Huszonnégy csepeli sportegyesület nyert el sportcélú támogatást

Csepel.hu

Huszonnégy csepeli sportegyesület nyert el sportcélú támogatást

Huszonnégy csepeli egyesület képviselői és sportolói kaptak meghívást arra az aláírási ünnepségre, amit július 15-én, szerdán délelőtt tartottak meg az önkormányzat nagytanácstermében. Csepel Önkormányzata második alkalommal írt ki csepeli sportegyesületek részére pályázatot, a kerületi ifjúsági és felnőtt sportélet ösztönzése. A támogatásokra idén 8 millió Ft keretösszeg állt rendelkezésre, 3 millió Ft-tal több, mint tavaly.

Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere köszöntötte a megjelent sportvezetőket, sportolókat. Köszöntőjét azzal kezdte, hogy reggel Németh Szilárd polgármester úrral, a Farkasréti Temetőben lerótták tiszteletüket Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, és tizenötszörös világbajnok csepeli sportoló előtt, aki hat évvel ezelőtt tragikus hírtelenséggel hunyt el, ezért megkérte a jelenlévőket, hogy egyperces néma felállással adózzanak emlékének.

Ezt követően Németh Szilárd polgármester úr nevében is köszöntötte a jelen lévő sportegyesületek vezetőit. Majd így folytatta: „Ez a nyolc millió forint lehetett volna akár sokkal több is, de megnézve a pályázatokat, azt hiszem, hogy szinte mindenki elégedett lehet. A csepeli önkormányzat nemcsak most, hanem az elmúlt időszakban is támogatta a sportegyesületeket. Lehetőségünk nyílik az elkövetkező időszakban arra, hogy a sportnak még nagyobb támogatói legyünk. Az elkövetkező években szeretném, hogy ha azért tudna a csepeli önkormányzat dolgozni, hogy ha bárkinek Budapesten, vagy Csepelen az önkormányzatok munkájáról az jusson azt eszébe, hogy Csepel az- az önkormányzat, amelyik nagy hangsúlyt fektet a sport támogatására. Én itt kifejezetten az utánpótlás nevelésre gondolok. Azt szeretném, hogy ha a csepeli önkormányzatot úgy emlegetnék az elkövetkező években – amire meg is van az anyagi, a technikai és az infrastrukturális feltételünk-, mint az utánpótlás-neveléssport legnagyobb támogatója. Ehhez kívánok sikeres és jó együttműködést az egyesületek, és az önkormányzat között és kérem, hogy önök is segítsék ezt a munkát.”

Ezt követően került sor a támogatási szerződések aláírására, amelyeket az egyesületek elnökei, és Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata nevében Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere látott el névjegyével.

Az alábbi sportegyesületek nyertek el támogatást: Buffalo Club, Burattino Szociális és Kulturális Egyesület, Csepel Barakúda Búvár Sportegyesület, Csepel Diáksport Egyesület, Csepel Dolphins SC, Csepel Evezősklub Spotegyesület, Csepel Hungary Club’94 Egyesület, Csepel Kosárlabda Iskola, Csepel-Sziget Sportegyesület, Csepeli Amatőr Birkózó Iskola, Csepeli Diák Atlétikai Club, Csepeli Futó, Szabadidő és Életmód Egyesület, Csepeli Kajak-kenu Egyesület, Csepeli Ökölvívó Szakosztály, Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület, Csepeli Padaván Sportegyesület, Csepeli Vívó Egyesület, Csepp Gól FC, Délpesti „Dragon Team” Kick-Boksz és Szabadidősport Egyesület, Sakk Kultúra Alapítvány, Csepel Modellező Szabadidős Sportkör, Csepeli Szabadidősport Egyesület, Csepeli Ritmikus Gimnasztika Club, Csepel Íjász és Hagyományőrző Egyesület.

Képgaléria

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Huszonnégy csepeli sportegyesület nyert el sportcélú támogatást” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Talán szegény kisöregnek is kijárna némi anyagi segítség, nem??
    http://www.blikk.hu/blikk_sport/toth-ii-az-elfelejtett-legenda-2268085

Itt lehet hozzászólni !