Ópusztaszeri kirándulás

Csepel.hu

Ópusztaszeri kirándulás

A budapesti Salvia LEO klub szeptember 16-án Ópusztaszeren járt a Csepeli Mészáros Jenő Speciális Általános Iskola diákjaival. A kirándulás a klub májusi jótékonysági kosárlabda bajnokság bevételéből és a LEO anyaszervezetének, a LIONS Klub segítségével jöhetett létre.

55 gyermek, 13 pedagógus és 4 LEO látogatta meg az emlékparkot. Mindannyiuknak hatalmas élmény volt eltölteni ott egy teljes napot, és körbejárni az egész parkot. A gyerekek különösen élvezték a kirándulást, hiszen sokan közülük most lépték át először Budapest határát. Az egész napos jó időt kihasználva végig futkosták, mászkálták az időt a parkban.

A kirándulás nem csak élményben gazdag, de hasznos is volt; a gyerekek felújították tudásukat a magyar honfoglalással, illetve a korabeli magyar életmóddal kapcsolatban és persze a Feszty körképet is megnézték, ami mindnyájukat lenyűgözte.

Az önkéntes fiatalok végigkísérték a gyerekeket és a tanárokat ezen a napon, ami után együtt tértek vissza Budapestre. A klub a jövőben továbbra is segíteni fogja a csepeli iskolát, hogy még több élményt szerezhessen a gyerekeknek. Reméljük még sok ilyen jó emléket fognak tudni adni nekik.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Ópusztaszeri kirándulás” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Jó dolog az ilyen kirándulás. Megismerkednek a magyarok történetével és így nem fogják a külhoni magyarokat, a délvidékit szerbnek, az erdélyit románnak, a felvidékit szlováknak, a kárpát-aljait ruszkinak nevezni, mint a maffiabaloldali szocik!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !