nem, legalábbis nem mind. A pakisztániak első hulláma még integrálódott, leszármazottaik közül való például London jelenlegi polgármestere is, de a muszlimok másik része sosem akart beilleszkedni, mert a hitükön kívül semmijük nincs, az adja az identitásukat” – így Roger Scruton.

    Hozzáteszi: „Kiemelkedő érték, hogy önöknek még van saját fővárosuk. Budapest lenyűgözően szép, s bár szenvedett veszteségeket, átélt borzalmakat, esztétikai értelemben is meghatározza a mindennapjaikat. Úgy látom, létezik itt egy középréteg, amely újra birtokba vette a fővárosát, ezt öröm látni, sőt irigylésre méltó. Sajnos mi már elveszítettük a miénket, mostanra alig élnek már angolok Londonban”
    http://valasz.hu/itthon/uzenet-a-magyaroknak-onoknek-legalabb-meg-van-sajat-fovarosuk-120605

  45. Betke szerint:

    Jobban, még,még,még ne hagyja abba! Azt hallotta, hogy 3 magyar suhanc erőszakoskodott egy lánnyal, bevitték egy ház 10. emeleti lépcsőházába! Szerencsére egy ott lakó megzavarta az “aktust”! Vélemény?

  46. Jobban szerint:

    Betke, nyugodjon meg. Ezt speciel véleményezze ön amennyiben szeretné.

  47. Jobban szerint:

    Áder: A kampánynak vége, a probléma velünk marad
    A klímaváltozás és népvándorlás közötti összefüggésről beszélt az M1-nek adott exkluzív interjúban Áder János. A köztársasági elnök szerint a migráció átfogó probléma. A kampánynak vége van, de a probléma velünk marad, nemcsak most, hanem a következő években és évtizedekben is – fogalmazott az államfő.
    http://www.hirado.hu/

  48. Jobban szerint:

    Betke, zavarja a sok “probléma” a migránsokkal kapcsolatban, jobbra számít?

  49. Jobban szerint:

    A német politika stratégiai hibákat követett el, a német kancellár egy évvel ezelőtt a szírek és a politikai menedékjogra jogosultak korlátlan befogadását állító kijelentéseivel olyan széles kaput nyitott ki, “amelyet lehetetlen becsukni” – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szombaton az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.
    http://www.hirado.hu/2016/10/01/nogradi-egy-jogasz-engem-megolne/

  50. Jobban szerint:

    Hova tűnt több millió migráns?

    2008 és 2015 között nagyjából egymillióan kaptak menekültstátuszt Európában – és több millióan kértek. Hol a többi? – tette fel a kérdést az M1 szombat reggeli műsorában Nógrádi György. „Alámerültek, a szürke- és a feketegazdaságban dolgoznak. Nem mindegyik terrorista – csak zsarolható”, ami szintén potenciális veszélyforrás – tette hozzá.

    http://www.hirado.hu/2016/10/01/nogradi-egy-jogasz-engem-megolne/

  51. Nagyapó szerint:

    Betke! Az az erőszak 55 évvel ezelőtt történt a Sportuszodában! A többi stimmel.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  52. Jobban szerint:

    Magyar nőt vert meg brutálisan szomáliai szomszédja Londonban a nő gyermeke szeme láttára, miután a nő számon kérte, hogy 8 éves fiuk megrugdosta a gyerekét – írta az origo.hu hírportál a TV2 Tények műsorára hivatkozva.
    Azt kiabálták a nőnek, hogy “Allah nevében foglak megölni, ha nem takarodsz a házam elől”. A kerítésbe verték bele a nő fejét, akinek állítása szerint halálfélelme volt – írta az origo.hu.
    http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/gyerekei-szeme-lattara-vertek-ossze-a-magyar-anyat-a-migransok/5jn0ns2

  53. Betke szerint:

    Nagyapó, akkor még nem nagyon voltaak 10 emeletes házak, ez konkrétan mostanában volt, utána lehet nézni! Az erőszakos, öregek elleni rablás, gyilkosság is egyre gyakoribb!!(kb 100% magyar polgártársaink az elkövetők)

  54. […] vasárnap azzal kampányolnak, hogy ételt osztanak a választáson való távolmaradásért. Ez lehet Magyarországon az első nyíltan vállalt szavazatvásárlásos visszaélés – […]

Itt lehet hozzászólni !