Teherbe esett a migránserőszaktól egy német nő

888

Teherbe esett a migránserőszaktól egy német nő

A még szilveszterkor bekövetkezett kölni tömeges erőszak kapcsán egy újabb fi­a­tal nő állt a nyil­vá­nos­ság elé. El­me­sélte, a sze­xu­á­lis erő­szak után kór­házba ke­rült, ahol megállapították: terhes.  

Gyurcsány Ferenctől Vona Gáborig tart a koalíció, amely el akarja lehetetleníteni az illegális bevándorlók tömeges betelepítéséről szóló népszavazást. Csepelen a Jobbik, az MSZP és a DK mellett Szabó Szabolcs, kerületünk hivatalosan ma is Gyulán lakó képviselője hirdeti a népszavazás bojkottját. Közben azért zajlik az élet: terrorista akciók és szexuális erőszak zajlik ott, ahová beengedték a hamis névvel és személyes adatokkal érkező az illegális bevándorlókat, terroristákat. Most a szilveszteri kölni erőszakról érkeztek új hírek a 888-ra.

A német Bild hasábjaiban látott napvilágot az esetről készült beszámoló, melyben egy Kölnben megerőszakolt nő elmesélte, nem mert az eset után elmenni a rendőrségre, mert annyira szégyellte azt, ami vele történt.

Eközben a kölni erőszakolások kapcsán felállított, német parlamenti vizsgálóbizottság elnök asszonya, Frauke Mahr is napirendre tűzte a lány esetét, melyben kifejtette,

“elszakították a barátnőjétől, majd egyik férfitól a másikig lökdösték. Végül a földre került, ahol nem messze tőle egy hasonlóképpen járt másik lány is feküdt.”

Végül a lány fejét elfordították annak érdekében, hogy kénytelen legyen az elkövetőre nézni. A másik lány a szexuális erőszak után rendőrt hívott, de az említett áldozat sírva menekült el a helyszínről. Csupán pár nappal később, a kórházban derült ki, hogy a migránstól teherbe esett.

Forrás: 888

Itt lehet hozzászólni !