Idén is gyulai lakos marad Csepel-Soroksár képviselője?

Csepel.info

Szabó Szabocs átszavazó

Szabó Szabolcs a vidékieknek fenntartott szavazókör előtt: csepeli ügyekben várhatóan továbbra sem szavazhat majd

A legfrissebb országgyűlési vagyonnyilatkozatok alapján Gyöngyöstarjánban vásárolt 2015-ben ingatlant magának Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselője – értesült a Csepel.info. Mivel semmi jele nincs annak, hogy a hivatalosan Gyulán lakó politikus Csepelre vagy Soroksárra költözne, választóként továbbra sem tud majd részt venni a helyi közügyekben.

Szabó – aki a Facebook oldalán a kormánypártiak minden föld- és ingatlanvásárlását élesen bírálja – a vagyonnyilatkozata alapján egy 1124 négyzetméteres telket vásárolt, melyen egy 40 négyzetméteres alapterületű ház található.

Gyöngyösi Állatkert

A Gyöngyösi Állatkert két lakója – a Borhy-kastély mellett az állatkert a legközelebbi nevezetesség

A kistelepülésen egyébként 2001-ben a lakosság 99%-a magyarnak, 1%-a cigány nemzetiségűnek vallotta magát. Nevezetessége a ma kastélyszállóként működő Borhy-kastély, amely 1926-ban épült romantikus stílusban, de a közelben található a gyöngyösi állatkert is.

Hamarosan megismerjük a csepeli képviselők vagyonát

A Csepel.info úgy tudja, hogy a helyi képviselők vagyonnyilatkozata egy ellenzéki politikus késése miatt csak február 2-án kerülhet ki az önkormányzat honlapjára. A csepeli politikusok vagyonnyilatkozatát valamint a az önkormányzati cégek szerződéskötéseit 2010-től kezdve hozza nyilvánosságra a kerület.

Nagy változások azonban ritkán szoktak lenni. Csepel leglecsúszottabb politikusa évek óta Szenteczky János MSZP-s frakcióvezető, aki – papíron legalábbis – azóta vesztette el rohamléptekben a vagyonát, hogy hűtlen kezelés és rágalmazás miatt több eljárás is indult ellene. Két rendbeli hűtlen kezelés valamint két rendbeli rágalmazás miatt azóta már el is ítélték.

A másik véglet Horváth Gyula DK-s képviselő, aki vélhetően nem kohásztechnikusként, sokkal inkább MSZMP-s pártfunkcionáriusként majd MSZP-s alpolgármesterként alapozta meg kiemelkedő vagyonát. Információink szerint a DK csepeli elnöke hű tudott maradni autók iránti szenvedélyéhez, és lecserélte Toyota Avensis kocsiját egy vadonatújra. A politikust egyébként a csepeli legendárium szerint 2009. április 19-én, egy bécsi luxushotelben érte élete legnagyobb anyagi megrázkódtatása, amikor ismeretlenek elvitték a pénzes táskáját.

Csepel.info

24 hozzászólás “Idén is gyulai lakos marad Csepel-Soroksár képviselője?” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Látom, adjátok a lényegetek!

  2. mutyi szerint:

    Hurrá! Valami érdemleges cikket nem sikerült összehozni? Csak a mocskolódásra alapozni mindent már unalmas, kezd a visszájára fordulni a helyzet. Hallottuk már ezerszer, valami újat légy szíves.

  3. felix szerint:

    Még mindig nem unjátok bemutatni, milyen balfácánok vagytok?

  4. nagyapó szerint:

    Röf-röf!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Grün Izidor szerint:

    No mégegyszer!
    Nem-e kellene-e egy parlamenti képviselőnek kényszerlakhelyet kijelölni?! 😀

  6. Lovas szerint:

    Ahogy látom a Szabó magasból tojik Csepelre.

  7. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    Ha te vagy Csepel és hasonszőrű társaid akkor nem csodálkozok rajta! 😀

  8. mutyi szerint:

    Pont úgy tojok a Szabóra is mint az összes többire. De már unalmas hogy havonta egyszer ugyan azt kell olvasni. Itt lakik, nem itt lakik ki nem sz@rja már le. Nem is vitte sokra. Slussz.

  9. Józsa Babi szerint:

    Nagyon unalmas dr. Szabó Szabolcs lakhelyével való foglalkozás. A vagyonnyilatkozatában nem találtak semmi kivetnivalót. Bár így lenne a Fidesz országgyűlési képviselőivel is!

  10. Bugi szerint:

    Szerintem kár azon hisztizni, hogy Szabó Szabolcs gyulai. Gyulai? Igen, gyulai. A csepeliek meg joggal elvárnák, hogy a csepeli képviselő csepeli legyen. Még szavazni sem tud csepeli ügyekben, még saját magára és az általa támogatott csepeli bűnbandára se tudott szavazni, csak gyulai jelöltekre.

  11. Grün Izidor szerint:

    “Idén is gyulai lakos marad Csepel-Soroksár képviselője?”
    .
    Talán rendkívüli választások lesznek?! 😀

  12. Balos szerint:

    Szabó van annyira okos, hogy tudja, többet nem indul itt Csepelen. Még szép, hogy nem siet ide költözni. Minek? Gyöngyösalsóhepehupán a kutya nem fogja se ismerni, se cseszletni.

    Csepelt a DK fogja kérni, méghozzá több okból:
    1. A DK beérte az MSZP-t. Van fiataljuk, noha Borka-Szász se Csepelen lakik. Ami azért elég égő lesz, de mindegy. A DK adta az önkormányzati jelöltet is – bár halkan jegyzem meg, hogy a Gyula harmatgyenge volt.
    2. Az MSZP-ben nincs olyan fiatal, aki indulhatna. Szenteczkyt már most Al Capone szintjére húzták, és a Fidesz még ezt jól be fogja dolgozni. Dobák túl öreg, a két Takács meg komolytalan.
    3. Az Együtt nem éri el az 1%-ot. Ilyen párt nem fogja megkapni Csepelt még egyszer.
    4. Gyurcsánynak fontos Csepel, több okból is.

    Szóval Csepelt a DK fogja megkapni, vagy mindenki indul mindenki ellen. Szabóból maximum országos politikus lesz a listáról – már ha lesz összefogás. Ha nem lesz összefogás, Szabó Gyöngyösalsóhepehupáról fog bejárni az egyetemre oktatni minden második csütörtökön. Nagyjából ez jön.

  13. Orsós Rodrigó szerint:

    Dübörög a rágalomkampány és a karaktergyilkolás ezerrel.
    Hajrá fidesznyikek, toljátok csak amihez értetek, csak ne a mi kerületünkben.

  14. Orsós Rodrigó szerint:

    100 év múlva sem teszitek túl magatokat, hogy Szabó Szabolcs kiütötte a pökkhendi rezsibiztosotokat?
    Ez van, ideje lenne túllépni, hogy Csepel hallani sem akar Némethről!

  15. felix szerint:

    Ugye Szabó nem szavazta meg az iparűzési adó elvonást Csepeltől?
    A futottak még Német Szilárd viszont igen. Ugye jól tudom?

  16. Bugi szerint:

    Szabó nem hiszem, hogy megszavazta volna, hogy 300 millióval többet kapjon Csepel. A Szent Imre tér rendbetételét is ellenezte.

  17. felix szerint:

    Kit érdekel, hogy te mit nem hiszel.

  18. Vendetta szerint:

    Nekem az tetszik ahogy Fütyesz megint Gyurcsókozik.. Miért nem jelentette Gyurcsók a 900 millióját Hee? Hiányzik a vagyon nyilatkozatából….. Akasszuk felllll….
    Ja az senkit nem érdekel hogy Január elsejével történt az eladás, így nem a tavalyi éves bevallásban kell szerepelni-e hanem az ideiben 😀

  19. Lovas szerint:

    Gyurcsány már rég leszerepelt. Csak arra jó, hogy a Fidesz könnyebben nyerjen 2018-ban.

  20. Tarjányi László szerint:

    Ne igyál előre a medve bőrére!

    Szerintem a Fidesz n-edik senkit indít 2018-ban Csepelen, mert féltik Németh Szilárdot az újabb pofára eséstől!

  21. felix szerint:

    Német már bukott ember, de még nem vette észre.

  22. Tarjányi László szerint:

    Naponta szerepel a médiában, holott csak a piszkos munkát végeztetik vele! Ő a Fidesz tapétavágó kés cserélhető éle, ha megkopik, eldobják!

  23. Tarjányi László szerint:

    Orvosság Fidesz ellen

    A Fidesz tudatosan tette lehetetlenné a vagyonosodási vizsgálatok kezdeményezését. Azt hiszik hogy a képviselők vagyonnyilatkozatainak nyilvánossága elég paravánnak hogy elfedjék a Fidesz hatalmi és érdekhálójának összefüggéseit!

    Az egyszerű emberek olyan naívak hogy elhiszik, minél magasabb pozícióban van valaki a Fideszben, annál kevesebbet keres! Ők önzetlenül szeretik a hazájukat! 😀

    A Fidesz legyőzéséhez fel kell tárni az összefüggéseket, a nép nem hülye, fel kell nyitni a szemét!

    A Fidesz hatalmi magja néhányszáz főből állhat, akik mind ismerik egymást. Keresztbe-kasul adnak egymásnak közmegrendeléseket, tanácsadói jövedelmeket, felügyelőbizottsági és igazgatótanácsi jövedelmeket. Ők mozgatják a szálakat, tartják kézben a helyi közéletet, a kapcsolatot a helyi elkötelezettekkel. Új embereket nem engednek maguk közé, ezt tette szóvá Lázár János, amikor új, fiatal, friss erőket hiányolta a pártban! Nem lehet őket beengedni, mert akkor karriert csinálnának, kiszorítanák a régi elkopott gárdát! A Fidesz lassan hasonlít a régi kínai kommunista vezetésre, kezdi közelíteni a matuzsálemi kort! 😀

    A hatalmi magot veszik körbe a csókosok védőgyűrűivel, akik a helyi elitből kerülnek ki, feladatuk a szavazók felhajtása helyben a Fidesz hatalmának biztosítására. Ők az alvállalkozói a Fidesz oligarcháinak, a helyi beszállítók, a trafiktulajdonosok, a földbérlők, újabban már földtulajdonosok, a helyi értelmiség megvásárolt tagjai. Nem az összes, mert az túl sokba kerülne! Még a kocsmamonopóliumot kellene bevezetni, hogy csak az kapjon egy felest, aki a Fideszre szavaz! Meg ugye a helyi politika az a kocsmában bonyolódik! 😛

    Nincs mese, mozgalmat kell indítani, fel kell térképezni a Fidesz hatalmi hálóját!

    Aztán majd lássuk meg, létezik-e Orbán király hatalom pókhálóból szőtt szép új ruhája!
    A KIRÁLY MEZTELEN!
    Dixi, Tarjányi László.

  24. ebihal szerint:

    Megnéztem a csepeli képviselők vagyonnyilatkozatait, Megdöbbentő, hogy a képviselők többsége olyan képtelen értelmezni a nyomtatott szöveget. A jövedelemről szóló feje-
    zetbe az összes jövedelmet be kell írni! A képviselői, a tanácsnoki díjazást, a nyugdíj
    mellett kapott, vállalkozásból származó jövedelmet. MINDEN JÖVEDELEMSZERŰ
    BEVÉTELT! Nem lennék meglepve, ha a szolgálati autó költségeit is, részben vagy
    egészben fel kellene tüntetni.
    KI ellenőrzi ezeket? Ezekből nem lehet megítélni, hogy miből vesz új autót valaki, de
    ugyanúgy lehagyhatnak 50 millái, mint a fideszes földmaffiás.

Itt lehet hozzászólni !