Megjelent a Csepeli Hírmondó decemberi, ez évi utolsó száma

Csepel.hu

Megjelent a Csepeli Hírmondó decemberi, ez évi utolsó száma

A tartalomból:

  • Gyermektraumatológia és -sebészet nyílik Csepelen 2015. január elsejétől. Borbély Lénárd polgármester javaslatára a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat újraindítja ezt az ellátást. Az új traumatológiai szakrendelés heti 30 órában, minden hétköznap délután lesz elérhető.
  • A képviselők által a novemberi testületi ülésen elfogadott adórendelet-módosítása értelmében az önkormányzat 2015 januárjától a kisvállalkozásoknak 30 százalékkal, a középvállalkozásoknak pedig 20 százalékkal csökkenti az építményadóját.Részletek a lapban.
  • Az elmúlt esztendőkben évente 30-40 százalékkal csökkent a lakásbetörések, a rablások és az autólopások száma Csepelen, ami rendkívül jó tendencia. Interjú Papp Péter rendőrkapitánnyal.
  • A III. Szent Erzsébet Jótékonysági Bál bevételéből idén gyerekek kívánságai teljesültek:155 gyermek kapott ajándékot a Radnóti Miklós Művelődési Házban megtartott rendezvényen. Képes összeállításunk a lapban.
  • Decemberi könyvszenzáció Radnóti Miklós özvegyétől: megjelent Gyarmati Fanni naplója
  • Karácsonyi összeállításunkban más népek ünnepi szokásaival ismerkedhetnek meg, s annak is utána jártunk, hogyan zajlik a karácsonya azoknak, akik ezeken a napokon is dolgoznak.

Keresse lapunkat a postaládájában: 2015-ös naptárt is talál benne. Következő számunk 2015. január 15-én jelenik meg.

Minden kedves olvasónknak békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Megjelent a Csepeli Hírmondó decemberi, ez évi utolsó száma” bejegyzésre

  1. gyalog szerint:

    Ez nemcsak ez évi utolsó…

Itt lehet hozzászólni !