Durván lemaradtak a csepeli balliberlálisok

Csepel.info

gyujtes02

Vannak jobb pillanatok, akkor azonnal fotóznak, de fényképekkel nem lehet jelöltet állítani…

Hivatalosiv

Szombati fotó: még mindig a hivatalos ívekre gyűjtenek – ezek a Fidesznék már kedden beteltek

A csepeli balliberális pártaktivisták szombaton még mindig a képviselő-jelöltek indulásához szükséges hivatalos ajánlásokat gyűjtötték – értesült a Csepel.info. A Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjei kedden már befejezték a hivatalos gyűjtést, szerdán pedig leadták a választási induláshoz szükséges számú ajánlásokat. 

Horváth Gyula, az együttműködő balliberális pártok polgármester-jelöltje csütörtökön adta le a jelöléséhez szükséges számú ajánlást, képviselő-jelöltjei viszont erre még pénteken sem voltak képesek. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár gyulai lakóhelyű parlamenti képviselője pénteken a Facebook-oldalán dicsekedett azzal, hogy jelöltjeik három nappal a Fidesz-KDNP után vették az akadályt. Ehhez képest – ahogy a fényképen is látszik -, még szombaton is az állítólag már teleírt hivatalos ajánlóíveket töltögették a piac mellett pártaktivistáik.

A Csepel.info úgy tudja, hogy a probléma a hatalomért összefogott pártok széttagoltságában, ellentéteiben valamint abban kereshető, hogy néhány balliberális jelölt egészen egyszerűen lusta vagy képtelen volt teljesíteni az ajánlásgyűjtést. Úgy tudjuk, hogy az aláírásgyűjtés közben többen is felrótták, hogy az MSZP-s vezetés idején áttelepítették Csepelre a legproblémásabb ferencvárosi szociális bérlőket. Az áttelepítésből leginkább Csillagtelep és a tízemeletes lakótelepek kaptak, de jutott belőlük a csepeli balliberális fellegvárának számító Sétányokra és a Szent László lakótelepre is. Az áttelepítésekről a dokumentumok bemutatásával együtt bővebben itt és itt írtunk.

Csepel.info

29 hozzászólás “Durván lemaradtak a csepeli balliberlálisok” bejegyzésre

  1. szevenszi szerint:

    Kedves Okostojás!
    A baloldali pártok, mint az fentebb méltóztattál írni a hivatalos ívekre gyűjtenek aláírást. A fidesz ezt állítólag már leadta. Akkor milyen ívre gyűjtenek?

    Honnan tudod mennyi ívet vettek fel a baloldal jelöltjei. Lehet, hogy már rég le vannak adva a szükséges mennyiségű aláírás.
    Becsődölt a titkos informátorod?? 😀

  2. szevenszi szerint:

    aláírások! 😀 😀

  3. szevenszi szerint:

    Fidesz stílus! Morovik mackóban, kosszlott pólóban, nem hivatalos ívekkel!! 😀

  4. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    A nagyváradi születésű Borbély kedden adta le az íveket. Gratulálok. Az Együtt-PM jelöltjeinek aláírásait Soroksáron szerda este számoltuk össze, és a szükséges aláírások két-háromszorosa már akkor rendelkezésre állt. A csepelieket csütörtök este számoltuk össze, és ott is már ilyen arányok voltak. Szóval nem kell aggódni, minden rendben van 🙂 Azért megyünk tovább, hogy minél több emberrel tudjanak személyesen is beszélgetni Csepelről és Soroksárról. De ilyen tapasztalt kommunikátornak gondolom nem kell tanácsokat osztogatnom.
    Egyébként lehet híreket kitalálni (mint ahogy az országgyűlési választások során csináltátok. Volt ott buzizás, gyerekgázolás, miazmás), de akkor is durván buktátok Csepelt. Akkor is több mint 3000 aláírást gyűjtöttünk :-), és kb. 900 szavazattal meg is nyertük Csepelt.
    Végül pedig gratulálok a kreatív kampányotokhoz. Még ebben a cikkben is cigányoztok. Finom. Láthatóan most is mindent megtesztek a sikerünkért. Örök hála!

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

  5. admin szerint:

    Tisztelt Szabó Szabolcs!

    Csak a tényekről írtunk. A tény az, hogy a Fidesz-KDNP szerdán már leadta az ajánlásokat, a balliberálisok pedig még mindig nem tudták. Az is tény, hogy az Együtt-PM ferencvárosi jelöltje éveken keresztül Csepelre deportálta a szociális bérlőit, főként a problémásabbakat. Az is tény, hogy erről Horváth Gyuláék is tudtak.

    És az is tény, hogy Borbély Lénárd hároméves kora óta Csepelen él. Ön 2014 áprilisában még csak magára sem szavazhatott, mert nem volt csepeli lakos. Ön most is lakhatási támogatást vesz fel.

    Az újságírásnál a tények a fontosabbak, a vélemény, fikció maradjon a Facebook-ra.

  6. kerdezo szerint:

    A választást kell megnyerni, az “elődöntő” semmit sem jelent!

  7. grün szerint:

    admin!
    “Szabolcs, Ön 2014 áprilisában még csak magára sem szavazhatott”
    Úriember önmagára max. egy ellenszavazatot szokott leadni!
    Itt a példa!
    “Orbánt – egy ellenszavazattal – ismét pártelnökké választották, ellenfele nem volt, hiszen ki akarna kutyatáp lenni? Az egy ellenszavazat ügyét már vizsgálják, a gyanúba keveredetteknek Selmeczi Gabriella sajtótájékoztatóit vetítik a Parlament pincéjében, aki először felsír, az a tettes, békemenet poraira…” 😛 😀

  8. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Attila!

    Nagyon jót nevettem azon, amiért az újságírás szót megemlítetted. Szoktad Te a saját hírblogodat olvasni? Szoktad Te a saját pártlapotokat (Csepeli Hírmondó) olvasni? Ha igen, akkor az újságírás szabályait nem emlegetnéd. Ti nem tényeket írtok, hanem folyamatosan spekuláltok, híreket találtok ki. Ezért voltam kénytelen a Csepeli Hírmondó szerkesztőségvezetőjének is nyílt levelet írni, mert még a közpénzből finanszírozott újságban sem tartanak be semmilyen etikai szabályt. Erre vagy büszke?

    A tényeket érdekes módon mindig sajátosan értelmezed. Ki mondta, hogy nem tudjuk leadni? Ezt pl. Te találtad ki. Nem akartuk leadni, mert az összes felvett ívet kitöltve akarjuk visszaadni (ha már felvettük). Áprilisban is alig egy nap alatt összejött az szükséges mennyiség, mégsem rohantunk leadni. Minek siettünk volna. Én marha nyugodt vagyok, mert már rég megvan az elegendő aláírás. Te miért aggódsz? 🙂

    A pontosság meg mindig fontos: nem veszek fel lakhatási támogatást, hanem a hivatal bérel nekem szolgálati lakást. (Inkább azon gondolkozz, hogy a főnököd miért vett fel több fizetést 2010-2014 között? Miért használt ingyenes szolgálati autót? Miért aszfaltoztatja a saját utcáját stb.? Te miért használsz szolgálati autót? Nem jár a busz Csepelen? Érdekes módon nekem tökélesen megfelel) Egyébként meg mint Te is tudod, édesapám Csepelen született :-), szóval viccesen még tősgyökeresnek is nevezhetném magam. Lénárd hol született? Lénárd szülei hol születtek? stb. Persze nekem aztán teljesen mindegy, hogy ki hol született, csak Ti hozzátok fel mindig a témát (mint pl. ebben a cikkeben is), ezért gondoltam én csipkedlek egy kicsit. Ennél jobbat nem tudtok?

    Érdekes módon azt nem cáfoltad, hogy áprilisi választás előtt buziztatok, gyerekgázolásról terjesztettetek híreket stb. Mert ugyebár ezt nem is tagadhatnád, lévén a csepel.info nevében tettétek. Ezért kaptatok ki. Ezért fogtok most is kikapni, mert továbbra is ezt a stílust tartjátok célravezetőnek.

    Végül jelezném, hogy sok testületi szavazáson vettem már rész, ahol én magam is jelölt voltam, de még sosem szavaztam magamra. Valahogy nem állt rá a kezem. Ez van. Ebben különbözünk. Így neveltek.

    Üdvözlettel,

    Szabó Szabolcs

    (elnézést a hosszú hozzászólásért, ígérem egy ideig megint nem írok)

  9. mandaf szerint:

    “A pontosság meg mindig fontos: nem veszek fel lakhatási támogatást, hanem a hivatal bérel nekem szolgálati lakást.”
    Akkor mint Csepel országgyűlési képviselője nem Csepeli lakos?
    A pontosság kedvéért!

  10. grün szerint:

    A pontosság kedvéért!
    Hányan laknak ma Csepelen bérelt vagy szolgálati lakásban mint csepeli lakosok?!
    Egyébként is hol van az előírva, hogy egy képviselőnek hol kell laknia?! 😛 😀

  11. felix szerint:

    Ez is egy szint.

    “Ma adja át Kriza Ákos fideszes miskolci polgárnester a felújítás alatt álló diósgyőri várat. A helyi szocialisták sajtótájékoztatón tették szóvá a mintegy 2 milliárdos beruházás anomáliáit, a furcsa közbeszerzéseket, az időbeli csúszásokat, s azt is, hogy habár a befejezés jövőre várható, a fideszes városvezetés már most váravatót rendez – nyilván kampánycéllal.

    A sajtótájékoztató érdekessége, hogy az ellenzék nem tudta háborítatlanul elmondani a mondandóját, valakik ugyanis dübörgő munkagépeket vezényeltek a rendezvény helyszínére.”

  12. fghfjhgkjhk szerint:

    admin! 1984-ben települtek át? Ennek sehol semmi nyoma, de végül is lényegtelen, csak akkor nem volt olyan egyszerű, mint 1989 után. Valamiért a wikipédia ezen oldala sincs meg, úgyhogy maradtam gondolataim közt. 😉

  13. nagyapó szerint:

    Szabó Szabolcs nagyon furcsa nevelést kaphatott. Azt mondja “még sosem szavaztam magamra”. Nagyon jó. Elvállal valamit és utána maga ellen szavaz v. tartózkodik? Akkor minek indul? Ez a leginkább farizeus viselkedés.
    Borzasztó furcsa, hogy egy csepeli lakosnak miért bérelnek lakást. Szabó szeret hazudni úgy, ahogy érdeke kívánja, választáskor csepeli lakosként mutatkozik be, később vidékiként.
    Hasonlóan Tóbiáshoz. De hát ezt a szociktól megszoktuk “na és”.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  14. Ábel Attila szerint:

    Szabolcs, ne erőlködj a nevetéssel.

    Egyrészt kezdettől fogva hazudtál a csepelieknek arról, hogy csepeli vagy. Ez mindenki számára azt jelenti, hogy huzamosabb ideje itt élsz, itt vagy bejelentve. Ehhez képest biztattad a csepelieket, hogy rád szavazzanak, aztán nevetséges módon még te sem szavaztál a csepeli jelöltekre! Ez önmagában szégyen, hiszen durván átverted az embereket.

    Bíráltad Németh Szilárdot, hogy sokat keres. De amikor te lettél képviselő, nem elégedtél meg a szerinted pofátlanul magas fizetéssel, még lakhatási támogatást is kértél. Ja, hogy szolgálati lakás a hivatalos neve? Név ide vagy oda: nem elégedsz meg a “pofátlanul magas” fizetéssel, még a lakhatásodat is közpénzből oldod meg gyulai lakosként. Nem mintha nem járna, hiszen vidéki vagy. De erről már beszéltem. Érdekes, hogy mi, amikor a kerület vezetői lettünk, megelégedtünk a törvény által adható legalacsonyabb fizetéssel itt Csepelen, és nem vettünk fel jutalmat sem. Mi is megtehettük volna, hogy magasabb fizetést veszünk fel, meg évente pár milliót pluszban, de mi nem tettük. A politikai vezetésben senki. Erre te bíráltad a nem is létező jutalmainkat, majd zokszó nélkül beálltál egy olyan polgármester-jelölt mögé, aki több, mint 17 millió forint jutalmat vett fel.

    Szégyenletes.

    Bíráltad a korrupciót, majd azonnal elfogadtad Szenteczkyéket. Most épp vállvetve küzdesz azért, hogy ő legyen a második ember Csepelen. Emlékszel? Pont ezért küldtem neked egy Vörös Csepel könyvet. Láttam milyen magas lóról beszélsz, sejtettem, hogy vagy naiv vagy, vagy egy századmásodpercig sem gondolod ezt az egészet komolyan. Nem vagy naiv. Soha egy percig nem gondoltad komolyan.

    Olvastam a nyílt leveledet arról is, hogy valamit hazudott a Hírmondó. Bezzeg azt nem tudtad leírni, hogy szerinted mi az, ami nem igaz. Mert minden igaz volt. Ezen aztán nevethetsz megint. A cenzúráról pedig jusson csak eszedbe a válasz a Csepeli Városgazdáról, amit bezzeg nem hoztál nyilvánosságra.

    Talán nem te viccelődtél a gyerekgázolással? Egy mumus írt a Facebook-oldaladra, mint a Takács Krisztián blogjára? És tedd a szívedre a kezedet: a szivárvány, a rózsaszín színvilág, a szívecskék körülötted ott azon a szórólapon szerinted nem a homoszexuálisokra utal? Emlékezetem szerint a cikk sem állította, hogy homoszexuális vagy. Ennyit erről.

    Tovább nem kívánok a fórumon beszélgetni.

  15. nagyapó szerint:

    Béla no-no! A hárosi jelöltnő szereti!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  16. helyi szerint:

    Nagyapó ne irigykedjen! Magánál már az is csodaszámba menne, ha rendesen tudna pisilni!:) Vén talp (segg) nyaló! 🙂

  17. lucifer szerint:

    Ábel eltévedt a rengetegben.

  18. kerdezo szerint:

    Mennyire kifelejtette a szolgálati autós felvetésre reagálni kedves Attila….

  19. grün szerint:

    kérdező!
    “Az én újságomban arra válaszolok amire én akarok” módszer.
    Örüljenek a libsibolsik, hogy egyáltalán olvashatják magvas gondolataimat! 😛 😀

  20. grün szerint:

    Romlik a szemem vagy egy újabb ellenzéki csoportosulás jelent meg Csepelen?!
    .
    “Durván lemaradtak a csepeli balliberlálisok”
    Ezek a zelvetemültek a hatalomért mindenre képesek, csak hogy lophassanak! 😛 😀 😛

  21. admin szerint:

    Itt is kénytelenek voltunk moderálni a minősíthetetlen hozzászólások miatt.

    Amennyiben pedig a balliberális pártszövetség is leadja az ajánlásokat, természetesen beszámolunk róla. Addig csak azt tudjuk tényként leírni, hogy a Fidesz-KDNP kedden összegyűjtötte és szerdán reggel nyolckor leadta. Az is tény, hogy a balliberálisok erre nem voltak képesek péntekig, és még szombaton is a hivatalos ívekre gyűjtöttek.

    Az ajánlások összegyűjtése nem a támogatás erősségét vagy hiányát mutatja. Nagy politikai támogatású erők esetén inkább arra utal, hogy mennyire jól vagy rosszul szervezett az adott csapat, mennyire képes az összehangolt, közös munkára. Itt a Fidesz két nap alatt tudta teljesíteni a feladatot, a balliberálisok pedig öt nap alatt sem voltak erre képesek. Pusztán ennyi a cikk tanúsága.

  22. felix szerint:

    Csak tudnám, hogy melyik pultnál liberlálnak.

  23. grün szerint:

    admin!
    Esetleg van valami gyorsasági prémium az ajánlás gyűjtésnél?!
    Mi van, ha a határidő letelte előtt tíz perccel adják le?!
    Az már kizárást von maga után?! 😛 😀

  24. grün szerint:

    admin!
    “Itt is kénytelenek voltunk moderálni a minősíthetetlen hozzászólások miatt.”
    Azért rakjátok el a minősíthetetlen hsz.-eket, ki tudja lehetnek azok még elfogadhatóak, ha kicsit jobban szabadjára engeditek a dolgok folyását! 😛 😀

  25. gab szerint:

    admin!

    Hozzám csütörtökön érkezett Fideszes ajánlásgyüjtő aktivista, és egy szóval sem jelezte, hogy megvan már a kellő számú ajánlás. Persze már nem is azt gyüjtött (ezt NEM mondta), csak egy ugyanolyan vagy hasonló iven aláirást és telefonszámot.
    Az mennyire tekinthető etikusnak, hogy így jutnak hozzá ezekhez az adatokhoz, egy szóval sem jelezve, hogy már nem ajánlás lesz belőle, hanem értesitési névjegyzék?

  26. admin szerint:

    Gab: információink szerint a Fidesz kapcsolattartó íven folytatja az aláírások gyűjtését. Ezt fogják tenni a többi pártban is, ha sikerül megszerezniük a szükséges támogatást. Ennek az az értelme, hogy legyen találkozás a jelöltek és a választók között. Eddig is így működött, valamennyi pártnál, a korábbi választásoknál is.

  27. nagyapó szerint:

    gab! Ha a polgári oldal híve, nem mindegy, hogy egy Fidesz aktivistának mit ír alá? De nyugodtan kérdezhet tőle.
    Ha a maffiabaloldal híve, ugyanez a helyzet.
    Viszont elárulom, hogy az aláíró ív fekete, pecséttel ellátva, a “MARADJUNK KAPCSOLATBAN” ív viszont narancsszínű.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  28. felix szerint:

    Szemétláda.

    Ekkora butaságot már rég írtál.

    “Ha a polgári oldal híve, nem mindegy, hogy egy Fidesz aktivistának mit ír alá?”

    Soha sem mindegy, hogy mit írsz alá.
    Példákat nem hozok neked, mert nincs értelme.

  29. ebihal szerint:

    felix!
    Neki mindegy! Csak segg legyen!

Itt lehet hozzászólni !