Szabálytalanul bérelt termet a csepeli politikusfeleség

Csepel.info

Hudak_J_PM_LMP

Hudák János jelenleg a PM képviselője, feleségének alapjövedelme pedig óvodai különórákból származik

A jogszabályok és az óvoda Szervezeti és Működési Szabályzata alapján is szabálytalanul bérelt  óvodahelyiséget Hudákné Farkas Sára, amivel előnyökhöz is juthatott más bérlőkkel szemben – értesült a Csepel.info. A politikusfeleség megtagadta a választ az adatkérésünkre.

Hudák János a PM képviselőjeként támadta az óvodai terembérléseket átláthatóbbá tevő összevonásokat és élesen kritizálta az önkormányzatnak a Munkásotthon működésének átláthatóvá tételét szolgáló törekvéseit is. Információink szerint a politikus felesége pont ezeken a helyeken, a csepeli óvodákban és a Munkásotthonban tart táncórákat. 

Hasznos, de csak ha szabályos

Az óvodába járó gyermekeknek sokan kínálnak különböző lehetőséget nyelvtanulásra, készségfejlesztő foglalkozásokra, sporttevékenységre vagy éppen táncoktatásra. Ezeknek a hasznossága a legtöbb esetben vitathatatlan, de természetesen külön kell rájuk jelentkezni, és az árát is külön kell kifizetni. Nyilvánvaló, hogy a “pénzes foglalkozások” nem zavarhatják a rendes óvodai foglalkozásokat, hiszen az óvodák nem profitorientált intézmények. Az is egyértelmű, hogy a különórákat tartók közül senkit sem lehet előnyösebb helyzetbe juttatni.

Hazirend

A jogszabályok ezért megszabták, hogy a rendes foglalkozások időpontjában, de leghamarabb délután négy óráig nem lehet külsős foglalkozásokat tartani. Ez alól a házirend vagy SZMSZ eltérhet. A Csepel.info azonban úgy értesült, hogy az egyik olyan óvodában, ahol Hudák János felesége tart különórákat, a politikusfeleség a jogszabályban és a házirendben meghatározott idő előtt is tarthatott különórát. Ezzel a jogszabály és a házirend megszegése mellett előnyhöz is juthatott, hiszen a gyerekeknek és szüleiknek ez egyszerűbb megoldás volt, mint néhány órával a rendes foglalkozások után visszamenni az intézménybe – mások pedig nem kaptak ilyen különleges lehetőséget. Lapunk információi szerint a többi külsős szabályosan, és esetenként magasabb áron bérelte a termeket.

Az óvodai összevonások után egységessé és központilag ellenőrzötté válnak a helyiségek terembérletei. A csepeli iskolák esetében a terembérlések centralizálása komoly bevételnövekedést okozott. A Csepel.info szeretett volna többet megtudni a politikusfeleség terembérléseiről, ezért ezt a két kérdést küldtük el neki:

1. Milyen havi kiadást jelent Önnek az óvodai helyiségek bérlése?
2. Milyen havi bevételt jelent Önnek az óvodai helyiségek bérbevétele/hasznosítása?

Lapunk kérdéseire Hudákné Farkas Sára cikkünk írásáig nem válaszolt.

Csepel.info

91 hozzászólás “Szabálytalanul bérelt termet a csepeli politikusfeleség” bejegyzésre

  1. ebihal szerint:

    Ha már leírtátok, hogy a rendelettől a házirend vagy SZMSZ eltérhet, akkor azt kellene
    firtatni, hogy erre vonatkozóan volt-e megállapodás vagy sem! Ha nem volt, akkor
    bukta, de ha volt, akkor csepel.info rágalmaz!
    Mellesleg a két kérdés feltevése azt mutatja, hogy a végletekig gátlástalanok vagytok.

  2. felix szerint:

    Mondtam már, hogy nem lehet szabálytalanul bérelni, csak szabálytalanul bérbe adni.
    Hudák helyében a gatyátokat is elperelném. Valamint Dudékné is perelhetne.
    Hajrá Hudákék.

  3. Bugi szerint:

    Deme után Hudákot védeni felüdülést jelenthet.

  4. felix szerint:

    Bugi.
    Meséld már egy miként lehet szabálytalanul kibérelni egy termet?
    Nem kell a süketelésed.
    Várom a megfejtést.

  5. Bugi szerint:

    A törvény és a házirend nyilvános. Hudáknénak ismernie kellett, ha ezzel foglalkozik. Nem hivatkozhat arra, hogy nem ismeri a törvényt. Ez a megfejtés. Bár te szerintem túl sötét vagy ahhoz, hogy ilyen alapvető összefüggéseket megérts.

  6. Orsós Rodrigó szerint:

    Ez tènyleg jó kèrdès, hogy hogy lehet szabálytalanul bèrelni. Józan èsszel az ember tènyleg azt gondolná, hogy kiadni lehet csak szabálytalanul. Erre mondja a magyar, hogy a saját háza táján sepregessen az ember. Beteges rágalmazók vagytok. Mesterszakon vègeztètek?

  7. nagyapó szerint:

    Eetásak! Ezért kellene Hudáknénak válaszolni, és akkor minden tisztázódhat.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  8. Grün Izidor szerint:

    Öreg Farok!
    Válaszoljon a szabálytalanul bérbeadó, akinek hivatalból tisztában kell lennie a bérbeadás feltételeiről és szabálytalanul eleve nincs üzlet!
    Ha pedig megegyeztek “okosban”, némi anyagi előnyért cserében akkor főleg! 😀

  9. Orsós Rodrigó szerint:

    Ennyi. Mièrt nem a bèrbeadót kèrdezitek? Ha, hogy az nem ellenzèki politikus családtag? Ja bocs..

  10. Orsós Rodrigó szerint:

    Tegnap szabálytalanul vett a fiam egy 2%-os citromos sört 17 èvesen. Eladták neki, örült, megitta.

  11. nagyapó szerint:

    Eetásak! Európa ott van, ahol a kérdésekre válaszolnak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  12. Bugi szerint:

    A citromos sör semmiség Orsós et. Nézd csak meg a csepeli szocikat. Évi kétmilliárdot sikerült nekik lecsúsztatni.

  13. Orsós Rodrigó szerint:

    nagyapó! 1 pèlda: Orbán mièrt nem válaszol olyan egyszerű kèrdèsekre, amiket Habonnyal kapcsolatbam tesznek fel neki. Jó, mondjuk mondhatod, h ő nem Európa felè tendál.

  14. ebihal szerint:

    Bugi!
    Lássuk már azt a 2 milliárdot!

  15. helyi szerint:

    Hát ez borzasztó! 🙂

  16. felix szerint:

    Emberek!
    Rosszul emlékszem?
    Mintha Hudákné válaszolt volna itt az Infóban.
    Emlékezetem szerint még határidőt is szabott a helyreigazításnak.
    Hogy a folytatás mi lesz az majd elválik.

  17. Bugi szerint:

    Linkeld ide Felix. Mert ha szabályt szegett, és tagadta, akkor illik elnézést kérnie is. Ugyanitt. Persze a baloldali politikusok és környezetük nem arról híresek, hogy elnézést kérnének.

  18. felix szerint:

    Bugi!
    Kíváncsi lennék arra, hogy hány terembérlő ismeri a bérbeadó felettes szerveinek rendeleteit as a bérbeadásra vonatkozó házirendet.
    Nem kell tudnia róla, mert nem törvény, hanem belső szabály.
    De nem számít, mert ismerjük a jogi képességeidet.

  19. Bugi szerint:

    Én úgy hallottam, hogy ezek mind rendelkeznek a megfelelő végzettséggel, és ismerik a feltételeket. Vagyis ez olyan, hogy egy villanyszerő ismeri-e a drótok színeit Felix. Megint hülye voltál. De ez nálad alaphelyzet.

    Mindjárt írod a következő baromságot.

  20. felix szerint:

    Bugi!
    Milyen végzettség kell a terembérléshez?
    Ennyire már ne legyél hülye.

  21. Bugi szerint:

    Tudtam.

    Az angoltanárok angoltanárok, a német tanárok német tanárok, a tánctanárok tánctanárok, a sakkot tanítók pedig a sakkhoz értenek. Gondoltad volna, hogy Hudáknénak is lehet valamilyen szakirányú végzettsége a táncoktatáshoz? És ha évek óta óvodákban, iskolákban vagy ki tudja még hol oktat, akkor szerinted nem tudja, hogy egy óvodában vagy iskolában milyen feltételekkel teheti ezt meg?

    Legálább az imádott politikusaid családtagjait ne nézd hülyének Felix.

  22. felix szerint:

    Hudákné Farkas Sára szerint:
    2015. május 01., péntek – 19:23
    Tisztelt Csepel.info Szerkesztőség!

    2015. április 30-án 14:21 -kor Óvodai felújítások és összevonás: kibújt az ellenzéki szög a zsákból? címmel közzétett bejegyzésükben az alábbiakat írják személyemre vonatkozóan: „Információink szerint azonban az ellenzéki képviselő (…Hudák János…) felesége egyes esetekben szabálytalanul bérelhette az óvodai termeket, amivel előnyhöz juthatott másokkal szemben.” Mivel mindezt, a személyemet rossz színben feltüntető, feltételes módban írt állítást mindenféle indoklás és bizonyíték nélkül teszik közzé, az rám nézve becsületsértő és hitelrontó, hiszen az önkormányzat által fenntartott óvodákkal, az önkormányzat jogászai által szövegezett, 2014/15. tanév kezdete óta 7 alkalmanként újrakötött, az óvodavezetők által aláírt szerződéseim vannak, melyek egy-egy példányát a GSZI kapja. Éppen ezért mindez megalapozatlan és számomra sértő! Tudomásom szerint más foglalkozásvezetők is ilyen feltételek mellett és szerződésekkel dolgozhatnak az óvodákban, így nem igaz az sem, hogy másokkal szemben előnyösebb helyzetben lettem volna. Ezen okok miatt azonnali helyreigazítást kérek Önöktől, amelyet 8, azaz nyolc napon belül szíveskedjenek közzétenni a csepel.info oldalán!

    Budapest, 2015. május 1. Hudákné Farkas Sára Zsuzsanna

  23. felix szerint:

    Bugi!
    Te tényleg reménytelen vagy.
    Tudod te ki ostoba, hogy a feltételeket a bérleti szerződésben rögzíti a bérbeadó.
    Aztat meg alá is írja. A bérbevevő is aláírja és ahhoz tarja magát.
    Ennyit kell tudnia.
    Nem baj, neked mindent elnézek, mert ennyire vagy képes.

  24. Orsós Rodrígó szerint:

    Szerintem Hudákné néptáncpedagógus, nem okleveles terem és ingatlangazdálkodási szakember.

  25. Tarjányi László szerint:

    Kár itt izmozni! Amennyiben a Jobbik valamikor hatalomra kerül, bevezetjük az órarendbe integrált néptánc tantárgyat az iskolákban és az óvodákban is! Akár az öt tornaóra egyikeként is, természetesen énekoktatás is lesz! Olyan nem lesz, hogy ha egy magyar fiatalt külföldön a magyar néptánc-népének felől kérdeznek, akkor ne tudná bemutatni! A magyar nép tánc és dalkincse a magyar kultúra része, éppenolyan fontos mint a magyar nyelv és irodalom! Más népek táncait én csak középiskolás kortól engedném meg oktatni, amikorra a személyiség magyar gyökere már rögzült!

    Egyébként meg tiszteletemet fejezem ki azok iránt, akik Csepelen eddig is kitartottak a néptánc mellett, s nívós tánccsoportokat tartottak fent! Beleértve az iskolai csoportokat, a helyi németség tánccsoportjait és a Munkásotthon által fenntartott különböző korú tánccsoportjait is, Csepp Csepeltől a Csepeli Öregtáncosokig!

    Ostoba nemzetáruló, aki ebből politikát csinál, kedves Csepelinfó és kommentelői!

  26. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    “Az angoltanárok angoltanárok, a német tanárok német tanárok”
    A német tanárok között azonban előfordulnak angoltanárok, sőt még akár magyartanárok is!
    Bonyolult a magyar nyelv?! 😀

  27. Grün Izidor szerint:

    Tarjányi László!
    Rám számíthattok, ha győztök!
    Állítólag remekül népi táncolok, csak még a népet kell megkeresni akikét!
    Talán ez a zerdélyi rottyantós (kis ír beütéssel) még menne! 😀 😛

  28. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Már megint teljesen összezavartan szerencsétlen Bugit.
    Ez nem az ő kapacitásának megfelelő feladat.

  29. Bugi szerint:

    Szerintem Hudáknénak bocsánatot kell most kérnie.

  30. felix szerint:

    És hamarosan a sötétség.

  31. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Vegyen példát pipogya Lénárdkáról, aki bocsánatot kért tőlünk az ittas vezetéséért, pedig nem mi voltunk a hibásak benne?! 😀 😛

  32. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Szerinted Bugi mit szedhet ész ellen?

  33. Hudákné Farkas sára szerint:

    Tisztelt Kommentelők!

    Amint azt korábban már írtam, szerződéseim vannak az óvodákkal és az abban megjelölt terembért fizetem, amelyet az önkormányzat jogászai és a bérbeadó szabott meg és jóváhagyott. A foglalkozások kezdési időpontjáról ugyanezt tudom mondani. Sőt, más foglalkozások is hasonlóan működtek. A csepel.info kérdéseire szívesen válaszolok, amennyiben újságírójuk nevét is vállalva keres meg engem. Ugyanezt válaszoltam a névtelen e-mailjükre is. Az igazsághoz még az is hozzá tartozik, hogy a Csepeli Munkásotthonban 2012 óta már nem is dolgozom, az ottani néptáncos munkához semmilyen közöm nincs! Ennyit a csepel.info korrekt tájékoztatásáról! Tisztelettel,
    Hudákné Farkas Sára

  34. felix szerint:

    Hudákné Farkas sára !
    Meghajlok a végtelen türelme előtt, de ez nem vezet sehová.

  35. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Szerintem Bugi rohadó narancsot szagolgat, mert valaki bemesélte neki, hogy az így érik!
    Olvastam egy költőről, aki erre a célra rohadt almát használt!
    Talán Schiller, ha nem akkor majd az Öreg Gyagya kijavít! 😛 😀

  36. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Goethe

  37. nagyapó szerint:

    Eetásak! A szerződéseket a szocik mindig törvényesen kötötték. Legfeljebb nem teljesültek, vagy minimális ellenszolgáltatással.
    A költő pedig Majakovszkíj volt aki kókadt szegfűt szagolgatott, miközben a nagy orvos Pitagorasz tételeit olvasta:
    “Itt a tavasz fuvallata ha-ha, ha-ha,
    Itt a tavasz lehelete he-he, he-he,
    Itt a tavasz fuvallete Ha-he, ha-he!”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  38. demokrácia szerint:

    Legjobb védekezés a támadás,erről miért nem beszélnek?
    “Borbély Lénárd polgármester egy előző testületi ülésen még a napirendi pontok közé sem volt hajlandó felvenni a közpénzek elköltésének átláthatóságát növelő javaslatomat…”
    http://hudakjanos.blog.hu/2015/05/07/csepel_polgarmestere_nem_akar_nagyobb_atlathatosagot

  39. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    Most egy kicsit elvetettétek a sulykot. Ha problémátok van Janival, akkor támadjátok. Ki fogja bírni. Házastársat és gyereket azonban nem illik besározni csak azért, mert nem találtok fogást valakin. Tudom, hogy Te ezt az egészet egyfajta politikai játéknak tekinted, de mások életével nem illik szórakozni. Te is nagyon jól tudod, hogy amit itt összehordtatok, az nem áll meg. Jobb néha inkább csöndben maradni. Akkor esetleg még bölcsnek is nézik az embert.

    Ezen kívül elárulok még egy nagy titkot. Az országgyűlési választásokat is azért vesztettétek el Csepelen, mert hasonló stílusban kampányoltatok. Egyszerűen utálják a választók az ilyen színvonalú politizálást.

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

  40. nagyapó szerint:

    Szabó Szabolcs igaz Németh Szilárd ellen összeállt a maffiabal. Sokak érdekeit sértette, így azután ellene és nem valakire szavaztak. Ha Caligula lova indul a választáson, az nyer. Ugyanakkor mi volt az önkormányzati választás eredménye???
    Komoly polgári győzelem, mert a maffiabal nem tud jövőképet mutatni, csak rágalmazni, és ettől nem lesz jobb az életünk.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  41. Bugi szerint:

    Hudákné is elmehetne politikusnak, Szerinte is minden hiba mások hibája, de a pénzt azt nem utasította vissza.

  42. Bugi szerint:

    Az is jó duma, hogy feltételeket szabnak a közérdekű adatszolgáltatáshoz – ami ugyebár feltétel nélkül kötelező. Ezek után lehet arról dumálni, hogy a balliberális ellenzék is átláthatóságot akar meg üvegzsebet, de eddig csak a Fidesz tett ezért lépéseket, és eddig csak a balliberális ellenzék volt ellene.

    Ilyenkor deril ki, hogy ki mond vagy mondott igazat.

  43. Orsós Rodrigó szerint:

    “maffiabal nem tud jövőképet mutatni, csak rágalmazni”

    te kis butus, egyelőre úgy nèz ki a maffia jobboldalt lètezik, másrèszt ez a cikk pont egy rágalmazó cikk, mint a csepelinfon szereplő cikkek döntő hányada. Akkor most ki is rágalmaz??!

  44. Orsós Rodrígó szerint:

    “Sokak érdekeit sértette, (N.Sz) így azután ellene és nem valakire szavaztak.”

    Megkérdeztem Ica nénit a szomszédban és azt mondta, hogy neki a pökkhendiségből volt elege. A fidesz nagy mellényét nem bírta. Egyebet is mondott, de azt hagyjuk… 😀
    Szabó szimpatikus neki a mai napig és a pártja.

  45. qkac szerint:

    A Csepeli Munkásotthonba 5 éve senki nem meri betenni a lábát a Náci önkormányzat miatt!

  46. felix szerint:

    szemétláda.
    Az önkormányzati választás eredménye az lett, hogy a csepeliek megszopták, mert mégis megkapták Szilárdkát.

  47. borsodivilagos szerint:

    A mi óvodánkban is tart foglalkozásokat. A gyerekek nagyon szeretik. Nagyon sokáig vártunk, hogy végre valaki tartson néptáncot helyben. Ha szerződése van, akkor mi a baj? Meg a sok feltételes mondat.
    Bocsi csepel.info, de mint teljesen független, úgy érzem, hogy szálka lett a szemetekben a férje, vagyis elkezdtétek a kampányt ellene, minden eszközzel. 🙂

    Na további jó gyülölködést.

  48. Balos szerint:

    Jobb, ha mindenki hozzászokik a Hudák családhoz. Én úgy látom, hogy Hudákné lesz a civilek vezetője, Hudák az ellenzéké. Őket találták ki Szenteczkyék. A néptáncos vonalat mindig is a baloldal vitte Csepelen. Korábban a Nagy Jóska, most Hudákné. A Munkásotthon a központ. Jön a Hudák klán, mögöttük szoros követésben Szenteczky és Takács. A DK-sok meg őrjönghetnek 😀

  49. ebihal szerint:

    Balos!
    Te legalább akkora tetű vagy ,mint ez a nagyapó nick nevű g…ci!

  50. Grün Izidor szerint:

    “Csodás véletlenek történnek Csepelen!
    Ahhoz, hogy rácsodálkozhassunk a főváros legnagyobb szigetén történt csodás véletlenekre, egy kicsit távolabbról kell indulnunk. Mert a humánerőforrás-varázslat nem most kezdődött.”
    .
    Na Bugi vagy Balos! Ezt magyarázzátok meg! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/belfold/2015/05/06/vonzza-a-husosfazek-a-napi-gazdasag-egykori-embereit/

  51. Bugi szerint:

    Szerinted Hudákné miert titkolja a keresetét?

  52. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Azért mert a magánügye!
    Ronda magyar betegség egymás zsebeiben kotorászni! 😛 😀

  53. Bugi szerint:

    Ja, csak akkor nem magánügy, ha fideszes. Innen lehet felismeri a modern kommunistát.

  54. Orsós Rodrígó szerint:

    A modern kommunistát onnan lehet felismerni, hogy a nickneve B-vel kezdődik, és ugi-ra végződik. 😀

  55. Hudákné Farkas Sára szerint:

    Tisztelt Bugi!
    Önnek mennyi a keresete?
    Természetesen egyáltalán nem érdekel! A keresetem nem közpénz, így azzal nem tartozom beszámolni Önöknek. És nem vagyok politikus sem, tehát szintén nem tartozom beszámolni Önöknek.
    Írtam már, de úgy látszik itt többeknek gondja van a szövegértéssel: a csepel.info név nélkül akarta mindezt megtudni (persze a helyreigazítási kérelmemre válaszul, tehát nem az első cikk előtt kerestek meg!), mire én azt a választ adtam, hogy amennyiben személyes találkozásra adnak lehetőséget, válaszolok a feltett kérdésekre, mivel név nélküli újságírónak nem válaszolok. Színvonalasabb médium újságírója-egyébként szintén narancsszínű- névvel ellátott emailjére válaszoltam.

  56. Tarjányi László szerint:

    Kénytelen vagyok megismételni a 2015. május 06., szerda – 21:12 hozzászólásomat, mert tisztelt kommentelő társaim etikátlanul politikai ügyet csinálnak egy kultúrális kérdésből! Én tisztelem a régieket is, például Nagy Józsefet, s tisztelem az újakat is, bár nem ismerem őket, azért amit tesznek a magyar nép tánckincsének megőrzéséért, megismertetéséért! Remélem azok a kis óvodások jobb magyarok lesznek mint a mai felnőtt generációk, akik megtagadják egymásban a magyart, csakhogy politikai karanténokba sorolhassák az embereket! Én a tapolcai mszp-s alpolgármester előtt is megemelem a kalapom, mert felvállalja a tapolcaiak érdekeinek szolgálatát párt-szemellenző nélkül! Kit árult el? Senkit! Mert azok senkik, akik csak a maguk szűk csoportérdekét nézik! Magyarok akkor is voltak, amikor pártok még nem, s akkor is lesznek, amikor az érdekképviselet eme módját majd a történelem szemétdombjára dobják!
    Köszönöm hogy vannak honfitársaink, akik a magyar jövőt a magyar nyelv és kultúra fenntartásával szolgálják! Ők csak azokat sértik, akiknek a magyarság fennmaradása kárukra van! Örökké éljen a magyar nemzet!

    Kár itt izmozni! Amennyiben a Jobbik valamikor hatalomra kerül, bevezetjük az órarendbe integrált néptánc tantárgyat az iskolákban és az óvodákban is! Akár az öt tornaóra egyikeként is, természetesen énekoktatás is lesz! Olyan nem lesz, hogy ha egy magyar fiatalt külföldön a magyar néptánc-népének felől kérdeznek, akkor ne tudná bemutatni! A magyar nép tánc és dalkincse a magyar kultúra része, éppenolyan fontos mint a magyar nyelv és irodalom! Más népek táncait én csak középiskolás kortól engedném meg oktatni, amikorra a személyiség magyar gyökere már rögzült!

    Egyébként meg tiszteletemet fejezem ki azok iránt, akik Csepelen eddig is kitartottak a néptánc mellett, s nívós tánccsoportokat tartottak fent! Beleértve az iskolai csoportokat, a helyi németség tánccsoportjait és a Munkásotthon által fenntartott különböző korú tánccsoportjait is, Csepp Csepeltől a Csepeli Öregtáncosokig!

    Ostoba nemzetáruló, aki ebből politikát csinál, kedves Csepelinfó és kommentelői!

  57. Bugi szerint:

    Hudákné miért titkolja, amit köteles lenne elmondani? Ha egy fideszes feleség eltitkolná, hogy egy önkormányzati intézménynél mennyit keres, az RTL-Klubban mutogatnák. Ha csak nem felelne egy adatkérésre, szintén. Itt mind a kettő megtörtént.

    A többi csak duma. Ráadásul elég átlátszó duma.

  58. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Tényleg ennyire csökött agyú vagy?!
    Ha valaki egy önkormányzati intézménytől kap fizetést semmit sem kell bevallania, csak fel kell ütni a megfelelő oldalon a bérkifizetési jegyzéket és annyi a keresete! 😛 😀

  59. Tarjányi László szerint:

    Bugi, te meg magyarázd már el, miért lett egy parlamenti pincér felesége csepeli fideszes képviselő!

  60. törpilla szerint:

    Bugi!

    Úgy látszik, alapjaiban érted félre az egész helyzetet, ezért elmagyarázom.

    A cikkben is le van írva, hogy Hudákné szerződés alapján helyiséget bérel az óvodában, ahol néptáncot oktat. Szép sárgával ki van emelve, hogy “a fakultativ foglalkozást tartó személy és a szülő áll kapcsolatban egymással”. Tehát Hudákné egy fillér közpénzt sem keres az öknormányzati intézménynél, így az oktatásból származó bevételének összege sem közérdekű adat.

    A fizetett bérleti díj más tészta, hiszen az önkormányzati bevétel, de azt meg ki lehet kérni az önkormányzattól. Ahogy itt a csepel.info utalásokat is tesz ezzel kapcsolatban, úgy tűnik arról vannak információik. Ami nem is csoda, hiszen Ábel Attila tudtommal bíróság előtt vallotta, hogy a csepel.info az ő tulajdonában van és közre is működik a szerkesztésében. Ettől aztán még szánalmasabb ez az egész, hiszen ő aztán nyilván minden önkormányzati üggyel kapcsolatban hozzájut minden információhoz.

    Szép kis lejáratókampány az egész, semmi több.

  61. Tarjányi László szerint:

    A Fidesz milyen szépen kistaffírozta a képviselőit tanácsnoki poszttal és tiszteletdíjjal, kilencükből nyolc tanácsnok, plusz két alpolgármester és egy polgármester. Vajon Borbély Lénárd is annyi fős titkárságot tart mint tartott Németh Szilárd?

    Úgy látom Csepelen 2019-ig kifizetődő fideszesnek lenni! Mit vétett Horváth József, hogy Németh Szilárd politikailag kinyírta? Talán csak nem saját elképzelései voltak, netán képzettebb volt mint Németh Szilárd?

  62. felix szerint:

    Elvileg Hudákné szerződésének az üvegzseb miatt akár nyilvánosnak is kéne lennie, mert amit Ő fizet a közpénzzé válik.

  63. Bugi szerint:

    Akkor Hudákné miért titkolja, amit köteles lenne elmondani? Itt is hozzászólt, itt is leírta, hogy nem válaszol a közérdekű adatkérésre.

    Ha egy fideszes feleség eltitkolná, hogy egy önkormányzati intézménynél mennyit keres, az RTL-Klubban mutogatnák. Ha csak nem felelne egy adatkérésre, szintén. Itt mind a kettő megtörtént.

    A többi csak duma. Ráadásul elég átlátszó duma.

  64. GONDOLKODÓ szerint:

    T. 21:51-nek is
    Nekem volt, van szerencsém ismerni Nagy Józsefet, akivel együtt dolgozhattam éveken át. Tudom sokan csupán névről ismerik, miután vezette az Munkásotthont. Állítom, talpig becsületes, korrekt rendes ember, s ma is igen jóban vagyunk egymást maximálisan tisztelve.
    El kellene a csepelieknek is már végre ismerni személyét, mert hihetetlenül sokat tett Csepel kultúrájának fejlesztéséért. Remek “táncos” is volt, tehát azt “mívelte” is, nem csak fejlesztette.
    Azon emberek közé tartozik, aki mindig igyekezett felelősségteljesen, emberien, korrekten végezni a munkáját. Nem szerencsés a kultúra bármelyik ágát “politikailag megosztani,” mert az mindenkié, a nemzetünknek igen fontos része. Ránk fér!!! Mégis eklatáns példaként kell említenem személyét, hogyan kell jobb és bal oldalnak együtt dolgozni, építkezni, a kerület, a nemzet felemelkedésén. Ő bizonyította egy egész életen át.

    Tisztelt kerületi vezetők!!!
    Szíves figyelmükbe ajánlom Nagy József úr személyét a következő ünnepünk alkalmára, kitüntetésre való felterjesztés tekintetében. Most még életében kell elismernünk, tisztelnünk emberien végzett kiemelkedően szép és eredményes munkásságáért, művészeti tevékenységéért!
    Hozzáértő, és nem hozzáértő kerületi Vezető Hölgyek, Urak, higgyék el semmivel sem lesznek kevesebbek, ha nem csak a Fideszesek részesülnek elismerésben.
    Sőt, emberi méltósággal nyugodtan tehetik azt, amelyre esküt tettek!!!
    Nem lesznek tőle kisebbek!!!
    Sőőőőőőőőőőt!

  65. ebihal szerint:

    Bugi!
    Te szerencsétlen! Hudáknénak semmiféle kötelezettsége nincs ebben az ügyben.
    Képtelen vagy felfogni?

  66. ebihal szerint:

    És még valami!
    Ha a poszt címét elolvassátok, az egy kijelentés, nem pedig feltételezés.
    A cikkből viszont az derül ki, hogy semmit sem tudtok az egészről. A két
    dolgot összevetve, egy dolog biztos: rágalmatok!

  67. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    Talán említettem már, egy lovat előbb megtanítasz háton úszni mint Bugit a rögeszméjétől eltéríteni!
    Ha a jobbító szándékból is ilyen szívósan küzdene akár még tisztelni is lehetne! 😛 😀

  68. CsHoTamas szerint:

    Tisztelt nagyapó (és Ábel Attila)!
    Ti először is arra válaszoljatok, hogy hol vannak a magánnyugdíjpénztári pénzek?
    De rendes vagyok. Mert ha erre nem tudnál válaszolni, akkor megkérdezném a véleményedet erről:
    Borbély Lénárd csepeli polgármester március 13-án megbízási szerződést kötött az általa december 16-án felmentett volt vezérigazgatóval (Werner Péterrel).
    A megbízási szerződés havi 25(!) óráról szól, s az ezen idő alatt adott gazdaságfejlesztési tanácsokért Werner Péter 490.000.- Ft/hó(!) díjazásban részesül. Ha pedig ezen április 30-i berendeléssel a volt vezérigazgató már „túllépte” volna az általa vállalt havi 25 órát, akkor óránként további 15 ezer forint illeti meg. Nála bezzeg kifizetik a „túlórát”.

    ÉRDEKES, MERT MÁS ÖNKORMÁNYZATI INTÉZMÉNYEKBEN MÉG A TÚLÓRÁT SEM FIZETIK KI!!!!!

  69. Bugi szerint:

    CsHoTamas, Szerintem te összetéveszted a szezont a fazonnal. Egy közérdekű adatkérésre nem visszakérdezés vagy szitkozódás a reakció, hanem rendes válasz. Szerinted Hudákné miért hallgat?
    Ha egy fideszes feleség eltitkolná, hogy egy önkormányzati intézménynél mennyit keres, az RTL-Klubban mutogatnák. Ha csak nem felelne egy adatkérésre, szintén. Itt mind a kettő megtörtént.

    A többi csak duma. Ráadásul elég átlátszó duma.

  70. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Tényleg ennyire csökött agyú vagy?!
    Ha valaki egy önkormányzati intézménytől kap fizetést semmit sem kell bevallania, csak fel kell ütni a megfelelő oldalon a bérkifizetési jegyzéket és annyi a keresete! 😛 😀

  71. felix szerint:

    Bugi
    Szerinted aki önkormányzattól bérelt helyiségben jövedelemre tesz szert, annak transzparensnek kell lennie.
    Szerintem te vagy az egyetlen hülye aki szerint a csepeli vállalkozók jelentős részének így kéne tennie.

  72. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    “Szabálytalanul bérelt termet a csepeli politikusfeleség”
    .
    Ez a cím egy befejezett cselekménynek (bérelt) a leírása, tehát mint ilyennek rendelkeznie kell valamilyen vizsgálati anyaggal, jegyzőkönyvvel stb.
    Aminek bemutatásával ez a szócséplés megtakarítható lenne! 😛
    .
    Ha mégsem akkor kimeríti a nagy nyilvánosság előtti jó hírnév megsértése és a rágalmazás fogalmát és mint ilyen egy ellenkeresettel megtámadható! 😀

  73. felix szerint:

    Hudékéknak valyon azt is nyilvánossá kell majd tenniük, hogy mennyit kaszáltak a Csepel Infón és Bugin az ellenük lefolytatott peres eljárásban.

  74. felix szerint:

    vajon.

  75. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ha valaki a piacon bérel egy asztalt és ott valamit árusít, annak Buginál el kell számolni a zebből eredő jövedelmével, hogy trancparencs legyen a zsebe?! 😛

  76. felix szerint:

    Az önkori is feljelenthető, hogy szabálytalanul adja ki a helyiségeit.

  77. felix szerint:

    Grün Izidor.
    Igen mert Bugi egyszemélyes intézmény.
    Leánykori neve OPNI.

  78. Hudákné Farkas Sára szerint:

    Tisztelt Csepel.info Szerkesztőség!

    2015. május 6-án, szerdán (mai napon május 7. csütörtök 14:17 olvasható) Szabálytalanul bérelt termet a csepeli politikusfeleség címmel közzétett bejegyzésükben több számomra sértő, engem rossz színben feltüntető illetve valótlan állítást tettek:
    1. „Szabálytalanul bérelt termet a csepeli politikusfeleség.”
    2. „A politikusfeleség megtagadta a választ az adatkérésünkre.”
    3. „Információink szerint a politikus felesége pont ezeken a helyeken, a csepeli óvodákban és a Munkásotthonban tart táncórákat.”
    4. „Ezzel a jogszabály és a házirend megszegése mellett előnyhöz is juthatott, hiszen a gyerekeknek és szüleiknek ez egyszerűbb megoldás volt, mint néhány órával a rendes foglalkozások után visszamenni az intézménybe – mások pedig nem kaptak ilyen különleges lehetőséget.”
    Az idézett, személyemet érintő állításokat kifogásolom, amelyekre vonatkozóan azonnali, a megjelenéstől számított 8, azaz nyolc napon belüli helyreigazítást kérek Önöktől, amelyet a csepel.info oldalán legyenek szívesek közzé tenni!

    Tisztelettel, Hudákné Farkas Sára
    néptáncpedagógus

    Budapest, 2015. május 9.

  79. hajaj szerint:

    A győzelem napjai jönnek, rabságunknak vége már……..
    Nem ma van a győzelem napja? elvtársak, és már nem elvtársak.

  80. felix szerint:

    És akkor most mi van?
    Második közlés?

  81. Grün Izidor szerint:

    hajaj!
    Csak nem nekünk!
    Ha történelmi ismereteim jók mi a vesztes oldalon álltunk, magyarul szarrá vertek bennünket hadseregestől, nemzetvezetőstől és elfoglalták gyönyörű szülőföldünket!
    Ezen mit ünnepelhetnénk?!

  82. Néha olvasgatok szerint:

    Egy kérdés felmerült bennem:
    A Csepel Info nem tűnik Hobby-honlapnak. Még ha a következőt is állítja:

    “A 2007. október 14-én elindult Csepel.info híroldalt egy kis baráti társaság szerkeszti. Célunk az, hogy a Csepelről és a csepeliekről szóló közéleti, kulturális, közlekedési, politikai és sporthírek mindenki számára elérhetők, olvashatók legyenek.”

    Gondolom a költségeit egy cég számolja el. Gondolom a cégnek nincsenek semmilyen párthoz kötődő cégektől megbízásai. Ezt el sem tudnám képzelni egy kis baráti társaságról. Pedig sok pénzbe kerülhet. Akkor miért éri meg ennyi energiát és időt belefektetni? 🙂

    Egyébként ha kapok egy levelet, hogy adjam meg a bevételeimet(akár politikus feleségként is) és az szerepel alatta, hogy csepel.info, kiröhögöm. Csepel.info természetes vagy jogi személynek minősül?

    Lehet pénzt keresni kommentelőként? Ezt mindkét oldaltól kérdezem! Kellene egy kis pótlék.

    Postscriptum: További jó gyűlölködést.

  83. Néha olvasgatok szerint:

    Ja, egyébként korábban borsodivilágosként volt néhány (1-5) kommentem. (Ha valaki ezzel akarna válaszolni, a kérdésre adott válasz helyett) 🙂

  84. Tarjányi László szerint:

    CsHoTamas, szerintem nem fogsz választ kapni Werner Péterrel kapcsolatos kérdésedre!
    Szoci időkben soroksári elvtársakkal volt kölcsönös és viszonos érdekkapcsolat, fideszes időkben meg a XVIII-dik kerülettel. Valószinűleg valaki Csepelről meg ott kap havi 490.000 Ft/hó díjazást 25 munkaóra tanácsadásért, plusz 15.000-t túlmunkáért.

    Németh Szilárd anno nem tartotta be Orbán Viktor pártelnök utasítását, miszerint a 2 Millió Ft feletti prémium és jutalomkifizetéseket le kell tiltani illetve visszakérni az önkormányzati cégvezetőktől! Ez Csepelen a Városgazda Kft. és a Városkép Kft. vezetőire vonatkozott, akik ennek cirka a háromszorosát vették fel prémiumként!

    Nincs semmi különbség MSZP és Fidesz között! Tóth Mihály Medgyessy Pétert és Glatz Ferencet foglalkoztatta a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjaiként! Soha nem kaptam választ, hogy milyen tanácsot adtak és mennyiért! Most ez van a Fidesszel kapcsolatban is. Borbélynál nem tudom, de Németh Szilárdnak vagy 9 fős polgármesteri kabinetje volt, ki tudja mit csináltak és mennyiért!

  85. hajaj szerint:

    A jelen lefedi a múltat.

  86. Grün Izidor szerint:

    hajaj!
    “A jelen lefedi a múltat.”?!
    Csakhogy nálunk inkább a múlttal divat takarni a jelent!
    Amikor a miniszterelnök még mindig a “zemúttnyócév”-vel és Gyurcsánnyal takarózik a saját kormánya és kormányzása által “azemúttötév”-ben elkövetett hibák eltakarására, azt nem nevezhetem másnak! 😛
    .
    http://www.fidesz.hu/hirek/2015-05-06/valora-valtjuk-a-polgari-magyarorszag-programjat/

  87. CsHoTamas szerint:

    Tisztelt Bugi.

    Közérdekű adat, hogy egy magánember hogyan (mennyiért) bérel termet?
    (Még ha politikus feleség is?)
    NEM SEMMI!

    Az nem közérdekű adat (nálatok), ha egy pógármester beb.szva vezet, és mi van az ügyével?
    Hány adatkérés volt ez ügyben a KT előtt, és láss csodát, a Fideszesek mindig leszavazták!
    NEM ÉRDEKES?!

    MIKOR MOND LE BORBÉLY LÉNÁRD?

  88. Magneto szerint:

    Én az egész problémát nem értem.

    1./ A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában az alábbiakat találtam – többek között.
    “A Nemzeti Együttmûködés Rendszere minden magyar számára nyitott, egyaránt részesei a határon innen és túl élô magyarok. Lehetôség mindenki számára és elvárás mindenki felé, aki Magyarországon él, dolgozik és vállalkozik. Szilárd meggyôzôdésünk, hogy a Nemzeti Együttmûködés Rendszerében megtestesülô összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövôjét, erôssé és sikeressé tenni hazánkat.”
    A fentiek szellemében Hudákné Farkas Sára értelmes dolgokra oktatja a csepeli gyerekek egy részét – mi ezzel a gond?

    2./ Ha van bérleti szerződés/megállapodás azt a fenntartó önkormányzat vagy az óvoda részéről is aláírta valaki. Valaki, aki nyilván tisztában volt a vonatkozó előírásokkal (ha nem, az gond). Valaki, akit a 2010 után regnáló polgármesterek valamelyike (Németh úr vagy Bérbély úr), illetve képviselő-testületek valamelyike (mindkettőben megnyugtató kormánypárti többség volt és van) nevezett ki, gondolom én. Az illető nem lenne tisztában azzal, hogy mit lehet és mit nem? Az illető meg merné kockáztatni (a jelenlegi, minden igaz magyar álmát megtestesítő hazai viszonyok között), hogy megfelelő dokumentumok hiányában avagy a jogszabályokkal, a házirenddel és a helyi politikai akarattal szembe megy és olyankor engedi azokat a bizonyos foglalkozásokat megtartani, amikor azokat egyébként nem lehet?

    Ha az ügynek van felelőse, tessenek kezdeményezni az elszámoltatását (de szép ez a magyar kifejezés), feljelenteni, kirúgni, kerékbe törni, stb. Továbbá írni egy közleményt, hogy az ellenség ugyan befurakodott sorainkba, de lecsaptunk rájuk, az éberség szellemében 🙂

  89. Hudákné Farkas Sára szerint:

    Tisztelt Szerkesztőség

    Az Önök által a 2015 május 6-án az on-line megjelenő csepel.info oldalán megjelent
    “Szabálytalanul bérelt termet a csepeli politikusfeleség” című cikkben a szerkesztőség több állítása téves, és félrevezető.

    A „szabálytalannak” mondott szerződés nem felel meg ebbéli minősítésnek. Érvényes és hatályos szerződéssel rendelkezem a helyiség bérletre, tánctanítás céljára a szerződésben irt helyszínen és időtartamra, az ott meghatározott bérleti díjért. A szerződés megkötésekor bérlőként, nem sértettem sem jogszabályt sem más szabályt..

    A helyiség bérlete kétszer 45 perc időtartamra szól, a kezdő időpont 15.30, és 16.15. Ebből is kitűnően – bár a korábbi kezdőidőpont sem teszi a szerződést „szabálytalanná,” – az egyik foglalkozás megkezdése 16.15, így a legkevésbé sem minősíthető „szabálytalannak „ az önök gondolati rendszere szerint sem.

    A kezdő időpont a felek döntése alapján került meghatározásra. Az óvoda vezetője mint a bérbeadó képviselője döntése , az irányadó, de nem jogszabályi kötelező erővel bíró SZMSZ-től való eltérést lehetővé teszi.

    A bérleti szerződéses jogviszony, illetve az Intézmény házirendje vagy szervezeti és működési szabályzata egymástól eltérő, egymáshoz nem kapcsolódó élethelyzetet szabályoz, illetve ír le, eltérő alanyokkal és eltérő szabályrendszerrel, kötelezettségekkel.

    Nem mint „politikusfeleség” bérlem a helyiséget, hanem mint egyéni vállalkozó. Ilyenként való minősítésem egyoldalú negatív értékítéletet sugall, csak véleménynek nem tekinthető, és a szövegkörnyezetből eredően, különösen ezzel összefüggően „előnyhöz „ jutás említése , konkrétum nélkül, alkalmas a vállalkozásom és személyem jóhírnevének csorbítására, ugyancsak férjem jóhirének csorbítására is.

    Minden konkrétumot nélkülöz és a szövegkörnyezetből eredően ismét csak egyoldalú negatív tartalmú értékítéletet tükröz azon megállapításuk, hogy a szerződéssel előnyhöz juthattam, és mások ne kaptak volna ilyen lehetőséget. Kellő és körültekintő utána járással megállapítható lett volna az Önök részéről, hogy más vállalkozások hasonló módon rendelkeznek bérleti jogviszonnyal, és tartanak foglalkozásokat, hasonló időben, hasonló intézményekben.

    A megkötött bérleti szerződések a fenntartó által ismertek, az érintettek és a nyilvánosság számára is hozzá férhetőek, ez ideig kifogás alá nem estek.

    Budapest, 2015. május 13.

    Hudákné Farkas Sára

  90. felix szerint:

    Úgy van, ahogy azt már többször is leírtam.
    Ugye vén pöcs?

    Elbocsátják közalkalmazottként, majd visszaveszik közmunkásként – szinte minden napra jut hír mostanában a jelenségről. Először a VS.hu írta május elején, hogy több ezer közalkalmazott szélnek eresztésére készülhet a kormány, és nem kizárt, hogy sokuk munkáját közmunkásokkal végeztetik majd el. Aztán Szél Bernadett, az LMP társelnöke Balog Zoltán miniszter figyelmét hívta fel, hogy az iskolákat működtető Klik-nél is volt olyan eset, hogy valaki saját volt munkáját kapta meg közmunkásként, ezt a fideszes Révész Máriusz is megerősítette. Balog vizsgálatokat ígért, több szakszervezet pedig tiltakozott.

Itt lehet hozzászólni !