Csepel történelme – HÉV kocsiszín

Csepel.info, Mr.Gabee

13510711_245313885848821_236934124_n

A mai rovatban a Csepel HÉV 1958-as szerelvényét tekinthetik meg a  csepeli kocsiszínben.

6 hozzászólás “Csepel történelme – HÉV kocsiszín” bejegyzésre

  1. v39endre szerint:

    Volnának a HÉV-hez is képek, de jelenlegi észrevételeim alapján úgy gondolom, egyelőre befejezem a régi Csepelről bemutatott sorozat közlését. Ugyanis a bemutatott témákhoz érdembeli hozzászólás vagy semmi nem érkezik, vagy csak elenyészően kevés. Így nem érdemes dolgozni ez ügyben.
    Inkább a honlapomat fejlesztem. Aki kíváncsi a régi Csepelre, ott megnézheti.
    http://www.v39endre.hu

  2. csapajev szerint:

    Véleményem szerint az idős őslakosok meghaltak.
    Az utánuk következő generáció látta a régi Csepelt,szerette is!,de annak is örül most,hogy már egészen más a világ….
    A középkorú gyerekeinket !! pedig nem igazán érdekli,hogy mi is volt itt régen.
    Végtelenül sajnálatos,de ezt tapasztalom.Hiába magyaráznám az unokáknak,hogy pl. mekkora! hajók jártak itt a Dunán,talán már el sem hinnék.
    Hiába van fénykép erről a számunkra szép múltról…
    Sajnos.

  3. Hajrá Csepel szerint:

    Kedves Endre! A vaterán megvásárolható Csepel központi kávéházáról egy kissé viharvert, de szép lap az 1900-as évek elejéről. A csepel szó beütése után 24 db képeslapot ad ki a vatera. Ha igényt tart rá, akkor szívesen megveszem és önnek ajándékozom.Sajnos csapajev véleményét megerősítem.

  4. v39endre szerint:

    Tisztelt “Csapajev” és “Hajrá Csepel” !
    A leírt vélemény sajnos helytálló ! A még nem nyugdíj-korú csepeliek már nem a múlttal foglalkoznak. Sok egyéb problémájuk van. Sajnos goromba hangvételű hozzászólásokat írnak. Az idősek nagy része viszont nem internetezik, ezért nem szerez tudomást az itt néha megjelenő múlt-idézésről. Ezért is kérem, de ezideig hiába, hogy a honlapomon megadott e-mail címen vegyük fel a kapcsolatot. alakíthatnánk egy kis Csepeli múlt-idéző társaságot.
    “Hajrá Csepel” ! Ha megveszi a képeslapot, beszkennerezem és vissza adom, ahogy azt eddig is másokkal megtettem. Visszaadnám a bélyeget is. Kérem, írjon a honlapon megadott címen. A honlap : http://www.v39endre.hu
    v39endre

  5. Nondroid szerint:

    Én fiatal vagyok és engem érdekelnek a képek a régi Csepelről. Tessék folytatni!

  6. v39endre szerint:

    “Nondroid” ! Az első hozzászólásom egy évvel ezelőtti. Azóta többször is megjelentek csepeli anyagok itt az infón. Sajnos az első oldalon csak egy napig láthatóak, mert az újabbak miatt továbbmennek. Ezért ajánlom a honlapom böngészését. Ez egy Csepel-helytörténeti honlap, sok képpel és leírással Csepel múltjáról.
    v39endre

Itt lehet hozzászólni !