Szenteczky megbukott?

Csepel.info

Szenteczky vallomas

Szenteczky János bukásával számolnak a csepeli MSZP-sek – értesült a Csepel.info. Lapunk úgy tudja, hogy az Együtt-PM, de főképp a DK suttogó propagandájában súlyponti elem volt, hogy “bűnöző ne legye a baloldal közös jelöltje”.

Információink szerint a balliberálisok nem MSZP-s pártjainál a Szenteczkyhez hű pártkatonák megbuktatása a volt a szereplés után a második legfontosabb ideológiai cél. Informátoraink véleménye, hogy az Együtt-PM gyenge csepeli eredménye is csak annak tudható be, hogy Szabó Szabolcs nem tudott a színfalak mögött eléggé elhatárolódni a “maffiás” Szenteczkytől. Szabó Szabolcs és párttársai gyakorlatilag elolvadtak a kampányban azok után, hogy Szabó Szabolcs Szenteczkynek “köszönhette a győzelmét”, és mégsem tudott igazi baloldaliként elhatárolódni tőle.

Szenteczky János ellen jelenleg tucatnyi büntetőeljárás folyik, többek között hűtlen kezeléssel vádolják a pártelnököt. Takács Krisztián frakciótársát magánokirat-hamisítás miatt egyszer már elmarasztalták, de ő sikkasztás és becsületsértés miatt jelenleg is bíróságra jár. Az utolsó MSZP-s évhez képest a jelenlegi, Fidesz-KDNP-s városvezetés évi 2000 millió forintot tud megtakarítani azzal, hogy megszüntette a korrupció-gyanús szerződéseket és rendbe tette a pénzügyeket.

Csepel.info

5 hozzászólás “Szenteczky megbukott?” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    Elsöprő győzelmet aratott Csepelen a fityesz!
    .
    Pártok, kormányok, pártszövetségek jönnek-mennek, világhatalmak dőlnek össze, de Csepelen egyetlen biztos sarokpont van:
    Szenteczky János! 😛 😛 😛
    Légy büszke magadra Jánoskám! Egy szavazód már biztosan van a polgármesterséghez!
    Akitől ennyire fosnak, az csak jó ember lehet! 😛

  2. gyula szerint:

    Hajrá! Adjatok egymásnak! Ki lesz a jelölt: Jani? Szabi? Tomi? Gyulus? Tök mindegy, csak a hatalom kell, meg a lóvé! Úgy, mint eddig bármikor!

  3. kispajtás szerint:

    Na, megjött az eheti szenteczkyzés… 🙁
    Két hétig minimum jár neki a vezércikk a csepel.info-n

  4. koli szerint:

    Szerintem szenti kiszállt a harcból-horváth csabival együtt. Hudák még szóba jöhet?

  5. nagyapó szerint:

    “Szenteczky megbukott?” Dehogy , már régen nem jegyzik. Hoznak egy Szabó II-t, hátha nyer és “megmenti Csepelt” (Mint Szabó I).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !