Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz

Csepel.info, Mr.Gabee, K.Attila

Névtelen

2016. július 18. hajnali 5 órától július 19. hajnali 3 óráig tilos megállni a Szent Imre téren a Polgármesteri Hivatal előtti területen, ugyanis rendezvényt tartanak a területen.

A BKK tájékoztatása szerint Július 18., hétfő üzemkezdettől – üzemzárásig a 35, 38, 38A, 71, 138, 151, 179, 238, 278-as autóbuszokat az alábbiak szerint terelik:

  • A 35-ös autóbusz nem érinti Széchenyi István utca, Karácsony Sándor utca megállót.  (A 35-ös autóbusz a Szentlőrinci úti lakótelep felé a Szent István út és a Szent Imre tér között a II. Rákóczi Ferenc úton át közlekedik, és megáll a 36-os busz itt lévő megállóiban (II. Rákóczi Ferenc út, Karácsony Sándor utca H).)
  • A 38-as, 38A, 138-as, 238-as, 278-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Szent Imre tér H, Karácsony Sándor utca H megállót (A 38-as, 38A, 138-as, 238-as és 278-as autóbuszok a Szent Imre térről elindulva a II. Rákóczi Ferenc út helyett a Kossuth Lajos utcán át közlekednek, és megállnak a 35-ös autóbusz Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca nevű megállóiban.)
  • A 71-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Szent Imre tér H megállót. (A 71-es autóbusz Csepel, Szent Imre tér felé szintén a Kossuth Lajos utcán át éri el a Vermes Miklós utcát.)
  • A 151-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Karácsony Sándor utca megállót. (A 151-es autóbusz a Kossuth Lajos utca – Szent István út – II. Rákóczi Ferenc út útvonalon kerüli el a rendezvény helyszínét, és a terelőútvonalon szintén a 36-os busz megállóiban áll meg.)
  • A 179-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti Szent Imre tér H,Karácsony Sándor utca H, Mansfeld Péter utca megállót. (A 179-es autóbusz a Csepeli Kórház felé a II. Rákóczi Ferenc út és a Karácsony Sándor utca helyett a Kossuth Lajos utca – Szent István út – Betű utca – Teller Ede út – Posztógyár utca – Mansfeld Péter utca útvonalon közlekedik (és megáll a 36-os busz megállóiban), innen a Déli utcába kanyarodik, ahonnan eredeti útvonalán halad tovább.)

Egy hozzászólás “Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz” bejegyzésre

  1. Wesker szerint:

    Valahogy eggyik helyszin sem az igazi, sem a karácsony sándor utca anno ahol volt, sem pedig ez. a hévröl leszálloemberek vonultak bele a koncertező tömegbe mivel levolt kordonozva is. a szurkoloi arénánál kllett volna szinpadot épiteni. Az már csak hab a tortán hogy hétköznap rendezték amikor mindenki dolgozik.

Itt lehet hozzászólni !