Bécsben is történtek szexuális támadások

Origo

Bécsben is történtek szexuális támadások

Kölnben közel 90 nőt támadtak meg egyetlen éjszaka

Miután kiderült, hogy a kölni támadás mellett Salzburgban is történtek hasonló atrocitások szilveszter éjjelén, a rendőrség hasonló bécsi bejelentéseket is nyilvánosságra hozott. E szerint egy diszkóban, valamint a Bécs központjában lévő Stephansplatzon is történtek hasonló támadások.

Bécsben a terrorfenyegetettség ellenére ezrek voltak az utcán, a belvárosban szinte minden vendéglő és szórakozóhely nyitva volt, az utcán több mint tíz színpadon szólt a zene, és táncoltak az emberek. A tömeget kiemelt rendőri biztosítás védte, rendőrségi beszámolók szerint csak a belvárosban több mint ötszáz gépfegyveres rendőr járőrözött. Több turista fényképezkedni igyekezett a biztonsági emberekkel, ám azok elhárították a lehetőséget, és láthatóan feszült hangulatban pásztázták a tömeget. Miközben a terrorfenyegetés ezúttal alaptalannak bizonyult, néhány turista a kölni és salzburgi támadásokhoz hasonló eseményekről számolt be.

Fogdosták, meglopták

Egy belga turista tett bejelentést, amely szerint egy diszkóban a bécsi Leopoldstadtban éjfél körül több külföldi férfi vette körül, és fogdosni kezdte. Miután kimenekült a helyről, észrevette, hogy a pénztárcája és az iratai hiányoznak. Ezután a barátnőjével együtt visszamentek a szállásukra, majd azonnal a rendőrségre indultak. A beszámoló szerint a férfiak arabul beszéltek. Hasonló atrocitásról számolt be egy másik turista, aki a belváros közepén, a Stephansplatzon szórakozott a barátnőjével.

A rendőrök nem látták

Éjfél után nem sokkal, amikor a hangulat a tetőfokára hágott, egy öt főből álló, egymással arabul beszélő csoport jelent meg a tömegben, körbevették a nőket, és erőszakoskodni kezdtek velük. Amint a bejelentő elmondta, az ő barátnőjét is lökdösni és fogdosni kezdték, ám ő közbe tudott lépni, és kirángatta az összezáródó csoportból. A nagy tömeg és a másra irányuló figyelem miatt a metró kijáratnál álló rendőrök vélhetően nem észlelték a támadásokat.

Rosszat szólt a rendőrparancsnok

A bécsi rendőrkapitány, Gerhard Pürstl is a támadások kereszttüzébe került, miután a bécsi és salzburgi eseményekről való beszámolók kapcsán azt nyilatkozta, hogy korábban is úgy volt, és így is kell maradnia, hogy „a nőket éjszaka kísérnie kell valakinek, ha a városban sétálnak”. A zöld párt szóvivője, Peter Piltz azonnal lecsapott a szavaira, bejelentve, hogy ez „a rendőrség morális összeomlásának jele”, hiszen az, hogy Bécsben a nők bármely napszakban egyedül is biztonságban érezhetik magukat, az „az alapvető jogok egyike,” amelyet minden eszközzel meg kell védenünk, és bejelentette, hogy ennek biztosítása érdekében ő is a belügyminiszterhez fordul.

Fotó: MTI

Forrás: Origo

43 hozzászólás “Bécsben is történtek szexuális támadások” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Az a helyzet, hogy Németország több tucat városában, plusz Svájcban, Ausztriában is történtek tömeges erőszakos cselekmények.
    Szégyen, hogy az egyébként harcias nőjogi, feminista szervezetek kussolnak… pedig most kéne tömött sorokban az utcákra vonulniuk. De nem teszik. Vajon miért?

  2. Grün Izidor szerint:

    Kölni támadássorozat: Elfogtak 31 embert, közülük 18 migráns
    .
    A többi 982 pedig ismeretlen eredetű?!

  3. Letiltatni szerint:

    A magyarországi karhatalmi erők mennyire felkészültek az ilyen csürhe felszámolására?
    A cigányok siófoki sétáját is tagadják már évek óta…

  4. SOS szerint:

    Kölni támadássorozat:”…A többi 982 pedig ismeretlen eredetű?!” http://www.nlcafe.hu/ezvan/20160108/koln-nok-elleni-eroszak-rendori-jelentes/ “…Voltak olyanok, akik a rendőrök szeme láttára röhögve tépték össze a papírjukat, és azt mondták: „semmit sem tudtok tenni, hozzatok nekem holnap újat!” Valószínűleg a tartózkodási engedélyük volt ez a papír, bár a jelentésből nem derül ki, hogy pontosan milyen dokumentumokról volt szó, illetve azok hivatalosan voltak-e… A jelentésben idéztek egy másik rendőrt, aki azt mondta, hogy 29 éve szolgál, de ilyen fokú tiszteletlenséget még soha nem tapasztalt….Kölnben több mint száz feljelentés érkezett azzal kapcsolatosan, hogy hordákba verődött, valószínűleg arab férfiak nőket molesztáltak, loptak meg, és bántalmaztak. Hamburgban és Düsseldorfban is történtek ilyen esetek szilveszterkor, sőt a legfrissebb hírek szerint Ausztriában, Salzburgban is….”

  5. SOS szerint:

    “Már több, mint egy éve feltűnt a német rendőröknek, hogy megnőtt az utcai bűnözés, amelyeknek gyanúsítottjai migránsok. Az erről készült titkos jelentés azonban a jelek szerint hiába készült el….a jelentésben összegyűjtött esetekre nagy erőkkel koncentráltak a hatóságok, amelyek 4392 esetet vizsgáltak öt évre visszamenőleg, és ennek kapcsán 2244 gyanúsítottat találtak. A többségük Észak-Afrikából származik, a felük Marokkóból, és javarészt harminc év körüli férfiak.”http://magyaridok.hu/kulfold/ezt-inkabb-ne-mondtak-volna-el-a-nemet-rendorok-281863/

    “a liberalizmus szembefordult a szabadsággal, és ez az eset is erről szól, amikor azt látjuk: a zaklatásról szóló híreket egyszerűen el akarták hallgatni” http://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-nem-minden-kerdes-brusszeli-kerdes-280270/

  6. szigetország szerint:

    A kölni rendőrparancsnokot már kirúgták. Ideje volna a belügyminiszter és a legfőbb bűnelkövető, Merkel felelősségre vonása.

  7. nagyapó szerint:

    Remélem nem azokkal a bécsi drága hölgyekkel történt ilyen atrocitás, akik a Keletihez hozták szegény migránsoknak a szalámis zsemlét???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. SOS szerint:

    Nem semmi… :”az országos német sajtó szándékosan hallgatott el fontos híreket és tényeket a közvélemény elől. Hans-Peter Friedrich, a párt frakcióvezetője pedig azt mondta, hogy „az elhallgatás kartelle és a hírek letiltása nem fogja megoldani a menekültválságot”. – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/44565/Kartavolsag_2#sthash.Ynef21fk.dpuf
    “lehetett négy napig eltitkolni a németek előtt, hogy mi történt szilveszter éjjelén Kölnben és más német városokban. Úgy sikerült négy napig fenntartani a hallgatás falát, hogy egy ezer fős hiénabanda inzultálta a nőket, kettőt meg is erőszakoltak, és több mint száz sértett tett feljelentést a rendőrségen! Ha ezt el tudták hallgatni négy napig, képzeljük csak el, mi minden nem derül ki sohasem, ha magányos hiénákról és áldozataikról van szó. Még belegondolni is iszonytató. És ne felejtsük el: amikor Kövér László kifejtette azon ÓHAJÁT, miszerint szeretné, ha a lányai unokákat szülnének neki, illetve Kovács Ákos arról beszélt, hogy a női princípium mégiscsak az anyaság, nos, ez huszonnégy óra alatt bejárta a világot – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/44565/Kartavolsag_2#sthash.Ynef21fk.dpuf
    “„Egy olyan országban, ahol minden rossz szóra vagy minden rossznak vélt pillantásra feminista felháborodás születik, mert talán rosszul viselkedett valaki, most a kölni hihetetlen események ellenére néma marad a feminista hálózat. (…) Az ok egyszerű: nem megfelelőek az elkövetők. Szemtanúk és sértettek szerint ugyanis arabnak kinéző férfiak voltak ők, a rendőrség észak-afrikainak kinéző férfiakról beszél. (…) Az biztos, hogy migrációs hátterű férfiak voltak. És ezért marad néma a feminista hálózat. – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/44565/Kartavolsag_2#sthash.Ynef21fk.dpuf
    Nem semmi!

  9. Tarjányi László szerint:

    “Amint a bejelentő elmondta, az ő barátnőjét is lökdösni és fogdosni kezdték, ám ő közbe tudott lépni, és kirángatta az összezáródó csoportból. A nagy tömeg és a másra irányuló figyelem miatt a metró kijáratnál álló rendőrök vélhetően nem észlelték a támadásokat.”

    A rendőrök is észrevették volna, ha az áldozatok és férfi kisérőik torkuk szakadtából kiáltoztak volna, HILFE, HILFE!

  10. Letiltatni szerint:

    Helyes, lassan megbukik “weimar”, s jön…

  11. ebihal szerint:

    A téma túl komoly ahhoz, hogy a Magyar Idők vagy a Magyar Hírlap baromjai
    osszák az észt!

  12. Vazulnéni szerint szerint:

    A téma túl komoly ahhoz, hogy, a ballib szakértők gágogását figyelembe vegyük

  13. ebihal szerint:

    Vazulnéni!
    Kérte valaki? Arra a lehetetlenre, hogy önállóan gondolkozz, mégse kérhetlek!

  14. Grün Izidor szerint:

    Mégiscsak link gyűjtemény az infó?!
    “Egy járókelő mentett meg egy kislányt az egyik szegedi óvodában, akit két nagyobb fiú vert agyba-főbe a bokorban. A kiscsoportos lány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az óvónő azért nem vette észre az erőszakot, mert telefonált.”
    .
    Az életre kell nevelni a lányokat?!
    http://m.delmagyar.hu/szeged_hirek/agyba-fobe_vertek_egy_szegedi_kiscsoportost/2458828/

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    Vazulnéni szerint szerint:
    2016. január 09., szombat – 11:41

    KÖSZÖNÖM

    “Mindenekelőtt azok zsarolják Önöket, akik a már említett háborúkat és több más háborút is kirobbantottak, amelyekben több ember meghalt, mint ahányat Hitler katonái megöltek. Félek, hogy valahol itt, ebben az elátkozott bűntudatban kell keresni az Önök szolgai magatartását. A zsarolás nekem megmagyarázza, miért fogadja tárt karokkal a német kancellár a fiatal és erős szíriaiakat, akik ahelyett, hogy saját országukban ragadnának fegyvert a rossz ellen, Önökhöz menekülnek, és Önök a szírek helyett németeket küldenek Szíriába a rossz elleni harcba.”

  16. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Amikor 1990-ben Bécsben az Ön nagy elődjével, Willy Brandttal tárgyaltam a múlttal való megbékélés témájáról, azt mondta: „Mindenkinek aszerint ismerhető meg a múltja, ahogyan ma viselkedik.” Nagy igazságot mondott ki.

    Nem tudom, Önnek milyen a múltja, de el tudom képzelni, hogy milyen nagyszerű jövője lehet, ha Ön és a németek megszabadulnak a bűntudattól. (…) Menjen el, kérem, Halbe Teupitzbe – ahol több mint 50.000 fiatal orosz és német nyugszik, akik 1945-ben Berlin ostromakor vesztették életüket. Menjen el oda Obamával és Putyinnal, üljenek le a halottak sírjára, és ne beszélgessenek egymással! Csak hallgassanak! Ha a nyomorultak igazságtalansága felett könnyet ejtenek, a mi énekünk, a becsapottak és megalázottak éneke dicsőséggel zeng majd. (…) – fogalmaz a levele végén Jozef Banáš.

    A nyílt levél máris nagy sajtónyilvánosságot kapott, és nagy visszhangot váltott ki. Egyelőre még nem tudni, vajon reagál-e, és ha igen, miképp reagál majd a német kancellár. Jozef Banáš azt ígérte, tájékoztatni fogja a közvéleményt, ha választ kap levelére.

    S vajon a meddő vitákat generáló “maroknyiak” mit szólnak ehhez a levélhez?
    Csúsztatnak, avagy bölcsen hallgatnak, sunnyognak? Sértegetnek? Kétlem!
    http://www.hirek.sk/belfold/20160106163150/Jozef-Banas-nyilt-levelben-fordult-Angela-Merkelhez.html

  17. Tóth Kati szerint:

    Ha gyurcsányiék lennének hatalmon a Vörösmarty téren is megtörtént volna a kölni eset.Ezeket a megszálló állatokat kik is abajgatják?Kik azok akik szerint be kell őket fogadni?Remélem Merkel elvtársnő elgondolkodik ezen,és megállítja ezt a hordát!Lám már Bécsben is tiltakoznak 1000 migráns elszállásolása ellen.Ezek azok/a tiltakozók/ akik gépkocsijaikkal menekítették ki szegény menekülteket erről a fasiszta Budapestről?Mi magyarok tulajdonképpen hátradőlve figyeljük az eseményeket,köszönjük ezt meg kormányunknak és Miniszterelnökünknek!Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!

  18. felix szerint:

    Ha jól értem, akkor Gyurcsány vezetésével olyan lenne ma az ország, a migránsok nem menetek volna tovább, hanem itt lennének.
    Végül is ez dicséret. 🙂

  19. GONDOLKODÓ! szerint:

    Szóforgató, szófosó.

  20. felix szerint:

    Ismerlek. Nem kell bemutatkoznod. 🙂

  21. GONDOLKODÓ! szerint:

    Olvastad a levelet? Talán arra kellene, de normálisan, józanul a realitások talaján, véleményt formálnod!

  22. felix szerint:

    Miért is kellene nekem reagálnom a levélre?
    Miért akarnak itt egyesek olyan feladatot adni a másiknak amit maguk sem végeztek el?
    Vagy én is idézzek másoktól a saját véleményem helyett?
    Képmutatás magas iskolája a te műfajod.

  23. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Miért akarnak itt egyesek olyan feladatot adni a másiknak amit maguk sem végeztek el?”
    Vagy talán mert nem tudnak kiforgatni csúsztatni, mert annyira igazak, sajnos ülnek.

  24. felix szerint:

    Látod te nagyon……….
    Szerinted az igazak hallgatnak?
    Akkor te hova tartozol?
    Mint a példa is mutatja , nem a gondolkodók vagy az igazak közé.
    Ennyire nem lehetsz tök alsó.
    Vagy mégis?

  25. Vazulnéni szerint szerint:

    Ebihal a ballib gágogás szerint http://nepszava.hu/picture/52992/normal/211/00211405.jpeg demokratikus ,független külföldi szakértők szerint : http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aRAeQnq_460s.jpg

  26. Vazulnéni szerint szerint:

    Ballibb gágogok itt az ideje ,hogy aggódjatok a német sajtószabadságért http://www.kapost.hu/wp-content/uploads/2014/06/press_freedom_face.jpg

  27. Tóth Kati szerint:

    Drága Félix,nem jól érted,de kár neked elmagyarázni nincs meg rá a képességed.

  28. felix szerint:

    Gondoltam, hogy neked nem fog menni, mert eleve hülyeséget írtál.

  29. felix szerint:

    A mi lenne ha………
    Eleve ……………

  30. ebihal szerint:

    Vazulnéni!
    De hol az önálló véleményed?

  31. Vazulnéni szerint szerint:

    A bal oldalon 🙂

  32. ebihal szerint:

    Akkor nem tévedtem!

  33. Tarjányi László szerint:

    Egy szőke, zöld szemű, fehér bőrű európai nő levele a migránsokhoz

    http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=90075

  34. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. László köszönöm, nagyon jó levél. (“zöld szemű”)
    Féleszűnek és társainak!!! Akik évek óta nagyon mellé fognak szinte mindenben, amit képviselnek, sugallatra. Elvégre büszkék magukra, hiszen ők a nagyokosok. Neveiket nem kell sorolni, hiszen az sokunk előtt ismert.
    -“Vagy kell az európai fíling, kirabolható balekok, megverhető buzik és megerőszakolható lányok, de kell egy fal is a két világ között? Nálatok, a falon belül a burka meg a saria, kívül meg minden, amit elvehettek, ha éppen arra fáj a fogatok? Szabad ki- és bejárás, a ti kedvetek szerint? (mj.: pl. erről magam is írtam, mi van, ha a piros lámpás házakba is behatolnak? Mit fognak ott rendezni?, na és a tisztességes lányok, asszonyok?)
    -Na, olyan vagyunk mi, mint az a megtermett kidobó. Itt benneteket senki nem szeret. Nem kérünk a szeméthegyeitekből, nem kérünk a kulturálatlan kultúrátokból, szóval nem kérünk belőletek. És ne tévedjetek el magabiztosságotokban: csak a bundesmutti hívott titeket. Nálunk csak pár agymosott feminipunci, meg sérült lelkű liberális tárta szélesre felétek a karját és a lábait. Itt, keletebbre a lányok készülnek. Nem a fogadásotokra, sokkal inkább esetleges hívatlan érkezésetekre. Merthogy a hívatlan és még bunkó vendéget mi nagyon nem szeretjük. Viszont ügyesen megleckéztetjük.
    -Ha harc, hát legyen harc. Ti kezdtétek! Emlékeztek? Még ott, Röszkén. Párizs, Brüsszel, a „muszlim szilveszter” már csak a folytatás. Itt, nálunk mutattátok meg először igazi arcotokat. „Ha ismerjük az ellenséget és ismerjük magunkat is, akkor száz csatában sem jutunk veszedelembe.” Hát mi már dolgozunk ezen. És ha kell, akkor megyünk segíteni nyugatabbra.”

  35. GONDOLKODÓ! szerint:

    Felixnek

    2016. január 09., szombat – 13:20
    http://csepel.info/?p=46418#comment-261236

  36. felix szerint:

    Figyelj te szaralak.
    Én elvagyok a szerinted kurva lányommal. a szerinted tetű kurva anyám emlékével és háromgyermekes apaként a szerinted buziságommal.
    Nekem egy ilyen szarházi mint te ne üzengessen.
    Féreg vagy te az emberek között.
    Mindörökké
    Ámen.

  37. felix szerint:

    Hogy tudtad volna imádni Hitlert.
    Nem sajnálod, hogy rosszkor születtél és nem feszíthettél a Vollsbunban.

Itt lehet hozzászólni !