Szenteczky ismét gyanúsított a lakásmutyi ügyben

Csepel.hu

Szenteczky ismét gyanúsított a lakásmutyi ügyben

Helyt adott a Fővárosi Főügyészség az önkormányzat panaszának és újraindították a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt Szenteczky János elleni nyomozást.

Szenteczky második a balliberális pártok csepeli listáján, győzelmük esetén ő lehet a kerület gazdasági és pénzügyi vezetője. Több büntetőügye bírósági szakaszban van, a legismertebb “lakásmutyi” ügyben 53 hónappal ezelőtt tett feljelentést Németh Szilárd.

Az érthetetlenül hosszúra nyúlt nyomozás végén a csepeli kerületi ügyészség négy személy ellen emelt vádat. A bűnügy egyik abszurditása, hogy a gyanúsítottak között van, aki éppenséggel segítette a bűncselekmény felderítését. A másik, hogy az ügyészség a Csevak egykori vezérigazgatójáról is megállapította, hogy törvénytelenségeket követett el, de ellene mégsem emeltek vádat.

A kerületi ügyészség azt ugyan kimondta, hogy Szenteczky János a jogszabályokat átjátszva rászorulók helyett jómódú kivételezetteknek adott szociális lakásokat, a törvénytelenségekkel azonban a csepeli ügyészség szerint nem okozott vagyoni kárt. Ezt azzal indokolták, hogy a lakásokat egyébként is kiadta volna az önkormányzat – igaz, akkor nem törvénytelenül és jómódúaknak, hanem törvényesen és rászorulóknak.

A Fővárosi Főügyészség megállapította, hogy a sértett fél által benyújtott panasz alapos, és a kerületi ügyészség tévesen jutott arra a következtetése, hogy Szenteczky János esetében a bűncselekmény tényállásának elemei nem állnak fenn. A Fővárosi Főügyészség szerint a nyomozás során eddig beszerzett bizonyítékok alapján Szenteczky Jánossal szemben a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja változatlan, a nyomozás folytatása tehát indokolt.

A bűncselekmény-sorozatban Németh Szilárd – akkor még ellenzéki képviselőként – 2010 április 6-án tett feljelentést. Szenteczky János vádlott ellen jelenleg három büntetőper folyik, de további vádemelések is várhatók. Polgári peres eljárásban a bíróság ugyanis már jogerősen kimondta, hogy a politikus a fizetésén és a 37 millió forintos prémiumain, jutalmain felül még a magánügyvédeit is közpénzből fizette. A polgári peres bírósági végzés szerint Szenteczky erre 3750000 forintot költött a csepeli adófizetők pénzéből.

Forrás: Csepel.hu

50 hozzászólás “Szenteczky ismét gyanúsított a lakásmutyi ügyben” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Kedves Szabó Szabolcs!

    Kérem, kommentálja ezt a hírt, fejtse ki a véleményét mint Csepel parlamenti képviselője és mint olyan, aki támogatja Szenteczky kampányát!

    Ez kötelessége, nem bújhat ki alóla! Fejtse ki nézetét ugyanolyan határozottan, ahogyan az SZTK ügyében véleményt formált. Kérem, védje meg a tisztességes embereket és álljon ki a törvényesség mellett!

  2. felix szerint:

    A törvényesség szerint nem kell megszólalnia.
    Öt év vergődés. Jelenleg még mindig csak itt tart a dolog.

  3. Ábel Attila szerint:

    A csepeli ügyészség kimondta, hogy törvénytelenségeket csinált, de állításuk szerint nem volt megállapítható kárérték és ezért a törvénytelenség nem bűncselekmény. Ez volt életem legabszurdabb ügyészségi döntése, amit valaha is olvastam. Ezzel együtt az egész ügy abszurd, hiszen nagyon egyértelmű bűncselekményről van szó, mégis 2010 április 6-a óta megy a csűrés-csavarás.

    Kedves Szigetország!

    Szabó Szabolcs pár hónapja mér szentül hirdette, hogy iskolában, kórházban nem szabad kampányolni. Ehhez képest iskolában osztogatták a karácsonyi felhívását, amit az MSZP-vel közösen hirdetett, most pedig ünnepli, hogy orvosi rendelőben kampányoltak, és nem sikerült megvédenie Németh Szilárdnak a csepelieket attól, hogy a rendelőben is agitálják őket a pártok. Ennyit a gerincről meg arról, mennyire a csepelieket képviseli.

  4. felix szerint:

    Nem lehet az, hogy egy fideszes polgármester és agy szintén fideszes képviselő veri itt a habot?
    🙂 🙂

  5. felix szerint:

    egy szintén…

  6. Bercsik Károly szerint:

    Nagyon szomorúnak tartom, hogy az ellenzék egyes szereplői orvosi rendelőkben és csepeli iskolákban kampányoltak. A kampány egy fontos eseménysorozat, de az ellenzék helyszínválasztása elhibázott.

    Szerintem ebben nagyon sok csepeli egyetért velem.

    Bercsik Károly
    önkormányzati képviselő, Csepel, 1.körzet

  7. Bercsik Károly szerint:

    Kedves felix!

    Aki figyelemmel kíséri a hírblog kommentjeit az láthatja, hogy Ön és néhány társa szinte folyamatosan jelen van, zaklat másokat, kötekedik.

    Ez elgondolkodtató.
    (Számomra megmosolyogtató.)

    Bercsik Károly
    önkormányzati képviselő, Csepel, 1.körzet

  8. felix szerint:

    Kedves Bercsik Károly.
    Számomra az a mosolyogtató, hogy felakad egy talán rosszul megválasztott kampány helyszínen, de szó nélkül elmegy a személyes adattal való minden bizonnyal visszaélés mellett.
    Nem zaklatok és senkit, leginkább engem zaklatnak.
    Pusztán csak tükröt tartok azoknak, akik teljesen hülyének nézik a saját szavazó bázisukat, és elég eredményesen majmolják meg őket.
    Közben a legegyszerűbb kérdésekre is képtelenek válaszolni.

  9. grün szerint:

    Légy türelmes Jánoskám!
    Annál nagyobb méreg nincs, amikor látják, hogy szívből leszarod a hülyéket! 😛 😀

  10. Varga Gábor Vilmos szerint:

    Mi ez, ha nem a hatalommal történő visszaélés?Ha egyik megállapításában bűn elkövetésről, szabálysértésről, sugalt visszaélésről van szó, akkor az ügyésznek kutya kötelessége lenne vádat emelni!
    Teljesen igaza van Ábel Attilának, amikor idézi az ügyész megállapítását, ellentmondásaival együtt. Nem kell ahhoz jogásznak lenni hogy megállapíthassuk: AKI TÖRVÉNYTELENSÉGET KÖVET EL, AZ BŰNT KÖVET EL…..!Aki pedig a káreset forintosításának nehézsége m iatt nem emel vádat, nos,….az SZERINTEM BŰN PÁRTOLÓ….!

  11. Szabó Szabolcs szerint:

    Bár nem szoktam napi szinten nézni a csepel.info-t, de ma délelőtt volt pár szabad percen, így látta a felkérést keringőre.

    Szóval

    Kedves Attila!

    Én sosem kampányoltam, politizáltam iskolában. Erről ennyit. Kár erőlködni. Én magam nem annak örülök a Fővárosi Ítélőtábla kapcsán, hogy az ítélet alapján bárki besétálhat szétnézni egy közintézménybe, hiszen ez normális (tudtommal Ti is szoktatok oda járni, és még köszöntök is az embereknek.). Azért örülök a bíróság ítéletének, mert ti a videófelvétel vélhetően jogtalan megszerzését próbáltátok azzal fedni, hogy törvénytelenséget próbáltatok vele igazolni (még ha ez jogilag nem is értelmezhető, de hát Ti így kommunikáltok). Na most már egyértelmű, hogy nem történt törvénysértés. Ergo egy kérdés van: Miként jutott hozzá a felvételekhez – vélhetően jogtalanul – Németh Szilárd? Ezt majd az Adatvédelmi Hatóság elnöke, meg a nyomozó hatóság kideríti.
    Egyébként magam továbbra is azt mondom: politikának nincs helye se iskolában, se kórházban, se templomban. (a félreértések elkerülése végett: a politikus is elmehet templomba. Még köszönhet is a gyülekezet tagjainak. A lényeg az, hogy ne agitáljon, ne osszon szórólapot, ne tartson fórumot a templomban. Ugyanígy évnyitót is tarthat politikus egy iskolában – mint ahogy pl. ismereteim szerint Borbély Lénárd is volt ilyen rendezvényen pár napja -, csak ott ne politizáljon. Nem is jeleztünk problémát ezzel kapcsolatban.)

    Kedves Szigetország!
    Jánosnak nincs kampánya. Az egyéni körzetekben indulóknak, illetve a polgármester-jelöltnek van kampánya. Ennek megfelelően sem támogatni, sem ellenezni nem tudom.
    Az természetesen János esetében is érvényes, hogy amennyiben törvénysértés követett el, akkor nincs helye a politikai közéletben. A bíróság ezt el fogja dönteni (mondjuk azt nem értem, hogy miért kell ezt évekig húzni, annyira azért nem nehéz ítéletet hozni). Remélem kielégítő választ adtam.

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

    ui: ha van még kérdésük, akkor a szabo.szabolcs@egyutt2014.hu mélcímen elérnek.

  12. lovasi szerint:

    Nem is nézni meg olvasni szokták az elvtársak az infót, hanem fórumozni reggeltől estig.

  13. Bugi szerint:

    Szabó Szabolcs hazudik. Gyurcsány Ferenc a beadványában megerősítette, hogy kampányolni voltak ott.

  14. grün szerint:

    Bugi!
    Valamit már megint nem értesz és rögtön csaholni kezdesz! 😛 😀
    .
    A kampányolást senki nem vitatta, csak annak a törvénytelenségét!
    A kampányolás nem törvénytelen állapította meg a Törvényszék!
    Még az ezt bejelentő cikk címe is ez:
    “Végleges: orvosi váróban is agitálhatnak a politikusok”
    http://csepel.info/?p=36591

  15. felix szerint:

    Bugi.
    Tudod most éppen megrágalmaztál egy országgyűlési képviselőt.
    Hol olvastad azt, hogy tagadta a kampányolást?

  16. Bercsik Károly szerint:

    Kedves Szabolcs!

    Ön írja:
    “Jánosnak nincs kampánya. Az egyéni körzetekben indulóknak, illetve a polgármester-jelöltnek van kampánya. Ennek megfelelően sem támogatni, sem ellenezni nem tudom.”

    Kérdésem:
    Szenteczky János fent van valamelyik csepeli párt kompenzációs listáján?
    Ön mit tud erről?

    Üdvözlettel:
    Bercsik Károly
    önkormányzati képviselő, Csepel, 1.körzet

  17. grün szerint:

    Bercsik Károly!
    Jánosnak nincs kampánya.
    No, akkor majd mi csinálunk neki?! 😛 😀

  18. Ábel Attila szerint:

    Szabolcs!

    A Szárcsában íratták be az üzenőkbe a karácsonyfa-rajzolós kampányotokat, és a kapuban osztogatták az MSZP-s szórólapot a gyerekeknek. Tudsz róla, nem kell letagadni.

    A rendelőintézeti kampány esetében meg szerintem ne égesd magad. Három fotós ment be engedély nélkül, és fotózta végig, ahogy Horváth meg Falus bent kampányolnak. Kezdjük ott, hogy ha kép szerintetek odabent nem készülhetett még biztonsági kamerából sem, akkor a három fotós képei mik voltak? Aztán a lényeg: Gyurcsány Ferenc sem tagadta, hogy kampányolni voltak bent, sőt: amellett érvelt, hogy jogszerűen kampányoltak a rendelőben.

    A végzés is ennek megfelelő volt, amit te büszkén hirdettél ki a Facebook-oldaladon. Azok után, hogy azt állítod, hogy elítéled az ilyesmit.

    Az meg, hogy letagadod, hogy Szenteczky János a képviselő-jelöltetek, amikor tudtommal a második a listán, a legalja. Megértem, hogy szégyelled a Szenteczkyt, ki nem érezne így. Na de nem volt kötelező belefúrni magatokat a hátsójába.

    Egyre szégyenletesebb, amit műveltek – a fenyegetőzéseitekkel együtt, természetesen.

  19. grün szerint:

    Ábel Attila!
    Röviden:
    “Végleges: orvosi váróban is agitálhatnak a politikusok”
    http://csepel.info/?p=36591
    A többi már csak szócséplés! 😛 😀

  20. szigetország szerint:

    Tisztelt Szabó Szabolcs!

    Örömmel vettem, hogy válaszolt.

    A kérdésben elfelejtettem megemlíteni, ezért utólag kérdem: mi a helyzet Takács Krisztiánnal, akit szintén több bűnügyben vádolt meg az ügyészség? Takács úr egyéni jelöltként szerepel a baloldal indulói között, akit Szabó úr csapata támogat. Vajon erkölcsileg nem kifogásolható-e egy többszörös vádlott támogatása a tiszta közerkölcsöt hirdető baloldalon?

  21. Varga Gábor Vilmos szerint:

    “Hajózni pedig kell….” szólt a XIX. századi közmondás,…természetesen kampányolni is szükségszerű és fontos tevékenység. Azonban vannak írott és íratlan szabályok, törvények és bizonyos határok…! Nos, én ezekre az íratlan elvárásokra is gondolok akkor, amikor hihetetlenül menő a polgári tekintélyem, rangom, s várható voksom súlya. Legalább négy évenként. Mint tudjuk, vannak technikák, amelyek alkalmazásához egy kis finesz szükségeltetik,..no meg egy kis pénz és kitartó munkavégzés. Azonban, még ezeken felül l is, legfontosabb, legmeggyőzőbb az elvégzett munka minősége, a politikai hitelesség értéke.
    Mindazok, akik megtapasztalhatták az elmúlt négy év hozadékát, nem tagadhatják_mert nem lehet-, azt hogy Csepel település, pénzügyi helyzete hatalmasat javult, hogy rengeteg fejlesztés, építkezés, helyre hozatali munka lett elvégezve, mégpedig SIKERESEN! NÉMET Szilárd polgármestersége , csapatának munkája sikeres volt, ezt senki sem vonhatja kétségbe. éppen ezért, ha némely politikai erő ezt kétségbe próbálja vonni, úgy ajánlom: KÖSSE FEL A GATYÁJÁT! Lássák be: ez az év, nem az ő évük!!! Újuljanak meg! Kezdjék meg az építkezést, az új és a hitelesebb baloldal felépítését. Mert látniuk kell, kellene hogy a mostani formáció az elődökre épül, újra, megújhodásra nem képes.A baloldali értékrendet is a FIDESZ volt képes és bátor megjeleníteni, képviselni, az elmúlt négy évben.Ehhez kívánnék az ellenzéknek erőt és elszántságot!Ezt az önkritikus és megtisztulásra vágyást nem érzékeljük kampányukban. EZÉRT KÍVÁNOM AZT HOGY TOVÁBBRA IS A JELEN POLITIKAI ERŐRE SZAVAZZANAK MINDAZOK, AKIK CSEPEL FEJLŐDÉSÉT KÍVÁNJÁK TOVÁBBRA IS!

  22. grün szerint:

    Varga Vilmos Gábor!
    “Navigare necesse est, vivere non est necesse!” (Hajózni muszáj, élni nem!)
    Régi latin közmondás a XIX. századból?! 😛 😀

  23. kórság szerint:

    Hát, ha a Törvényszék szerint szabad egy orvosi rendelőben kampányolni, akkor a Törvényszék ítészei és a törvény szerzői vagy nem emberek, vagy még nem volt soha bajuk. Ha én betegként ott lettem volna, minimum úgy köptem volna le azt a kretén bandát, amelyik azt hiszi, hogy az ember bajában csak az ő eszeveszett hataloméhes szemforgatásuk hiányzik, hogy csónakért kiabáltak volna. Kívánom nekik, hogy kerüljenek kórházba, és ott addig kampányolják őket az ájtatos manók, amíg van bennük egy szusz.
    Az pedig engem a legkevésbé sem érdekel és egyáltalán nem zavar, hogy Németh Szilárd “törvényellenesen” vagy hogyan leplezte le ezt a trampli kreténséget. Ha tudniillik ő nem “törvénytelenkedik”, akkor ez az embertelenség titok marad és símán mehet tovább. Köszönetem annak a “törvénytelennek”, aki az elmebaj ellen megvéd.

  24. kórság szerint:

    A Szenteczky-ügy meg kizárólag arról győzi meg az embert, hogy a magyar igazságszolgáltatástól elvileg már SEMMIT sem lehet várni. – Sajnos ebből elég egyértelműen negatív konklúziók adódhatnak a társadalmi gyakorlat számára, amit a legkevésbé sem kívánok magunknak. (Lúdas Matyi sokezer éves igaz emberi meséjét manapság már úgyszólván senki sem érti meg, tömegesen viszont félreérteni nagyon is képes.)

  25. Kisapám szerint:

    Ábel Attila, tanulj meg olvasni, sehol sem tagadta Szabó Szabolcs, hogy Szenteczky képviselőjelölt.

  26. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Nekem egy kormány se adott egy qrva lakást, pedig voltam gazdag is és szegény is 😉

  27. gyalog szerint:

    Aki eladja a hazát Putyinnak, meg se mukkanjon.

  28. Ábel Attila szerint:

    Dehogynem. A Facebook-oldalán azt állította, hogy csak a képviselő-jelöltekről készült közös fotó, és azért nem volt rajta Szenteczky. Sőt, azt is állította, hogy kórházban, iskolában illetlenség kampányolni, aztán büszkén sajtótájékoztatót tartottak, hogy jogos volt a rendelőintézeti kampány – “nesze neked gonosz Németh Szilárd, hogy te elítéled az ilyesmit”. Horváth Gyula szerint meg csak beszélgetni meg sétálni ment be az intézménybe a kampányolni érkezett Falussal. Ehhez képest Gyurcsány Ferenc a beadványában kiemelte, hogy kampányolni mentek, és erről állította, hogy törvényes volt.

    Már azt sem tudják, hogy éppen mit hazudnak. Borka-Szászról nem is beszélve, aki megint letagadta saját magát.

    Az ügyészség szerint a Szenteczky János által kiadott rágalmazó újságban azt írták, hogy Horváth Gyula is megcsalta a feleségét, és a titkárnőjének adott “mutyilakást”. Borka-Szász szerint Horváth egy seggnövesztő megélhetési politikus, aki a pofázáson kívül nem sok mindenhez ért. Hudák János 2010-ben még úgy beszélt az MSZP-ről, hogy teljesen korrupt. Horváth Gyula úgy beszélt Szenteczky Jánosról, mint maffiózóról. Szabó Szabolcs azzal akarja megújítani a politikát, hogy Szenteczkyt támogatja.

    Az egész “baloldal” egy katasztrófa. Arról nem is beszélve, hogy közük nincs a baloldali értékekhez.

  29. Ábel Attila szerint:

    Bocs, “Kisapám”-nak szántam.

  30. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Jó lenne nem keverni a dolgokat! Attól, hogy valamit nem tartunk illendőnek, még
    lehet jogszerű! Németh Szilárddal nem az a gond, hogy szót emelt az SZTK-ban
    történt események miatt, hanem, mert jogtalanul használta fel a biztonsági kamerák
    felvételeit /az IP címek törvénytelen megszerzéséről nem is szólva/.
    A többiről csak annyit, néha vegyél levegőt is mikor ennyi aljasságot összehozol!

  31. csepeliblogos szerint:

    Kórságnak igazsága van.
    Miért gondolja azt egy “jogalkalmazó”,hogy egy orvosi rendelőben nincsenek hatósági ügyek?
    Szerintem olyan helyeken ahol az állam,vagy önkormányzat által meghatározott jogi aktusok történnek az ilyen hely.
    Ráadásul munkahely,és intim szféra.Ha szigóruan veszem Gyuszinak(mint politikusnak) nincs köze hozzá,hogy én milyen rendelő előtt várakozok.Magánszemélyként ezt megbeszélhetjük-ha akarom. De a Falus F. mit keresett ott? Már tudjuk kampányolt-szerintem jogot sértett.

  32. Ábel Attila szerint:

    Ebihal: tehát szerinted jogszerűtlen törvénysértés gyanújakor felhasználni a biztonsági felvételt, melyen alig felismerhetők az emberek, de jogszerű ugyanott tűéles fotókat készíteni ugyanezekről a betegekről, és befotózni a rendelésre? Szabó Szabolcs meg azzal próbálja cikizni Németh Szilárdot, hogy Németh elítéli a rendelőintézeti kampányt, miközben állítólag ő is elítéli?

    Tudom, hogy a gondolkozás nem az erős oldalatok, nem is tőled kérem, hogy gondolkozz rajta.

  33. ebihal szerint:

    csepeliblogos!
    Azt, hogy ki mit tart jogosnak, magánügy. Jelenleg még jogállamnak tűnő helyzetben
    vagyunk, az írott jogszabály a mértékadó, a többi csak habverés!

  34. huszárlegény szerint:

    Nem is értem, hogy miért nem fejlődik a kerület látványosabban, ha ennyi zseni, jogtudós és egyebek írogatnak.

  35. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Ha nehezen megy megpróbálom még egyszer. A biztonsági kamerák felvételeit így,
    ebben a formában nem szerezhette volna meg, nem elég indok, hogy ő vagy ti
    törvénytelenséget véltetek. Érthető! Ilyen alapon bármikor kijelentheti bárki, hogy
    törvénysértés történt, és bármelyik biztonsági kamera felvételéhez hozzájuthat.
    Hazudtatok, amikor nőgyógyászatról írtatok és fülészetet mutattatok. A nőgyógyásza-
    ton a vizsgálat egy belső vizsgálóban történik, ahova semmiképp nem lehet belátni.
    Szabó, tudomásom szerint szintén Szilárd eljárását kritizálta és nem a Szilárd vélemé-
    nyét, ne mosd össze a dolgokat!
    Tudom, hogy a gondolkodás nem erős oldalam, főleg 2 diplomával és majd 40 tervezői
    múlttal, de engedd meg, hogy ne essek hasra a hozzád hasonlók előtt!

  36. huszárlegény szerint:

    Meg sem látszik!

  37. felix szerint:

    Kedves Ábel Atilla!
    Miért nem nézed már meg végre a jogszabályokat?
    Tedd már meg és akkor nem beszélnél össze vissza.
    Nem a felvételekkel, kamera meg fotó, hanem a felvételek felhasználásával ill. nyilvánossá tételével van a gond, mert ebben az esetben az a jogtalan.
    A politikus jelöltek nem hoztak nyilvánosságra egyetlen egy olyan felvételt sem, amihez az azon szereplők nem járultak hozzá./ebben az ügyben/
    A kamera felvételei meg jogtalanul kerültek illetéktelen helyre és nyilvánosságra.
    Nem tudom, hogy megérted e a különbséget.

  38. Ábel Attila szerint:

    Na, erről beszéltem. Meg sem próbáltok gondolkozni.

  39. felix szerint:

    Reménytelen vagy.

  40. Cs.pepe szerint:

    Kedves Ábel Attila!

    Nem az a gond, hogy egy törvénysértés gyanújánál megvizsgálják a biztonsági kamera felvételét, hanem az a baj, hogy ezt ki teszi meg. Ez úgy lenne törvényes, ha Németh bement volna a rendőrségre feljelentést tesz, majd ezen gyanú alapján a rendőrség kikéri a biztonsági kamera felvételét.
    Ha nem érted a különbséget, akkor sajnos a gondolkodásmódoddal van a baj, ami elég szomorú, főleg arra nézve, hogy milyen tisztséget viselsz :(. Sajnos nagyon jól leképezed a mai magyar politikai elitet a jobb oldaltól a baloldalig :(.
    Ezért mennek egyre kevesebben szavazni, mivel ilyen a választék 🙁 és ez egy öngerjesztő folyamat, mivel értelmes emberből egyre kevesebb vállalja, hogy politizáljon, mivel ti, megélhetési politikusok lehúzzátok magatokhoz, ha tisztességes próbál maradni, akkor kicsináljátok, ha meg lesüllyed a színvonalatokra, akkor meg ott vagyunk, ahonnan indultunk…..

  41. felix szerint:

    Így igaz. 🙁

  42. ebihal szerint:

    Hiába magyarázzátok neki, a víziló bőre az övéhez képest selyem!

  43. felix szerint:

    Megértem őt.
    Egy jogállamban a főnöke már, a segédtanári álláshirdetéseket böngészné és a Csepel Infó is pakolna.

  44. Én bírom szerint:

    Mondjuk én bírom az Attilát!

    Soha nem adja fel!!! És a végletekig védi és hisz is abban amit csinál! :))
    A “Merjünk nagyok lenni” szlogent szerintem róla mintázták!

    Nekem mindig egy kis szösszenet jut az eszembe róla:

    Gyalog galopp/ A sötét lovag:
    https://www.youtube.com/watch?v=JN5mQ7WQzN0

    Jó szórakozást! Hajrá Attila, csak így tovább! Ne hagyd magad!

  45. grün szerint:

    Én bírom!
    Én is bírom!
    A példáján látom beigazolódni azt a régi bölcsességet:
    “Csak az ökör következetes!” 😛 😀

  46. Pákozdi József szerint:

    Ez bizony elgondolkodtató!
    Miért is csodálkozunk, hogy nincs elszámoltatás? Ez talán választ add a kérdésre! Egy bűnöző a kormány stratégiai tanácsadója! Emberek!! Ébresztő!!

    https://www.facebook.com/jadranovic/posts/694016650679483?fref=nf

  47. felix szerint:

    A fidesz mindig is örült a zsarolható embereknek.

  48. Pákozdi József szerint:

    Csepelen is azért maradtak a régi vezetők!!

  49. nagyapó szerint:

    Pákozdi József! Miért nincs elszámoltatás? Talán azért, mert a hiteles ügynöklisták Moszkvában vannak. Közelebb kerülünk a megoldáshoz, ha megkérdezi Kovács Bélát.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !