Csepel SC: Zárai és Zanati enyhén szólva nem mondtak igazat

Hír TV, Csepel.info

 

Zanati Béla
Zanati Béla

A Hír TV Keresztmetszet című műsorában „Sportpályából wellnessterem?” címmel a Csepel SC helyzetéről nyilatkozott Zárai László, a Csepel SC Alapítvány elnöke, Hanzély Ákos, a Csepeli Öttusa és Triatlon SC elnöke, Zanati Béla, az MSZP frakcióvezetője, valamint Németh Szilárd csepeli sporttanácsnok. Nézze és hallgassa meg Ön is, hogyan lehet – nagyon finoman megfogalmazva – nem igazat mondani a TV képernyőjébe, a mi szemünkbe!

Zárai László ugyanis többek között arról beszélt, hogy a sportpálya négy lámpaoszlopa életveszélyes állapotban van. Erre tett még egy lapáttal politikushoz illően Zanati Béla MSZP-frakcióvezető, amikor arról beszélt, hogy nem is most, hanem már 17 éve életveszélyesek a lámpaoszlopok. A videót itt tekinthetik meg.

Végül pedig nézze meg Ön is a saját szemével, hogy a lámpaoszlopok bontási kérelméhez mellékelt műszaki leírásban egyértelműen le van írva a szakértői vélemény: „az oszlopok állapota nem veszélyes”. Olyannyira nem veszélyes a lámpák állapota, hogy nem is hulladékként kezelték volna, hanem eladásra szánták: „a bontási tervdokumentációhoz Bontási Hulladék Tervlapot nem mellékelünk, mert a tulajdonos-megbízó az elbontandó fémanyagot nem építési hulladékként kezeli, újrahasznosításáról gondoskodik!” – fogalmaz a műszaki leírás.

Műszaki leírás

Korábbi híreink:

Elbontják a stadion lámpáit?
Kilátástalanná vált a csepeli sport jövője
Futballmeccs gyertyafényben – a vég kezdete Csepelen?
A lámpákért égtek a gyertyák – szó sincs életveszélyről!

30 hozzászólás “Csepel SC: Zárai és Zanati enyhén szólva nem mondtak igazat” bejegyzésre

  1. kovács ernő szerint:

    Ne a világítótestek tűnjenek el, hanem azok, akik tönkreakarják tenni a Csepeliek szeretett sportlétesítményét! Csepeliek építették, ne idegenek bontsák le, akiknek semmi közük sincs hozzá!

  2. Laja szerint:

    Nem szép dolog hazudni az tisztelt uraknak. Az, hogy Zanati hazudozik, az már megszokott. Bár így nem fogja belopni magát senki szívébe, ugyan úgy, ahogy még a Jedlikes ámokfutásának korában sem lopta be magát a diákok szívébe. Ezt ha jól emlékszem valamelyik ott tanuló eléggé félreérthetetlen módon ki is nyilvánított egy évzáró alkalmával.

    Miért nem tud az ember tanulni a hibáiból? Miért kell hazudozni? És miért kell elherdálni azt, ami a csepelieké, bárki bármit is mond.

    Tisztelt Urak! A 10 parancsolat egyik passzusa pont ide illik, erre vonatkozik.

  3. Bubus szerint:

    Nem az a siralmas, hogy egy ofshore cég lenyúlta az alapítványt, hanem az, ahogy az önkormányzat a kezük alá dolgozik. Németh Szilárd javaslatát ha elfogadta volna a képviselő-testület, most nem lehetne azon vitatkozni, hogy valóban le akarják-e nyúlni az ingatlanokat, hogy sportpályák helyett bevásárlóközpont, hotel vagy egy újabb luxuslakópark épüljön.

  4. Bubus szerint:

    Most nézem: Zárai akkor is hazudott, amikor 4 elbontandó lámpaoszlopról beszélt!!!!! A bontási kérelemben 10 lámpaoszlop szerepel! Arról nem is beszélve, hogy a bontás lehet, hogy drágább, mint egy festés.

  5. Gábor szerint:

    Uraim! Az őszinteséggel többre mentek volna(mibe kerül a bontás, mennyi a festés ára).A rideg valóságot is elfogadják az igazi Csepeliek, mint ezt a maszatolást.
    .

  6. anti szerint:

    Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Köszöntöm Önöket. Jó, hogy itt a videó. Nézzék, hallgassák csak meg újra és újra! Aztán lehet szégyenkezni, és üzenni Németh Szilárdnak. Vele szemben érvelnek, ő meg útszéli stílusban nevez hazugnak olyan embereket, akik őt soha sem bántották. Honnan, miből tápllkozik ez a bárdolatlanság, ki hatalmazta fel erre a Fidesz-vezért?! Önök ettől boldogok? A Hír TV a körülményekhez képest tisztességes riportot készített. Tisztességesen átjön rajta a Csepel SC kiszolgáltatottsága, tisztességesen átjön rajta az alapítvány elnökének határozott szándéka, amellyel ki akarja mozdítani a kátyuból ezt az egész katyvaszt. Köszönet járna ezért és nem hazugozás, mert az a gyalázat!

  7. Csepeli Galvániszap szerint:

    Szia anti!

    Nem érzed azt az antagonisztikus ellentétet, amely Zárai, Zanati és a szikár tények – itt is bemutatott dokumentumok – között vannak? Miért útszéli stílus, ha valaki egyértelműen megmondja, hogy a másik hazudik? Miért kellene köntörfalazni?

  8. munkásököl szerint:

    Anti!

    Azt hiszem, Zanati is megvádolta már hazugsággal Németh Szilárdot, éppen ebben az ügyben. Persze ott nincs szó útszéli stílusról. 🙂
    Gondolom afelett a tény felett is könnyű elsiklani, hogy hogyan is került ilyen kiszolgáltatott helyzetbe a Csepel SC. Gondolom ezért is köszönet járna. Nem furcsa, hogy mindig ott alakulnak ki ilyen “katyvaszok”, ahol valami posztkomcsi mutyi mozgatja a dolgokat? Pedig ők mindig olyan tisztességesek, és jót akarnak, és tényleg, csak valahogy sosem sikerül. Persze, tudom, a fidesznyikek, és elsősorban a Zorbán a felelős ezért. Persze a bödönből azért nem ők ették ki a pörköltet, de ilyenkor jön a ne foglalkozzunk a múlttal mese, mert majd most aztán tényleg, hiszen ők már ettek eleget…

    Kérdésedre – bár azt nem tudom komolyan venni – reagálva: nem, mi ettől nem vagyunk boldogok. Leginkább attól lennénk boldogok, ha nem kellene folyton emlékeznünk arra, hogy az egész rohadt főváros nevű gettó 23-ból a 24., leghátrányosabb helyzetű, legtehetlenebb, legönsorsrontóbb ostoba kerületének jobb sorsra érdemes polgárai vagyunk.

    A gyalázat pedig nem ez, hanem pl. az, hogy a sporttelep sarkán valaha álló szovjet temető helyén ma benzinkút áll. Lehet, hogy a Szabadság téren is le lehetne koppintani ezt a városfejlesztési bravúrt?!

  9. anti szerint:

    Tisztelt Csepeli Galvániszap és munkásököl!

    Csepeli létemre úgy látom, nem ugyanazt a riportot néztük. Mondják, mutassák már meg, Zanati úr hol hazugozta le Németh Szilárdot? A hír TV biztos nem hagyta volna ki ezt a ziccert. Ha megmutatják, akkor én megszaggatom a ruhámat. Ellenkező esetben Önöktől ilyet én nem várok. Azonban, ha már feltették ezt a valóban figyelemre méltó, oknyomozó riportot, akkor mélyüljenek el benne, és figyeljék meg Németh Szilárd ékesszólását. Abban azért remélem, egyetértünk: a stílus maga az ember. Németh Szilárd stílusa nem is necces, hanem hecces.

  10. szücsi.csepel szerint:

    Anti!Azt hiszem munkásököl nem erre a riportra gondolt az első mondatában.Drága Szilárdunk stílusában viszont egyetértek veled.Én kimondottan utáltam már eddig is a tenyérbemászó stílusát(sztm csak mindig középpontban akar lenni),bár pont ez a riport viszont még nem is durva tőle.Mindegyikőjük jobban tenné,ha a nem kevés fizetéséből a sportra is fordítana,vagy legalább járjon meccsre,és fizesse meg a belépőt.Legalább azzal támogasson,amikor egyre több szurkolónak már az is nehezére esik néha,hogy elkísérjék kedvenc csapatukat a meccsekre,de ott vannak.Igaz,azt sem értem,hogy ekkora bas*ott nagy kerületből miért csak pár száz ember jár ki a meccsekre.Visszatérve a riportra,azt hiszem azzal még Németh Szilárd is egyet ért,hogy lóvé kell a klubba,de ezt hogy oldaná meg máshogy,mint befektetéssel?Ki az az épeszű ember,aki ennyi lóvét beleölne egy sajnos haldokló klubba,ahol a szakosztályok teljesen külön sportklubok,és semmi reklámértéke nincs?Én baromi szívesen beleölnék lóvét egy esetleges lottó5ösből :)) ,de az sem lenne elég ide. :(( Zanati is beszélt hülyeségeket,a Zárai is meg a Németh is.Zanati szerint sportcéllal lehet építeni a területre,de már az is sportcél,ha mondjuk 1 lakópark köré futópályát építesz.A Szilárd meg honnan a fenéből értesül ilyen jól Belize-i offshore cégekről,meg hogy kinek,milyen cégnél,milyen ismerőse,rokona van?Ha igaz,akkor jelentse fel ezeket a cégeket,vagy embereket,vagy estleg savanyú neki a szőlő(bocs,narancs),hogy nem az ő zsebébe megy?Emberek!Vegyétek már észre,hogy 17 éve ez megy az egész országban!!! Qrvára mindegy,hogy melyik oldal van hatalmon,többségben a parlamentben,vagy egy önkormányzatnál.Ja és,hogy tudjátok,a csepeli önko nem csak a Csepel Sc lóvéját kurtította a felére,hanem minden sportklubét,és nem azért,mert utálják a sportot,hanem azért mert egyszerűen nincs rá keret.Az állam is kevesebbet ad sportcélra(az önkormányzatoknak is).Ha valahova pénzt kell betenni,akkor azt valahonnan el is kell venni.A Stadion és a létesítmények már évek óta szar állapotban vannak.Nem az elmúlt 1-2 évben hagyták leromlani,ahogy ezt Németh szilárd állítja.Sztem már azóta romlik,mióta nem a Csepel Műveké.

  11. Csepeli Galvániszap szerint:

    Zanatinak kedvenc szokása hazugsággal vádolni Szilárdot. Nézz utána a sajtóközleményeiben, megszólalásaiban! Nagyon tájéokzatlan vagy. Szücsi, te meg szidod az ellenzéki képviselőt, hogy a saját pénzét nem adja oda a sportra, de az nem baj, hogy a közpénzt MSZP-s kampányra fordítják értelmes dolgok helyett, ugye?

    Például te mit szólsz a riportban elhangott Zanati és Zárai-féle hazudozásra? Mit szóltál a Szent Imre tér kétszeri felújítására, a Kossuth Lajos utcai parkolók kétszeri felújítására, a sétáló utca háromszori felújítására? Mit szólsz hozzá, hogy az SZDSZ-es Kál Károly cége EGYEDÜL TÖBB TÁMOGATÁST KAP mint a Csepel SC?

    Ja, nincs pénz. Hát ezért nincs pénz, mert az elvtárs komák tesznek róla, hogy ne legyen. Akár Gyurcsányék ámokfutását nézzük, akár azt, hogyan tűnt el az észak-csepeli 9 milliárd, ugyanazokat a mancsnyomokat láthatjuk.

  12. Bubus szerint:

    Iszap, Szücsi,

    Németh Szilárd és a csepeli fideszesek nem olyan régen rendeztek gyűjtést az egyik focicsapatnak, azt hiszem, hogy a lányoknak. Tehát még az sem igaz, hogy a saját pénzét nem adja oda, ha arról van szó. De szerintem sem saját zsebből kell egy közfeladatot finanszírozni. A sport ugyanis nem valami hobbi, hanem egy nagyon fontos közösségi tevékenység, amelyet támogatni kell.

    Az a csepeli önkormányzat MSZP-s vezetését minősíti, hogy az Kál Károly cégének több pénzt adnak, mint a Csepel SC támogatására, és hogy egyáltalán, így oldják meg, közpénzből a koalíciós osztozkodást.

  13. anti szerint:

    Szia szücsi.csepel!

    Te érvelsz, ráadásul többet tudsz az ügyről mint én, de úgy látom, hogy Csepeli Galvániszapot é Bubust is felülmúlod tájékozottságban. Ha nincs pénz, akkor valahonnan szerezni kell. Az állam – bárki legyen a kormányrúdnál – nem fejős tehén, az önkormányzat meg – bárki elgyen a polgármester – nem jótékonysági intézmény. Azt veled együtt sajnálom, hogy a csepeliek valóban nem mennek ki a stadionba. Én bizony most is ott dekkolok szorgalmasan (nehogy már rám ismerjenek, mert nincsenek sokan körülöttem), de az eszembe sem jutott, hogy a kormányt meg az önkormányzatot ócsároljam. Én nem az önkormányzatnak, hanem a csapatnak kiabáltam, meg kiabálok: Szigetország, Szigetország! Ja és azt, hogy hajrá Csepel! Hajrá!

  14. Laja szerint:

    Bizony, én is emlékszem arra, hogy a múltkor a Fideszesek gyűjtést rendeztek a női focicsapatnak. És azért nem olyan kevés pénz gyűlt össze ahoz képest, hogy mindenki a saját zsebébe nyúlt.

    Szücsi beszél itt mindenféle alantos stílusról, de én nem tudom, mire gondolnak. Ha a Zanati és a Zárai hazudik, akkor arra mit lehet mondani? Azt mondják, életveszélyesek a reflektorok, egy hivatalos vizgálat szerint pedig nem veszélyesek. Ezt hogyan lehet nevezni?

    Egyébként pedig elég gennyes dolog valakit azzal vádolni, hogy azért van felháborodva, mert nem az ő zsebébe megy a lóvé. Talán erre van ez a közmondás: Mindenki magából indul ki.

    Javaslom azoknak, akik ilyeneket írnak, hogy kövessék figyelmesen, hogy mi történik az önkormányzatban, a képviselők ülésén. Én is ezt teszem. A http://www.csepel.hu-n elérehtőek a hivatal anyagai. Azokat néha érdemes elolvasni.

  15. csepeliXXI szerint:

    Az oszlopok lebontása csak a kezdet.
    A Spori el lesz adva,és lakótelepet fognak a helyére épiteni.

  16. szücsi.csepel szerint:

    Laja!
    Idézek a beírásodból:
    “Egyébként pedig elég gennyes dolog valakit azzal vádolni, hogy azért van felháborodva, mert nem az ő zsebébe megy a lóvé. Talán erre van ez a közmondás: Mindenki magából indul ki.” Ez ugyebár nekem szólt,de ennyi erővel Németh képviselő úrnak is szólhatna,hiszen amit mondott a személyekről,cégekről,az ugyanúgy nem bizonyított,mint a hazugságok.Úgy látom,hogy itt is elég sokan vagytok elvakult jobbosok(ugyanúgy,mint más fórumokon),és teljesen felesleges a vitatkozás,hiszen általában az ilyen fórumozók csak gyorsan lereagálnak dolgokat,de azokba nem nagyon akarnak belegondolni,mert a végén még rájönnének,hogy másoknak is lehet igazuk.Persze TISZTELET A KIVÉTELNEK.Én balos létemre nem szeretem Gyurcsányt se, de ugyanúgy adok igazat jobbra,balra egyaránt.Az előző hozzászólásomban a véleményemet írtam le,nem hazugságot,vagy igazságot.Németh Szilárd stílusát évek óta utálom,de Zanatiét se szeretem.Már akkor sem szerettem,mikor a Jedlikbe jártam,de kettejük között az is különbség,hogy a Zanati nem akar minden áron újságba,vagy képernyőre kerülni minden apró,vagy nem annyira apró üggyel.Ebben az egész országban sokkal nagyobb problémák vannak,bár én is örülnék,ha megoldódnának a gondok a CSSC körül.Ha néhányótoknak nem tetszik a baloldali vezetés,akkor menjetek el ellenük szavazni.Úgy tudom a többségi szavazat dönt,igaz?Demokráciában élünk,vagy mi?Asszem ennyi.Ne menjünk bele politikai vitákba,hiszen ez a dolog nem erről szól.Mindenki próbáljon meg saját lehetőségei szerint segíteni a klubnak!Én sajnos csak azzal tudok,hogy ha tehetem,akkor kimegyek a meccsekre,kifizetem a belépőt,mezt,pólót veszek,röpin dobok a becsületkasszába,ha megtehetem,mert ők még belépőt sem kérnek,hiszen akkor feleannyian lennénk a meccsen.Tegyétek ezt ti is,ha többet nem tudtok!

    Az pedig,hogy egyszer rendeztek egy gyűjtést,az nagyon jó dolog,de Csepelen ezerféle sportklub van.Ha jól tudom,akkor ilyen,hogy Csepel Sport Club már nincs is(csak az alapítvány),mert már majdnem minden szakosztály külön Klubot alapított,hogy egyáltalán fenn tudják magukat tartani.

    “csepeliXXI:
    2007. december 6., 18:43

    Az oszlopok lebontása csak a kezdet.
    A Spori el lesz adva,és lakótelepet fognak a helyére épiteni.”

    ADJA ISTEN,HOGY NE LEGYEN IGAZAD!

    U.I: Laja!Utolsó mondatodat saját magadnak is ajánlhattad volna.Asszem mi teljesen máshogy látjuk a világot,csak te nagyon-nagyon egyoldalúan.

  17. Laja szerint:

    Másképp látjuk a világot? Az biztos. Én egyoldalúan? Érdekes, hogy ezt írod. Egyébként amit mondasz, abból az tűnik ki számomra, hogy abszolút nem vagy tisztában azzal, hogy mi történik a kerületben.

    Említed a baloldalt és az MSZP-t. Remélem azzal tisztában vagy, hogy ez a fogalom nem köthető össze ezzel a párttal. Van a jobboldal, amelyet szeritem a Szövetség meghatározóan képvisel, van a baloldal, amit mára már szintén a jobboldali Szövetség képvisel. Na és van az MSZP, akit nem lehet hova sorolni. Ja, meg az 1%-os SZDSZ, aki folyton a szocik nyakában liheg.

    Vagy szerinted az a párt baloldali, aki adótemel és szociális romlásba taszítja az országot? Baloldali az a párt, aki 300 Ft vizitdíjat szed azoktól az idős emberektől, akik egész életükben dolgozta, mégis alig bírnak megélni?

  18. csepeliXXI szerint:

    Szücsi !
    De sajnos igazam lesz.Emlékezz rá.Bár nektek,”balosoknak” nagyon korlátozott az emlékezésetek.Akkor nézzük csak:
    Hová tünt el a “népvagyon” a WM (RM,CSM.) eladásából?A Papirgyáréból?
    A Bolgárkertész öböl körüli üzemek,telkek eladásából?( A Spori eladásából bejött zsozsó is igy fog eltünni.)Az é.csepeli hatalmas terület eladásából?(Ahol most azt a hatalmas pöcegödröt épitik.)
    Aha,”vannak azért eredményeink is”.Na,nézzük csak a beruházásokat.
    A kivitelezők “véletlenül” a csepeli MSZ(M)P gárdájához tartoznak.Hogy egyszerüsitsem:a Martinász utca felújitása.Már a harmadik vállalkozó aki csinálja.Az előző kettő csak zsebrevágta a maga részét.(Könnyű igy “baloldalinak” lenni.)A határidő okt.31 (lett volna.)Namindegy,a cement valahogy eltünt valahová,Igy a lehengerelt sóderra rakták az aszfaltot.Tudod ez az út mennyi ideig fog tartani?Persze az “eredmény” megvan.Lássál is,ne csak nézz!
    P.S.Mint volt Jedlikes csak annyit fűznék hozzá,hogy a Jedliknek mindig vérkomcsi dirije volt.Akik nem is laktak Csepelen.Mintahogy a gyári főmuftik sem.Na,erről ennyit.

  19. szücsi.csepel szerint:

    Laja!Látod??Nem látod??Pont erről beszéltem.Azt hiszem többen megértették mondandóm lényegét,de te még csak meg sem próbáltad.Folyamatosan olyan dolgokkal érvelsz(nem te vagy vele 1edül),amit mindenki tud,és sztem már lejárt lemez,mert már a csapból is ez folyik,és tenni ellene kevés eszközzel lehet.1 szóval sem mondtam,hogy egyetértek minden ilyen dologgal,de azért az durva,hogy te már csak szövetségről beszélsz,és hogy ők képviselik a baloldalt.Nem igazán arról írtam előző hozzászólásomban,mint ami neked átment,és nem is arra reagáltál,úgyhogy szerintem fejezzük be ezt a felesleges vitát.

    Anti.Köszönöm szépen.Már azt hittem,hogy teljesen félreérthető dolgokat írtam,de ezek szerint nem.Már azt hittem 1edül vagyok. 🙂

  20. szücsi.csepel szerint:

    Anti!
    Én is lassan 20 éve kiabálok a meccseken,és borzasztóan sajnálom,hogy ez lett az egész klubbal,de sajnos én nem tudok ellene tenni semmit.Ezt nálunk magasabb szinten döntik el,és szerintem mindannyian baromira meglepődnénk,ha kiderülne,hogy milyen összefonódások vannak a politikában ebben az országban.Tök mindegy kié a “hatalom”,mert minden kormány lop,csal,hazudik,de ugyanúgy megkapják a részüket a másiktól.Csak ha hatalmon vannak,akkor nagyobbat tudnak harapni a tortából.Na,ezt irigylik egymástól.ezért megy a harc,meg ez a kibas*ott szitkozódás,egymásra mutogatás.Jaj már megint áttértem a politikára,úgyhogy abbahagyom,mert csak felidegesítem magamat.

    A lényeg,hogy HAJRÁ CSEPEL!HAJRÁ SZIGETORSZÁG!HAJRÁ 21!

    U.I.:Ajánlok egy linket azoknak,akiket érdekel.

    http://www.islanders.extra.hu

  21. szücsi.csepel szerint:

    csepeliXXI

    Nem vettem észre,hogy 3 perccel hamarabb te is szóltál hozzám pár keresetlen szót.Lajának írt,2vel ezelőtti üzenetemet így neked is tudom ajánlani.

  22. Csepeli Galvániszap szerint:

    “Ezt nálunk magasabb szinten döntik el,és szerintem mindannyian baromira meglepődnénk,ha kiderülne,hogy milyen összefonódások vannak a politikában ebben az országban.Tök mindegy kié a “hatalom”,mert minden kormány lop,csal,hazudik,de ugyanúgy megkapják a részüket a másiktól.”

    Tudod szücsi, ezért nézem le a kádári időket és a nosztalgiázókat igazán. Ez az igazi belelapulás, a sunyi “baloldaliság”. Fröcsögjünk a jobboldalra, aztán, amikor a szemünkbe mondják, hogy a magát baloldalinak mondó kormánypártban egy megveszekedett darab baloldali sincs, csak egy hazug tolvajbanda, amelyik a hatalmáért tönkretette az országot, akkor azt mondjuk, hogy a másik se jobb.

    Egyrészt van egy egyértelmű, ha úgy tetszik kőbe vésett időszak: 1998-2002. Ez a négy év volt a rendszerváltás óta az egyetlen politikai ciklus, amikor nem csökkent, hanem nőtt az életszínvonal, amikor nem csökkent, hanem nőtt a gazdaság, amikor nem nőtt, hanem csökkent az államháztartási hiány, amikor nem robbantgattak vagy gyújtogattak az utcákon hetente, amikor nem masíroztak szabadon neonácik az utcákon, amikor nem tették tönkre az országot a hatalomért.

    Másrészt ugye itt van a “nagy Hofi”, az igazi baloldali “ász”. Aki ugyebár azt mondta, hogy ne hesegesd el a legyeket, mert csak éhesebbek jönnek (nincs kedvem bővebben, úgyis tudod miről van szó). Mindezt persze a Horn kormány végén mondta, amikor mindenki tudta, hogy ilyen korrupt, mocskos, maffiakapcsolatokat ápoló kormányunk még nem volt (aztán négy év múlva megint lett).

    Te láttál már olyan tolvajt, aki nem akart többet lopni? Drogárust, aki nem akart többet keresni?

    Minden tolvaj annál többet lop, minél többet tud. És sajnos ez a kormány már minden erkölcsi gátat túllépett. Csalt, lopott, hazudott, rendőröket uszított az ellenzékre, elhallgatta a gazdasági adatokat stb.

    Nem kell a duma szücsi. Az MSZP-seket ma onnan lehet felismerni, hogy azt mondják, ők már nem hisznek senkinek, de a Fidesz ilyen meg olyan, meg ennél úgysincs jobb, meg korrupció mindig volt, meg ezeket a lépéseket úgyis meg kell tenni stb.

    De ha a te lakásodról volna szó, a te saját gyerekedről, és egy hórihorgas pasas odamenne hozzád, és azt mondaná, hogy a lakásodat el kell adnod neki húsz forintért, mert ezt a lépést úgyis meg kell tenni, meg

  23. Csepeli Galvániszap szerint:

    Hát ezt véletlenül elküldtem befejezés nélkül. Szóval, add oda a saját vagyonodat a tolvajoknak, és a mienket hagyd meg nekünk! A Csepel SC-nek sem sorsa, hogy el kell lopni szőröstül-bőröstül. Csak ha elhiszitek.

  24. Nagyapó szerint:

    Itt nem baloldalról, jobboldalról, polgári oldalról van szó, hanem a közvagyon minél olcsóbban való megszerzéséről.
    A módszer a következő:
    1. nevezz ki egy csókos igazgatót (kuratóriumot)
    2. az új vezetés “ócsítja” a céget (önkormányzati pénzelvonás, lerohasztás, fűtés elzárás, karbantartás elmulasztása, stb.), azzal az érvvel, hogy nincs pénz. Persze pénz arra van amire akarunk. (apropó, hol az északi terület eladásából szerzett pénz ?)
    3. amikor kellően lerohadt, eladósodott a társaság, mélyen ár alatt privatizáld.
    4. a már privatizált cég vezetősége megegyezik a régi cég vezetőségével, mert ezt egy belső, titkos szerződés garantálja
    5. a már lepusztított stadion, csarnok helyén korszerű szálloda, kaszinó épülhet az igényes csepeliek, vagy az északi területre telepített 30,000 új lakó részére?
    Jelenleg a 2. pontnál tartunk.
    Ezt nem kell hagyni azoknak a csepelieknek, akiknek felmenői hetente vettek téglajegyet, hogy felépüljön a stadion.

  25. szücsi.csepel szerint:

    Én úgy látom,te ugyanazt csinálod,mint amivel engem ‘vádolsz’,csak a másik oldalon.Jó pár dologban igazad van,párban nincs véleményem szerint.Azért azt neked is ajánlanám,hogy kicsit figyelmesebben olvasd el beírásaimat.Legutolsó mondataidat sem állítottam 1etlen 1X sem.Ha így látod,akkor szerintem nem velem van a probléma.

  26. szücsi.csepel szerint:

    Nagyapó!Ez nem neked szólt.

  27. szücsi.csepel szerint:

    Nagyapó!

    “Itt nem baloldalról, jobboldalról, polgári oldalról van szó, hanem a közvagyon minél olcsóbban való megszerzéséről.”
    Azt hiszem én is ilyesmiről beszéltem,csak sokan nem értették.

  28. anti szerint:

    szücsi. csepel!
    Csak gratulni tudok! Ennyi őrületet kiálni nem akármi. Szerintem te sportoltál is az SC-ben. Én kézilabdáztam a deuszámmal, a Tonyáékkal, meg súlyt is emeltem. A kézilabdát jobban szerettem csinálni, a focit meg nézni. A srácaim itt kezdtek focizni. Az volt az igazi, amikor apa, nagyapa, két fiú, a szomszéd család együtt kajabálta: hajrá Csepel! A sok szájtépőnek csak a tizede jönne ki megvenni a beugrót, meg a becsületperselyt tölteni, akkor volna remény a közösségi költekezésre. De így bizony csak a vállalkozói befektetők tehetnek valamit. Amíg lehet, és érdemes, szurkolunk: Hajrá! Hajrá, Csepel!

  29. szücsi.csepel szerint:

    Sajnos nem sportoltam a Csepelben,mert nem volt rá keret a családban már akkor sem.de a sulival sokat jártunk be sportolni a Béke térre is,meg a kajak-kenu telepre is.A szurkolás az megmarad nekem is,másoknak is,akármi lesz a létesítménnyel.

    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és Boldog Új Évet Kívánok MINDENKINEK!!

  30. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet!

Itt lehet hozzászólni !