Több tízezer migránst toloncolnának Magyarországra: Csepel lesz a célpont?

Magyar Idők, Csepel.info

Azokat küldenék vissza, akikkel problémáik vannak

Egyes információk szerint több tízezer migráns visszatoloncolását kezdeményezik Nyugat-Európából Magyarországra – közölte Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke a testület szerdai ülése után. A Magyar Idők úgy tudja, hogy Belgiumból negyvenezer bevándorlót telepítenének át hazánkba. A betelepítéseket Szabó Szabolcs csepeli-soroksári képviselő is támogatja. Mivel pártjának ő az egyetlen egyéni képviselője, a csepeliek kaphatnák a migránsok legjavát – jutalmul azért, mert Szabóra szavaztak. Szabón kívül egyetlen egy egyéni képviselő sem kért az illegális bevándorlókból.

– A tömeges migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár – jelentette ki Németh Szilárd. A testület fideszes alelnöke elmondta: Európába idén egymillió bevándorló érkezett, akiknek 90 százalékáról azt sem lehet tudni, kik, és vélhetően vannak köztük terroristák. A politikus hozzátette: Európában nőtt a terrorfenyegetettség, hazánkban viszont változatlan. Németh Szilárd szó szerint idézte az egyik szolgálat képviselőjének mondatát, miszerint „ideológiai felhang nélkül kijelenthető, hogy nőtt Európában a terrorveszély”. A bizottság alelnöke emlékeztetett: hazánk nem fogad be migránsokat, és a visszatoloncolást is ellenzi. Németh Szilárddal teljesen ellentétes nézeteket vall ugyanakkor Szabó Szabolcs csepeli-soroksári országgyűlési képviselő, aki pártjával a migránsok betelepítését szorgalmazza. Ez esetben Csepel lehetne az illegális határátlépők betelepítésének egyik célpontja.

A bizottsági ülésen téma volt a Terrorelhárítási Központ (TEK) több mint két héttel ezelőtti akciója, amikor két ügyben is súlyos bűncselekményt sikerült megelőzni. Németh Szilárd szerint a terrorelhárítókat ért vádakat politikai haszonszerzésre használták a pártok, külön kiemelte a DK-s Vadai Ágnes feljelentését. Molnár Zsolt szerint is megfelelően hajtotta végre az akciót a TEK, és valós veszélyt hárítottak el. Ugyanakkor hozzátette: legközelebb másként megfogalmazott, tömörebb információt kellene megosztani a közvéleménnyel.

Téma volt a paksi beruházás is a nemzetbiztonsági bizottság szerdai ülésén. Németh Szilárd arra emlékeztetett, hogy Jávor Benedek, a Párbeszéd Magyarországért európai parlamenti képviselője blogján titkosként aposztrofálva egy 200 oldalas dokumentumot tett közzé. A bizottság fideszes alelnöke kezdeményezi, hogy indítsanak vizsgálatot az ügyben, mert ha kiderül, hogy minősített anyagokat hozott nyilvánosságra a PM-es politikus, akkor annak lesznek jogi következményei. Az alelnök úgy fogalmazott, ha valóban minősített iratokról van szó, akkor „ehhez képest KGBéla ügye kismiska”. A tagok arról is tájékoztatást kaptak, hogy a Honvédelmi Minisztérium jogszerűen, a pályázati kiírásnak megfelelően járt el, amikor eladta a leselejtezett rakétáit a pilisi vadászboltnak.

Együtt, DK: legyen kötelező a migránsok betelepítése

Szabó Szabolcs, az Együtt csepeli parlamenti képviselője elsőként állt pártja mellé, amikor azt javasolták, hogy Magyarország önként telepítsen le 15 ezer muszlim bevándorlót. A párt ebből 10 ezer embernek még 2015-ben adott volna otthont Magyarországon, ötezret pedig később telepítettek volna le. Csepel szempontjából különösen érdekes lehet, hogy Szabó a párt egyetlen egyéni parlamenti képviselője, a javaslatuk tehát Csepelt kiemelten, gyaníthatóan mintaprojektként érintené – emelte ki az illegális migrációról szóló összeállításában a Csepeli Hírmondó legutóbbi száma.

Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke levélben is követeléseket fogalmazott meg a kormány felé. A politikus ebben azt javasolta, hogy a kormány „állapodjon meg a UNHCR-en keresztül az IKEA Alapítvánnyal, és rendeljenek hazánkba legalább 10 ezer fő befogadására elegendő Better Shelter mobilházat, természetesen a megfelelő kiegészítő felszerelésekkel (például ágyak) együtt. A magyar kormány így emberi körülmények között, tisztességesen és biztonságosan el tudná szállásolni a várhatóan hazánkba érkező menekülteket.” Szigetvári később azt is kijelentette, hogy az Együtt folytatja a menekültügyben indított aláírásgyűjtését, “egy az Európai Unióhoz, Európához tartozó Magyarország érdekében.”

Az Együtt nincs egyedül a kötelező betelepítések követelésével. Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció is hasonló programmal állt elő, és szintén aláírásgyűjtést indítottak ennek elérésére. A DK azonban nem IKEA-tól venne sok ezer faházat, inkább azokat az önkormányzati bérlakásokat osztaná ki a bevándorlóknak, amelyeket eddig a rászorulóknak adtak ki az önkormányzatok – húzta alá az önkormányzati lap.

Magyar Idők, Csepel.info

121 hozzászólás “Több tízezer migránst toloncolnának Magyarországra: Csepel lesz a célpont?” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Hazudjatok a jó édes …..!

  2. Lovas szerint:

    Szabó ráadásul gyulai lakos, könnyen veri a csepeliek farkát a csalánba

  3. ebihal szerint:

    Te szerencsétlen! Hol követelték a migránsokat?

  4. Bauer Károly szerint:

    Hogy sikerült Csepelen ilyen szűk látókörű fazonokat politikai vezetőknek választani, mint Szabó Szabolcs és Szigetvári Viktor. Nem is minősítem agyhalott világnézetüket ezek után, mert ugyan olyan felesleges, mind az oxigén számukra !

  5. Lovas szerint:

    Például itt:

    http://csepel.info/?p=45769

    Szabó Szabolcs az Együtt egyetlen parlamenti képviselője. Te ezt nem tudod féleszű?

  6. Bugi szerint:

    Nehezen értem miből gondolják a tisztelt balliberális politikusok, hogy miután a médiában nagy pofával követelik az illegálisan érkező – bizonyítottan terroristákkal fertőzött – bevándorlók letelepítését, utána majd a helyi képviselőik ezt letagadják.

    Ha ennyire hülyék, legalább legyenek nyíltan hülyék!

  7. ebihal szerint:

    Bauer Károly!
    Csak a rend kedvéért, Szigetvári nem csepeli képviselő, de neked mint fő minősítőnek
    elnézzük! Mellesleg ő legalább nem hazudik pofátlanul a képünkbe, mint a dézsafejű!

  8. ebihal szerint:

    Lovas! Annál a posztnál is leírtam, ordas hazugság a cikk! Olvasd el az eredetit, hátha
    felfogod!

  9. Bauer Károly szerint:

    Tudja kinek szól !
    “Az ebihal az egyedfejlődésükben teljes átalakulással felnövekvő kétéltűek lárvaállapota.”
    -Hát még fejlődnöd kell ! De igyekezz !!!

  10. ebihal szerint:

    Bugi!
    Te általában nehezen érted, ezért kapsz instrukciókat az olyan balfaszoktól, akik
    szerint a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár.

  11. ebihal szerint:

    Bauer Károly!
    Ezt mind sikerült kiizzadnod? Ez esetleg a nagycsoportos szint.

  12. Megmondó kapitány szerint:

    Ok. És a hazai szegényeinkkel ki foglalkozik?

  13. yoda szerint:

    (zs)ebihal! Te mi a f.sznak vagy itt? Mi sem megyünk komcsi oldalra. Húzz a pics..ba innen! Ki kíváncsi rád te paraszt? Nem látod, hogy bolsi szokás a másikat basztatni? Én sem járok libsi oldalakra verni a nyálam, nem úgy, mint te, te kicsi..nagyon kicsi…lassan eltűntök pártostul együtt..:)))

  14. Grün fattya szerint:

    Amíg közpénzből üzemeltetik ezt a honlapot, miért nem írhatna ide bárki?

  15. admin szerint:

    A Csepel.info nem közpénzből üzemel. Egyetlen forintot sem kapunk közpénzből. Ennyit erről. Egyébként meg az ír a fórumba, aki akar, itt demokrácia van.

  16. Bugi szerint:

    Szigetvári és Szabó egy párt, egy banda – ha még valaki nem tudná.

  17. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Csak nem azt akarod mondani, hogy a felcsúti stadionhoz vagy a Klub rádióhoz hasonlóan a csepel.infó is magánpénzekből tartja fenn magát?! 😀 😛

  18. admin szerint:

    Meglepődnél Grün, ha megtudnád, hogy milyen olcsón ki lehet hozni egy ilyen oldalt, ha sok lelkes önkéntes van. Csak a portált kiszolgáló szerver tárhelyszolgáltatásáért meg a domain-ért kell fizetnünk.

  19. ebihal szerint:

    yoda!
    Szar dolog, ha tudatosul benned az igazság? Látom megviselt.

  20. Luppai Andre szerint:

    Jó lenne ha ez a hir KACSA lenne!
    És nem szorakoznànak ilyennekel!
    Szerintem ez nem egy olyan stori amitöl röhögni kellenne meg a màsikal civakodni.
    Ha ez még is igaz akkor a CSEPELI LAKOSOKNAK össze kellenne fogniuk és minden féle képen azon lenni hogy ide Csepere semiféle képen ne jöhesenek letelepedés szentpintjàbol semilyen migrànsok!
    De szerintem MAGYARORSZÀGNAK nincs szüksége TERRORISTÀKRA meg MIGRÀNSOKR se!

  21. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Elég régóta ismersz ahhoz, hogy tudd, nem vagyok az a meglepődős fajta, de azért mégis meglepne, ha az említett minimális költségeket zsebből pengetnétek! 😀

  22. admin szerint:

    Akkor máris kezdhetsz meglepődni. 😉

  23. felix szerint:

    Valamelyik jobb farok nézze már meg, hogy ami a különbség a visszatoloncolás és a letelepítés között. Azt sem ártana tudni a nagyon nagyon okosoknak, hogy a visszatoloncoltak közül szinte senki sem menekült,tehát nincs ok a befogadásukra, leginkább ki kell őket toloncolni.
    Ők azok akiktől állítólag Viktor megvédte az uniós határt azzal, hogy válogatás nélkül átszállította őket az országon. Csak a saját csomagját kapja vissza.
    Most lehet büfögni.

  24. ebihal szerint:

    Csak az eredeti szöveget kellene pontosan idézni, nem pedig részleteit kiemelni!

  25. nagyapó szerint:

    Lázár János elmondta, hogy a migránsok visszaküldéséhez szükséges a befogadó ország együttműködése. Ezért nehéz a Magyarországon lévő migránsok átadása Szerbiába, avagy németországi migránsok befogadtatása Afganisztánban. Ugyanígy kell MO beleegyezése a visszaküldöttek befogadására. Kíváncsi lenne, hogy a 3200 magyar önkormányzat közül hány szavazna a visszaküldött migránsok letelepítésére, lakást és segélyt adva nekik.
    Eetásak! Csepelen hány migránst finanszíroznának???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  26. Grün Izidor szerint:

    Öreg Pöcs!
    “kell MO beleegyezése a visszaküldöttek befogadására”
    .
    De hát akkor meg van oldva a helyzet!
    Megüzenjük Brüsszelnek, hogy nem egyezünk bele és dugják fel maguknak őket! 😀

  27. felix szerint:

    Okkor meg mi végre íródott ez az eszement cikk?

  28. Tigerwood szerint:

    Na Szabó is és Gyurcsány is mennek a jó anyjukba .
    Ezek verik a nyálukat hogy igaz magyarok és Gyucsány elvenné a MAGYAR rászorulok lakásait hogy a férgeknek adja?
    Szélnek ereszteném őket de csak dobozból pór alakban.

  29. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Csak azért íródhatott, hogy egy jót gyurcsányozhassunk és szabózhassunk!
    .
    De mint látod az Öreg Pöcs farkának egyetlen suhintásával megoldotta kitoloncolási problémánkat!
    Kár, hogy keveri a kitoloncolást a letelepítéssel, de olyan édi mikor okoskodik! 😛 😀

  30. felix szerint:

    Ő a Csepel Infó talizmánja.

  31. beebeee szerint:

    Sok minden ez a cikk, csak nem hiteles. Undorítóan erőszakosan akarja lejáratni Szabó Szabolcsot.
    Mint eddig nem egyszer már.
    Akinek van egy kis esze az nem dől be ennek, aki meg bedől, az dühöngjön feleslegesen pár órát, majd üljön vissza szépen a királyi M1 elé és nézze tovább, hogy itthon minden milyen rendben van.
    Namaste!

  32. Tigerwood szerint:

    Én meg aztmondom aki támogatja a migránsokat az vegye magához őket és amikor majd három féreg bántja a családját netán akkor is csak mosolyogjon hogy á ezek jó emberek.

  33. Grün Izidor szerint:

    “Fidesz: folytatják az aláírásgyűjtést, amíg a betelepítési kvóta el nem bukik”
    .
    Sok krumplit kiosztanak még addig mire megbukik a kvóta! 😛
    .
    http://propeller.hu/itthon/3177394-fidesz-folytatjak-alairasgyujtest-amig-betelepitesi-kvota

  34. Béla szerint:

    Sziasztok!
    Olyanok beszélnek és döntenek Csepelről akik nem is csepeliek. Szabó Szabolcs úgy indult a választáson mint Soroksár-Csepel képviselője. Arról,hogy kiket telepìthetnek ide Csepelre tömegével arról döntsenek maguk a csepeli lakosok akik itt ÉLNEK,ne pedig mások!!!

  35. felix szerint:

    Ez annyit jelent, hogy az aláírások nem nyomnak a latban.
    Gyűjtik addig ameddig.

  36. Lovas szerint:

    Tigerwoodnál van a pont. Szabó Szabolcs eljátszotta a csepeliek bizalmát.

  37. Lovas szerint:

    Na igen, Szabó Szabolcs Gyulán lakik. Oda hivja a migránsokat!

  38. felix szerint:

    Lovas!
    Nem unod még ezt a “Gyulán lakik” marhaságot?

  39. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ne bántsd szegényt!
    Ez a rögeszméje!
    Van egy ismerősöm, aki királynak képzeli és felségnek szólíttatja magát!
    Fel van háborodva, hogy Nulladik Viktor a várba az ő helyére akar költözni! 😀

  40. Lovas szerint:

    Gyulán lakik, és mégis a csepeliek farkát veri a csalánba.

  41. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Igazad van, mániás szegény és mindig “más farka” van a szájában.

  42. Olga kocsis szerint:

    Üdv ! Nem vagyok politikus egy egyszerű ember vagyok!
    Csak azt szeretném mondani !
    SZERETNÉM HA AZ UNOKÁIMAT SOHA SEMMI TERROR VESZÉLY NEM FENYEGETNÉ !!!
    Én személy szerint ellenzem a migránsok betelepítését és azt hiszem nem vagyok vele egyedül !

  43. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Szóljon már valaki ennek a szerencsétlennek!
    .
    Az iszlám tanítása tiltja a muszlimoknak a keresztényellenességet, hiszen Jézust is prófétaként tisztelik! 😀

  44. felix szerint:

    Olga kocsis!
    Ezt értsük úgy, hogy inkább haljanak meg?

  45. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Aki meg nem hiszi… az járjon utána!
    Esetleg majd utánajár a TEK?! 😀

  46. borenbukk szerint:

    Mikor az egykori amerikai ENSZ-nagykövetet, Madeleine Albrightot kérdezte a CBS amerikai televízió riportere egy televíziós műsorban az iraki szankciókról, hogy megérte-e, hogy az iraki szankciók miatt félmillió gyerek meghalt. „Úgy gondoljuk, megérte.” – volt a válasz. A mostani migránspátyolgató ballibsi megmondó emberek tudomást se vettek akkor erről, de az izrael által palesztínok ellen bevetett tiltólistás foszforbombákról sem, mert ha ők ölnek civileket, az demokratikus, a hullákat ilyenkor gond nélkül el lehet könyvelni járulékos veszteségként. Most meg itt verik a nyálukat, mert a többség nem akarja mások mocskát az Európában látni.

  47. felix szerint:

    borenbukk!
    Amikor a szent ként tisztelt István egy idegen vallás és kultúra érdekében kiirtotta a fél magyarságot egy szót sem szóltatok. Ma körbe mentek a jobbja után.
    Most meg jár a pofátok.
    Fojtassuk még a összemosást?

  48. Grün Izidor szerint:

    bórenbukk!
    Nem a Te finoman cizellált lelkednek való, de próbáld elolvasni és megérteni! 😀
    .
    “Vajon mi lenne ma velünk, ha kontinensünk jó ötszáz éve leszámol a mai konzervatívokra jellemző európai békaperspektívával? Ha végvári vitézeink feladták volna a keresztény Európa védelmét, mondván, mi sem vagyunk különbek?”
    .
    http://mno.hu/velemeny/europai-bekaperspektiva-1318543?system=cachefrissit

  49. borenbukk szerint:

    felix!
    AZ összemosást te csinálod, te mész vissza ezer évvel ezelőttre, olyan dologgal jössz, ami semmilyen módon nem kapcsolható a jelenlegi történésekhez.

  50. felix szerint:

    borenbukk !
    Én csak válaszoltam az összemosásodra.

  51. felix szerint:

    Még annyit.
    Nem tudom, hogy felfogtad e, hogy te is a csecsemők halála mellett törsz pálcát, csak te kétszeresen.

  52. nagyapó szerint:

    Ez a 1/2eszű1/2x, a kis hülye bunkó már megint csak röfög.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  53. felix szerint:

    Vén pöcs!
    Csak ennyire futja?
    A tanácsnoksághóz ennyi is elég?

  54. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Mondtad már hogy a Zöreg a zönkori totem állata vagy valami ilyesmi!
    Ő tartja szinten a fogyatékossági rátát! 😀

  55. felix szerint:

    Igaz elég ha nem vagy színvak.

  56. felix szerint:

    Grün Izidor !
    A totemben nem vagyok biztos.

  57. Tarjányi László szerint:

    Az idősügyi tanácsnoksághoz elég idősnek lenni. Minél öregebb, annál hitelesebb. A leghitelesebb egy zombi lenne! 😀

  58. nagyapó szerint:

    Tarjányi László! Ajánlanám, hogy foglalkozzon saját magával, az öndicséreten túl, akkor talán nem érné olyan égés, mint nyilvános megszólalásakor! Továbbá, mint okos parasztgyerek, meg vátesz, tájékoztathatna, hogy mikorra várható a Jobbik kettészakadása!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  59. Grün Izidor szerint:

    felix!
    A tetem mondjuk egy kicsit morbid lenne!
    Megkerestem! Talizmánját írtál! 😀

  60. Tarjányi László szerint:

    Én inkább arról szeretnék véleményeket kérni: MIKORRA VÁRHATÓ A FIDESZ KETTÉSZAKADÁSA!

    Semmi kétség, ha megbuknak, nagy felelősségre vonások lesznek! EGYETLEN ELLENSZER, A FIDESZ MAGA PUCCSOLJA MEG SAJÁT MAGÁT!!!

    Mielőtt megbuknak, a Fidesz erős emberei a román receptet követve MEGALAKÍTJÁK A NEMZETI MEGMENTÉS KORMÁNYÁT. Elfogják az Orbán-garnitúra prominens tagjait, rögtönítélő bíróság elé állítják őket, a folytatást egyenesben közvetíti majd a tévé. Láttunk már ilyesmit! Hogy a megoldás orosz vagy román stílusú lesz, azt én bizony nem tudom! 😉

  61. wattafakk szerint:

    Jöjjenek csak, majd a dakotáink ellátják a bajukat… 🙂

  62. kispajtás szerint:

    Kit tesz boldoggá a pánikkeltés, a rémhír terjesztés? Csak egy bomlott elme képes ilyesmiket vizionálni. 🙁

  63. Grün Izidor szerint:

    kispajtás!
    Csakis azokat, akik a gyűlölet keltésben és a feszültség szinten tartásában látják a hatalmuk megőrzését a meglévő problémák megoldása helyett! 😀
    .
    “2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.”

  64. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Mit írsz bolond?!
    Interjút egy cseh újságnak!
    Miről szól?!
    Bolond maga Doki?! Honnan tudnám, még nem jelent meg! 😀

  65. Tóth Mária szerint:

    Ide, egyetlen egyet sem kérünk, menjenek haza!

  66. Bertro szerint:

    Kedves Grün Izidor. Remélem azt is hamis riasztasnak veszik majd amikor a békés migransok egy kisebb csoportja anyad hátán basz seggbe közben apadat ujjazzak. Az iszlám vallás szerintük az egyetlen. Az vagy, csicska leszel, vagy meghalt. Járj utána frissítsd a tudásod. Az is jó ugye ahogy a nőkkel bánnak? Te vagy buzi esetleg impotens vagy. De a nőket nem tiszteletd, ha migri imádó vagy. Angliában már korteskednek, hogy csak iszlám vallás legyen. Szerinted + a veled szimpatizánsok szerint is kacsa lehet a nők megeroszakolasa europaszerte. Nincs elég szegény ebbe a Kúrva országba akiket segithetnenk? Még értened is amikor megkoszonik. Persze én is migransok vagyok( Csepelen dolgozom) persze most vágj vissza keményen mint az óvodások. Hidd el nem lesz ekkora pofatok ha egyenesben elitek meg az erőszakot. Meg annyit a muszlimok között is vannak buzik. Igyekezzetek szorosan a fal mellett háttal haladni.

  67. Grün Izidor szerint:

    Kedves Bertro!
    visszavágni?! Erre?!
    Ez az a magyar kultúra, amit a Vezíretek annyira félt a migránsoktól! 😀

  68. felix szerint:

    Gondolom te nem a fal mellett fogsz menni. 🙂
    Itt a legújabb migráns viselet.
    Szép ugye?
    https://www.facebook.com/168ora/photos/a.10150349770587048.372811.308921667047/10153863241972048/?type=3&theater

  69. Grün Izidor szerint:

    ” – vélekedett Orbán Viktor miniszterelnök a Lidové Noviny című cseh napilapnak adott interjúban, amelyet az újság szombaton tett közzé”
    .
    Orbán interjúját visszavonta az MTI
    .
    http://propeller.hu/nagyvilag/3177716-orban-problemaja-bevandorlok-baloldali-szavazok-lettek

  70. felix szerint:

    A külhoniak megérthetik ebből, hogy mi végre kellenek a vezérnek.

  71. csepeli szerint:

    Lovas! hozzászólásod alapján te származol csalánföldröl… Yoda te meg menj vissza a Tatooin-ra. egyikőtök sem való Csepelre! 🙂

  72. Kozma Sándor. szerint:

    Csak tudnám hogy melyik magyarnak jó ha olyan tetveket telepítenek be akik rombolnak erőszakolnak koszosak büdösek és teljesen retaldált felfogásuk van minden téren??????!!! Nem fizet a magyar eleget???? Nincs elég nyomor szegénység és gond ugyis magyarszágon???? Ez valami viccc??????? A jó kurva annyát minden olyan magyarnak akinek csak megfordul a fejébe hogy ezekből a gusztustalan állatokból akár egyet is befogadjunk!!!!!!!

  73. felix szerint:

    Másoknak meg te és a családod vagytok gusztustalan állatok.
    Biztos, hogy igazuk van?
    És akkor anyádról még szó sem esett.

  74. felix szerint:

    Kozma Sándor!
    Akkor most minden magyar ilyen?
    És milyen anya az aki ilyet szül?
    Csak ne gondolkodj, mert akkor……….

  75. borenbukk szerint:

    Bizony! A zegyütt má memmonta, hogy a zemberekkétharmada támogattyaja kvótát. szerintemmeg minden magyar támogattyaja kvótát, ezé aztán minden magyar olyan az, ahogyan aztat a Kozma úr monta.

  76. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Hogy is van ez?!
    Magyarországon magyar rendőrök ütlegelnek, fújnak le igaz magyar embereket?! 😀

  77. Vagytok még? szerint:

    Jellemző rátok! Anarchia, balhé mindenáron. Önpusztítás.

  78. borenbukk szerint:

    Ezek a bűnöző cigányokat is így pátyolgatták miközben a magyarokat folyton nácizták. Lásd zámolyi, gyöngyöspatai, baranyai stb…cigány csőcselékek esetei.

  79. felix szerint:

    A náci az náci. A magyar az magyar.
    A magyar náci meg ………..

  80. yoda szerint:

    grün béla! Mi a faszt trollkodsz itt? Miért nem mész a picsába valamilyen libikóka oldalra? Hányszor írjam már neked? Ennyire hülye vagy, mint az elvtársaid?

  81. felix szerint:

    yoda!
    Az nem ennyire, hanem annyira.

  82. bertro szerint:

    Kedves felix és grünn. Nem vagy orbán párti. De abban igaza van, hogy nem kellenek migránsok a magyar honban. Nem tudom ti miért szeretnétek itt látni őket? Már nem írom le mire számíthattok ha találkoztok velük. Gondolom semmilyen élményetek nincs ezen a téren. Mutassatok egy egyetlen egy migránst aki elkezdett dolgozni és beilleszkedett. Abban szerintem ti is egyet értetek, hogy nagy szenzáció lenne, és minden újság , tv azt mutogatná. Nem jó békében nyugodtan élni? Ha elengeded a gyereked tudni, hogy biztonságban haza is ér? Persze vannak kivételek, de ebből egyre több lesz. A hőbölgés helyett írátok le légy szíves miért jó, és mit nyerünk a migránsok letelepítésével? Azzal gondolom tisztában vagytok, hogy a migránsok között többségében a hazájából elmenekült bátor férfiak vannak. Míg a nők otthon maradtak, és fegyverrel erejükhöz képest próbálnak helyt állni. A szememben szarháziak és ez nem hiszem, hogy rövid időn belül megváltozna. Mire fel ez a nagy imádat? Kihívásnak érzitek, hogy majd ti átprogramozzátok őket? Bocs a múltkori levélért nem akartam sértő lenni. De rólatok az jut az eszembe, hogy nem tudom mi az de ellenzem. Várom mielőbbi okfejtő írásotokat.

  83. felix szerint:

    Kedves bertro!
    Elöljáróban szögezzük le, hogy szó sincs imádatról és arról, hogy AKARUNK migránsokat.
    Ők akaratunktól függetlenül léteznek. Akiket én /nem mi vagy ti/ pártolok nem a összemosott és ellenszenvesnek, sőt félelmetesnek összegyúr migráns kifejezéssel jelöltek, hanem a menekültek.
    Azok akik Európai befogadás nélkül vagy meghalnak, vagy olyanná válnak mint akik elől menekülnek.
    A szétválogatás állami feladat lenne, de ezt pártunk és kormányunk tojt megtenni inkább tovább szállította őket, miközben teli torokból hazudta, hogy Európát védi.Azért van mindenki betojva mert így kerültek be az Unióba. Az iszlám állanak ez jelent könnyebbséget, bár legálisan is annyi harcost küldhet amennyit csak akar. Lefogadom, hogy a nem egyszer használatos kulcsemberei legálisan vannak Európában. Az nem old meg semmit, ha emberek tíz vagy százezreit a saját félelmünk /nem biztonságunk/ miatt áldozattá teszünk. Meg kéne már tanulni, hogy ne szolgáljuk ki félelemből, vagy gyűlöletből az agresszorokat, mert megerősödhetnek annyira, hogy fegyverrel zúzzák szét az országot. Akit elutasítunk az nem mellénk fog állni. Aki meg ellenünk van, az megtalálja az utat.

  84. bertro szerint:

    Kedves Félix!
    Pár szót az iszlám vallásról. Tudtad, hogy a vallásuk nem ismer el más vallást? Nem fogadod el megölnek. Elfogadod, de nem gyakorlod úgymond megtűrt és alárendelt leszel. Mohhamed prófétájuk szerint a megkötött bármilyen szerződést, ha érdekeik úgy kívánja egyoldalúan megváltoztathatják büntetlenül. Azt is mondja ha nem tudtok felülkerekedni színleljetek barátságot, sokasodjatok, és ha elég erősek vagytok csapjatok le. A nők nem minősűlnek embernek (fele szavazati joguk van), szinte állatokként kezelik őket. Ezért is követnek el annyi nemi erőszakot, és nem értik mi ezzel a baj? Egy nőt megerőszakolnak 4 fővel kell bizonyítania, hogy megtörtént (azaz 8 nőt ). Egy muzulmán nem muzulmántól bát
    rmit elvehet. Ezek csak kiragadott példák, de utána nézhetsz. A háború az országukban igen ez nagyon szar dolog. De a bátor erős fiatal férfiak elmenekülnek, míg az asszonyok erejükhöz képest maradtak és harcolnak (igen vannak kivételek). Ez lehet a megoldás elfutni a harc elől más országban meg harcolni a jogainkért?? Jobban tudják mi jár nekik, mint az ügyvédek. Annyi segély amit ma magyarba 2 fő keres szorgos munkával. Szerintem meg kellene húzni magukat, nem hőbölögni erőszakoskodni, és természetesen dolgozni menni. Az emberek hagy lássák talán mégis be tudnak illeszkedni. Ugye van már nekünk egy áldott jó nép aki lop csal hazudik és nem dolgozik (mondjuk zenélni azt szeretnek) Hány generáció lefutott már, és még mindig nem sikerült integrálni őket. Segély azt kapják bőven. A magyar rászorulók miért nem? Mert azok inkább éhen halnak, semhogy kéregessenek. Visszatérve a migránsokhoz: sajnos azt látom, hogy egy vérből valók, és pár év a magyarság lesz a kisebbség. Ki fog dolgozni, és hogy fogsz élni? Örülsz ha reggel felébredsz és az lesz a vagyonod amit még nem vettek el tőled. Sötét gondolatok ezek, de sajnos ez várható. Te elmenekültél volna a hazádból ahelyett, hogy megvédted volna? Szerinted mire számíthattál volna ellenkező esetben? Te menekültél volna hozzájuk mit kaptál volna? Vázolom: Horribilis segély felejts el, talán kaja ha megdolgoztál érte. Ingyen lakás szállás max sátor. Biztonság helyett napi szintű mindenféle erőszak. Mernél bármiért szólni elvágnák a torkod. Biztos ott is van normális beállítottságú ember akit még én is barátként üdvözölnék, de az talán egy ezrelék lehet. Véleményem az lenne Európa fogadja be őket, de csak ideiglenesen. A férfiakat képezzik ki katonáknak. Katonai összefogással (nem pofázással) és az ő bevonásukkal rendet tenni az országukban. Majd vissza szállítani őket és segíteni az országuk újjáépítésében. Én ebben látom a megoldást. A baj az, hogy túl sok olyan állam van, amely az illegális olajlopás miatt hagyja játszani az IS államot, mert abból profitál. Egy biztos nem a békés megoldás felé haladunk. Európában már az emberek többségének elege van a migránsok viselkedéséből, csak a nagy vezetők látják másképp. Érdekelne a véleményed, hogy miért nem hallani arról munkába álltak. Nem egy-két fő, hanem a többség. Miért kell megerőszakolni a nőket? Miért kell nekik is parazita ként élni? Miért jöttek ide, ha nekik ez nem jó? Miért nem otthon álltak ki a jogaikért? Mára ennyi

  85. felix szerint:

    Kedves Bertro!
    Magyarország eddig befogadott több mint 500 menekültet.
    Mit hallottál róluk?

  86. Grün Izidor szerint:

    bertro!
    “Mohhamed prófétájuk szerint a megkötött bármilyen szerződést, ha érdekeik úgy kívánja egyoldalúan megváltoztathatják büntetlenül.”
    .
    Viktorunk átigazolt muszlimnak?! 😀
    .
    http://hvg.hu/itthon/20151217_A_kormany_minden_szerzodeset_felmondja_a

  87. felix szerint:

    Ha összemossuk az iszlámot, akkor mossuk össze a kereszténységet is.
    Ezen az alapon kijelenthetjük, hogy a kialakult helyzet a kereszténység bűne, tehát a felelősség is a keresztényeké.

  88. bertro szerint:

    K Félix!
    Én nem csak magyarok elleni erőszakról hanem Európa szerte elkövetett tettekről beszélek. Ahogy elindúlt az áradat úgy kezdődtek mindenfelé.
    Vonaton a wc-ben megerőszakoltak egy 17 éves lányt, Győrben egy 19 évest. Valamint volt olyan eset, hogy nemzetbiztonsági okokból megtiltották, hogy nyilvánosan elmondja erőszakolásának történetét. A Bajor rendőrségi vezető is azt nyilatkozta több ezer migránsok által elkövetett bűneseteket kellett eltitkolniuk Merkel utasítására. Buszokkal nagy örömükre elvitték őket az Osztrák határig( soförnek azt mondták elvágják a torkát, ha nem oda viszi őket) Neked eszedbe jutna bárki torkát elvágni hasonló okokból?. Hálából összeszarták, szemeteltek, majd amikor az egyik leszállt elötte arcába ütött a soförnek. Biztos valami régi sérelem lehetett. Vagy a Keleti környéki szar és szemétdomb. Gondolom ezekről te is láttál felvételeket. Attól hogy valaki menekül nem kötelező állatok módjára tenni.Persze lehet hazugság is hiszen nem voltam ott. Az az 500 több ezer. Akikről te tudsz azok nyílvántartásba lettek véve. Debrecen környékén jártál már? Bár ők több tíz éve migrálodnak. Ott dolgoztam 2 évet és épp eleget hallottam róluk. Igen Igazad lehet Viktorunk is szereti az egyoldalú változtatásokat. Éppen szenvedő alanya voltam, ahogy kibaszott a Magánnyugdíjpénztár tagokkal. Előszőr 1 évre vette el a befizetéseinket, majd közölte, hogy véglegesíti. Nem csípem őt, de ezért a húzásáért adok neki 1 pirospontot. Mármint, hogy nem akar migránsokat telepíteni. Én nem akarok győzködni senkit sem. Csak kicsit feléleszteni az éberségét, hogy felidéződjön benne ha saját bőrén tapasztalja. Mielőtt kérdeznéd, még nem volt afférom migránssal, és nem is szeretném. Azért az szép dolog, hogy ennyire optimista vagy, és csak a szép dolgok jutnak az eszedbe róluk. Üdv: bertro

  89. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Jézus az iszlám prófétája (béke legyen vele) IS!
    .
    http://iszlam.com/iszlam-az-elet-vallasa/iszlam-alapismeretek/item/50-jezus-a-koranban

  90. bertro szerint:

    Általad írt 500 menekültről tényleg nem halottam semmit. De biztos vagyok abban amint elkezdenének integrálodni esetleg DOLGOZNI akkor ez szenzáció számba menne és ezzel a hírrel is tele lenne TV Rádió. Bár erre csekély esély van. Újabb ingyenélők.

  91. felix szerint:

    bertro!
    Ne legyél biztos benne.
    A kormánynak a gyűlölet fent tartása a célja nem a befogadás elősegítése.
    Több mint egy évtizedig voltak iszlám vallású ügyfeleim, török perzsa és meg ki tudja milyen. Saját vállalkozásaik vannak .

  92. Grün Izidor szerint:

    bertro!
    “Balog Zoltán kedden arról beszélt Párizsban, hogy Magyarország 2013–2014-ben ezer keleti keresztény családot már befogadott Irakból és Egyiptomból titokban.”
    .
    Családot ami, lehet akár négy-ötezer ember is!
    Orbán házipapja esetleg hazudik?! 😛 😀
    .
    http://kereszteny.mandiner.hu/cikk/20150909_titokban_fogadott_be_ezer_keleti_kereszteny_csaladot_magyarorszag

  93. bertro szerint:

    Már fenntebb írtam a vallásukról, hogy csak egy hitet ismernek el. Ez a végső cél. Hagyjátok abba! Jobb az nektek! Allah csupán egyetlen isten. Magasztaltassék! Mi ez ha nem fenyegetés? Áttérsz, vagy…..Irod voltak iszlám vallású török, perzsa stb ügyfeleid? Szerintem ők tudtak viselkedni kifelé menet nem szartak össze-vissza mindent, nem bántottak senkit. Az a baj, hogy a migránsok nem csak ilyenekből adódnak. De ők csak elenyésző mennyiség. A többség analfabéta és csak az erőszakos tudat mozgatja. Izidor írja 2013-14 ben több ezer érkezett hozzánk. Hallottál róluk erőszakos cselekedeteket, mert én nem. Nem a menekültekkel van bajom, hanem a viselkedésükkel. És ez nagy különbség. Az értelmiség közöttük is tud viselkedni. DE azok már valahol letelepedtek. Ők biztosan nem gyalogszerrel vonúltak a tuti hely felé!!

  94. Grün Izidor szerint:

    bertro!
    “Izidor írja 2013-14 ben több ezer érkezett hozzánk.”
    .
    Ne kend rám!
    Orbán házipapja mondta, de a kopt keresztény egyház nem tud róluk!
    A keresztény vallás nem ismeri a hazugság bűnét?! 😀 😀
    .
    http://vs.hu/kozelet/osszes/a-magyar-koptok-vezetoje-nem-tud-az-egyiptomi-csaladok-befogadasarol-0917

  95. nagyapó szerint:

    Idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez! A menekültek befogadása nem reklámfogás. A magyar keresztény egyházak a kopt pátriárka kérésére vállalnak üldözött keresztény családokat, akik helyzetük jobbra fordultával hazaköltöznek.
    1/2eszű1/2x! Nagy zavar van a fejében, mert képtelen felfogni, hogy a menekült a szomszéd országig menekült, ha tovább megy bevándorló!
    Az országunkon átvonult népség nem menekült. Akiket a nyugati országok szolgáknak akarnak betelepíteni nem menekülnek senki elől. A szíriaiak, akár melyik muszlim felekezethez tartoznak, Aszadhoz menekülnek, esetleg a környező országokba.
    Országunkba a cigányok, zsidók, tótok, oláhok, svábok ki elől menekültek? Bevándorlók voltak. Egyedül rácok menekültek ide a török elől.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  96. felix szerint:

    bertro!
    Hány iszlám vallású országban élnek békésen más vallásúak is?
    Nem olyan rág még a zsidó vallásból idézgettek és mi lett a vége?
    A gyűlölet nem engedi meg a gondolkozást.
    Mit gondolsz meddig tartana a kereszténységről összeállítani egy gyűlölet keltő féligazságokból álló anyagot? Hidd el lenne adalék bőven.

  97. felix szerint:

    Hülye vagy nagyapopó.
    A menekült mindaddig menekült ameddig nem tud élete kockáztatása nélkül visszatérni hazájába, akárhány országon is megy keresztül.
    Megy mindaddig amíg befogadóra nem talál.
    Gondold, hogy ha valamelyik más ország átpréseli önmagán akkor már nem menekült.
    Vagy netán ebben mutatkozna meg a keresztény erkölcs?
    Hogy lehetsz ennyire aljas, mond!

  98. Grün Izidor szerint:

    Öreg Pöcs!
    “Az országunkon átvonult népség nem menekült.”
    .
    Nehogy már bemagyarázd nekem, hogy a Magyarországon keresztül átvonult népség csak a németeknél vált menekültté!
    Persze, ha körülnéztek akár el is képzelhető! 😀 😛

  99. Grün Izidor szerint:

    felix!
    “Figyelmeztető lövéseket adott le a holland rendőrség, miután több ezren tiltakoztak az ország harmadik menekülttáborának létrehozása ellen.”
    .
    Megértük, hogy a demokrácia jegyében holland rendőr ütlegel holland állampolgárt a menekültek védelmében?! 😀

  100. felix szerint:

    Grün Izidor!

  101. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Az érték az érték, védeni kell.

  102. bertro szerint:

    Félix Izidor látom ti nagyon 1 követ fújtok. Vagy azért vagytok itt, mert jót kuncogtok mások bosszantásán, vagy egyszerüen beázott az eprom a fejetekben. Úgy gondoljátok a migránsok értéket képviselnek? És miért? Már kértelek benneteket, hogy fejtsétek ki miért lenne jó ha itt lennének. De nem írtatok rá semmit. Németországban letelepített migránsok többsége sosem fog dolgozni, csak a segélyt felveszik egyéb juttatások ami az őslakosoknak nem jár stb. Ja és hidd el letelepednek soha nem fognak vissza menni bárhol is legyenek. Még 1 x mi haszon származik belőlük? A károkat már egy páran kifejtettük, most ti jöttök. Tudod az érték az érték

  103. felix szerint:

    bertro!
    Te egy látnok vagy. Nem is értem, hogy miért kérdezel, hiszen mindent tudsz előre.
    Olvasd el a Bibliát és keresd meg, hogy akit az álszent /tisztelet a kivételnek/ Európa Isteneként tisztelt milyen hasznot húzott a segítő készségéből.
    Tudod olyan nincs, hogy akár emberhúst is eszem, csak ne legyek kannibál.
    Hogy jobban értsd, a keresztény értékek megtagadásával nem védhető a keresztény értékrend.

  104. Grün Izidor szerint:

    bertro!
    “Úgy gondoljátok a migránsok értéket képviselnek?”
    Igen, úgy gondolom!
    Pont olyan értékes emberek mint Te vagy én! 😀 😛

  105. bertro szerint:

    Látom nem sikerült összehozni semmit sem a védelmükben. És fingotok sincs milyen értéket is képviselhetnének. A hangulatjeleidből ítélve te beteg vagy kezeltesd magad. Kikérem magamnak, hogy 1 kalap alá vegyél velük. Szerinted az az érték, ha sosem fogsz dolgozni, erőszakoskodsz és csak a markod tartod a sok jóért, amiért más embernek meg kellett dolgoznia??? Remélem majd elsők kötött leszel aki felajánlja, hogy szívesen 1 fedél alá kerülne velük. A szeretteid is osztják a véleményed? Nem vagyok rossz idulatu ezért kívánom, hogy minél előbb a karjaikba zárhassanak téged. Hiszed te elvakultan a pártjukat fogod. Remélem sokan gondolkodtok így, és akkor jöhetnek a migrik. De akkor az élen legyetek ám az elosztásban. Szeretteid tudják mire készülsz (készültök) ellenük?

  106. bertro szerint:

    Az, hogy én nem bírom őket érthető, hiszen mást se hallani csak az erőszakos tetteiket. És már tele a tököm vele, hogy mást se hallasz. És nem magyar o beszélek.
    De ti miért is csípitek? Mert a hazájuk védelme helyett inkább leléptek. De a befogadó országokban persze már tudnak követelőzni. Persze válaszként most is elég lesz 1-1 mondat. Értékesek kellenek jó lesz nekünk

  107. bertro szerint:

    Na mi a helyzet migrisimogatok???? próbáltok összeszedni pár pozitív dolgot róluk, vagy csak elmerengtetek a jövőtökön. Nem tudom hol laktok, de ha csepelen most próbáljatok elköltözni. Most még ér pár forcsit a kecótok. BÉKÉS Karit nektek, mert lehet ez lesz az utolsó. A másik ne a Bibliát idézgessétek, hanem a jelen történéseivel foglalkozzatok.

  108. felix szerint:

    A menekültekről elég annyit tudni, hogy elutasítás esetén meghal.

  109. felix szerint:

    A listás csepeli képviselő megszavazta.

  110. bertro szerint:

    Félix! Azt tudtad meneköltek jönnek onnan is, ahol nincs háború? A Merkel mami behülyített mindenkit és jönnek csőstöl. Most is fognak el IS katonákat közéjük vegyülve. És az ellenőrizetlen vonulásuk miatt nem tudni hányat. Neked nem fontos a személyes biztonságod? Én ha tudnám, hogy ha nem fogadnak be meghalok, akkor még egy darab száraz kenyérnek is örülnék. Nem hőbölögnék, követelőznék, és főleg nem erőszakoskodnék. Mert ha csak ezt látják lehet, hogy kibasznak a picsába és akkor nyekk. Nekem ez az egész így jön le: a terrorizmustól minden józan eszű ember fél és igyekszik elkerülni. Mindenki tudja, hogy rossz szándékú emberek is vannak közöttük. Azt is, hogy nem lehet már kiszűrni, talán csak ha akcióba lépnek, de akkor már késő. Ez olyan mint amikor elmész gombát szedni az erdőbe nem ismersz egy fajtát sem, de azt tudod vannak halált okozó gombák is. Mégis szedsz mindenfélét és megeszed, majd örölsz, ha másnap felébredsz. Aztán kezdődik elölről. Szép dolog a bajtársiasság, de néha tudni kell nemet mondani. Hogy számolnál el a lelkiismereteddel a családod felé, ha netán valamelyik áldozattá válna? Remélem nem lesz ilyen senkinek sem kívánom még a migriknek sem. A megoldás az lenne, ha már segíteni akarunk rajtuk, ha valahol jól védhető helyen táborokban elhelyezni (ideiglenesen) kiképezni őket a hazájuk megvédésére. Katonai segítséget adni, hogy újra visszatérhessenek, segíteni az országuk újjáépítésében. És nem elszipkázni a közöttük megbúvó tehetségeket. Mert akkor a pásztorkodáson kívűl semmibe sem foghatnának bele szakemberek hiányában. A németek hangoztatják, hogy kevés a szakemberük, de a környező országokból hazaküldik őket. Miért?? Nem tartom magam látnoknak, csak látom merre haladunk. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket nektek és Családotoknak.

  111. felix szerint:

    bertro!
    Menekültek csak háború sújtotta országból jönnek, vagy politikailag üldözik őket.
    A többiek nem menekültek. Ezt kéne végre megérteni. Ezért beszélt Merkel mindig Szírekről. Sak szemét meg válogatás és persze regisztráció nélkül vitt mindenkit.
    A rengeteg nyelvi eltérés miatt a szakértők szinte városra be tudják azonosítani, hogy ki honnan jöhetett.
    Gyávaságból embert “ölni” nem éppen keresztényi megoldás.

  112. felix szerint:

    Sok szemét….

  113. Grün Izidor szerint:

    “Krisztus életútján keresztül megmutatjuk, milyenek a mai viszonyok, mi történne, ha ma járná végig az evangéliumokból ismert útját. Jó eséllyel Egyiptomban, Szíriában, Jordániában és Libanonban is megfigyelnék a titkos szolgálatok.”
    .
    Egy ilyen keresztényi alapokra épült országban mint Magyarország legfeljebb gazdasági bevándorló lehetne! 😀 😛
    ,
    http://index.hu/tudomany/2015/12/24/jezus_egy_megrogzott_hatarserto_volt/

  114. bertro szerint:

    Szerintem Krisztust hagyjuk békén, mert közi nincs a mai történésekhez. Ma a TV2 tudósított, hogy Kölnben kb 900 nemi erőszakot hajtottak végre a hazájukból menekült békés migránsok Szilveszter napján. Én sokan nem is mertek feljelentést tenni. De hát végül is valahogy le kell vezetni a fölös energiát, ha már nem harcolhatnak a hazájukért. A Rendőrfőnök elmondása szerint azért nem kerítettek nagy feneket a dolognak, mert tartanak a lakosok pánik hangulatától. Bár engem most jobban aggaszt, hogy egyre komolyabb fegyverkezés látható a Nátó és Orosz részről is a török szír vonalon. Netán elmérgesedik a helyzet már nem kell aggódnunk, hogy ki hogyan illeszkedik be az új hazájában. A 4. világháborút szerintem, ha esély lesz rá valakiknek, azt már botokkal nyilakkal vívják meg. Kicsit elszomorító, hogy pár puha pöcs akinek nem verték ki este eldöntheti, hogy holnap élsz-e még. Demokráciáról papol mindenki, de senki nem alkalmazza. Boldog Új Évet mindenkinek.

  115. Grün Izidor szerint:

    bertro!
    Kicsit soknak tűnik az a 900 nemi erőszak egy éjszakán!
    De Te már csak ilyen hiszékeny vagy! 😀

  116. bertro szerint:

    Már most a mai hírek több mint 400 esetről beszélnek, és folyamatosan jelentkeznek. Azért ezt nézd meg. Szerintem te még saját édesanyádnak sem hinnéd el ha vele történne meg. Ugye nem azt akarod mondani, hogy ott is Orbán keze van a dologban. http://adatlistazo.hu/a-nemet-bild-vegre-feltette-a-kerdest-megvan-tiltva-a-rendorsegnek-hogy-igazat-mondjon/. Attol, hogy a fejed a homokba dugod attól még megtörténnek a dolgok.

  117. SOS szerint:

    “a németek azt mondják, hogy kialakult “a hallgatás koalíciója”, a német politika fél attól, mi lesz, ha kimondja az igazat – fogalmazott a szakértő. Heiko Maas szociáldemokrata igazságügyi miniszter például úgy nyilatkozott, “legyünk óvatosak, mert ha dolgokat kimondunk, erősítjük a szélsőjobboldalt” – fűzte hozzá. – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/44678/Koln_Tervezett_tamadasok_voltak_a_nemet_igazsagugyminiszter_szerint#sthash.IHhHDqqg.dpuf
    http://magyarhirlap.hu/cikk/44678/Koln_Tervezett_tamadasok_voltak_a_nemet_igazsagugyminiszter_szerint
    Több mint ötszáz feljelentést tettek a kölni molesztálások miatt
    http://hvg.hu/vilag/20160110_Tobb_mint_otszaz_feljelentest_tettek_a_ko
    ÚJABB, MÉG NAGYOBB MENhttp://magyaridok.hu/kulfold/ujabb-meg-nagyobb-menekultaradat-varhato-a-nemetek-szerint-284635/EKÜLTÁRADAT VÁRHATÓ A NÉMET MINISZTER SZERINT

  118. bertro szerint:

    Kedves Grün és Felix nagyon eltűntetek. Csak nem kezditek belátni, hogy a migráns simogatás nem csillapítja az erőszakos viselkedésüket?

Itt lehet hozzászólni !