Szenteczky János lett az MSZP polgármester-jelöltje

Csepelen.hu

Horváth Gyula alpolgármester és Szenteczky János Csevak vezérigazgató és MSZP-alelnök közül az utóbbit választotta a csepeli MSZP a 2010-es önkormányzati választások polgármester-jelöltjévé – jelentette be a Csepelen.hu.

A 30. számú országgyűlési választási körzetben Podolák György, a 31. számú választókerületben dr. Avarkeszi Dezső indulhat az MSZP színeiben a következő országgyűlési választáson.

26 hozzászólás “Szenteczky János lett az MSZP polgármester-jelöltje” bejegyzésre

  1. Öreg halász szerint:

    Szenteczky úr lenyírattathatná a füvet Csepelen, ugyanis az ő dolga. Tavaly az összes allergiás végigprüszkölte a tavaszt, mert nem nyírták a füvet. Arra is kíváncsi lenék, mennyi közpénzt költenek el a ho-ho-horgász kampányára pl. faültetés címen. Pedig, ha jól látom milliókat költenek el egyébként is. Elgondolkodtató, honnan ez a rengeteg pénz, ha jól tudom, még parlamenti képviselők is csak egymillió forintot költhetnek el egy kampányra.

    Szóval Avarkeszi és Podolák urak 1994, 1998, 2002, 2006 után ismét a teljes csatornázást és a gerincutat ígérik majd meg? Megígérik megint az uszodát is? Kíváncsi lennék egy MSZP-szavazóra, hogy ennyi hazugság, ennyiszer beváltatlan ígéretek után miért szavaznának még rájuk?

  2. LB szerint:

    Mert mindegy hogy kicsoda, csak ne a Zorbán legyen!

  3. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos!
    MSZP! IGEN IGEN!
    Szenteczky? 🙂 🙂 🙂 Röhögnöm kell! Nem kicsit! NAGYON!

  4. atlétaa szerint:

    Április 8-án korszerübb dühöngőket nyitott meg a CSEVAK Zrt. Munkalehetőség a CSEVAK Zrt-nél..-csak SZENTECZKI JÁNOS a megfelelő Polgármesternek. Hajrá-SZENTECZKY-Hajrá -CSEPEL………….

  5. csepeliiszap szerint:

    Vezérpolgármester jelölt! Gondolom, csak ezzel a titulussal vállalja Szenteczky et. Gőgös hatalomépítő próbálkozás, de ha veszít, akkor jobb, ha addigra fejleszti a futógyorsaságát. Mert fogják kergetni, az tuti.

  6. miska72 szerint:

    atlta! A gyóügyszered?
    Ma már bevetted?
    🙂 😉

  7. atlétaa szerint:

    csepeliiszap:Jelentem Szenteczky úr edzésben ………Hajrá CSEPEL

  8. miska72 szerint:

    atlétaa A gyóügyszered?
    Ma már bevetted?
    🙂 😉
    Már a nevedet se bírom.

  9. miska72 szerint:

    Itt vagy?
    Mit szólsz Kovács Ákos nyilatkozásához?

  10. miska72 szerint:

    atlétaa, húss, elillant. 🙂

  11. miska72 szerint:

    Remélem sikerül lecserélni ezt a semmittevő korrupt, hozzá nem értő garnitúrát.
    Avarkeszi és Podolák is mehet a levesbe.
    Avarkeszivel kétszer beszéltem, meg van ról a véleményem.
    Egy arogáns alak! A gazembereket védi!

  12. csepeliiszap szerint:

    atlétaa:

    azt írod, Szenteczky már edzésben van – ha tudja már, hogy úgyis futnia kell, akkor meg minek indul… Ja? A részvétel is fontos?

  13. asdf szerint:

    atlétaa: ez nálad cinizmus, vagy tényleg ilyen könnyen váltasz Misiről Janira?

  14. Bubus szerint:

    Honnan van az a rengeteg pénz, amit a Sétányokon kampányra költenek? Eszméletlen, ilyet még nem láttam. Kevés a villanykaró, még a fákra is rá van drótozva az MSZP-s jelölt. Apropó: a hét végén a 151-es járaton is láttam a horgász egész buszos hirdetését. Én úgy tudta, hogy az a busz nem is arra jár. Tévednék?

  15. asdf szerint:

    a 148-as buszon is volt. Nem ártana, ha nem csak a Duna partot ismerné Csepelből, hanem a többi részét is. Pl. azt, ahol jelöltként indul.
    Így elég hihetetlen, hogy ismerné az emberek problémáit, ha még azt sem tudja merrefelé közlekednek.

  16. Papi szerint:

    Azért jó lenne ha a “horgász a pácban” elszámolna tételessen a kampánypénzel!

  17. loastman szerint:

    Nekem a Csevakról csak egy gyerekdal jut az eszembe:
    “Lipem-lopom a szőlőt…”

  18. csepeliiszap szerint:

    Ha valamilyen véletlen folytán Szenteczky vezérpolgármester lesz, akkor azt hiszem, csomagolhatunk. De Borka-Szász se úszná meg egy alpolgármesteri poszt nélkül. Tóth, Orosz pedig kitüntetéssel és egy zsák pénzzel visszavonulhat a kínos ügyek magyarázkodása elől.
    Hát, élni tudni kell…

  19. Nagyapó szerint:

    Szenteczky et. már a kampányát is elindította. 38 millióért lámpát szereltetett a CSEVAK elé a Katona J. u. – Kassai u. kereszteződésébe. Már csak a fákat kell kivágni, mert az új lámpát eltakarják.
    Annak a lámpának nem találtak volna jobb helyet?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  20. csepeliiszap szerint:

    Nagyapó:

    Azt elfelejtetted megírni, hogy a lámpa távirányítója Szenteczky autójában van, mert ha ő közelít, egy gombnyomással máris zöldre váltja a lámpát, mert uraságának jár az elsőbbség. Bár a piros neki jobban áll…

  21. csepeliiszap szerint:

    Ja, és azt is szeretném már egyszer tudni, hogy mi a szar kerül 38 millióba egy lámpás kereszteződés kiépítésénél?
    Elakad a fúrópajzs, vagy mi?

  22. miska72 szerint:

    Vicc ez az egész. 🙂
    Jól nyomjátok. 😉

  23. MirrrenDörmögiMicó szerint:

    Szerintem ideális jelölt. Nézzük csak a jelenlegi helyzetünket. Olyan emberre van szükség aki tüzön vizen is véghezviszi az akaratát. Szenteczky Úr ( nevezzük annak, mivel még szabadlábon van ) pont ilyen ember. Ő nyíltan tánogatja ismerőseit, korrumpálja a befolyásos posztok birtokosait. Nem kap itt kérem senki semmit csak amit a Szenteczky úr jónak lát. Igy bizony, és kérem nyíltan!! Nem ám dugiban. Mosolyogva, saját felsőbrendüségével tisztában lévő emberként. Mintegy sugalva, porban csuszkáló pondrók, hol vagytok ti hozzám képest. Meg nézzük kérem a versenyszellemet. Nem ám olyan kismértéküt. Nem. Kerületit. Örök viszály, Csepel – Erzsébet. Nehogy már náluk önkormányzati ingatlanbotrány nálunk meg nem. Dehogy kérem. Nálunk is. Csak nálunk nagyobb. Várjátok ki. Bizony a mi Szenteczkynk az adu ász. Lesz itt győzelmi mámor kérem. Meg egyébként se egy fatökü gyerek ez. Nem bizony, ugye mert van itt ez a munkahelyi szexuális zaklatása. Ja igaz is ezt elsikálták. Pedig volt. Ugye hogy volt. Csak hát ki csapjon az ingatlanokon üldögélő tapirman kezeire? Mert ugye Puhapöcs polgmester meg csapata nem. Nem hülyék Ök kérem. Öregek, bezony. Nyugdíj, unokák, kell ide bőven a lecsó, hogy fejezzem ki magam amolyan öreg csepeli melós módra. ( csak miből gondolják, hogy mi nem cseretjük a családunkat ) Egyszónak is száz a vége Szenteczky az nekünk most jó. Most divat olyan polgármestert választani aki korrupt, inkorrekt, hatalmával visszaélő, dilettáms önelégült szarkupac. szavazzatok majd ti. Ti tudjátok mit akartok.

  24. […] valódi párviadala áprilisban lezajlott. Egyelőre minimális különbséggel, de Szenteczky lett a befutó, ő lett a csepeli MSZP polgármester-jelöltje. Vélhetően ezért Horváth kiszorítása tovább […]

  25. […] Horváth Gyula alpolgármester és Szenteczky János Csevak-vezér között. A jelöltséget akkor Szenteczky János nyerte meg, aki Tóth Mihály és Orosz Ferenc polgármester és alpolgármester támogatását is élvezi. Az […]

  26. drotszamár szerint:

    jancsika már sportolonak is gyenge volt.mikor lesz Csepelnek egy normális vezetöje.soha?jancsi is azon az uton fog járni ,mint a többi cocialista.szereti a pénzt a hatalmat,és fényezni magát.változás kell,Csepelnek-Magyarországnak.

Itt lehet hozzászólni !