Indul a buli – Szezonnyitó a Csepeli Strandon

Csepel.hu

Szezonnyitó a Csepeli Strandonszezonnyito6

Június 21-én eldördült a képzeletbeli startpisztoly a Csepeli Strandon: a szezonnyitó családi nappal elindult a nyári nagyüzem a Hollandi úton. A már megszokott medencéken és csúszdákon kívül új élmények, például béka-csúszda és vízköpő virágok várják a strandolni vágyókat.

Ritkán látni négylábúakat a Csepeli Strandon, június 18-án azonban erre is volt példa a családi szezonnyitó napon. A két ló és a Shetlandi-póni mellett a nap slágereinek az új vizi játékok számítottak, amelyeket első alkalommal vettek használatba a fürdőzők, leginkább a gyerekek.

Hozzájuk, a gyerekmedencébe érkezett a béka-csúszda, az élménymedencében pedig mostantól két vízköpő virág színesíti az élménykínálatot. A szezonnyitóra különleges meglepetéssel készült a Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület, az 50 méteres medencében elhelyezett óriási kalandcsúszda egy pillanatra sem állt kihasználatlanul.

A vizes kalandok mellett a szárazföldön sem maradhatott el a kikapcsolódás: logikai és kézműves játékok, két méretes ugrálóvár és a már említett négylábúak, Nefertiti és Gizó pacik, valamint Picúrpaci, a Shetlandi-póni gondoskodott a felhőtlen szórakozásról. Mindezt egy strandbelépő áráért.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Indul a buli – Szezonnyitó a Csepeli Strandon” bejegyzésre

  1. csapajev szerint:

    Egy fénykép még hiányzik! Ötven méteres sor a pénztár előtt!

Itt lehet hozzászólni !