Erre nincsenek szavak! Temetőben(!) erőszakolta meg egy migráns a 79 éves asszonyt

Vallomás: dán menekülttáborban toborzott az ISIS

Blikk

SZSZabill

Újabb döbbenetes szexuális bűncselekmény látott napvilágot: 79 éves asszonyt erőszakolt meg egy 40 éves migráns egy nyugat-németországi temetőben. Az idős né testvére sírját látogatta meg, amikor a migráns nekiesett. A segélykiáltásokra egy helyi lakos lett figyelmes.

A megdöbbentő eset még vasárnap történt a német Iddenbueren városában. Az idős hölgy testvére sírjához ment, amikor a 40 éves eritriai bevándorló rátámadt. A segélykiáltásokra egy helyi lakos lett figyelmes, aki azonnal értesítette a rendőrséget. A nőt a kiérkező mentősök ellátták, majd kórházba szállították.

A gyanúsított egy menekültszálláson lakott a közeli Horstelben. A férfit nemi erőszakkal vádolják, a nyomozás alatt őrizetbe helyezték és ha bűnösnek találják, akár 15 évet is kaphat – írja a Daily Mail.

Forrás: Blikk

Vallomás: dán menekülttáborban toborzott az ISIS

A Dániában menekülttábort működtető Vöröskereszt munkatársai jelezték a hatóságok felé, hogy több migráns is arról számolt be, terrorista toborzás zajlott a tábor területén.

A dán rendőrségnek még áprilisban jelezte a segélyszervezet, hogy egy az Iszlám Állam katonájának valló férfi behatolt a táborba és nemcsak fundamentalista propagandát terjesztett, hanem konkrét toborzási tevékenységet folytatott.

A több száz migránst elszállásoló Slottet nevű táborban mintegy 13 különböző országból érkeztek menekültkérelemmel, többek között Szíriából és Irakból is, amely eleve magas dzsihádista kitettséggel rendelkezik.

A dán hatóságok kiemelt figyelmet szenteltek az esetnek, a nyomozás részleteiről egyelőre még nem számoltak be, értesülések szerint szándékosan. A németországi úgynevezett menekültekhez kötődő terrorhullám óta – többek között – Dániában is megerősítették a rendőri jelenlétet.

Forrás: 888

62 hozzászólás “Erre nincsenek szavak! Temetőben(!) erőszakolta meg egy migráns a 79 éves asszonyt” bejegyzésre

  1. Grün izidor szerint:

    e
    Ennyire azért nem kellene gyengeelméjűnek nézni a csepeli embereket amit a plakáton lévő szöveg sugall!
    Szabó Szabolcs sem mindenható, hogy akár egy sikeres vagy sikertelen népszavazás után, a parlament kétharmadával szembemenve, akár a cszepeli lakosok hmegkérdezése nélkül a zegész ország számára meghatározott migráncs-kvóta ütszörösét telepítse kerületünkbe!
    Ez nem METRANS vagy HÉV! 😛 😀

  2. Szabó Szabolcs szerint:

    Srácok! Szép dolog a politikai kommunikáció, de azért hazudni nem kellene. Üdvözlettel, Szabó Szabolcs

  3. kispajtás szerint:

    Így összemosni a szerencsétlen idős asszony drámáját Szabó Szabolccsal, na ez már veri a biztosítékot.
    Erkölcstelen és gusztustalan kommunikáció, akárkié is…

  4. Határon túli szerint:

    A határon túliak nem kellettek, 23.000.000 román???, még a határon túl sem kaphatták meg anno a magyar állampolgárságot, amit elvett tőlük Trianon, a migránsokat viszont öleljük feltétel nélkül a keblünkre, csak jöjjenek… Köszönjük baloldal!
    Lehet ennyi bizonyított migránsok által elkövetett folyamatos deviancia után magyarázkodni, mégis teljesen egyértelmű a baloldali politikusok álláspontja, szándéka.

  5. Grün Izidor szerint:

    kispajtás!
    Nem adhatnak mást csak mi lényegük! 😛

  6. OK szerint:

    Azért lehetne ezt boncolgatni, hogy kinek mi a lényege és aki amit ad, az, hogyan hat a lakosságra.
    Erkölcstelen és gusztustalan a lakosság valós érdeke ellen dolgozni, cselekedni folyamatosan.
    Tudomást sem venni az egyértelmű veszélyekről, negatív tendenciákról és veszélybe sodorni az országot, gátolni a fejlődést, itt most az ellenzék “áldásos tevékenységét” említeném.
    Az országnak is érdeke lenne egy normális gondolkodású, pozitív hozzáállású és cselekvésű ellenzék.

  7. jocosaurus szerint:

    Kérdem én: csak migránsok követnek el bűncselekményeket? Vagy esetleg “hithű” keresztények között is elő-előfordul ilyesmi? Vagy az bocsánatosabb? Megy a gyűlöletkeltés ezerrel, csak nem a jó irányba, a bűnözés ellen általában kell fellépni. Legyen az elkövető akárki. Aki lop, csal, erőszakoskodik, gyilkol, az mind kerüljön független bíróság elé!

  8. jocosaurus szerint:

    Szóval legyünk őszinték, senki nem állította, hogy a bevándorlók mind egytől egyig becsületes, rendes emberek. De talán az őslakosok sem. Az riogat a legjobban migráns bűnözéssel ebben az országban, aki száz meg ezer milliárdokat lop, aki a magyar dolgozó embereket lopja meg, akadályozza az ország fejlődését a hozzá nem értésével, kapzsiságával, gátlástalanságával.

  9. Nagyapó szerint:

    jocosaurus! A keresztények, zsidók, ateisták is követnek el heves felindulásból, heveny részegségből, bűncselekményt, vagy hirtelen felindulásból sikkasztást. Az EU országaiban csak a muzulmánok, a migránsok követnek el békés emberek elleni terrortámadást, aminek célja a lakosság megfélemlítése. Ezeket csoportosan kell üldözni, mert az ő feladatuk az, hogy bebizonyítsák, hogy kultúremberek, nem a mienk!
    Talán nézzen körül, ha mer, a nyugati országok no go kerületeiben!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. jocosaurus szerint:

    Nos, én még emlékszem az észak-ír terroristákra, meg a baszk terroristákra (ETA) is.

  11. Ábel Attila szerint:

    Szabolcs! Hogy is van az a mondás a hazug emberrel és a sánta kutyával?

    http://www.hirstart.hu/belfold.php?k=egyutt-15-ezer-menekult-befogadasat-kovetelik&param1=1&param2=2

  12. jocosaurus szerint:

    A világtörténelem legnagyobb vérengzései, háborúi is mind keresztény országokhoz fűződnek, szóval ne mondjuk már, hogy mi kultúremberek vagyunk.

  13. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Kicsit mellé lőttél!
    Ki követelte?! Szigetvári Viktor!
    Ki a sánta kutya?! 😛 😀

  14. OK szerint:

    Nálunk és velünk is van elég gond, nekünk elég lesz ezen problémákat megnyugtatóan rendezni, pont ezért nem kell a világ tömény problémahalmazát importálni és magunkra húzni.
    A kontinenseken átívelő migrációs hullám előidézéséhez nekünk nincs közünk. Akik ezt módszeresen és folytatólagosan előidézték, intézkedjenek és hasonló buzgalommal segítsék elő a helyzet rendezését is.
    Bőven elég, sőt sok is a legálisan hozzánk érkezett külföldiek beilleszkedését elősegíteni. Ki kényszeríti őket, hogy illegálisan lépjék át a határt (netán a buzgó civilek???)? miért kell őket hozzánk kényszeríteni, mikor nem mi hívtuk őket ide és nem is a mi szociális ellátásainkra pályáznak, ha gazdagabb ellátásban részesülhetnek.
    Nem kell úgy tenni, mintha ez nem lenne mindenki számára világos.

  15. Lovas szerint:

    Szabó Szabolcs az Együtt képviselője. A sok hülye – beleértve Szabót is – miről beszél?

  16. OK szerint:

    Lovas, nem kicsit mellébeszélnek….nagyon mainstream fűt, fát ígérni a migránsoknak, majd ha a családja szenvedne migránsok általi atrocitást más hangnemben kommunikálna.
    Sokan átlátják, hogy milyen átlátszó és ártalmas politika amit folytatnak a saját nemzettársaik ellen.

  17. szing lee szerint:

    Hát hun van mán az a 15 ezer? Jönnek e má, vagy milesz? a szinglik már nagyon türelmetlenek!

  18. Ábel Attila szerint:

    Grün! Tényleg nem tudod, hogy Szigetvári az Együtt elnöke? Azért az vicces, amikor az Együtt politikusa hazugságnak nevezi saját pártjának a véleményét. Ja, és még a Facebook-on is égeti magát ezzel.

  19. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Gondolom azért linkelted be. hogy tudjam ki követelte, hogy Magyarország az idén 10 ezer, jövőre pedig 5 ezer menekültet fogadjon be önkéntesen és tartósan.
    Dr. Szabóra már csak rákentétek!
    Na így látod már, hogy ki hazudott?! 😛

  20. bubu szerint:

    Valóban csúsztatásról van szó, mert nem derül ki világosan, hogy Szabóék nem Csepelre és Soroksárra gondolnak, hanem az egész ország területére.

  21. vazul néni szerint szerint:

    Én nem vagyok kultúrember ,ezért nyugodtan kijelentem ,nincs szükség egyetlen egy heted hét országon át vándorló betolakodóra sem ,a Fidesz mondhatná ,fogjunk össze a haza érdekében .Valóban a baloldalnak nevezett valami hol a szovjet elvtársak fenekét hol a nyugat fenekét nyalta nyalja, mint anno a nyilasok a Hitlerét.Idegen érdekek magyarországi megtestesítői mindannyian 🙁 A Fidesz megpróbálja Magyarország szűkre szabott mozgásterét ,kihasználni a nagypolitikában ,ahogy és amennyire lehetséges.

  22. bubu szerint:

    A csepelinfó névnapi köszöntése 😉

  23. OK szerint:

    Teljesen egyértelmű, ki milyen állásponton van, nyilvánvalóvá tette mindenki. tehát nem lehet eredményes a szerecsenmosdatás a baloldali politikusok és szimpatizánsok részéről. Világos, ki serénykedik a betelepítés ügyében és ki tesz meg mindent, akár ellentmondva is, a szintén migráns párti európai vezetésnek, hogy érvényesüljön a magyar állampolgárok valós érdeke.

  24. Ábel Attila szerint:

    Akkor menjünk végig:

    1. Kik állnak a kényszerbetelepítés mellett? A baloldal, köztük Szabó Szabolcsék.
    2. Ki akart ezen felül még 15 ezer illegálisan érkező migránst betelepíteni? Szabó Szabolcs pártja.
    3. Ki írta azt, hogy mindet Csepelre telepítenék? Senki.

    Szabó tudtommal nem határolódott el a saját pártjától. Nincs itt csúsztatás. Csak hazudott megint, ahogy az lenni szokott. Egyébként kifejezetten visszataszító, amikor valaki a saját véleményét kenegeti, próbálja másként magyarázni.

  25. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Akkor Te egy hazudós senki vagy?!
    Ki írta ezt?!
    Fogd a hombárfejűre és határolódj el Tőle! 😛 😀
    http://csepel.info/?p=44032

  26. OK szerint:

    Egyértelmű, hogy mindent meg kell tenni az illegális bevándorlók és irányítóik mesterkedése, a kényszer-betelepítés diktátuma ellen. Kilóg a lóláb.
    A baloldali politikusok pedig szálljanak magukba. Ha az emberek érdekei ellen próbálnak hangolni, cselekedni, miért gondolják, hogy követőkre találnak?
    Kinek hiányzik az integrációra nem hajlandó, leginkább képzetlen, munkanélküli, más szociokulturális háttérrel rendelkező, téves információkkal és ígéretekkel felbiztatott, sok esetben sajnos traumatizált, frusztrált, agresszív, nem ritkán deviáns emberek tömege? Nonszensz.

  27. Ü.Gy. szerint:

    Ábel “úr”! Égtek mint a rongy itt Csepelen, és ez a hazug kommunikációnak, és a bűnöző módszereknek köszönhető. Ha ennek az a célja, hogy a maradék birkát egyben tartsa, ám legyen. De a választásokat a normális emberek tömegei döntik el. Lehet tisztességesen is politizálni…bár tisztességes fideszes csak a ravatalon létezik.

  28. Ü.Gy. szerint:

    Okfejtésedben az a baj Ábelkém, hogy nincs olyan, hogy kényszerbetelepítés. még a nagy haverotok a Soros sem javallja.

  29. Ü.Gy. szerint:

    Nagyon pikáns, amikor valaki a saját kezelésű portálján trollkodik. Van itt olyan topik, ahol a letelepülési kötvény körüli botrányokat taglalják, pl a bűnözői csoportok, “alvó” terroristák ellenőrizetlenül, pénzért szívódhatnak fel Európában?

  30. Grün Izidor szerint:

    Ü.Gy.!
    Egy ábeli örökbecsű tegnapról.

    “Szabolcs! Hogy is van az a mondás a hazug emberrel és a sánta kutyával?” 😛 😀

  31. Jobban szerint:

    Hazug kommunikáció, bűnöző módszerek, mikor tapasztalhattuk?
    “A csepeli érdekek és értékek” baloldali képviselői 4 cikluson keresztül, azaz 16 évig ígérgették a gerincutat, fejlesztést, stb, mindez a kerületi vezetőváltás után, a Fidesz irányítás alatt valósult meg.
    A szociális lakásokat sem a rászorulók kapták meg…
    Kár, hogy a bűnözésből sem sikerült kimaradniuk, csepeli kettős gyilkosság, erről is bőven írt a sajtó, folyamatban levő perek….

  32. kispajtás szerint:

    Texasban törvénytelen graffitit rajzolni másnak a tehenére. 😛

  33. Ábel Attila szerint:

    Kár az erőlködésért, csúsztatásért Grün, meg a többiek. A cikkben pontosan ez van: “Az Együtt azt is bejelentette, hogy az uniós döntéseket meg sem várva 15000 migránst telepítenének le Magyarországon – ebből tízezret még idén, négy hónap leforgása alatt.”

    A cikk a Hírmondóban jelent meg, arról szól, hogy az Együtt Magyarországon telepítené le a 15000 migránst (akik közül már Németországban és Franciaországban gyilkoltak), Németh Szilárd pedig ezt állította benne:

    “A csepeliek már megtapasztalták, és biztosan emlékeznek még a volt csillagtelepi laktanyába és a lakótelepekre való beköltöztetésekre. Azokat is a kerület baloldali politikusai támogatták. Ma ugyanez a helyzet, a baloldal az illegális bevándorlók pártján áll, nyakra-főre beengedné őket az országba, sőt le is telepítene ide – Csepelre is – akár több tízezer migránst – mondta Németh Szilárd parlamenti képviselő a Csepeli Hírmondónak.

    Némethnek is igaza van, miközben ő sem állította, hogy az összes migránst ide költöztetnék. Hozzáteszem, mivel az Együtt itt, Csepelen rendelkezik egyéni képviselővel, a migránsok jelentős részét biztosan mi kapnánk, még ha nem is az összeset.

    Szabó Szabolcs pedig vállalja fel, amiket mondott, és kérjen bocsánatot a csepeliektől. Ez így lenne tisztességes – bár egy olyan ember, aki fényképeket is manipulált, hogy a Szent Imre téri kikorhadt fákat egészségesnek mutassa be, és megakadályozza több mint egymilliárd forint fejlesztési pénz városrehabilitációra költését, aligha fog tisztességesen viselkedni. (http://csepel.info/?p=36782)

  34. Ü.Gy. szerint:

    Grün I.

    Ábel nem egy spíler ebben a műfajban. Pártkatona, aki elfelejti, hogy minden diktatúra véget ér egyszer, akkor le kell menni az emberek közé, és nézni a szemükben a megvetést.

  35. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Ha már ilyen jól informált vagy a múltból Neked is feltenném a Kérdéseim.
    Csak nehogy Balos-hoz hasonlóan Te is elmenekülj! 😛 😀
    Tehát:
    Mi hír pipogya Lénárd ittas vezetéséről?! Azon kívül, hogy megkövette alakosságot volt valami további?! Vagy elsikálták?!
    A választásokkor újraéledt büntetőügyében mire jutottak?!
    http://index.hu/belfold/2014/09/16/a_valasztasra_eledt_fel_a_vad_a_csepeli_fideszes_ellen/

  36. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Mit mondott a hombárfejű?!
    Ezt:
    “Ma ugyanez a helyzet, a baloldal az illegális bevándorlók pártján áll, nyakra-főre beengedné őket az országba, sőt le is telepítene ide – Csepelre is – akár több tízezer migránst – mondta Németh Szilárd parlamenti képviselő a Csepeli Hírmondónak.”
    Hová. kiket és kik?!
    Lehet vakarózni és elhatárolódni! 😛 😀

  37. Ü.Gy. szerint:

    Jobbantkám! Húzd ki csak egy pillanatra a Viktor annusából a kis buksi fejecskéd, és megláthatod mi a helyzet országos szinten. Az, hogy az elődök mit műveltek, vagy mit nem az nem menti fel ezt a bandát. Csepelen sem. Azért az lehet hogy újdonság számodra, hogy a nagyberuházásokat, így a gerincutat is a kenyéradó gazdáid hátráltatták, mindenféle módszerekkel, a vállalkozók fenyegetésével is, hogy aztán a rezsidisznó átadhassa.

  38. Lovas szerint:

    Most akkor konkrétan mit cáfol a Szabó Szabolcs? Már nem akarják ide hozni a migránsokat? Eddig akarták. És miért másokat támad a saját hibáik miatt?

  39. Lovas szerint:

    Kérem, hogy most már írja le itt ez a gyulai fickó, hogy mi a véleménye! Szabó Szabolcs valljon színt!

  40. Tsepeli szerint:

    Ilyen bűncselekmény itthon is előfordul. Cigányok követik el. Migráns és cigánymentes Magyarországot szeretnék.

  41. Balos szerint:

    Most már én is kíváncsi vagyok, hogy mi Szabó Szabolcs véleménye, ha nem az, ami korábban volt.

    Én leszek az első, aki mellé áll, ha megváltoztatja a migránsbetelepítős, kerítésbontós véleményét.

  42. Balos szerint:

    Tsepeli: a romák többsége tisztességesen él és a kisebbségük sem követ el terrorcselekményeket. Pedig rendesen elnyomja őket a többségi társadalom.

  43. Grün Izidor szerint:

    Habony kis hadnagya futott egy nagyot a köztévén
    ,
    “Nem lennénk meglepve, ha a jövő héten már a „szemkilövető” Merkel kerülne terítékre, utána pedig… nos, a határ a csillagos ég! Végül Németh Szilárd tart egy jó kis sajtótájékoztatót.”
    .
    http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/habony-kis-hadnagya-futott-egy-nagyot-a-kozteven-100304

  44. robi szerint:

    Lejárt a “keresztapa” szabadsága, újra előkerült az összes “fogadott” visszhang is.
    Igaz, Lovasbugi?

  45. bubu szerint:

    Balos: ma egy muzsikus cigány gyilkolt meg egy 24 éves nőt autórablás közben Gödöllőn, 100 tagú cigányzenekar tagja. A másik hegedűművész, Mága úr öccse pedig fegyverrel kereskedett, talán terroristáknak is értékesített.

  46. fghfjhgkjhk szerint:

    robi!
    A Lovas nem Bugi! 😉

  47. Tóth kati szerint:

    Na most akkor az a kis buzi szaboszabolcs a betelepítés mellett ven,vagy ellene?Ez egy egyszerű kérdés.Tessék rá egyszerűen,egyenesen válaszolni!És,ha már úgy dönt a kis buzi,hogy jöjjenek,akkor ha kérhetném az ő szomszédjai legyenek!Esetleg őt …. meg!

  48. Tóth kati szerint:

    Bubukám elég nekünk a mi bajunk,minek hozzá még importálni is hasonlókat?

  49. kispajtás szerint:

    bubu:
    Mindenkinek elhúzzák a nótáját – tehát cigánybűnözés márpedig létezik.
    Az integrálódás helye a börtön. Mit is ígért Pintér Sándor? Volt, aki elhitte?
    Meg hogy hullanak majd a csontvázak a szekrényből… Hahaha…
    Ma én, holnap te című színjáték. Politika. Amihez két dolog kell – csalók és ostobák

  50. Betke szerint:

    Tóth Kati, azért az a gyerekszoba úgy látszik kimaradt!

  51. Rázsó szerint:

    Betke: Rettenetesen közönséges az a nő. Sok minden más is kimaradt ott, nem csak a gyerekszoba.

  52. Tóth kati szerint:

    Drága betke,ha kimaradt,hát kimaradt.És akkor mi van,hogy jön ez ide?Lehet,hogy szabonak volt gyerekszobája,de ettől függetlenül még egy hazaáruló kis buzi.Gyerekszobástól” együtt.”

  53. Jobban szerint:

    Grün izidor, továbbra sem tegeződünk, nem vagyok jól informálva csak az elmúlt X évben megtapasztaltam a baloldali nihilt és a 2010 óta tartó fejlődést. Ne zavarja Önt sem és mást sem, hogy nem bántam volna, ha a jelenlegi fejlődés nem 2010 óta tart hanem 1998 vagy akár 1994 óta. Természetesen van megalapozott véleményem a közéletről. Miért menekülnék el? Csak az egész életemet nem töltöm a monitor előtt.

  54. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Akkor mondd el magázódva, ha már arra van gusztusod!
    Úgy is megértem! 😛 😀

  55. SOS szerint:

    Ü.Gy. személyeskedő, obszcén, vulgáris, trágár kommentárjai bizonyos szint alatt vannak:
    “Kicsivé kellett téged tennie, meg kellett aláznia, hogy hihessen a saját nagyságában, mert nem talált más kiutat. Akinek kisebbségi érzése van, annak a másikat még annál is kisebbé kell tennie, mint amekkorának önmagát érzi.” Anselm Grün.

  56. OK szerint:

    Óriási tömegek indulhatnak Európa felé (MNO – 20:02)
    Tavaly az Európába érkező menekültek nagyjából ötöde, idén eddig 17 százaléka afgán származású volt, amivel a szírek után a második legnagyobb csoportot alkották. Az afgánok jelentős része azonban egyáltalán nem Afganisztánból, hanem Iránból vagy Pakisztánból kel útra, ahol több millióan élnek hosszú évek óta a törökországihoz hasonló táborokban, sőt az országban szétszóródva.
    http://mno.hu/kulfold/migransutanpotlas-pakisztanbol-es-iranbol-1354094

  57. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez a Tóth kati nem a Tóthné?
    Nem a Miska! 🙂 Jani.
    Ennyire primitív állatot rég olvastam fórumokon.

  58. Grün Izidor szerint:

    fghfjhgkjhk!
    Szegénykém annyira tökéletes keresztmetszetét adja egy ideális fityesz birkának, hogy kitömve kellene mutogatni a felcsúti stadionban! 😛 😀

  59. Jeniszej szerint:

    Kevés horgász látogatja az R.S.D. Csepel Horgász Partját, mert azt – “sengenimintára” sorompókkal zárták el a horgászok elől. Vajon a város belső kerületeiből miért nem tiltják ki a Duna partról a zautókat? A csepeli focipályán miért nem hoznak létre kutya futtatot, és a kutyák gazdáinak kocogó pályát? 😀

  60. Jeniszej szerint:

    Miért alkalmas a horgászok lóvéján kialakított partszakasz kutya futtatónak? – mert?

  61. Jeniszej szerint:

    Hol van a Miska? 😀

  62. kispajtás szerint:

    Jeniszej:
    A Miska72 miután megnyerte az összes pert az önkormányzat ellen, bevonták a hozzászólási engedélyét.
    Egyébként most láttam a kis-Duna parton snecizni, a macskának viszi a vacsorát. 😀 🙂

Itt lehet hozzászólni !