Kaland, varázslat, nevetés – Véget ért az Egy szelet Csepel rendezvénysorozata

Csepel.hu

Kaland, varázslat, nevetés

Véget ért az Egy szelet Csepel rendezvénysorozata

Véget ért szeptember utolsó hétvégéjén az Egy szelet Csepel rendezvénysorozata, mely szombatonként sokak örömére a környezettudatosság, a művészet, sport és a tudomány témájának adózott. A Kék Általános Iskolában szeptember 28-án tartott ráadás záró rendezvényt a bohócok és a bűvészet uralta. A tematikaválasztás pontosan azt hozta a résztvevőknek, amire vágytak: humor, kaland, trükkök, varázslatok minden mennyiségben.

A szervező Csepeli Városkép Kft. munkatársai most is korán keltek, hogy az önkormányzat támogatta rendezvényen mindenki jól érezze magát.

A napsütéses időben sok család választotta szabadidejének kellemes eltöltéséhez a Kék iskola udvarának helyszínét, ahol színes programkínálat várta a látogatókat. A bejáratnál mindjárt vidámparki hangulat, körhinta és kisvonat fogadta a kicsiket. Beljebb haladva az óriás gólyalábassal, zsonglőrködőkkel és pantomim művésszel találkozhattak az érdeklődők. A kedvcsináló mutatványosok egész délelőtt szórakoztattak, a bámészkodókat ügyességi játékok kipróbálásra invitálták. A mellettük felállított mini kalandpark is izgalmat ígért, egymás után kapaszkodtak a gyerekek a kötélben.

A színpadon Mikola Péter zenés műsorát nézték meg a kíváncsiskodók, majd utána Samy, a bűvész újra a pódium elé csalogatta a gyereksereget.

A legkisebbekre a gyerekjátszóban vigyáztak, a kézműves foglalkozáson bohócsapkák és bűvészpálcák készültek. Az arcfestők sem unatkoztak, sorra pingálták bohócokká a lányokat és a fiúkat.

Az iskola épületében a szakemberek egészségügyi tanácsadást tartottak, ahol vércukorszintet és vérnyomást mértek.

Ebédidőben Borbély Lénárd és Morovik Attila alpolgármesterek kínálták a tejberizst. A menü az édesszájúaknak kedvezett, a ráadás gesztenyés szeletet a Prima Maroni Kft. ajánlotta fel.

A családi napos rendezvény a Csepeli Népdal- és Nótakör Kulturális Hagyományőrző Egyesület fellépésével zárult.

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Kaland, varázslat, nevetés – Véget ért az Egy szelet Csepel rendezvénysorozata” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    és melyik párt kampányolt egy iskola bejáratánál?

  2. elhallgattatni szerint:

    2 órakor már bontották az egészet 😀

Itt lehet hozzászólni !