Így hazudnak a ballib lapok

Vélemény – Ábel Attila

hazugsagvizsgalo

Fotó: Index

Október 2-án sorsdöntő választás lesz Magyarországon a kényszer-betelepítésekről. Mi Csepelen a kampányban azt is elmondjuk a választónak, hogy Németországban állami és önkormányzati ingatlanokon alakítottak ki befogadó központokat. Sportcsarnokokat, közösségi központokat, önkormányzati lakásokat adtak ki a migránsoknak. Ez tény. Nálunk is ez lenne hasonló esetben.

Emellett német állampolgároknak mondták fel az önkormányzati bérleti szerződéseiket, hogy lakásukat illegális határátlépőknek adják. Ez is tény, Németországban már megtörtént. És szerintünk nem titkolható, hogy ugyanez várhat Magyarországra akkor, ha kötelező kvótát léptet életbe az EU.

Ezek után az elmúlt napokban a Soros György által támogatott szervezetek nevetséges támadásba kezdtek ellenünk. Ismert ballib lapok – 444, HVG, 24, Index – írtak emeletes marhaságokat arról, hogy soha nem fordulhatnak és nem fordultak elő ilyen esetek – miközben maguk is beszámoltak ezekről a hírekről. Az Index még arról is írt korábban, hogy magántulajdonú ingatlanokat foglalt le a berlini önkormányzat az illegális határátlépők számára. (Ugyanaz az újságíró, Joób Sándor írta azt a cikket, aki engem később hazugozott. Ehhez azért kell bőr az arcon.) Ezek után el sem merem képzelni, mivel támadtak volna az indexesek, ha azt írjuk le, amit ők.

De a legalja az a két állítólagos ügyvéd. Két, magát ügyvédnek nevező ember ugyanis rémhírterjesztésre hivatkozva feljelentést tett ellenünk. Azt állították, hogy a jogszabályok az idők során nem változnak. 🙂 Ezért amit ma a jogszabályok nem tesznek lehetővé, az később sem valósulhat meg. 🙂

Nem tagadom, lehetséges virtuális világot építeni. Az is tagadhatatlan, hogy a Soros György által támogatott média ezt teszi. De a valóság más, és meggyőződésem, hogy ezt az emberek, a választók többsége pontosan látják majd október 2-án.

Ábel Attila

10 hozzászólás “Így hazudnak a ballib lapok” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Néhány kiegészítés a cikkéhez:
    – Milyen migránsok jönnek most az EU-ba? Eddig azok jöttek, akik menekültek az ISIS elől. Most megfordult a kocka. A terroristák menekülnek az amerikai, orosz légicsapások és a szír, kurd hadsereg elől. Szelíd, békés emberek, jó szomszédok lesznek?
    – Miből fognak élni? Németország 400 €-t fizet havonta. Ez ~120 000 Ft. Ennyit kell majd nekünk is fizetni, mert az EU ezt fogja kívánni, hogy ne menjenek vissza Németországba, Skandináviába.
    – Hol fognak lakni? Az állam nem tud építeni. A befektetők erre nem áldoznak. Marad a jelenlegi lakásállomány. Amikor ~1 hete erről írtam, egy nagy tudású ember a Királymajorból közölte, hogy van magántulajdon! Igaz, de elárulom a Lajtán túl még inkább van. Először az állami, üres lakások, azután az egyedülálló nagyik mennek kisebb, nekik megfelelő lakásba, azután jöhet a nagyobb lakásba való beköltöztetés, amit az eetásak jól gyakoroltak, ’50 után, úgy hívták, hogy társbérlet.
    – Milyen édik lesznek a kislányok a hátsó padokban csinos burkájukban!
    – Több kórházi ágy kell – kevesebb jut lélegeztetőgépekre!
    A baloldal erre szavaz???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Cs.pepe szerint:

    Akinek nem narancsból áll az agya, egy kis összehasonlítás, hogy mit írt Ábel Attila és mi az igazság :).
    Joób Sándor a cikkében azt írta le, hogy ÜRES-en álló magántulajdonú ingatlanokat sajátítanak ki, amiért kártérítést fizetnek, illetve piacinál magasabb bérleti díjat fizetnek nekik.
    Mit írt Ábel: „Emellett német állampolgároknak mondták fel az önkormányzati bérleti szerződéseiket, hogy lakásukat illegális határátlépőknek adják.” „Ismert ballib lapok – 444, HVG, 24, Index – írtak emeletes marhaságokat arról, hogy soha nem fordulhatnak és nem fordultak elő ilyen esetek – miközben maguk is beszámoltak ezekről a hírekről”
    Na szóval, második osztályos, olvasni tudó gyermek is észreveszi, hogy Joób Sándor egy szóval sem írt arról, hogy felmondják a bérleti szerződéseket, tehát itt arról van szó, hogy valaki szándékosan hazudott vagy nem tud szöveget értelmezni, na vajon melyik történt :)?
    És a hab a tortára :): Joób Sándor második cikkében idézte Simicskó Istvánt is, aki cáfolja Ábel agymenését, és aki nem hiszi járjon utána a fidesz.hu-n, mivel ott megtalálható szószerint ez: „A miniszter arra az újságírói felvetésre, hogy olasz laktanyákban is bevándorlókat helyeznek el, kijelentette, Magyarországon nem terveznek ilyet, és az sem fordulhat elő, hogy állami vagy önkormányzati ingatlanba költöztessenek bevándorlókat”.
    Na, akkor ki hazudik és kinek milyen a bőr az arcán? 🙂
    Van egy mondás is egy sánta kutyáról, bár ez nem dakota mondás :))))!

  3. admin szerint:

    Kedves Cs.pepe Nieheim, Eschbach, Mecherlin, Niedersachsen, München településeken voltak olyan esetek, amikről az alpolgármester beszélt. Illetve ezekről írt is a német sajtó, amely pedig nem szeret ilyenekről írni.

  4. Cs.pepe szerint:

    Igen, biztos voltak milyen esetek, de nem Joób Sándor írt róla :), márpedig Ábel Attila erre célzott :). Én nem vonta egy szóval sem kétségbe, hogy a német sajtó erről írt, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy Ábel nem igazán az igazságnak megfelelően írt :).
    Ja és Ábel elfelejtett arról is írni, hogy Simicskó István kategórikusan kizárta azt, hogy Magyarországon ez megtörténhet. Vagy ő is már Soros bérenc lett és hazudik, mint a ballib sajtó :).
    Szerintem szépen, csendben, halkan vissza kellett volna vonulni, egy kicsit túltolta a szekeret, de hát úgye más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát, hogy megint egy közmondással zárjak :), régen ezt szerettétek :))))

  5. admin szerint:

    Joób durvább esetekről írt, mivel magántulajdonú lakásokat és ingatlanokat is lefoglaltak. Ráadásul újságíró, vagyis tudnia kellett volna, hogy amiről azt írja, hogy hazugság, számos helyen megtörtént.

  6. Cs.pepe szerint:

    Hát, hogy durvább-e, hogy üres lakásra dupla bérleti díjat fizetnek, az kérdés, mint mondtam Ábel nem ezt írta. Ja és Joób azt írta le a cikkében, hogy ez Magyarországon miért nem lehetséges, amit megerősített Simicskó is.
    Tehát szövegértés (tudod Gordon néven írta valamelyikőtök régebben :))), Joób nem azt írta, hoigy ilyen nem volt Németországban, hanem azt írta, hogy ez azért hazugság, mert Magyarországon a jogszabályok alapján ez nem történhet meg és ezt Simicskó István is megerősítette a fidesz.hu-n.
    Szólj máskor is ha kell segíteni a szövegértésben, ha ráérek segítek, csak tudod sokat dolgozok, hogy a naplopó politikusainknak legyen miből kampányolnia egész évben, bár én inkább másra adnám az adómat, pl nagyapó lélegeztetőgépére, szegény mostanában örökké azt akarja, beteg lett szegénykém? Úgy aggódók érte :)))))

  7. Nagyapó szerint:

    Cs.pepe nem tudom mit erőlködik. Lefoglaltak lakásokat Berlinben, Németországban? Igen. Ez ugyan nem államosítást jelent, de sok tulajdonos ennek örül,mert magas bérleti díjat kap. Olaszországban HASZNÁLATON KÍVÜLI LAKTANYÁKAT adtak át. Simicskó nem használaton kívüli, vagy üres szovjet laktanyákról beszélt.
    Cs.pepe! Szeretném tudni, hogy írása a migránsok letelepedését célozza, vagy csak ujjgyakorlat?
    Nem tudom Cs.pepe hány éves, de valószínűleg amnéziában szenved (vagy hazudik), mert a lélegeztetőgépet párttársa, Lendvai Ildikó tematizálta!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. kispajtás szerint:

    Cs.pepe:
    Írtam már, hogy politikai szélhámosság, ami folyik.
    Bármelyik oldal kezd bele a csűrés-csavarásba, előbb-utóbb belegabalyodik.
    Azt hiszem, morális válságba kezdünk sodródni/süllyedni.
    De hát a “nagyok” tudják, hogy miért keverik a szart.
    A következmények meg maradnak nekünk.
    Az únió állásfoglalását olvasva, miszerint az EU jog nem opcionális, az Európai Tanácsban (a tagállamok állam- és kormányfői testületében) korábban meghozott döntés minden tagállam számára jogilag kötelező érvényű.
    Brüsszel nem aggódik a magyar népszavazás miatt, nem áll szándékában beavatkozni a magyar belügyekbe, az a magyar állampolgárok gondja és felelőssége, hogy mire szavaznak és annak milyen következményei lesznek.

  9. kispajtás szerint:

    Fentieknek az az üzenete, hogy felesleges mindenféle hisztériakeltés. Vasárnap elmegyünk szavazni, ha már jogunk van hozzá és kifizettük érte a cehhet, oszt jónapot!

  10. Jobban szerint:

    “…ez egy régi ügy. Az. Régi. De egyre aktuálisabb. Mert az „ügy” folytatása most özönlik be Európába. – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/33486/Folyamatban#sthash.yQAAxsKW.dpuf
    A tüntetést egy londoni iszlám közösség szervezte ezzel a címmel: „Vallással a békéért”. Ezen a tüntetésen készültek a képek. És ezek a képek nem járták be aztán a világsajtót, és nem lett belőlük világraszóló botrány. Csak a csönd maradt és a félrenézés. Nyilván azért, nehogy baj legyen. Nézzék ezeket a képeket, és olvasgassák a transzparensek feliratait.

    „Öljetek meg mindenkit, aki megsérti az iszlámot!”

    „Európa fizetni fogsz! Lebontásod folyamatban van!”

    „Mészároljátok le, aki gúnyolja az iszlámot!”

    „Fejezzétek le azokat, akik megsértik az iszlámot!”

    „Irtsátok ki, aki rágalmazza az iszlámot!”

    „Európa a rák, az iszlám a válasz!”

    „Az iszlám uralni fogja a világot!”

    „Pokolba a szabadsággal!”

    „Európa, tanulj szeptember 11-ből!”

    „Európa fizetni fogsz! A te szeptember 11-éd is úton van!”

    „Készüljetek fel az igazi holokausztra!”

    Tegyük fel az ilyenkor felteendő kérdést, amelyet mindig a tehetetlen düh és a kétségbeesés szül: Ha fehér keresztények rendeztek volna ilyen tüntetést, olyan transzparensek alatt, miszerint „Az iszlám a rák, Európa a válasz!”, vagy „Öljetek meg mindenkit, aki megsérti a kereszténységet!”, esetleg „Muszlimok! Készüljetek fel az igazi holokausztra!”, nos, akkor is ekkora lenne a csönd? Vagy kitörne a világbotrány, és az erre szakosodott beavatottak arról értekeznének, hogy a nácizmus visszatért, és már a kapuk előtt álldogál…

    Mindannyian tudjuk a választ. Erre tudjuk. Csak arra nem tudjuk, hogy ezt miért lehet? “- See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/33486/Folyamatban#sthash.yQAAxsKW.dpuf

    http://magyarhirlap.hu/cikk/33486/Folyamatban

Itt lehet hozzászólni !