Hazatért nyári táborából a 96. Sólyom cserkészcsapat

Csepel.hu

Hazatért nyári táborából a 96. Sólyom cserkészcsapat

Idén az Ichthüsz-közösséggel táboroztak a királyerdői cserkészek Királyrét felett a Szénpatak völgyében, július 6-13 között.

A szokásos tábori programokon vettünk részt: táborépítés, kirándulás a környéken és távolabb, kalmárjáték, számháború, a Börzsöny vadállományának megismerése, sportnap, őrsi tyúkpaprikás-főző verseny, próbázás és fogadalomtétel, a nagyobbaknak bivak-portya mellett az éjszakákat esetenként rókák látogatása tette izgalmassá, akik alaposan feltúrták a szersátrat és a szemetest.

A reggeli sátorszemlék, a tábori építmények, az egyes programok pontversenyének tétje Oroszlánszívű Richárd király kiszabadítása volt: sikerül-e összegyűjteni Robin Hoodnak és a bujdosóknak a váltságdíjat? Természetesen összegyűlt a 100.000 arany, így a vasárnapi istentiszteletről, Szokolyáról a táborba visszatérve Richárd király is hazatérhetett fogságából. Ezek után már okafogyottá vált a vidám cimborák bujdosása, ezért tábort bontottak, és hazatértek a cserkészek, hogy otthon javítgassák tovább a világ dolgait

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !