Közlemény: A múlt és a jövő között lehet választani Csepelen

Fidesz csepeli szervezete, Ábel Attila

Közlemény: A múlt és a jövő között lehet választani Csepelen

A Csepeli Kórház bezárását, több száz ferencvárosi roma titokban történt Csepelre költöztetését, teljes családja jól fizető önkormányzati munkakörökben való elhelyezését, a csepeli rendelőintézet és mentőállomás szakmailag katasztrofális átépítését és ezalatt mintegy 17 millió forint jutalom felvételét tudja felmutatni politikai hozományként Horváth Gyula, aki hétfőn hivatalosan is a balliberális pártok csepeli polgármester-jelöltje lett.

Nyilvánvaló, hogy nem alkalmasság vagy szakmai felkészültség, iskolázottság alapján döntöttek a jelöltekről: Csepelt a Demokratikus Koalíció kapta az osztozkodás során, melynek ő volt a helyi elnöke. Így lett polgármesterjelölt, és ez meg is látszik.

Horváth Gyula polgármester-jelölti programja a tagadásra épül. Szerinte minden rossz, ami az elmúlt négy évben történt, minden rossz irányba fejlődött. Neki nem kell uszoda, Kiserdő, Kis-Duna part, tiszta közterületek és városrehabilitáció, több foglalkoztatott, térfigyelő kamera és közterület-felügyelő. Programjának alapvetése, hogy csökkenteni kell a közbiztonságra fordított erőforrásokat, mert túl nagy a biztonság. Neki azért nem kell játszótér- és közterület-felújítás, mert úgyis kevés a gyerek. Programja szerint a közbiztonságra, fejlesztésekre, közmunkára költött pénzt az alacsonyabb összegű, tétlenségre ösztönző és kiszolgáltatottsággal járó segélyezésre fordítaná. Pedig ez elfogadhatatlan a valóban baloldali gondolkodású, a közbiztonságot, fejlesztéseket és a munkavégzést fontosnak tartó csepeliek számára.

Úgy tűnik, hogy ugyanaz a régi mocsár kell a csepeli álbaloldalnak, amit itt hagytak 2010-ben, miután egyik politikusuk meggyilkolta legtisztességesebb képviselőjüket. A balliberális jelöltek között nevetséges módon még családtagok, férj-feleség is van. De a legabszurdabb, hogy meggyilkolt képviselőjük lányának névrokonát is csatasorba állították, hátha a neve hoz néhány szavazatot. Nehéz elképzelni a névrokonságnál hitványabb szavazatszerző magatartást. Egy másik képviselő-jelöltjük, Takács Krisztián sikkasztás és rágalmazás vádjával jelenleg is bíróság előtt áll, magánokirat-hamisítás miatt pedig egyszer már elmarasztalták. Ha pedig igazak a hírek, Szenteczky János, a csepeli MSZP több bűncselekménnyel gyanúsított elnöke lesz a kampány főnöke, és a leendő gazdasági alpolgármester. Valójában tehát az egész szavazatszerző színjáték mögött ő áll.

Csepel az elmúlt négy évben régen látott fejlődésen ment keresztül. Több évtizedes, soha be nem tartott ígéretek valósultak meg, amikor megépült a csepeli gerincút, a bicikliutak, földbe került 54 kilométer csatorna, megkezdődött a királyerdei utak aszfaltozása és csapadékvíz-elvezetése, megszépült és megújult a Kiserdő, a Tamariska domb, a Kis-Duna part, a Petőfi tér, a Daru domb, az Ifjúsági Tábor és sok más közterület. Három, egyenként is több mint egymilliárd forintos városrehabilitáció indult el, amelyből kettő már megvalósult. A harmadikat, amely 664 családon segít, most éppen Horváth Gyula próbálja megakadályozni. A fideszes önkormányzat többszörösére növelte a működő térfigyelő kamerák és a közterület-felügyelők számát, az autólopások számát csökkentő rendszámfelismerő-kamerarendszert telepített az összes ki- és bevezető útra, és növelte a rendőrség létszámát és felszereltségét.

Mindezt azért lehetett megtenni, mert az új önkormányzati vezetés az összes MSZP-s és SZDSZ-es pártvállalkozót kirúgta. A pártvállalkozók által elvégzett munkákat két év alatt az önkormányzat vette át saját hatáskörben. A korrupció és a pénzszórás visszaszorításával bizonyíthatóan évi kétmilliárd forintot lehet megtakarítani a 2010-es évhez képest, míg a csepeli közterületek fenntartásáért dolgozók létszámát a nyolcszorosára lehetett növelni. Ez a korrupció visszaszorításából eredő hatalmas, évi kétmilliárdos megtakarítás adta az erőt arra is, hogy a fejlesztések megindítása mellett Csepel a saját erejéből visszafizethessen négymilliárd forint folyószámlahitelt és egyéb adósságot. Az önkormányzat segély helyett munkát adott, a rászorulóknak télen tüzelőt és meleg ételt, de hatszorosára növelte a szociális lakáspályázatok számát is.

A választás tétje egyértelmű. A múlt és a jövő a választék. Lehet szavazni azokra, akik látszólag baloldali jelszavak puffogtatása mellett a rászorulók lakásait is a jómódú barátjaik között osztották el, önmaguknak több tízmillió forint jutalmat adva a korrupció és az eladósodottság mocsarába taszították Csepelt. Akik négy évig sztálinista diktatúrával vádolták a kormányt és az önkormányzatot, de most mégis arra biztatják híveiket, hogy vegyenek részt a demokratikus választásokon. És lehet választani azokat, akik megmutatták, hogy korrupció nélkül évi kétmilliárd forint marad fejlesztésekre, új munkahelyekre, és ezzel Csepelből ismét Budapest egyik legjobban fejlődő kerülete válhat.

Tessék választani!

Ábel Attila
elnök
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezete

214 hozzászólás “Közlemény: A múlt és a jövő között lehet választani Csepelen” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Horváth Gyula négy éve már megbukott, bukott politikusok pedig ne akarjanak újra észt osztani!

    Inkább adja vissza a csepelieknek, ami a csepelieké: a 18,9 milliós jutalmát, amit felvett a semmire!

  2. János szerint:

    “De a legabszurdabb, hogy meggyilkolt képviselőjük lányának névrokonát is csatasorba állították, hátha a neve hoz néhány szavazatot. ”
    Ennél van még abszurdabb is. Ábel Attila szülei azért választották az Attila keresztnevet, hogy megtévesszék a választókat, hogy Attila vezérről van szó. Remélem Ábelt is mihamarabb eltemetik és sírját ezer évig meg se találják.

  3. csumpika szerint:

    hogy te milyen szellemes vagy, janikám! elképesztő

  4. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    A te alkalmasságodról is el lehetne polemizálni, de minek!? A birkáknak jó vagy te
    így is!

  5. spectator szerint:

    Ebihal a csúcs-szuper ész birkának tartja a csepeliek nagyobb részét.
    KÖSZÖNJÜK !

  6. ebihal szerint:

    spektátor!
    Nem érzem, hogy csúcs-szuper lennék, amit viszont Ábel az elmúlt hetekben itt
    előadott, az bizony hányingerkeltő. Ha neked ez a stílus tetszik, /persze az ordenáré
    hazugságokkal együtt/ magánügyed. Aztán, ha ráérsz, próbáld levezetni a csepeliek
    nagyobbik részért!

  7. Ábel Attila szerint:

    Fáj az igazság ebihal? Netán az igazság valami birka-dolog? Mert a közlemény minden egyes mondata igaz. Nem is tudtál egyet sem írni, ami ne lenne igaz.

  8. grün szerint:

    “Közlemény: A múlt és a jövő között lehet választani Csepelen”
    .
    Ha a jövőd a fontos válaszd a múltat! 😛 😀

  9. Raszputyin szerint:

    János! A sírt megástuk, október 12 után temetünk! Ha kell még sírhely szólj!

  10. felix szerint:

    Szigetország.
    Orbán hányszor bukott?
    Nem kell a süket duma, ha féloldalas.

  11. Raszputyin szerint:

    Az a baj Atyesz, hogy a te alpolgármester jelölésednél sem az alkalmasságot vették figyelembe, hanem mennyi a nyelved csapási sebessége egy zsíros, szőrös segg közelében. Mert ekkora gyökeret ritkán találni a Földön!

  12. Raszputyin szerint:

    Ábel Atyesz nagyon félted az állásod igaz? Mondjuk nem csodálom mert ilyen hülyét az országban egyedül csak egy másik hülye alkalmaz az pedig már megbukott!

  13. szigetország szerint:

    Tehát adják vissza a csepelieknek, ami a csepelieké!
    Horváth Gyula és társai a jutalmakat, Szentecky pedig azt, amit a bíróság jogerősen megítélt ellene.
    Ezekről miért tetszenek hallgatni?

  14. grün szerint:

    Kovács Lipót!
    Kell legyen valami a közelmúltban betelepített romák ügyében, mert Horváth Gyuláék esetében még néhány százról szól a közbeszéd, de most mintha már több ezren lennének!
    Esetleg suttyomban tovább működött az importálás?! 😛 😀
    http://csepel.info/?p=35991

  15. Szőr Alex szerint:

    Nagy a cigányozás itt Csepelen a nemzeti rasszista oldalon! Csak nem utálják őket a nagy keresztények! Micsoda képmutatás!

  16. grün szerint:

    szigetország!
    Szenteczky ellen semmilyen jogerős ítélet nincs bárminek a visszaadására!
    Horváth és társai ellen pedig még gyanú sem merült fel jogtalan jutalom felvétel ügyében!
    Ezek csak a cikkíró fantáziájában léteznek! 😛 😛
    De ha gondolod tedd meg a megfelelő dísz és futólépéseket, hogy legyen! 😛 😀

  17. csaba péter szerint:

    Kedves Attila ez egyre szánalmasabb , nem érzed?

  18. Ábel Attila szerint:

    Dehogynem érzem, próbálom is ráébreszteni a Horváth Gyulát, de láthatóan nem vesz észre semmit. Megtámadta a városrehabilitációt, szakmaiatlan butaságokat nyilatkozik, kikorhadt, életveszélyes fákat akar megvédeni, amíg ők egészséges fák százait vágták ki a Szabadkikötő úton vagy az Áruház téren.

    De az, hogy rokonok meg jutalmak felvételével vádolnak bennünket pont ők, azért már tényleg a vicc legalja.

    Szólj neki légyszi, hogy próbáljon értelmes irányt venni! Rád hallgat.

  19. ebihal szerint:

    Ábel Attila!
    Milyen igazságról beszélsz? Az, hogy te kijelentesz valamit, még nem biztos, hogy
    igaz. Még akkor sem, ha itt néhány birka helyesel hozzá. A közleményed minden
    bekezdése sántít, amiben egy csepp igazságtartalom van, ahhoz egy vödör sunyi
    hazugságot kötsz.

  20. Szőr Alex szerint:

    Az a korhadt fa eddig nem volt életveszélyes? Csak pont most igaz? Te természet tudósok gyöngye, te……

  21. Ábel Attila szerint:

    Továbbra sem mellébeszélést, csak konkrétumokat várok.

  22. királyerdei szerint:

    Nyüszítenek a szemét komcsik megint.
    Folytassa Attila! 🙂

  23. kerdezo szerint:

    Én Ábel Attila/csepel.info stílusa miatt nem fogok a fideszre szavazni. Van választási lehetőségem, mert ha nem szavazok, azzal is véleményt nyilvánítok, végső megoldásnak pedig ott lehet a nevető harmadik a jobbik.
    Mert Ábel Attila/csepel.info ugyanolyan uszító, mint az msz(m)p és csatlósai…

  24. szigetország szerint:

    Ugye, Gyula volt az, aki szerint nem szabad kivágni az életveszélyes fákat?

    Ha viszont egy viharban rádől valakire a fa, és agyoncsapja, ez a Gyula volna az első, aki rárontana a felelősökre… az önkormányzatra. Mert ő ugye nem felelős.

    Gyula szerint tehát hadd csapják agyon a korhadt fák a gyerekeket, bárkit, mert neki ez nem számít! (lásd baloldali értékek…)

    De nekem számít minden emberélet!

  25. ebihal szerint:

    szigetország!
    És eddig nem számított?

  26. vlaci szerint:

    Szerintem az a birka aki nem akarja észrevenni, hogy jóval olcsóbb a gáz, a villany, a víz, a csatornadíj, a szemételszállítás díja mint négy éve, az infláció nem volt ilyen alacsony 40 éve. Vagy ezek is hazugságok ebibirka?

  27. szigetország szerint:

    ebihal!

    Horváth Gyulának láthatóan nem fontos az emberélet vagy rendkívül felelőtlenül nyilatkozgat, mert megtartaná az életveszélyes fákat.

    De az ő szája habzana a legjobban, ha megtörténne a baj.

  28. grün szerint:

    vlaci!
    “az infláció nem volt ilyen alacsony 40 éve. Vagy ezek is hazugságok ebibirka?”
    Hány éve?!
    Olvasd mit mondott a Vezír pl. a zinflációról!! 😛 😀

    “Megmaradt az infláció és a magas államadósság, rosszabb lett a helyzet a munkanélküliség, a közvagyon és a rend terén” – vont mérleget a kormányfő
    .
    Nem jött össze a szabaccságharc édes Vezírem!
    Dőlj a kardodba, mint egy igazi gentleman!
    Emlékedet megőrizzük! 😛 😀
    http://mno.hu/belfold/orban-szabadsagharcos-nep-vagyunk-1243249

  29. felix szerint:

    Eddig 3000 milliárdba van az alacsony infláció, plusz az amivel a rezsiharcot kompenzálják.
    A kormány GDP.-t vásárol a befizetett adónkból. Semmi sem az aminek látszik.
    Jó átvágyat a beszopáshoz.

  30. szigetország szerint:

    Lassan lehetne beszélni a konkrétumokról. Akkor mi van Gyula jutalmaival? Visszaadja?

  31. grün szerint:

    szigetország!
    Konkrétan elment a jutalom jogtalan felvételéról szóló feljelentés,!
    Mert addig konkrétan két dolgot tehetsz Gyulának!
    Beveszed vagy kinyalod! 😛 😛 😛

  32. szigetország szerint:

    Szlömös grün megszólalt. A múlt beszélt belőle.

  33. felix szerint:

    Most akkor van valami eljárás, vagy feljelentésre való ok Horváth Gyula ellen, vagy csak annyi a bűne, hogy nem Felcsút polgármestere?
    Lepned kéne mér valamit szigetország mert egy helyben csámpásodik ki a csukád.

  34. nagyapó szerint:

    Az eetásaknak a lopás teljesen természetes. Természetes Surányi 8 milliós havi fizetése. Jogos? Igen. Erkölcsös? Na és.
    Természetes Horváth 18 milkója. Jogos? Igen. Erkölcsös? Na és.
    Megterveztették az uszodát, vagy ötször. Jogos? Igen. Erkölcsös? Na és. Mennyi folyt vissza az eetásakhoz? Titok.
    200 milkóért terveztették a Szt.Imre teret. Jogos? Igen. Erkölcsös? Na és. Mennyi folyt vissza az eetásakhoz? Titok.
    És ez így ment évről évre, elfogyott a 11,2 MFt, meg még 2 milliárd hiány. Jogos? Igen. Erkölcsös? Na és. Mennyi folyt vissza az eetásakhoz? Titok.

    Ezt akarja Csepel ismét?

  35. grün szerint:

    szigetország!
    “A múlt beszélt belőle.”
    Tehát a múlt?! Megtetted?! 😛 😀

  36. felix szerint:

    szemétláda.
    Nem a a titok, hogy mennyi folyt vissza, hanem az, hogy visszafolyt e valamennyi is.
    Az ország erőforrásainak nagy részét lenyúlta a fidesz és épített ki saját maffia klientúrát.
    Tette ezt törvényesen, mert kétharmada van. Amíg Polt a helyén van még bizonyítási kísérletet sem lehet tenni. Törvényes ige. Haza ellenes szerintem igen.

  37. szigetország szerint:

    felix!

    Egyre szlömösödsz… Csúszol lefelé. Grün vár ott.

  38. felix szerint:

    Válaszod ugyan semmire sincs, de azért csak írogass.
    Néz már utána, hogy az adott időszakokban mennyi jutalmat vettek fel a fideszes polgármesterek. Nekem nem sikerült adatot találnom róla.

  39. csaba péter szerint:

    Kedves Attila eddig amíg nem tűnt veszélyesnek a te haverod volt
    most hogy félsz tőle már ellenség? De hamar felejtesz.
    Mintha te jelölted volna 2010 ben még bizottsági tagnak is nem?

  40. csaba péter szerint:

    egyébként meg ez a táblázat töredéke sem annak amit lenyúltatok pláne amit baromságokra elherdáltatok.

  41. szigetország szerint:

    Nem akarom bántani szegény Gyulát, mert a természet így is elbánt vele (pl. elég sokat iszik, ettől cudar a kinézete és nagyobbodik a mája), plusz a jó nép sem szereti, de kérdem: miért lett rasszista is?

    Ugye, ő is hiányzott, amikor Csepelen lerótták kegyeletüket a roma holokauszt emléknapján. Mi bajotok a cigányok honfitársainkkal?

  42. szigetország szerint:

    Yesszőr!

    Na, itt egy újabb barom! Te aztán nagyon hiányoztál! Mi van, elfáradt a féleszű félix, hogy most te lettél a dublőre?

    Fuss neki még egyszer, mit írtál, mert szerintem te sem érted magadat.

  43. GONDOLKODÓ! szerint:

    Szép jó reggelt, és jó napot mindenkinek. Kellemes ünnepet, remek családi programokat kívánunk mindenkinek. Pihenjetek és kapcsolódjatok ki, sokakra ráfér,
    elfáradtatok az egész heti “kopogtatástól,” pedig csak szombaton kezdődik a “nagy kampányotok.” Adjatok bele mindent, ne tagadjátok meg önmagatokat!

    Miután átfutottam a “remek megnyilvánulásokat,” (tisztelet az igen kevés kivétel)
    megyek és levágom a 16kg?-os bírkát. (Csepelen nem lehetett nyúlhúst kapni, aug. 20-a előtt)
    Feldolgozás után, a bográcsban szép lassan rotyogtatom fiaimmal, hogy kb. 14 h.-kor elkezdhessük az eszem-iszom, dinom-dánom programot. Ez a mai családi programunk! Nálunk a mérték is, érték!

  44. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tökéletes marhapörkölt bográcsban
    Tart még a nyár, úgyhogy ne a gép előtt ülj, hanem húzzál ki a kertbe főzni a haverokkal!

  45. ebihal szerint:

    szigetország!
    A kérdés még mindig az, hogy eddig nem számított? Mint fentebb írtam, a kivágott
    és látható fatörzsek elenyésző része volt korhadt. Különösen igaz ez a 10-15 cm
    törzsátmérőjű fákra.

  46. kispajtás szerint:

    Amikor a szocik voltak hatalmon, nagyapó nem visítozott, hogy ennyit meg annyit lopnak, csorgatnak vissza a zsebekbe, nyilván akkor is féltette a képviselői státuszát és az érte járó pénzt.
    Kedves nagyapó! Nagyon sajnálnivaló, hogy ennyire fáziskésésben teccik lenni, ez így teljesen súlytalan és hiteltelen.
    Kedves Ábel Attila!
    Borzasztóan szánnivaló, hogy amikor a következő ciklusra egy meggyőző programmal kéne előrukkolni, korhadt fákon folyik a polemizálás.
    Ez így nevetséges és komolytalan óvodai szint. Sajnálom, mert így visszacsúszik Csepel a rohadékok kezébe, még talán a nagy varázsló, illuzionista Orosz F. is újra felbukkan. 🙁
    Az a helyzet, hogy ezt a négy évet és a választási kampányokat nagyon elbasztátok!!!
    Ezzel a jövőtöket is… és mindannyiunkét! 🙁

  47. kispajtás szerint:

    GONDOLKODÓ! szerint:
    “…megyek és levágom a 16kg?-os bírkát. (Csepelen nem lehetett nyúlhúst kapni, aug. 20-a előtt)
    Feldolgozás után, a bográcsban szép lassan rotyogtatom fiaimmal…”

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 20., szerda – 06:23
    Tökéletes marhapörkölt bográcsban

    Birkából marhapörkölt? Ismét egy nagy alakítás GONDOLKODÓ!-tól 😀

  48. grün szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Egy 16 kg-os birka még jócskán bárány kategória!
    A birka akár embersúlyú is lehet! 😛 😀
    Öreg Pöcs figyelsz?! Nekem móc hegyi-pásztor volt a zősöm!
    .
    Így néznek ki a választásra terelt, nyírás előtt álló birkák! 😛
    http://assaadmouawad.files.wordpress.com/2010/12/herd.jpg

  49. GONDOLKODÓ! szerint:

    Azért néha, néha bele pillantok, az idióta Heródes, Cipolla=kispajtás? írását is olvasva, mert már szép lassan rotyog a birkahús, a bográcsban.
    Mekkora ökör vagy te, az már nem kifejezés! 8:24-es
    grün felrakott egy képet, melyik vagy közülük? Tud valaki segíteni? 8:50-es
    Olvasd el, még, még, még, mert értelmezni képtelen vagy, az 5:43 írásom, és
    az attól teljesen eltérő 6:23-t.

    A nagy idióta alakítás tőled származik, de folyamatosan! 8:24-es

    “Birkából marhapörkölt? Ismét egy nagy alakítás GONDOLKODÓ!-tól :D”

    nem a GONDOLKODÓTÓL, ha nem Heródestől, Cipolla=kispajtástól, te “zseni”

  50. lucifer szerint:

    Attila!

    Rágalmazásból, hazudozásból kitűnő.

    Remélem, örökre eltűnsz a csepeli közéletből.

  51. nagyapó szerint:

    Milyen érdekes. A Ságvári klónok csak rágalmaznak, de egyetlen konkrét lopási, sikkasztási ügyet nem tudnak felmutatni.
    Vegyük Tóbiás et.-at. Ugye jogosan lenyúlt cca. 50 milkót (Polt Péter nem tett semmit). Ebből a pénzből vett egy Hunvald(?) villát Érden. Tehát az adófizetők pénzén gyarapodott magánvagyona.
    Erre mondja Kohn ögyes!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  52. grün szerint:

    lucifer!
    Miért tűnne el?! Legfeljebb köpönyeget fordít!
    Ilyen elvtelen hazudozókra a következő önkorinak is szüksége lesz, a “zemúttnégyév” ostorozásában!
    Fel sem fog tűnni a seggváltás! 😛 😀

  53. grün szerint:

    Öreg hüje!
    “Vegyük Tóbiás et.-at. Ugye jogosan lenyúlt cca. 50 milkót”
    Mivel már előtted is tisztázott a tényálladék, a többire kár szót fecsérelni!
    Nyálverésnek helye nincs! 😛 😀

  54. kuku szerint:

    grün te ne foglalkozzál a birkával de a barommal se mert ezek állatok és több eszük van mint neked

  55. felix szerint:

    Szemétláda.

    “Vegyük Tóbiás et.-at. Ugye jogosan lenyúlt cca. 50 milkót (Polt Péter nem tett semmit). ”
    Már itt tartasz?
    Jogosnál mit kéne tennie Poltnak?
    Sajnállak.

  56. grün szerint:

    kuku!
    Magadra és a hasonszőrűekre gondolsz?!
    Tudod a zember bizonyos kor megérése után magasról és a legnagyobb lelki nyugalommal leszarja a hozzád hasonlók véleményét!
    Most értem el ezt a kort! 😛 😀

  57. felix szerint:

    kispajtás!
    Te vagy soron.
    Kíváncsi vagyok, hogy rólad is gyűjt e majd képeket.
    Vigyázz, mert ragaszkodó típus.

  58. énisvoltam szerint:

    Attila ! Ne tedd ezt ! Ennyire nem vagy képben . Hisz ott ülsz már több ciklus óta ! Az 1,8 millió hány évre van elosztva ? Te évente hány milliót autózol el közpénzen a közpénzből vett autódon ? Valóban igaza van Csaba Péternek ! Egyre szánalmasabb vagy ! Hogyan is kerültek Csepelre a 9. kerületből a romák ! Te tudod hisz a testület megtárgyalta !! A 9. kerület magánforgalomban magánemberektől vette meg a csepeli lakásokat és adta át ezeknek az embereknek ! Az önkormányzatnak sem joga sem lehetősége nem volt ez ellen tenni ! Sajnos a mondandód többi részének is ennyi a valóság tartalma ! Tényleg szánalmas vagy még akkor is ha a gazdád parancsát hajtod végre !!

  59. Gordon szerint:

    Ha a Horváth Gyula nem hajlandó visszafizetni a felmarkolt 18 millió forintot, akkor erkölcsileg megint lenullázza magát a csepeli maffiabaloldal. Ez a helyzet. Ezen pedig grün, ebihal és foximaxis felix gügyögése sem szépít.

  60. felix szerint:

    Te vagy a közpénzen élő ász.
    Húzzál bele Gordon.

  61. énisvoltam szerint:

    T. Gordon Szeretném látni akár a rendőrségi jegyzőkönyvet akár az önkormányzati testületi határozatot amely kimondja , hogy Horváth Gyula jogtalanul , vagy szabálytalanul vette fel 8 (leírom hátha nem ismeri a számokat : nyolc ) év alatt és bruttóban !! Ha nincs ilyen elmarasztalás akkor talán az önn életében kapott összes prémiumot és jutalmat legyenszíves fizesse vissza !

  62. Gordon szerint:

    Beszéld meg ezt Horváth Gyulával, aki a Gyárba is csak politizálni járt be.
    Együtt voltatok a foximaxin, miközben más helyettetek is dógozott??? Nem szép dolog…

  63. Gordon szerint:

    A fentiek alapján “énisvoltam” szerint 8 év alatt 18 millió forint felnyalása az semmi. Ez a maffiabaloldal érve…

    Egyébként a többi jómadár is visszafizethetné az összesen 122 millió (!) felnyalt forintot.
    A teljesítményük zéró volt, de a jutalmakat meg osztogatták maguknak. Nem csodálom, hogy a végén Horváth Gyulát nem engedték felszólalni az MSZP taggyűlésen. Akkor lehetett végleg elegük ebből az emberből.

  64. felix szerint:

    Gordon.
    Ha ötször születnél újra akkor sem dolgoznál egy napot se.
    Az nem a te műfajod. 🙂

  65. énisvoltam szerint:

    T Gordon . Nem tudom , hogy kicsoda ön . Nem becsültem le annyira , hogy letegezzem , mert feltételeztem , ön egy tiszteletre méltó ember ! Tévedtem !! Aki egy kérdésre igy reagál válasz helyett az sok minden lehet csak tiszteletre méltó nem ! Ha ön feleannyi fizikai szak munkát végzett volna mint én akkor tudná becsülni mások munkáját és nem csak a másik ócsárolásában merülne ki !! Önnel szemben én igyekeztem kulturáltan reagálni a bejegyzésére , ön ne próbálkozzon vele mert önnek ez nem sikerülhet!

  66. Gordon szerint:

    Felix!

    Nem értem miért szólsz hozzá olyan témához (munka), amihez köztudottan nincs közöd. Gyuládnak se volt. Viszont ő még 18 millió forintot is hazatalicskázott érdemtelen jutalmak formájában.
    Te mennyit?

  67. Gordon szerint:

    “énisvoltam”-nak javaslom, hogy olvassa vissza az elmúlt 5-6 évben írt hozzászólásaimat. Még új itt, érthető hogy nincs képben.

  68. énisvoltam szerint:

    Sajnos igazam van 🙁 gORDON

  69. grün szerint:

    Malacka!
    “Egyébként a többi jómadár is visszafizethetné az összesen 122 millió (!) felnyalt forintot.”
    Ezzel a kéréseddel fordulj egy feljelentéssel a bűnüldöző szervekhez!
    Csak jól gondold meg mert most az a divat, hogy a feljelentőnél tartanak előbb házkutatást és úgy viszik el!
    A zöld-dossziét előbb helyezd biztonságba! 😛 😀

  70. felix szerint:

    Gordon.
    Egy hozzászólásod is elég ahhoz, hogy az emberek képben legyenek.
    Mit is dolgozol?
    Erről még egy szót sem írtál, csak mások munkájával vagy elfoglalva.
    Nekem 47 év munkaviszonyom van egy nap megszakítás nélkül és ismertek az ország minden megyéjében.
    Te jössz malacka.

  71. grün szerint:

    felix!
    Addig feszegeted Kucuka munkával való kapcsolatát, amíg megunja és feljelent rágalmazással és jó hírnév megsértéssel egybekötött rémhír terjesztésért! 😛 😀
    .
    Az aluljáróban dekkol két csöves.
    Az egyik egy segélyosztásnál megismert papot lát, akinek fel van kötve a karja.
    Dicsértessék atya! Mi történt a karjával?!
    fürdés közben elcsúsztam a kádban!
    Áldást oszt, elmegy.
    Mit mondott mi közben csúszott el?-kérdi a másik hajléktalan.
    Mit tudom én, nem vagyok vallásos!

  72. felix szerint:

    grün!
    Á, ilyenkor eltűnik.

  73. Gordon szerint:

    Nem etetném a trollokat.

  74. grün szerint:

    felix!
    Mint a kutyám szokta!
    Oda trotykol és napokig nem látni! 😛 😛 😛

  75. felix szerint:

    grün!
    Most már tudjuk, hogy aki Gordont a munkája felől kérdezi az troll.
    Nyilván, mert ami nincs arról nem kérdez csak a troll.

  76. csaba péter szerint:

    no ami a roma holokauszt ünnepséget illeti aki ott volt és aki oda akart menni a lezárt megtekkezett területre. ha nem volt névre szóló meghivója , biz nem jutott oda

  77. grün szerint:

    csaba péter!
    Csak nem arra a girnyó, (civileknek állambiztonsági szempontból aggályos) okos szemüveget viselőre gondolsz?! 😛 😀
    http://www.csepel.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=7892:egymas-tisztelete-gazdagabba-tesz-roma-holokauszt-kozpontot-avattak-csepelen&catid=1:helyi-hirek

  78. kispajtás szerint:

    felix:
    KiatökömezaGONDOLKODÓ! ???
    Ismered? A szomszédod?
    Gyűjthet rólam képeket, vagy amit akar, hagymázhat is (Cipolla). Ez a lény tuti, hogy az épelméjűséget tükröző álarccal rejti el belső emberi hiányosságait, ami arra utal, hogy pszichopata.
    Őt nem, de a környezetét rettenetesen sajnálom! 🙁

  79. felix szerint:

    Kispajtás.
    Nem ismerem és nem is akarom.
    Annyira szánalmas, hogy még haragudni sem tudok rá. 🙁

  80. GONDOLKODÓ! szerint:

    8:24-re amilyen logikátlan ökörséget írtál, a 10:14-ben, azt magyarázd inkább meg te TÖKFEJ!

  81. felix szerint:

    Kispajtás!
    Mondom, hogy nem tiszta ez az ember.
    Az a rögeszméje, hogy te meg én egy személy vagyunk, ettől tűnik kergének, annak ellenére, hogy valóban az. 🙂

  82. énisvoltam szerint:

    Takács Mónika

    Nyílt levél Ábel Attilának, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség csepeli szervezete elnökének

    Tisztelt Ábel Attila úr!
    2014. augusztus 19-én kelt pártközleményében megdöbbenéssel olvastam, hogy a csepeli ellenzéki szövetség Ön szerint a tragikus körülmények közt meggyilkolt Takács József lányának névrokonát is – ez én lennék – csatasorba állította a választáson, hátha a neve hoz néhány szavazatot.
    Ön a nevemmel kapcsolatban teszi közzé szubjektív véleményét, mely következtetésre finoman szólva is „érdekes” észjárása kapcsán jutott. Tiszteletben tartva az Ön alkotmányos jogát a fantáziálásra és álmodozásra, el kell mondanom, hogy a nevemmel kapcsolatos eszmefuttatásai minden alapot nélkülöznek.
    Azt a tényt azonban nem hagyhatom figyelmen kívül, hogy Ön tettével egy, a jelenlegi kampánytól minden módon távol álló, kedves, fiatal hölgyet – Takács Mónikát – ízléstelen módon belerángatta a politikai csatározásokba. Ezért én – Ön helyett – itt és most, nyilvánosan kérek elnézést Tőle!
    Ráadásul közleményének stílusa sajnos kétséget sem hagy a felől, hogy a kampányban feltett szándéka a sok évvel ezelőtti tragédiát jó párszor felemlegetni, hátha ez hoz néhány szavazatot. Ha valami, akkor ez a politika legalja. Az én politikai hitvallásom ettől mérföldekre áll.
    46 évvel ezelőtt kaptam szüleimtől nevemet, az hozzám tartozik, büszkén viselem! Az őszi kampányban azonban nem a nevemmel kívánok érvényesülni. Előbbi állításom igazát minden bizonnyal Ön is tapasztalni fogja!
    Tisztelettel,
    Takács Mónika,
    a demokratikus ellenzék képviselőjelöltje

  83. GONDOLKODÓ! szerint:

    Patkány vagy a legnagyobbak közül. Neked már az agyad is metszett? (csökkentett értékű)
    Te csak a gyűlöletkeltésre vagy hivatott? Londont legújabb felmérések szerint a prostituáltak jóvoltából a legélhetetlenebb városok közés rangsorolták, legújabb felmérések alapján.

  84. grün szerint:

    Mónika!
    Az “úr” egy kicsit erős volt!
    Mit szól egy tényleg úr?! 😛

  85. kispajtás szerint:

    felix: 😀 😀 😀

  86. felix szerint:

    Valaki tudja, hogy kivel társalog ez az eszelős etikusgondolkodó?

  87. csaba péter szerint:

    N.SZ. Harmadik bal keze neked ugye fizetnek azért , hogy hülye légy?

  88. felix szerint:

    “Te csak a gyűlöletkeltésre vagy hivatott? Londont legújabb felmérések szerint a prostituáltak jóvoltából a legélhetetlenebb városok közés rangsorolták, legújabb felmérések alapján.”

    Van aki ezért emlegeti csak a fiait.
    Se feleség se meny egyetlen egy nő családtagról sem esik szó.
    Tán csak nem London az oka?

  89. csaba péter szerint:

    Ami a Csepeli kórházat illeti:
    Kedves Ábel Attila barátom
    ( Mert erre ittunk is a te meghivásodra még anno a Királykertben)
    Voltál ott valaha is , netán feküdtél ott betegként ? ,mert sokan kik tényleg csepeliek igen
    És sokan kőnyőrőgtek , a mentőnek , hogy bárhová vigyék őket csak ne a csepeli kórházba.A kórházat ismertem kivül belül
    Energetikailag tarthatatlan , műszakilag alkalmatlan , szakmailag csapni való intézmény volt,
    Akinek nem ez a véleménye az ezt sem tudja hogy hol van . Amire ma használják arra is csak éppen hogy megfelel ,
    Ti nem tudhatjátok mert soha nem voltatok csepeliek ,
    Igy kőnnyű a szarozás ebben a témában,

  90. felix szerint:

    Szegény néhai anyósomat látogattam meg többször a régi épületben.
    Amikor kijöttem még a kutyaszart is dezodornak láttam.

  91. helyi szerint:

    Ha már konkrétumokról kell(ene) regélni, akkor íme: a Csepeli Városkép és Városgazda vezetője visszafizette-e már a kétmillión felüli prémiumát?Erről mé’r nem csámcsogtok kedves hatalmonlévők?

  92. Ábel Attila szerint:

    Kedves Péter,

    igen, például jártam a “bababarát” szülészeten, amivel az volt a baja a fővárosi MSZP-s vezetésnek, hogy nem nagyüzemként működött, hanem a nevéhez méltóan, bababarát módon. Oda sorba álltak a terhes anyukák. És voltam a kórházban egyébként is, akkor még szakszervezeti újságíróként, az utolsó hetekben. Pontosan tudom, hogy azért zárták be, mert be akarták zárni, és nem azért, mert a “Dél-Tepsi” – ahogy azóta is nevezik – olyan űberklasszissal volt jobb akkoriban. Azt is hallottam, hogy sok tízmilliós érték tűnt el utána – állítólag magánklinikákra – de a hivatalos átadás-átvételi papírok valahogy eltűntek. Például úgy emlékszem, hogy a Csepeli Kórházban vadonatúj konyhai felszerelések voltak, és a Jahn Ferenc kórházba az összevonás után vadonatúj konyhai felszereléseket kellett venni. Hogy is van ez?

    Ha a kórházbezárást véditek, álljatok ki, és védjétek, nem kell sunnyogni.

    Takács Mónika: én meg tudom, amit tudok.

  93. csaba péter szerint:

    ezzel csak az a baj hogy e zigy nem igaz

  94. Ábel Attila szerint:

    Nyugodtan írd le, hogy szerinted mi nem igaz. A bababarát szülészet még ma is az egyik pozitív legendája a Csepeli Kórháznak.

    Negatív meg sajnos mindegyikről van. A Dél-Pestiben pl. egymás hegyén-hátán voltak a mezítelen holttestek 2004-ben. Amikor már bezárták a Csepeli Kórház aktív osztályait, és átkerültek a beteget az állítólag olyan sokkal jobb Dél-Pesti Kórházba.

    Emlékszel?

    http://www.origo.hu/itthon/20040205keves.html

  95. Etikus szerint:

    Mivel az önkormányzati választások kampányának ma van az első napja, ha úgy tetszik a tények birtokában, magam is írok egy igen lesúlytó véleményt, az
    “új balodali képződményéről.”

    Olvasva a kommenteket:

    Egy-kettőnél erősen elgondolkoztam, mert még mindég nem fér a fejembe, hogy a sértett és a hozzátartozói hogyan állhatnak az elkövető oldalára.
    Kérem, bennünket az elmúlt években alaposan kifosztottak, tették ezt “baloldali” köntösbe bújva, folyamatos riogatással állandó feszültséget fenntartva, ráadásul ehhez társadalmi egyetértést is elvárva.
    Tényleg felháborító egy demokráciában, h. vannak olyan emberek, akik nem szeretik, ha megrövidítik őket és ezt vérmérsékletük, esetleg sérelmük arányában szóvá is teszik???
    Néhányan olyan vehemensen érvelnek a tolvajok mellett, hogy felmerül a kérdés, kik ők és miért?
    Az nyilvánvaló, hogy az OPNI bezárása nagy hiba volt….

    Új Baloldal !?!

    Ha egy herendi porcelánból készült süteményes tálra valaki rácsinál, akkor a tálon lévő dolog micsoda? Megváltozik annak a jellege, ha szépen feldíszítjük, teletűzdeljük születésnapi díszgyertyákkal és ráfogjuk, hogy torta? Akinek az a véleménye, hogy igen, jó étvágyat hozzá!

  96. grün szerint:

    “Száműzött, kibekkelő, feltörekvő – kiből lesz fideszes polgármester?”
    .
    Lényeg, hogy a segg-szagot bírja?!
    Aprópók!
    Csepelen ki a fityeszes jelölt?!
    Meg kellene már talán jelennie a színen! 😛 😀
    .
    http://www.hvg.hu/itthon/201434_kikbol_lesznek_fideszes_polgarmesterek_nara

  97. Ottó szerint:

    Aki nem látja, hogy az elmúlt négy évben pozitív irányba változott a kerület az vagy vak vagy szoci 🙂

  98. ebihal szerint:

    Etikus észrevételei tökéletesen illenek az elmúlt 4 évre, de ha jobban belegondolok
    a 98-02 közötti időszakra is. Ennyit erről.

  99. grün szerint:

    Ottó!
    Ne csináld a zellenkampányt!
    .
    Akik nem vakok és nem is szocik mégsem látják a “zemúttnégyév” haladását! 😛 😀

  100. grün szerint:

    Kimaradt a “?” 😛
    mégsem látják a “zemúttnégyév” haladását?! 😛 😀

  101. ciganyvezir szerint:

    Ábel!
    Ezúton hadat üzenek neked a csepeli és a dél-pesti régióban élő cigányok nevében, az elmúlt időszakban tapasztalható rasszista, cigányellenes megnyilvánulásaid miatt!
    kezdjél el aggódni kisfiam, mert mostantól nem lesz fenékig tejfel az életed csepelen! ha csak el nem takarodol anyáddal együtt a kerületbűl!

    Hajrá csepeli cigányok, hajrá csepeli romák! Felszólítok minden romát költözzünk Ábel Attila szomszédságába! Jó reggelt szomszéd! Tanuljon tisztességet ez a kis faszkalap!

  102. Doki szerint:

    A 11:34-es primitív, alpári bejegyzés egy provokáció, aminek senki ne üljön fel!

  103. Ábel Attila szerint:

    Doki: az ilyen hozzászólások mutatják meg a legjobban, hogy a Szabó Szabolcs, Horváth Gyula és Szenteczky János által vezetett csepeli balliberálisok milyen szintre képesek lesüllyedni.

  104. felix szerint:

    A 13:53-mas primitív bejegyzés, egy provokáció, aminek senki ne üljön fel!

  105. Etikus szerint:

    “milyen szintre képesek lesüllyedni.”
    Tényleg milyen szintre, Ábel úr?
    Hiszen ennél lejebb már aligha lehet, ahol hosszú idők(évek) óta kikaparták maguknak, a megfelelő helyet. Oda valók, érdemeik szerint.

  106. felix szerint:

    Nem versz át.
    Kár…….

  107. Doki szerint:

    Attila! Én azon se lepődnek meg, ha ez az elmebeteg szemétláda felix állna a bejegyzés mögött.

  108. kispajtás szerint:

    Jajjj, ne mááá…!!! Ezek a “cigányos” kommentek annyira nyilvánvalóan fehér ember kreálmányai, hogy ez már kész röhej.
    Persze, erre szokták mondani, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző…

    Ugye érti, akit érint???

  109. felix szerint:

    Szegény doki.
    Keresd fel magad és gyógyszerészed. 🙂

  110. Doki szerint:

    Kemény szavak 😉

  111. felix szerint:

    Á, te vagy puha, de leszel kemény is.
    Ez a természet rendje.

  112. Köszi szerint:

    Látjátok kedveskéim milyen buták és sötétek vagytok!
    Doki, Ábel stb. én irogattam a 11.34–es bejegyzést:
    Özv. Kováts Lajosné Csepelről egy kiábrándult volt Fideszes szavazó 🙂
    Ennyit rólatok, a többit okt. 12-én! Puszillak. Mari néni voltam!

  113. kispajtás szerint:

    Mari néni, te sem özv .Kovács Lajosné vagy Csepelről… Admin, ha egy kicsit is venné a fáradságot,
    már kiderítette volna, hogy ki a “cigányos” fenyegetések írója! Persze a fenyegetett is lehet akár a megrendelő, hogy legyen mire mondani, hogy hűűű meg haaa…!!! Persze akkor admin nyilván nem fedi fel a felfednivalót. És hol vannak az ilyenkor kötelezően hőbőrgők- Gordon, Bugi, bonifác, nagyapó, szigetország, KIrályerdei??? Gyanúsan nagy a csönd…
    Pocsékoskodás ez az egész cirkusz, ocsmány dolog, bárki is követi el.
    A csepel.info csúcsra van járatva 🙁 🙁 🙁

  114. admin szerint:

    Rengetegszer moderáltuk ezt az embert. Letiltottuk az IP-címeket, ahonnan írt, de írt más IP-címekről utána. Legalább mindenki látja, milyenek a csepeli “balliberálisok”, milyen akolból származott Deme Gábor is.

  115. felix szerint:

    Érdekes.
    Admin csak annyit tud, hogy balliberális.

  116. admin szerint:

    Ezek nem jobbikosok és nem LMP-sek voltak. Mi látjuk az IP-címeket, és azt is, hogy milyen hozzászólásokat szűrt i a rendszer magától. Többet látunk mint ti, felix.

  117. szigetország szerint:

    Jellemző, hogy félix, grün és hasonszőrű baloldali társai nem határolódnak el olyan bejegyzésektől, amikben más embert életveszélyesen megfenyegetnek.

    Cigányozásnak, fenyegetőzésnek nincsen helye itt, bármennyire is szeretnék ezt a baloldaliak.

    Megsúgom, ez a “cigányvezir” hozzászólás simán kaphat egy feljelentést, utána magyarázkodhat a bíróságon.

  118. nagyapó szerint:

    szigetország! Természetes, hogy nem határolódnak el a minősíthetetlen bejegyzésektől, mert saját maguktól miért határolódjanak el? Ságvári et., a harminckét nevével, jelentkezik állandóan.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  119. szigetország szerint:

    Ettől forog a gyomrom: cigányozás, fenyegetőzés, gyilkosságok (lásd a szocialista Deme Gábort), sikkasztás, rágalmazás, hűtlen kezelés (Szenteczki, Takács Krisztián), soroljam még?

    Véletlen volna, hogy ezek a konkrét esetek mind az MSZP-hez köthetők?

  120. GONDOLKODÓ! szerint:

    Akkor most melyik a “23 szerint, harminkét névvel, a vagy 1-70-ig?”

  121. felix szerint:

    lejártál 🙂

  122. felix szerint:

    Admin:
    Nem győzöd törölni a IP címeit, de tudod, hogy baliberális.
    Tudom, hogy elég fejlett a Kubatov módszer, de ennyire talán még sem.
    Természetesen balos is balos neked.
    Tudom, hogy többet tudsz mint én, azt is, hogy egyeseknek hagyod a keverést, azaz csak akkor használod a tudásod amikor neked jó.
    Gyakorlatilag vissza is élsz vele egy kicsit. 🙂

  123. Teri szerint:

    Sose fogsz elkapni te senkiházi Ábel, mert ha elkapsz szembe kell hogy állj velem ahhoz meg nincs merszed! Viszont én jövök…..

  124. szigetország szerint:

    Teri, te bunkó a javából! Először mutatkozzál be, állj ki, ne légy gyáva! Jöttél a baloldali alomból, ugye, koszos kis féreg?

  125. admin szerint:

    Felix: nem töröljük az IP-címeket. Sajnos nem az elmúlt napokban kezdtek el a csepeli “baloldaliak” rasszista, cigányozó, fenyegetőző vagy éppen rágalmazó hozzászólásokat írni. A rendszer akkor is megőrzi ezeket, ha egyébként nem láthatók, mert a nem elfogadott vagy spam-hozzászólások között tárolja.

  126. Teri szerint:

    Teri 2014. augusztus 23., szombat – 20:33

    A jövőben kérlek használj másik nevet, mert ezt én használom!!!

  127. felix szerint:

    Admin.
    Gondolod, hogy csak balról kaptok kritikát?

  128. Doki szerint:

    szigetország! Ez a Teri név is csak álca lehet, hibáa válaszol neki… Valószínűleg egy és ugyanaz az ember áll a Teri, Köszi és a cigányvezir nevek mögött.
    A csepeli balliberálisok nem tudnak ésszerű programmal előállni, hát most előállnak az alpári szövegekkel, no persze álnév mögé bújva. Gyáva szarok vagytok mind!

  129. Doki szerint:

    hiába válaszolsz neki…

  130. felix szerint:

    A Doki vezeték vagy kereszt név? 🙂

  131. robi szerint:

    admin!
    Egyes hozzászólók IP címeinél halott a szűrőd?
    Mert akkor Gondolkodó-Etikus-Perspetkíva? stb. hozzászólásainál már jelezni kellett volna, hogy GAIGNG!
    Ugyanaz a figura? A konkrét felvetésemre válaszolj kérlek, hogy ne maradjon bennem tüske.

    Egyébként kár ezért az infoért, hogy hová jutott négy év alatt.
    2010 előtt előre mutató gondolatok tucatjaival találkozhattunk. A hozzászólók valóban több tucat csepeli személyt takartak. Mára néhány politikus homokozójává vált. A jó ízlésű emberek legfeljebb néha lépnek be ebbe a hazugság gyárba.

    Példák az elmúlt néhány nap “gyöngyszemeiből”:
    1./ Hetekig a cigányok ( a ti szóhasználatotokkal élve, elnézést attól akit ezzel megsértenék) betelepítéséről írtok, majd bekerül egy gusztustalan hozzászólás ( amit persze véletlenül sem töröltök), utána büszkén jelentitek: baloldali volt az illető.

    2./Folyamatosan arról cikkeztek, hogy a baloldali polgármester jelölt mennyi prémiumot vett fel regnálása során. Helyes.
    Amikor azonban Csepel egyéni országgyűlési képviselője azt feszegeti, hogy ennek hányszorosát vehették fel 4 év alatt az egyik önkormányzati cégben, akkor lapítotok.
    A képviselő cikkét nem engeditek be, cenzúrázzátok. Nehogy vita lehessen belőle.

    3./ Napokig téma volt a T 72-esek Ukrajnába szállításának ügye.
    A rémeket látók már arról cikkeztek, hogy ez a választási harc miatt kapott teret a sajtóban. Másról nem is lehetett szó, ezt is a baloldal keverte. A témában megszólalóknak akkor még halván f..gjuk sem volt a konkrétumokról.
    A mai bejelentések után, utólag enyhén mosolyogtató egyesek véleménye a kérdésről.

    Apropó.

    A zárszámadás közeledtével – az olvasók tisztán látása miatt – arról viszont szívesen olvasnék, mi lett az évek során a ( ha jól emlékszem) 41 feljelentéssel? A vádak hogy álltak meg a lábukon?
    – hány élő ügy van még belőle?
    – a jogerőssé vált ítéletek révén hány forint került vissza a közösbe?
    – a Vörös Csepelben leírt vádak közül mik kerültek a szemétkosárba?

    Előre is köszönöm a választ.

  132. Etikus szerint:

    T. 2014. augusztus 24., vasárnap – 00:10
    Az Ön helyében inkább olvasgatnám az “új baloldalra” nagyon is jellemző írást (2014. augusztus 23., szombat – 08:17) Egyébként nem emlékszem, hogy mostanság megszólítottam volna, ezért kérem ne is foglalkozzon egyáltalán velem, ha ritkán írok “helytálló véleményeket,” azt nem személy szerint Önnek szánom, ha nem a közjó érdekében teszem. Tudom, s megvagyok győződve, fájdalmas a szinte mindenki előtt ismert tények birtokában szembesülni a “megtörténtekkel,” de az ami “tapad” és akikhez, az már történelem, és szinte tagadhatatlan. Ezért is ítéli el, és taszítja ki magából egyre inkább a társadalom, a frázisokkal telített farizeusokat. Akiknek “központi kérdése, cselekvése, kifejezetten a zsákmányszerzések célját szolgálta. Tehát az emberek rájöttek, hogy mennyire “megvezették” őket, a saját maguk egyéni érdekük érvényesítése érdekében, a haszonszerzésükért. Közben a társadalomban generálták, nem akármilyen szinten a feszültségeket, és perifériára szorítottak családokat, gyerekeket, több milliónyi embert. Ezt Ön sem tagadhatja. Szívének, szemléletének joga, az X táborba való betagozódása.
    Egyébiránt, nem muszáj elolvasnia az általam írottakat, válaszára meg nem tartok igényt.

  133. Etikus szerint:

    Még egy megjegyzést: bizonyára Ön is ismer környezetében, sőt az itt 0-24h-ig közvéleményt szándékosan megtévesztő bérírókat, akik az elmúlt 25 év során már a 2-3-4-k szervezet, párt tagjai. Ezekre is utaltam a fenti két írásomban, elég érthetően. Az ilyen jellemtelen, karizmával nem rendelkezőektől, mit is várhat el a társadalom?! S ezek az emberek törtetnek, pozíciókért, képviselőségért stb. Régiek és újonnan szándékozók, megszerezni. Mostanában gyakran hallom, hogy a féleszű FELIX is, valami hasonlóra törekszik az “új baloldalon,” meglehet azért olyan ő is, mert sokadszorra tagozódott már be. (3-5) Tapasztalat, az van! Miben is?!

  134. felix szerint:

    Add már fel gondolkodó.
    Félix nem akar semmi sem lenni, csak jókat akar röhögni rajtad.
    Az meg naponta megadatik neki.

  135. felix szerint:

    Még egy megjegyzést: bizonyára Ön is ismer környezetében, sőt az itt 0-24h-ig közvéleményt szándékosan megtévesztő bérírókat, akik az elmúlt 25 év során már a 2-3-
    Mind a két néven egyformán zagyva vagy.
    Nem tudod megtagadni magadat.
    Felejthető vagy és jelentéktelen.

  136. GONDOLKODÓ! szerint:

    A kampány “beindulásával” szíves figyelmébe ajánlom a Tiszteletre méltó, és becsületes polgárok számára, meghallgatásra. https://www.youtube.com/watch?v=gLQmxsK5oE8

    Konklúzió: a zene mellett, igen fontos a szövegértelmezés. Igen, múlt és jövő! Hiszen erről egyik jeles költőnk is írt már egykoron.

    “… Én dolgozni akarok. Elegendő
    harc, hogy a múltat be kell vallani.
    A Dunának, mely múlt, jelen s jövendő,
    egymást ölelik lágy hullámai.”

  137. felix szerint:

    Ha nem tudsz mást, mint eldalolni
    Saját fájdalmad s örömed:
    Nincs rád szüksége a világnak,

  138. János szerint:

    A világ nem csak fekete és fehér. Arról győzködnek baloldalról, hogy a jobboldal fekete és a baloldal fehér, jobboldalról, hogy a baloldal fekete a jobboldal fehér. Ez megy már 25-éve és mi megesszük. Egyre rosszabbul élünk, mind gazdaságilag, mind erkölcsileg, mind társadalmilag. Én nem szeretném, hogy az MSZP/és baloldali csatlósai/ legyen hatalmon, de azt se, hogy a Fidesz. Van más út is-nem feltétlenül a szélsőségesek, és liberálisok. Észre kéne már venni, hogy az MSZP és a Fidesz is a múltat jelenti. Ha valaki a Fideszre, vagy a baloldalra szavaz a múltara szavaz.

  139. GONDOLKODÓ! szerint:

    Javaslom, próbáld meg a saját kisebbségi kultúrából idézeteidet beírni, akár válaszként is, forrásmegjelöléssel. Hidd el, hogy ezzel legalább jót cselekednél, sokak örömére. Amit idéztél az Petőfitől származik, A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI című verséből, s ez a többség, a mienk.

  140. GONDOLKODÓ! szerint:

    T. János, és Ön szerint ki, kik jelenthetnék a jövőt?

  141. felix szerint:

    Petőfi éppen úgy a tietek, ahogy én.
    Te világ majma.
    “etőfi, a harmadik lutheránus 48 három legnagyobb alakja: Kossuth, Görgey és Petőfi, 48 legnagyobb politikai, hadvezéri és irodalmi alakja között. Tehetségben a három közt Petőfi volt a legnagyobb, mert ő aztán valóban lángelme volt és annyira tünemény, hogy vele kapcsolatban még a világviszonylatot sem tartom túlzásnak. Érdekes, hogy fajilag a három közt éppen Petőfi volt a legidegenebb (Kossuth a legkevésbé). Petőfiben bajosan volt akár csak egy csepp magyar vér is.”
    http://regnumportal.hu/node/103

  142. GONDOLKODÓ! szerint:

    A 10:55-ben, + az idézetben rejlik a lényeg, amit meg kellene értened, valahogyan. Ahogyan reagáltál rá, látom abszolút nem sikerült. Ez is a “pusztító gondolkodásodat” támasztja alá. Építeni, mikor fogtok elkezdeni, mert éppen azért vannak oly sokan rajtatok, írásaitokon felháborodva, mert szinte mindent, és mindenütt csak romboltok.

  143. GONDOLKODÓ! szerint:

    Nem az életrajzára vagyok kíváncsi, azt csak nem mindannyian ismerjük.
    10:55!!!

  144. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Te világ majma.”
    Látod, naponta nyilvánulsz meg, csak nem mindenki irányába, hasonlóan. Még egyszer írom (11:46, a saját kultúrádból, hozakodj elő, ha tudsz egyáltalán, valamicskét?!)
    Megnyilvánulásod kapcsán, olvasgass egy kicsit:

    “Az a bizonyos „illiberalizmus” szükségképpen ítéltetett győzelemre, még ha nem is tudja senki, mit kell rajta érteni.

    Csak annyit lehet tudni, hogy jelenlegi „liberális” világ– és kultúrafelfogás valamiféle ellentétét, tagadását. És akkor jó. Akkor rendben vagyunk vele. Akkor akarjuk.

    Hogy miért?

    Erre naponta millió és millió példát szolgáltat a nemzetközi és hazai világ idiotizmusa és elviselhetetlensége. De most a napokban lett kristálytiszta minden. Most lett teljesen világos, hogy ezeket miért nem lehet sem elviselni, sem tolerálni.”

  145. felix szerint:

    Ennyire azért nem lehetsz degenerált. Csupán azt bizonyítottam neked, hogy nem a tudod származási alapon kisajátítani. A szalon zsidózásod ezen az alapon hülyeség volt.
    Képtelen vagy kimondani a szerinted lényeget, csak oda nem illő idézeteid vannak.
    Ha annyira kuszáltak a gondolataid, hogy képtelen vagy leírni azokat, akkor rakass rendet a fejedben.

  146. nagyapó szerint:

    Igen! ” “etőfi, a harmadik lutheránus 48 három legnagyobb alakja: Kossuth, Görgey és Petőfi, 48 legnagyobb politikai, hadvezéri és irodalmi alakja között.” és a vége? Világos.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  147. nagyapó szerint:

    Egyszerű megvilágítás a liberalizmusra.
    Találkozás
    – képzeld, kórházban voltam, operálták a tüdőmet
    – szörnyű, de hallgasd, én elcsúsztam és olyan nagy véraláfutás van a fenekemen, hogy nem merek fürdőruhát felvenni…..
    Ilyen a liberalizmus, az énközpontúság.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  148. felix szerint:

    Figyelj gondolkodó.
    Kétféleképpen tudnék válaszolni nagyapónak.
    Magamat fényezve és idézettel hivalkodva.
    ” A józan elme zordul, mindent rossznak talál,
    De tudva vagyon a bórtól a bánat messze száll. ”
    Vagy úgy, hogy értse azt amit mondani akarok.
    Szemétláda igyál még egy pohárral.
    Vagy a személyes “nagyszerűséged”, vagy a mondanivaló.

  149. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x csillogtatja irodalmi tájékozottságát, ezért egy kis kiegészítés:
    Petőfi, miután Selmecbányáról kiutálták ( a lutheránus lyceumból), a következőt írta: „Selmecről Vácra tartva ballagtam. Pénzem kevés volt: azt az egypár forintot, amit eladott ágyneműim, ruháim és könyveim árából összecsináltam, pesti tartózkodásomra akartam megtakarítani – betértem hát egypár katolikus plébánoshoz, s hogy némi pénzsegélyt csikarjak ki tőlük, azzal ámítottam őket, hogy a váci püspökhöz megyek, s ott katolikus vallásra akarok áttérni, mert a lutheránusokat gyűlölöm.”
    Hm.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  150. felix szerint:

    Szemétláda.
    Ugyancsak alul kulturált lehetsz, ha egy mindenki által ismert idézet, neked csillogtatásnak számít.
    Mondom, hogy inkább igyál.

  151. felix szerint:

    idézet használata…

  152. grün szerint:

    felix!
    Ne itasd a zÖreg szeszkredencet, mert saját bevallása szerint hízik a mája!
    Egy alkoholistának múltja van, jövője semmi, mája nyomokban! 😛 😀

  153. GONDOLKODÓ! szerint:

    ” A józan elme zordul, mindent rossznak talál,” (12:29 felix)

    Örvendetes, hogy egy picikét javult az agykontrollod! Őszintén feltártad magadat.
    Tessen mondani, ki, kik azok, akik mindent rossznak találnak e gyönyörű szép kis országban, Csepelen, és naphosszat 0-24 h.-ig ütik verik a klaviatúrát? Ennek érdekében, demoralizáljátok elsősorban a Tisztes csepeli polgárokat. Szándékosan züllesztitek a társadalom becsületes polgárait, pocskondiázzátok vezetőit.
    Tessen mondani, ki, kik forgatják fel szinte az egész világot? A valóság találkozásával, -ami a világon is folyik, több frontos harcok, háborúk kapcsán, te azt “szalonzsidózásnak” titulálod. Jaj!!! Valaki idézett az “illiberalizmus” folyamatairól: “Erre naponta millió és millió példát szolgáltat a nemzetközi és hazai világ idiotizmusa és elviselhetetlensége. De most a napokban lett kristálytiszta minden. Most lett teljesen világos, hogy ezeket miért nem lehet sem elviselni, sem tolerálni.” Erre te rögtön felkiáltasz, amelyet már írtam neked, és a kisebbség “mögöttesét” kívánod megtorlásként alkalmazni. Alaptalanul. Betojtál? Még mindig nem érted, hogy mi ez a “vérfrissítés?” Mégsem vagy te igazi! Hiába vagy féleszű, félfarkú stb. “Édes Hazám fogadj szívedbe, hadd legyek hűséges fiad.”
    Te sosem leszel, aki ennyire képes bántalmazni, szinte minden eszközzel Hazánkat, Csepelt. A kijátszás, az ármánykodás az igazi erényed, olvasható………..

  154. felix szerint:

    Szegénykém.
    Ez az idézet nagyapó felvetésére válasz.
    Nem a te agybajodra.
    Annyira gyenge vagy, hogy már nekem fáj.

  155. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az én figyelmem felkeltésével kezdted! (12:29)
    Ki idézett, és mit? Látod, már azt sem érted, mondom én is, hogy mit írsz!? Egyébként igazam van ahogyan a 15:00-ban írtam. Egyben az mind jellemző.

    Bizonyságul szolgálhat másoknak is, e lapon találtam.
    féleszű, félfarkúnak…….10:07-es
    http://csepel.info/?p=36261

  156. felix szerint:

    Gondolkodó.
    Sajnos azt kell mondanom, hogy te nem értettél meg semmit sem abból amit szájbarágósan példaként írtam neked. Igaz nagy reményt nem fűztem hozzá, látva azt, hogy még asz általad citált idézetek megértésére sem futja neked agyilag.
    A 10:07-t, meg beszéld meg azzal aki írta.
    Csak annyit fűznék hozzá, hogy a palagáz kitermelésének jogát az az állam dönti el, akinek a területén van.
    Ezen a EU. tagság nem változtatott volna semmit. Nálunk is az oroszok bővítik Paksot és nem pl. a franciák.
    A palagáz inkább a “bekebelezésnek” lehetne oka.
    Annyit arról amit te bizonyságnak tartasz.
    Nyilazol is vagy csak fordítva ülöd a lovat?

  157. GONDOLKODÓ! szerint:

    “A kijátszás, az ármánykodás az igazi erényed, olvasható……….”(15:00)
    Hiszen már többször leírtam, most is mellébeszélsz, szokásodhoz híven. Mást nem lehet tőled elvárni, mondom, ha ezer évig élnél, akkor sem.
    Nézd meg, egykori cimborádat (“?!”) hála Istennek, infóim szerint meggyógyult, és azóta nem írogat ide. Neked szinte bizonyos egyre kisebb az esélyed. Vesztedet érzed?! El nem tudod képzelni magadról, hogy mennyire “rossz életű” vagy! Sőt gyógyíthatatlan, s nem csak eü.-ben, az emberiség érdekében is. Valóban vezéregyéniséggé nőtted ki magad, az emberiség igen nagy kárára, akár Cipolla. Pedig utaltam korábban az ezüstödre, úgy tűnik kisajátítottad az aranyat, emlékszel? Mondtam neked többször is, mekkora esélyed van rá. Büszke lehetsz magadra, ahogyan Cipolla volt, és mi várt rá? Rád?! Hiszen még ma sem érted az egészet, azt sem tudod hova tartozol, igazán. Baj az, hogy kalandornak is alávaló vagy.
    Ezek után, ha még van egy csöpp eszed nem is válaszolsz! Tényleg nem vagyok rá kíváncsi. Sajnos te képtelen vagy megállni, önmérsékletet tanúsítani, csak továbbra is fordítva fújod Mozart varázsfuvoláját térdelő állásban, rendkívül hamisan. Számodra erény!

  158. felix szerint:

    Már megint semmi mondanivaló, csak a gyűlölet.
    Kapjál be valamit, hogy megnyugodj.
    🙂 🙂 🙂

  159. GONDOLKODÓ! szerint:

    Írtam, de te nem tudod még a kérést sem tiszteletben tartani.
    Gőgős majomnak is rossz vagy már, te féleszű, félfarkú. Nincsen abban semmi gyűlölet, csupán leírtam rólad, bár sokszor, hogy igazán ki is vagy. Meg nem érted, csak rögtön írsz, össze, vissza, ahogyan szoktad. A mondatok fogalmát vagy képtelen értelmezni, tartalmi mondanivalóját hogyan is várhatnánk el tőled?! A mai napig nem tudod, kit személyesített meg Cipolla, akit te magad hasonlóan teszel. S mi volt a kiútja? S ma?! Érted te egyáltalán, Cipolla? A tanárod igazán segíthetne. lSzegény Kórus utcaiak, szegény Csepeliek! Mit kell tűrniük, miattad? Vagy talán már le sem kakilnak? Annyira hülyének tartanak? Bolondabbnak, mint az egykori Jóskát? Húzd ki magad!!!

  160. felix szerint:

    Te és a kérés ?
    Hol van az a mondat amiben kértél?
    Már megint nem tudod, hogy mit írtál?
    Egyébként ha értelmetlenségeket írsz, akkor abban nincs mit megérteni.
    A félfarkamat meg add vissza. Remélem, hogy nem nyelted le.

  161. felix szerint:

    A Kórus utcaiakat meg hagyd békén.
    Semmi közünk nincs egymáshoz. Soha sem laktam ott, csak megint “értelmeztél” valamit. :).

  162. felix szerint:

    🙂 🙂 🙂

  163. Öreg nyugger szerint:

    Tökéletesen igaz! A múlt és jövő között lehet választani! A múlt: Németh Szilárd! A jövő -lehet- hogy sötét, de nem annyira mint ő, vagy legjobb tanítványai! Már vidéken is érzik a rezsicsökk áldásait. A NOL-ban számolt be egy nagyrédei polgár: miután a fideszes polgármester, a “profitéhes” gyöngyösi cég helyett a nonprofit hatvanit választotta, gyakorlatilag megszűnt a lomtalanítási lehetőség, illetve ha beszállítják Gyöngyösre, a profitéhesek ingyen átveszik.A háztartási hulladékot pedig a nonprofit kft 30 km távolságra kocsikáztatja. Mindent az elvekért (no, meg a haverok hasznáért) Lehet választani!

  164. GONDOLKODÓ! szerint:

    KOMMUNISTA VEZETŐK
    “A kommunista vezetők világában semmi sem igaz. Az elvtársak hazudtak mindenkinek, a világnak és maguknak is. Ebben a mocsárban próbáltunk eligazodni a rendszerváltást megelőző néhány évben.”
    -és ma, az utódaik? akik képviselik folytatják elődeik ideológiáját, gaztetteit, különbek? semmivel sem, sőt….(tisztelet a kivétel)

  165. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Despoták, diktátorok, politikai bűnözők, akik kriminalizálták a politikát és áldozatok tragikus hősök, történelmi személyiséggé nőtt demokraták.”

  166. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Kisszerű pártbürokraták, műveletlen fanatikusok és ragyogó elmék, kiváló teoretikusok. A Magyar, a Szovjet, a Német, a Szlovák Kommunista Párt tagjai. Május elsejei felvonulás a 80-as években”

  167. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Börtönéveik összesített száma több száz év, s ezek nagyrészét egymásra rótták ki. Együtt éltek, konspiráltak az illegalitásban, együtt szenvedtek a letartóztatásban, egymást küldték börtönbe.”

  168. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Szó szerint gyilkos harcot folytattak a hatalomért, elvtelen kompromisszumokat kötöttek és állandóan féltek. A száznégy névből 40-50 közismert, egyesek neve rettegetté vált, másoké politikai zászló ma is.”

  169. GONDOLKODÓ! szerint:

    “A kötetben szereplők egyéni sorsa millió szálon összefonódik. Ők együtt az elmúlt negyvenöt év magyar történelmét reprezentálják. Sikerek és tragédiák, tiszta és becsületes hitek, megalkuvások és félelmek kavarognak.”

  170. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Egymás vállán emelkedtek fel, építették a despotikus diktatúra, a liberalizált pártdiktatúra hatalmi gépezetét és próbálták egyesek szétfeszíteni azt.”

  171. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Együtt és egymást éltetve ünnepeltek, kitüntették egymást több ezer rendjellel, éremmel, majd puccsszerűen leváltották, eltüntették egymást.”

  172. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Ismeretleneket ültettek a politikai „gyorsliftekbe”, hatalmasok szeszélyei és a politikai bürokrácia kontraszelekciója egyaránt építette karrierjüket. Összeillők és egymással összeférhetetlen és össze nem egyeztethető személyek sokasága ez a száznégy ember, a magyar kommunisták politikai elitje.”

  173. GONDOLKODÓ! szerint:

    “A magyarországi kommunista politikusok adatbázisának teljesebbé tételéhez tisztelettel várjuk az Önök kiegészítő javaslatait, észrevételeit, kapcsolódó fényképeit is. A beérkező adatokat minden esetben tudományos vizsgálat tárgyává tesszük!”

    NOS HÁT HÖLGYEIM, ÉS URAIM, ha ezt akarják tessenek csak rájuk szavazni!

    Igaz ugyan, hogy sokan már régen megbújtak más szervezetekben, pártokban, (vannak olyanok akik már a 2-4-nél tartanak mint váltó párt) mégpedig abban a reményben, hogy tovább folytathassák, cselekvő részesei lehessenek, a fentiek reményében, gátlástalan zsákmányszerző műveleteiknek, a társadalom kárára! Ott folytatnák, ahol abba sem hagyták.
    A mai hatalmi éra, nem kis erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a fenti “képződményeket” kiiktassa, megszüntesse a társadalomból. Ezért van részükről az az óriási sikoly, alpári gátlástalan megnyilvánulás, támadás a részükről, itthon és külföldön Hazánk ellen!!! Mindezekről Önök is tanúbizonyságot szerezhetnek, “Csepel.Infón” (is) el kell olvasni néhány alpári sikoltozót, akik a Hazájuk ellen, Csepel lakossága ellenére nyilvánulnak meg, igen gyakran!!!

  174. ebihal szerint:

    A mai hatalmi éra ugyanazon a csöcsön nőtt fel, legfeljebb finomítottak a módsze-
    reken, de nem sokban különböznek. Azt pedig, hogy az EMBER nem hajlandó ennek
    a kis stílű, akarnok bandának a baromságaihoz tapsolni, a Haza, vagy akár a csepeli
    emberek elleni támadásnak beállítani, ordas hazugság.

  175. grün szerint:

    Valamennyien Kádár pufajkájának ujjából hullottak ki! 😛 😀

  176. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Tisztelt, királyerdei szerint:
    2014. augusztus 25., hétfő – 10:32”

    Köszönet a figyelemfelkeltésért!
    Az elmúlt évtizedek szinte minden mocska megjelenített, a dokumentumokban. Sajnos ennek “gyökerei, utóhatásai” számos esetben ma is jelen vannak életünkben. Az emberi tudatot, tudatlanságot nem lehet csak úgy pillanatnyi művé tenni. (erre csak Cipolla volt képes, de ő is csupán a megszemélyesítés sikerével.) “Súgtam!”
    Tehát van bőven mit tenni, még a mi életünkben is, a jövő nemzedékének érdekében.

  177. felix szerint:

    A fideszt már nem is kell kutatni, mert egy az egyben rájuk is áll.

  178. GONDOLKODÓ! szerint:

    Olvasva a tegnapi nap “termését,” bizony nagyon, nagyon curikot gyakorolhatják……
    Jobb későn mint soha!

  179. felix szerint:

    curik = tolatás kocsival.
    🙂
    Oktatási célzattal. 🙂

  180. GONDOLKODÓ! szerint:

    Azért te nem a németben vagy otthon, inkább más nyelvtechnikában.
    Az általad megtett havi 2500-3000km-be belefér egy kis tolatás is! Ha már másképpen erre képtelen vagy.
    A curikot megnézted a wikipédiában, ne engem oktass, mert én kis gyerek korom óta ismerem a jelentését, mint német szónak. Te a hébert tanuld, gyakorold, mert azt sem, a magyart sem, de mást sem ismersz. Csak össze vissza zagyválsz.
    Mi van a tegnapi írásokkal, fentebb, átmentél curikba?
    Megkaptad te is a kegyelemdöfést? Hiába, a múltad végkép nem lehet meghazudtolni.
    Ahhoz sincsen egy kukkod sem, mint annyi más értelmes témához.

  181. felix szerint:

    Szánalmas bolond.
    vissza, hátra
    zurück nem curik.

  182. felix szerint:

    A curik egy növény.

  183. felix szerint:

    Csak nem sváb vagy, azaz szintén kisebbségi?
    Amennyiben igen, akkor mire nagy az arcod?

  184. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mekkora egy idióta vagy már megint?! Először leírtad a wikipédiáról, íme:

    “felix szerint:
    2014. augusztus 26., kedd – 10:00
    curik = tolatás kocsival.
    🙂
    Oktatási célzattal. :)”

    Aztán meg leírod:

    “felix szerint:
    2014. augusztus 26., kedd – 14:32
    Szánalmas bolond.
    vissza, hátra
    zurück nem curik.”

    Íme a következő:
    “felix szerint:
    2014. augusztus 26., kedd – 14:33
    A curik egy növény.” (Svájcban milyen nyelven beszélnek?) Te polihisztor!

    Te tényleg egy idióta vagy, minden tekintetben.

    http://kommunizmuskutato.hu/kommunista-vezetok
    Ezekre miért nem tudsz egy értelmes sort sem válaszolni. Megnémultál Cipolla? Ejnye, ejnye! Óvodában vagy már megint? Becurikoltál?

  185. felix szerint:

    Szegény idióta kisebbségi/?/.
    Vannak több jelentésű szavak, azaz mind a két állítás igaz.
    Az általad hiányolt véleményem meg ott van, csak már megint nem érted.
    Egyébként oda írók ahova akarok.
    Azt hiszed, ha valamit kimásolsz akkor már mondtál is valamit.
    Baromira untat már az agymenésed.
    Sajnos kerülöd az agyturkászokat, így semmi esélyed arra, hogy normálisan tudjál gondolkodni.
    Amíg ilyen tök maradsz, addig nem reagálok rád. 🙂 közvetlenül.

  186. csaba péter szerint:

    Az igazsághoz azért hozzá tartozik , hogy a fenti táblázatban szereplő ősszegeknél Horváth Gyula szakmájában addig havonta tőbbet keresett mint allpoliként éves prémiumot kapott.
    És azért még ide tóditanám Attilának hogy ne felejtse el azt is ideirni , hogy a Horváth Gyula bugázta ki a Szigetszentmiklósi templom alól a cementet azért sűlyedt meg.

  187. GONDOLKODÓ! szerint:

    “addig nem reagálok rád. 🙂 közvetlenül.” Végre, tedd már meg te főbuzi!!! Metszett farkú.
    Mit neveltél a lányodból? Te idióta barmok, baromja. “Londonban hej van számos utca, és minden utcán van sarok………” (átvetted a kisebbség szóhasználatát, tőlem, másoktól,) és azokat csűröd, csavarod Heródes utóda, Cipolla tipikus megtestesítője! Akit mai napig nem értesz meg! Valójában te személyesíted meg őt! Hogyan végezte? Mi volt a kiút?!
    Te idióta buzi erre bezzeg egy szavad sinncsen:
    http://kommunizmuskutato.hu/kommunista-vezetok (kussoltok, mindahányan!)

    Fentebb néhány elkövetett cselekményeket, a múlt történéseiről bemásoltam neked is, de erre elnémultatok!!! CURIK!
    Nem azt kell állandóan “pocskondiázni, emberi méltóságában szinte megalázni,” aki tesz is a kerületért, olykor nem is keveset! Te, és gruppened, a hazaárulás megtestesítői vagytok, mert minden szabad vélemény nyilvánításon túl mentek. Demoralizáljátok alpári módon a csepeli, és az ország polgárait. Annyira gátlástalan mocsokká váltatok, hogy már a kerület jóérzésű lakosai kivetettek régen magukból. Megvetettekké, tettétek magatokat, amit csak magatoknak köszönhettek.

  188. GONDOLKODÓ! szerint:

    INNENTŐL kezdve, erről szól a tetteitek, erre kellene válaszolnod (tok) Némák lettetek! Csak nem sokan magukra ismertek?

    “GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 24., vasárnap – 15:00

    GONDOLKODÓ! szerint:
    2014. augusztus 25., hétfő – 18:16 min. eddig!!!”
    Nem kell kell kussolnod, mert kényesen érinthet, mint egykori mszmp-oszlopos tagot.

  189. királyerdei szerint:

    “A konszolidációval párhuzamosan szigorodtak az önkormányzati adósságfelvétel szabályai is, így 2013-tól a települések már csak kormányengedéllyel vehetnek fel hitel. Korábban nem volt ilyen korlát, így az olcsó pénzbőség idején a 2000-es évek elején számos önkormányzat kontroll nélkül vett fel hiteleket, bocsájtott ki kötvényeket, amelyeket a befektetők vidáman megvásároltak. Mivel a forinthitelnél jóval olcsóbbnak tűnt akkor számos önkormányzat svájci frankban adósodott el – kötvények kibocsátásával”

  190. grün szerint:

    így az olcsó pénzbőség idején a 2000-es évek elején számos önkormányzat kontroll nélkül vett fel hiteleket, bocsájtott ki kötvényeket”
    .
    Sőt még a zakkori fityesz kormány biztatta is az önkormányzatokat, vegyetek fel minél több hitelt, építsetek főtereket, szökőkutakat, majd mi átvállaljuk tőletek a költségeket a zadófizetők terhére! 😛 😀

  191. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mennyire szembetűnő az, ahogyan messze nagy ívben kerülik a témát! Talán a személyes érintettség okán? Lelkük rajta!

  192. Gordon szerint:

    Nehéz hiteles baloldali politikát folytatni annak, aki ennyi pénzt szavaztat meg magának. Szomorú, hogy ide süllyedt a csepeli baloldal.

  193. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Letészem a lantot. Nyugodjék.

    Tőlem ne várjon senki dalt.
    Nem az vagyok, ki voltam egykor,
    Belőlem a jobb rész kihalt.
    A tűz nem melegít, nem él:
    Csak, mint reves fáé, világa.
    Hová lettél, hová levél
    Oh lelkem ifjusága!”

    Egykoron volt “vörös Csepel,” hová és mivé lettél?”
    http://kommunizmuskutato.hu/kommunista-vezetok 10:32-től olvasható, “lefelé” tömören a lényege, amely mára csak még rosszabb lett?! Az új baloldalon, “tömörülnek.”

  194. GONDOLKODÓ! szerint:

    TISZTELT NÉMETH SZILÁRD ÉS CSAPATA

    Engedje meg, hogy a XXI. kerület Csepel érdekében eredményesen kifejtett tevékenységét megköszönjem, és az alanti “zene szövegével” kívánjak további sok sikert, boldogságot szerettei, és munkatársai körében. Elismerésül nyugtáznom kell, -remélhetőleg nem vagyok egyedül,- hogy Ön és csapata, akik az elmúlt négy év alatt többet, jobbat tettek a kerületért, mint mások 1990. óta, bukásukig! Nyilván előfordulhattak kisebb hibák is, de az csak azzal, azokkal szokott, akik cselekvő részesei a küldetésüknek.
    Bízva abban, hogy az utód kiválasztása méltó lesz a megkezdett út folytatására. S nem tér le az Önök által kijelölt útról, arról az útról, amelyet a kerület, 2/3-a, az ország elvárt, és elvár a jövőben is tőlük!
    Ehhez kívánok mindannyiuknak nagyon jó egészséget, és a szavazó polgároknak reális gondolkodást. (lásd a komcsikról, és utódaikról fentebb bemásoltakat, tisztelet a kivétel)

    Útravalóul e csodaszép zenével, tartalmilag igen sokat mondó szöveggel megköszönve mindent, amit a kerületben lakókért TETTEK!!!

    “Sokszor reggel, arra ébredünk,
    Vajon meddig, mehet ez így?
    Lehullunk, s újjá épülünk
    Csak addig, míg dobban a szív…….”
    Sírunk-nevetünk, zuhanunk-lebegünk,
    Szárnyalunk-és süllyedünk,
    Néha földhöz csapódunk, majd újra felszállunk,
    Az angyalokkal imádkozunk.
    Csak szállj tovább, hisz előtted az út,
    Csak szállj rád még annyi minden vár,
    Csak szállj tovább, hogy a múltnak mit adunk,
    Az mindig csak rajtad áll
    Van úgy, hogy érzed, a leszálláshoz érsz,
    S megpihenni szeretnél,
    Átadni a helyet, hogy felszállhasson más,
    Csodás küldetést teljesítettél.
    Csak szállj tovább, hisz előtted az út,
    Csak szállj rád még annyi minden vár,
    Csak szállj tovább, hogy a múltnak mit adunk,
    Az mindig csak rajtad áll
    Hány és hány millió dobbanás?
    S mi csak, repülünk tovább.
    Hány és hány ezer megtorpanás,
    Ez csak egy átutazás.
    Csak szállj tovább,
    Hisz előtted az út.
    Csak szállj rád még annyi minden vár,
    Csak szállj tovább, hogy a múltnak mit adunk,
    Az mindig, csak rajtad áll.
    Voltunk és vagyunk, mert haladni muszáj.
    Zavartan repkedünk, indulunk s megérkezünk.
    Születünk, s elleszünk…. . . . . . . .”

    http://freemail.hu/mail/oriaslevel.fm?id=4640f4e14c38b07c0da6471e1390a3c5

  195. felix szerint:

    Sajnos valaki felrúgta a gondolkodó nevű moslékos vödröt és valódi undorító tartalma bezúdult a Csepel Infó,-ban.
    Barmira baromira bűzös, de végre látható milyen valójában.
    Amikor nem idéz, akkor “szaga” van.
    Ilyen a tömör gyűlölet.

  196. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tisztelt Csepeliek!
    Olvashatják, “belőle a jobb rész kihalt” A vagy már anélkül született?

    Őszintén, a 09:19-hez mit lehet írni? Már semmit! Önmagáért beszél.

  197. kispajtás szerint:

    Ma is van rendelés??? 😀 🙂

  198. ebihal szerint:

    Ilyen az, amikor valaki a porcelántálra szarást ünnepli!

  199. ebihal szerint:

    Ha már ennyire ragaszkodtok a pénzhez! Van egy csomó tanácsnokunk, akik, ha jól
    értem havi 200-at kapnak. A tevékenységükről viszont semmi igazolás. Ha ez így igaz,
    kíváncsi lennék, hogy 4 év alatt mire vettek fel majd 10 millát!

  200. felix szerint:

    Így ír az akiből még nem halt ki a jobbik fele.

    “Mit neveltél a lányodból? Te idióta barmok, baromja. “Londonban hej van számos utca, és minden utcán van sarok………” (átvetted a kisebbség szóhasználatát, tőlem, másoktól,) és azokat csűröd, csavarod Heródes utóda, Cipolla tipikus megtestesítője! Akit mai napig nem értesz meg! Valójában te személyesíted meg őt! Hogyan végezte? Mi volt a kiút?!
    Te idióta buzi erre bezzeg egy szavad sinncsen:”

    A lányomból diplomás közgazdászt neveltem, angol és német felsőfokú nyelvvizsgával.
    A kollégáival évente száz milliókat irányítanak különböző EU.tagállamok, köztük Magyarország államkasszájába. A magyarországi irodájuk munkatársainak egy részét Ő tanította be.
    A tömeghipnózis ebből a gyermekből akar kurvát “csinálni”.
    És ez a jobbik énje.
    Undorító egy ember, de legalább nem normális.

  201. GONDOLKODÓ! szerint:

    http://kommunizmuskutato.hu/kommunista-vezetok 10:32-től olvasható, “lefelé” tömören a lényege, amely mára csak még rosszabb lett?! Az új baloldalon, “tömörülnek.”

    Arra kérem a gruppen tagjait, hogy erre, ezekre válaszoljatok, írogassatok! Kerülitek a forró kását, csűritek csavarjátok a nagy semmit. Miközben a konkrét témáról egy szót sem. Elvégre Csepel jövőjéért aggódtok! No, de a fentiek alapján, még van hozzá képetek?

    Íme az új baloldal (tisztelet a kivétel)

    Olvasva a kommenteket:

    Néhánynál erősen elgondolkoztam, mert még mindég nem fér a fejembe, hogy a sértett és a hozzátartozói hogyan állhatnak az elkövető oldalára.

    Kérem, bennünket az elmúlt években alaposan kifosztottak, tették ezt “baloldali” köntösbe bújva, folyamatos riogatással állandó feszültséget fenntartva, ráadásul ehhez társadalmi egyetértést is elvárva.

    Tényleg felháborító egy demokráciában, h. vannak olyan emberek, akik nem szeretik, ha megrövidítik őket és ezt vérmérsékletük, esetleg sérelmük arányában szóvá is teszik???
    Néhányan olyan vehemensen érvelnek a tolvajok mellett, hogy felmerül a kérdés, kik ők és miért?

    Az nyilvánvaló, hogy az OPNI bezárása nagy hiba volt….

    Új Baloldal !?!

    Ha egy herendi porcelánból készült süteményes tálra valaki rácsinál, akkor a tálon lévő dolog micsoda? Megváltozik annak a jellege, ha szépen feldíszítjük, teletűzdeljük születésnapi díszgyertyákkal és ráfogjuk, hogy torta? Akinek az a véleménye, hogy igen, jó étvágyat hozzá! Új baloldaliak, a kiéheztetettek! (zseton, ajánlott: Casinó c. film

  202. GONDOLKODÓ! szerint:

    Pont a német? A kutyafáját!

  203. felix szerint:

    zurück német
    curik ?????

  204. ebihal szerint:

    Ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, vonhatunk párhozamot a volt kommunista
    vezetők, és a mai fidesznyikek között, de ezt már számtalanszor leírtuk. A lovak
    hátúszásra tanítására még grün sem vállalkozik, akkor én meg pláne. A fehér
    galléros tolvajok ott csücsülnek a 2/3-ban és egyre szemérmetlenebbek. De hát a
    nyáj támogatja őket. Meg nem értem, de tudomásul veszem, ha valaki visszavágyik
    az OPNI-ba, ez magánügy.
    És továbbra sem vagyok hajlandó a porcelántálcán lévő szart imádni!

  205. grün szerint:

    ebihal!
    Itt egy országos szintre emelt lopás, amit fejlesztésnek álcáznak!
    van aki stadionokat gyűjt, van aki egyetemeket! 😛 😀
    .
    “Összesen kétszázmilliárd forintot adott a Magyar Nemzeti Bank az öt alapítványának. Valószínűleg az alapítványok elhelyezésével függ össze több nagy értékű ingatlan korábbi megvásárlása is.”
    .
    http://mandiner.hu/cikk/20140828_rengeteget_koltott_az_mnb_az_alapitvanyaira

  206. felix szerint:

    Állami szintre emelt maffia.

Itt lehet hozzászólni !