Döbbenetes részletek a csepeli gyerekmolesztálási ügyben – rázárta az üzletet a hajvágásra betérő fiúra a fodrász

Blikk, Csepel.info

SMpedo

S. Miklós (középen) egy MSZP-s pártrendezvényen 2015-ben

Szeméremsértés miatt állította bíróság elé gyorsított eljárásban a 64 éves férfit – az MSZP korábbi politikusát – az ügyészség, mert a vád szerint a fodrászként dolgozó idős ember egy 15 éves fiút molesztált Budapesten.

A bíróság most gyorsított eljárásban 1 év 4 hónap, letöltendő szabadságvesztésre ítélte, de az ítélet még nem jogerős.

A Blikk úgy tudja, a férfi az a volt csepeli MSZP-s önkormányzati képviselő, akiről korábban a csepel.info azt írta, hogy a napokban egy molesztálási ügyben őrizetbe vették.

Az ügyészség szerint az idős férfi egy csepeli fodrászatban dolgozott fodrászként, ahova pár nappal ezelőtt, 2016. szeptember 26-án, hétfőn délután a 15 éves fiú hajvágásra tért be.

A fodrász üzletben rajtuk kívül más nem volt ekkor. A 64 éves férfi nem sokkal azután, hogy hozzáfogott a hajvágáshoz, fogdosni, simogatni kezdte a fiút a ruháján keresztül.

Azt is mondta neki, hogy szívesen fizetne neki szexért. Közben leengedte az üzlet redőrnyét is és kulcsra zárta a bejárati ajtót, igaz, a kulcsot a zárban hagyta, majd tovább tapogatta a fiút.

“A tini többször megkérte őt, hogy fejezze be, amit csinál, ő azonban továbbra is zaklatta, valamint szexuális célzatú ajánlatot, illetve olyan jellegű kérdéseket tett fel neki, amivel emberi méltóságában súlyosan megsértette.”

A fiú végül a bejárati ajtóhoz lépett, azt a zárban lévő kulccsal kinyitotta és elsietett a helyszínről, ezután pedig telefonon értesítette édesanyát a történtekről, akivel ezt követően nyomban feljelentést tettek.

A férfit gyorsított eljárásban, három napon belül bíróság elé állították és a bizonyítási eljárásban a bíróság bűnösnek találta a fodrászt és ezért őt 1 év 4 hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélte. (A Csepel.info úgy tudja, hogy a volt politikus fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.)

Forrás: Blikk

15 hozzászólás “Döbbenetes részletek a csepeli gyerekmolesztálási ügyben – rázárta az üzletet a hajvágásra betérő fiúra a fodrász” bejegyzésre

  1. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Fasza…

  2. Grün Izidor szerint:

    Miből jött le egyből, hogy MSZP közeli volt?!
    Így lenne ötösöm a LOTTÓ-n! 😀

  3. Letiltatni szerint:

    Miért van kitakarva?
    Szaros migráns ez is, pedofília, közeli néprokona a migránsoknak a “termékeny félholdról”.

  4. fradi ultra szerint:

    vén hülye, miért nem intézte el magát magányosan a wc-n ha már nem bírt magával, ott fog megmurdálni a sitten.

  5. potyek szerint:

    mint visszaeső csak 1 év 4 hónapot kap?

  6. fradi ultra szerint:

    nézzék ezt a szerencsétlen ágrólszakadt brigádot a képen…
    gyönyörű, ilyenek vezették az országot 40 évig…a szakadékba. nekik köszönhetjük a bugris paraszt orbánékat is.

  7. Betke szerint:

    És az milyen brigád, amelyik kezetcsókol a vezérnek?

  8. balage szerint:

    Pont a tetvedék arca van kitakarva?

  9. Tóth kati szerint:

    Ha a mellette állókat nézem,nem csoda,hogy másra fájt a foga ennek a vén szemétbkommunistának.

  10. […] csak a napokban ismét lebukott, és csütörtökön elítélt MSZP-s fodrász lesett áldozatra a csepeli gyerekek közelében. A baloldalhoz szintén közel […]

  11. Fefe szerint:

    Elmondanám rám is nyomult 16 éves koromban és még tudok néhány haveromról is akik hozzájártak fodrászhoz. Az volt a taktikája, hogy utolsó vendégnek hagyta az “áldozat” jelöltet, pornóújságot mutogatott (abban az időben különlegesség volt) aztán próbálkozott. Nekem, amikor nem álltam kötélnek még pénzt is ajánlott. Egyébként MSZP-és önkormányzati képviselő volt.

  12. Csepeli Diák szerint:

    Teljes mértékben elítélem S. Miklós cselekedét. Felhívnám azonban a figyelmet arra, hogy a jelenlegi önkormányzati vezetés cinkosa az említett személynek elég régóta. S. Miklós Csepelért-díjjal kitüntetett személy. Ezt adíjat az önkormányzat képviselő-testülete szavazta meg számára. Méltatlanság címén már réges-régen vissza kellett volna vonni tőle zet díjat, de 2010 óta erre nem kerített sort a FIDESZ vezette önkormányzat. Természetesen korábban az MSZP vezette önkormányzat tehette volna meg a visszavonást, de az elmúlt hat évben ez már a regnáló hatalom felelőssége. Sok becsületes ember kapta meg ezt az elismerést, mind jobb, mind baloldalról, ezért az gondolom, hogy a következő testületi ülésen vissza kellene vonni a kitüntetést S. Miklóstól.

  13. Lovas szerint:

    Szerintem a csepeli diák gondolkozzon el azon, hogy a díjakat miért csak visszaadni szokták, és nem visszavonni. Már rég nincs is ilyen díj, ha egyáltalán volt.

  14. Csepeli Diák szerint:

    Természetesen Lovasnak igaza van abban, hogy a Csepelért díjat már nem adják át. Viszont nem eltörölt elismerésről van szó, hanem 2010 után az önkormányzat új díjakat alapított, illetve a régieket átalakítota. Ettől függetlenül a Csepelért díj önkormányzati elismerés, éppen ezért véleményem szerint méltatlanság címén vissza kell vonni S. Miklóstól. Vagy az is megoldás, hogy az önkormányzat, hogy egy döntést, arról, hogy ilyen díj nem létezik. Bár azt gondolom, hogy ezt nem ildomos megtenni a kitüntetett FIDESZ-ekkel sem.

  15. […] Döbbenetes részletek a csepeli gyerekmolesztálási ügyben – rázárta az üzletet a hajvágás… […]

Itt lehet hozzászólni !