Közlekedési körkép

Mr.Gabee

Névtelen

Mr. Gabee oldalunk egyik szerkesztőjének véleménye szerint Csepel közlekedése több ponton problémás. Az első és legfontosabb, hogy messziről el kell kerülni a Táncsics Mihály utca Katona József utcától a Szent István út felé tartó sávot, mivel a teljes gépkocsi forgalom ezt az útszakaszt használja. Ennek két oka van. Az egyik, hogy felújítási munkálatok miatt a Szent Imre tértől egyenirányították a Kossuth Lajos utcát. Bármennyire is egy sávon haladhat a forgalom, sajnos a szabad sávban is több ponton felbontották az útburkolatot. A több pont érinti a Kossuth Lajos utca – Szent István , a Szent Imre tér útkereszteződéseit, illetve a Sétáló utcai gyalogátkelőt. Ebből kifolyólag véleménye szerint a Kossuth Lajos utca is teljes mértékben járhatatlan.

Aki ki szeretné kerülni ezeket az útszakaszokat, és könnyen és viszonylag gyorsan át akar jutni Csepel egyik pontjából a  másikba az alábbi útvonalakat célszerű használni (a fenti képen is bizonyítja az alábbi állításokat):

  • Pesterzsébetről az Ady Endre út felől érkezők használják a Védgát utca – Corvin csomópont – Teller Ede út
  • Weiss Mannfréd útról érkezők szintén használják a Teller Ede utat, mivel az útszakasz több kivezető szakaszán ki tudják nagy százalékban (nem mondható, hogy teljesen mentesül a várakozás alól, de nagy mértékben csökkenti a menetidőt) a dugóval telített útszakaszokból adódó várakozást.

23 hozzászólás “Közlekedési körkép” bejegyzésre

  1. Elhallgattatni szerint:

    Nevetséges. hogy felújítás címszó alatt, indokolatlan(ul kis) részeket martak fel, néhol még lejjebb is ástak mint 10 cm… szorít az uniós határidő? Ha esetleg fentről történne egy érdemi vizsgálat, mit állapítana meg?

  2. helyi szerint:

    Totálisan felesleges beruházás okozza az egész káoszt, persze megmagyarázni, mindent meg lehet! A Táncsics Mihály utca katasztrofális állapotát kellett volna rendbetenni kedves fideszes városvezetők! Ennyit a hozzáértésről

  3. nagyapó szerint:

    helyi! Az utak felújítását nem a “kedves fideszes városvezetők” végeztetik! “Ennyit a hozzáértésről”

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  4. xy/bhu szerint:

    és képesek ott hagyni a kereszteződésben a szarrá tört zebrát, mert az már nem része a felújításnak…

    a felújításon túl is őrület, hogy fél szigetszentmiklós a rév utca/üdülő sor/hollandi/késmárki/széchenyi/kassai útvonalon megy keresztül, mert nincs gerincút és a dunadűlő mellett sem lesz elkerülő út soha, ami a kiszélesített adyba és galvani-hídra/gubacsi-hídra vezetné a forgalmat. ezzel a csepeli kertváros fele taccsra van vágva ugyanúgy, mint csillagtelep fele.

  5. Grün Izidor szerint:

    helyi!
    Az előző ciklus eurótámogatásait év végéig el kell költeni és minél jobb állapotú utakat újítanak fel belőle annál több a riszt!
    Csak a Szt. Imre tér esete lebegjen a szemünk előtt! 😛 😀

  6. VM szerint:

    Nem problémás a közlekedése…katasztrofális! A Jedlik előtt azt a lyukat mikor lesznek hajlandók végre megcsinálni?Rohadt régóta ott van,és nem kicsit van útban,de sz*rnak rá. A Kossuthot már nem is említve,mert hányinger,amit ott “””””””útfelújítás””””” címen csinálnak. Komolyan mondom,egy marék avarnak is több esze van,mint azoknak,akik miatt ez folyik. Azon halnék meg a röhögéstől,ha utána meg teleraknák az utcát önimádó táblákkal,hogy milyen szépen felújították,meg kiszélesítették a járdákat is (? amit nem látok,de nem is baj,mert abszolút felesleges lenne,és nem is lehetne hová szélesíteni,szóval ez egy szar ötlet volt eleve),meg ez,meg az…Na az lenne az abszolút röhej,a hab a tortán 😀

  7. cs szerint:

    Így van, míg a többi kerület fejlődik, itt nem csinálnak semmi érdemlegeset, esélyük sem lesz így hogy újra megválasszák ezeket.

  8. Bugi szerint:

    Amíg a többi kerületben örülnek, ha utak újulnak meg, itt Csepelen azt is kritizálják.

  9. VM szerint:

    Ember,ezt hol lehet felújításnak nevezni,mondd már meg.Láttad te,hogy amúgy ez milyen jó állapotú utca volt? (a Kossuth) Talán ki kéne nyitni a szemedet…Ott van Táncsics meg a Bajcsy,amik borzalmasan néznek ki,de nem érdekli a kutyát se.Nem,sokkal jobb ötlet egy jó utat szétcseszni.Grat. Persze a fentebb említett,egyik kereszteződésben lévő valóban széttöredezett zebrát úgy hagyták,ahogy volt…

  10. Bugi szerint:

    Az elmúlt öt évben több útépítés és felújítás volt, mint előtte húsz évig. Csak az nem vette ezt észre, aki nem akarta tudomásul venni.

  11. ebihal szerint:

    Bugi!
    Nem lehet mindenki olyan hülye mint te!

  12. Grün Izidor szerint:

    “Csodás véletlenek történnek Csepelen!
    Ahhoz, hogy rácsodálkozhassunk a főváros legnagyobb szigetén történt csodás véletlenekre, egy kicsit távolabbról kell indulnunk. Mert a humánerőforrás-varázslat nem most kezdődött.”
    .
    Na Bugi! Ezt magyarázd meg! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/belfold/2015/05/06/vonzza-a-husosfazek-a-napi-gazdasag-egykori-embereit/

  13. csapajev szerint:

    Nagyon bízom abban!!,hogy nem fogják útépítés címszó alatt megetetni az EU-val ezeket a förtelmes javítgatásokat.

  14. felix szerint:

    Grün Izidor.
    Meg van az évi kétmilliárd.

  15. Vendetta szerint:

    Istenem de várom már a telet amikor az első -5 fokban szarrá fog fagyni a Kossuth Lajos utca 😀
    Aki ezt az útszakaszt, Szent Imre tértől a Szent István utcáig így átmeri venni és a nevét fogják viselni az “Ezt is mi csináltuk meg” táblák azt meghívom egy Sörre a Rizmajerbe 😀

  16. kőkóla szerint:

    Kedves VM!

    Kérésedre ma betömték a Jedlik előtti lyukat -lezárva a Táncsics fél útpályáját, végképp ellehetetlenítve a Pestről hazajutást.
    Legközelebb jobban vigyázz, mit kívánsz!

  17. Tarjányi László szerint:

    Tetszettek volna megfogadni a tanácsomat, már rég kijavították volna a hibát! 😉

    2015. április 28., kedd – 21:10 “Megsüllyedt az útburkolat a Táncsics Mihály utcában”

    A legegyszerűbb a süllyedésbe fehér festékkel fújni egy szvasztikát vagy dávidcsillagot, másnapra kijavítják az úthibát! 😉

  18. VM szerint:

    Sajnálom 🙁 De örömmel hallom,hogy végre csináltak is valamit 😀

  19. Hozzászóló szerint:

    Bugi, ugyanazt a teret és főutat túrták/túrják fel újra és újra, talán ez a baj.

  20. Bugi szerint:

    2006-ban volt ott választási felújítás, de csak a felső pár centit újították fel. Aki nem látta, hogy ez mára tönkrement, az vak. Aki meg azt bírálja, hogy a mostani önkormányzat választási kampányokon kívül is felújít, új utakat épít az hülye. Bocs. Egy kilenc éve ímmel-ámmal felújított út rendbetételét még ilyen hevesen soha nem bírálták.

  21. ebihal szerint:

    Bugi!
    Te mit mondanál az olyan emberre, aki akkoráhat hazudik és olyan hülyeségeket
    beszél mint te?

  22. VM szerint:

    Nem azt bíráljuk te szerencsétlen,hogy utakat újítanak fel.Ez önmagában dicséretes és elvárt dolog lenne.DE.Mondd már meg,te láttad,hogy mi zajlik ott felújítás címén,egy olyan utcában,ahol az útburkolatnak semmi baja nem volt szinte?Nyisd már ki a csipás szemed,és ne legyél már vak birka…Ha azt mondják,hogy felújítják a házadat,de közben még rosszabb állapotba kerül,és amúgy semmi szükség nem lett volna az egészre,és teljesen hozzá nem értő módon nyúlnak hozzá,akkor is ott fogsz örülni,hogy juhé,felújítják a házam,mert azt mondták?Jobb példa most nem jutott eszembe,de remélem érzed a lényeget.

  23. Vendetta szerint:

    Én azt érzem hogy Tavasszal kezdhetik megint elölről. És addigra talán a Táncsics Mihály utca is használhatatlan lesz 😀

    Viszont most már tudom mire megy ki a játék. Csepel egész autós forgalmát a gerinctelen gerinc útra fogják terelni. Majd utána a Kossuth és Táncsics utcából sétáló utcát fognak csinálni 😀

Itt lehet hozzászólni !