Viccnek is jó: nem találja a rendőrség a csepeli MSZP-t

Csepel.info

Szenteczky_Takács_Mesterházy_blog

Az elmúlt évek legabszurdabb csepeli bűncselekménye bonyolódik tovább, miután a rendőrség meghosszabbította a Takács Krisztián MSZP-s képviselő elleni nyomozást. Az eljárás az után indult, hogy a politikus letagadta, hogy ő írt egy olyan becsületsértő és rágalmazó cikket, ami az MSZP honlapján, a saját blogján jelent meg. A rendőrség azért volt kénytelen meghosszabbítani a nyomozást, mert a csepeli MSZP-t hivatalos úton nem lehet elérni – értesült a Csepel.info.

A szocialista politikust becsületsértő kijelentései miatt a Csepeli Hírmondó újságírója jelentette fel. A tavaly október 30-án megjelent írás ma is olvasható a csepeli MSZP Takács Krisztián neve alatt működő blogján.

Már a nyomozás megindítása is nevetséges volt. Takács Krisztián ügyvédje – a politikus jelenlétében – a becsületsértési per megkezdése előtt, a folyosón beszélt az újságíróval. Az ügyvéd az iránt érdeklődött, hogy bocsánatkérés esetén el lehetne-e simítani az ügyet. Miután az érintett újságíró nemmel felelt, Takács Krisztián “hirtelen rájött”, hogy valójában nem is ő írta a cikket. Ez után a politikus már azt állította, hogy nem is tudott az egészről. Már csak hab a tortán, hogy Takács Krisztián információink szerint a Facebook-on is megosztotta az állítólag nem általa írt, de a saját neve alatt megjelent cikket, amit a saját édesapja is lájkolt és megosztott.  A vitát könnyű lenne eldönteni, hiszen a csepeli MSZP honlapját folyamatosan frissítik. Takács Krisztián blogján sem csak ez az egy bejegyzés van, tehát nem nehéz megmondani, hogy kitől kapták, és ki tette ki a kérdéses cikket. A csepeli MSZP-t azonban információink szerint hivatalos úton a rendőrség fél éve nem tudja elérni.

Takács Krisztiánt egyszer már jogerős ítélettel egy év próbára bocsátották, de tavaly novemberben sikkasztás vádjával ismét bíróság elé kellett állnia. A sikkasztásról akkor azt állította, hogy ő valójában “csak” egy színlelt szerződést akart kötni. A politikus most a balliberális összefogás közös jelöltjeként indul az őszi választásokon. Főnöke, a több köztörvényes bűncselekménnyel vádolt Szenteczky János pártelnök a balliberális közös lista második helyén szerepel.

Csepel.info

9 hozzászólás “Viccnek is jó: nem találja a rendőrség a csepeli MSZP-t” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Viccnek is jó: nem találja a rendőrség a csepeli MSZP-t”
    Nem szégyellik még ki is doboltatni?!
    Innen van az a rengeteg rendőr vicc! 😛 😛
    .
    Rendőr bácsi! Magáé ez a gumibot?! Most találtam.
    Az enyém nem lehet, mert azt elvesztettem!

  2. Vélemény szerint:

    Remélem a választók sem találják meg a szavazócédulákon az Mszp-t!
    Amúgy sincsenek sehol. Esetleg a börtönöket nézzék át. Ott még van pár közülük.

  3. Bugi szerint:

    Takács Krisztián is egy vicc. Vagy nem? 😀

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    grűn, feleszű, és mások, megtestesítői?

  5. felix szerint:

    Na végre a Csepel ínfon és olvashatóak a cikkek.
    Csak tudnám, hogy miért kel feljelenteni valakit olyasmiért amit itt is közre adnak. Vagy a megosztás nem számít rágalmazásnak?

  6. felix szerint:

    Ismét jót nevettünk, vidéki barátunk fergeteges humorán.

  7. huszárlegény szerint:

    “Eszkalálódik
    az orosz-ukrán konfliktus
    A NATO és Merkel is tűzszünetet akar.

    Állítólag sokan nem tudják, hogy miért történik “ez” Ukrajnával.
    Előzmények:
    Történet a következő;
    Donyeck alatt Európa számára 250 évre elegendő palagáz található.
    A németországi műholdfelvételekből és geo-adatokból ezt megállapították, ezért akarta az EU -minden áron bekebelezni Ukrajnát.
    Miután a csatlakozást nem írta alá az ukrajnai kormányfő a zsidóbérencek nyugat által pénzelt megmondó emberek polgárháborúba taszították az országot, amiből később háború lett. Közben folytatódott az Ukrán nép elszegényítése, IMF hitellel, hogy a háborúval összezavart és megosztott nemzetet kitudják fosztani.
    “Ha van valamije egy nemzetnek amire szükséged van, eszközölj ki háborút, hogy azzal fedezhesd a tolvajlásodat!”
    Ukrajnában található Európa legnagyobb palagázlelőhelye, amire a nyugati “befektetőknek” nagy szükségük van!
    Ugye, így már érthető miért kell ártatlanok százezreinek meghalni?
    Az egész pikantériája, hogy mindezért az emberek előtt a fizetett média azt sugallja, hogy Oroszország a hibás, ő a felelős, ő a bűnös, miközben az égadta világon SEMMI köze a nyugat által kiprovokált ukrán sztorihoz, illetve annyi, hogy az Orosz lakta területek szavazhattak a Oroszországhoz való csatlakozásról.
    Bűnös -e szerintetek Oroszország azért amiért megvédte az Oroszait?
    Na ugye! Minden csak nézőpont kérdése!”

  8. grün szerint:

    “Kiemelten figyeli a Terrorelhárítási Központ (TEK) Magyarországon is azokat, akiknek közük lehet az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez, a csoporthoz több ezren csapódtak szerte Európából, köztük szakértők szerint több tucatnyi magyar – írta a Blikk”
    .
    A konfliktus lezárultával szeretnék néhány puskaport szagolt szakemberrel kiegészíteni operett hadseregüket?! 😛 😀
    .
    http://www.atv.hu/belfold/20140823-figyeli-a-tek-az-irakban-harcolo-magyarokat

  9. ez gáz szerint:

    Most jött el a rendőrség ideje hogy Szenteczkit előállítsák. A sitten magyarázza már el, hogy ki üzemelteti az MSZP honlapját.

    Aki bővebb infóval rendelkezik Szentecki tartózkodási helyéről, sürgősen jelezze a rendőrségen.

Itt lehet hozzászólni !