Kitűnő lett a Csepeli DAC bizonyítványa

Csepel.hu

Megtartotta tanévzáró összejövetelét a Csepeli DAC, Füredi Zsuzsa, Fehér Gábor, Babinyecz-Tusai Brigitta és Tari Tibor által edzett és irányított csapata.

A sportoló diákok és hozzátartozóik a csepeli sportcsarnok szomszédságában lévő kerthelyiségben terítettek meg, és a frissen készített hamburgerek, s egyéb finomságok mellett elevenítették fel az elmúlt félév történéseit, sztorijait.

A remek hangulatot csak fokozta Fehér Gábor testnevelő tanár és edző által ismertetett, féléves eredményeket soroló beszámolója. Kiemelte, hogy a diákok közül hárman rendkívül eredményesen képviselték hazánkat a nemzetközi diákolimpiai versenyen (Babinyecz Anna, Kenyeres Jázmin, Tari Tibor), s hat diákunk került be a Budapest válogatottba (Botos Kata, Babinyecz Anna, Galsi Laura, Pesti Máté, Bazsó Levente, Tari Tibor), akik kimagasló eredményeikkel nagyban hozzájárultak a sikeres szerepléshez. Büszkén sorolta továbbá a különböző versenyeken elért számszerinti eredményeket, melyek igazolják a csoport tagjainak tehetségét, rátermettségét, az edzők szakmai hozzáértését.

Nemzetközi versenyeken Dortmundban, Lowiczban, Debrecenben a diákok összesen 20 első, 6 második és 7 harmadik helyezést értek el.

Országos versenyek, újonc kategóriájában négy második, öt harmadik, egy negyedik, öt ötödik és öt hatodik helyezést szereztek.

A Sport XXI. csapatversenyek során az U 11-es csapat, a teremverseny, a mezei futóverseny, és a pályaversenyen mindenütt első helyezést ért el, az U13-as csapat teremversenyen és a pályaversenyen is első, míg a mezei futóversenyen II. helyezett lett.

Vác, Albertirsa, Dunakeszi tavaszi egyéni gyermekversenyein és a diákolimpiákon 55 első helyezést, 49 második helyezést és 38 harmadik helyezést nyertek el.

Igazán impozáns eredménysor, melyekre igazán büszkék lehetünk.

Most egy kis lazítás következik a csapat életében, egy –egy egyéni verseny, majd nyári pihenő lesz, hogy augusztus második felétől újult erővel kezdhessék meg az őszi versenyidényt.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !