Nem megy a bosszúállás Szenteczkynek: visszautasították a feljelentését

“Szenteczky Jánosnak azt üzenem, hogy a bíróságon szólaljon meg inkább”

Csepel.info

Sárossy Tibor szobrászművész munka közben: a csepeli szocialistákat úgy tűnik irritálják a felújított parkok és a műalkotások

Bűncselekmény hiányában visszautasította az ügyészség Szenteczky János feljelentését, melyet Németh Szilárd polgármester ellen tett – értesült az Index.hu. Az MSZP csepeli polgármester-jelöltje vélhetően azért próbálta hűtlen kezeléssel megvádoltatni a polgármestert, mert őt már két hűtlen kezeléssel megvádolta az ügyészség, egy harmadik bűnügyben pedig 27 millió forintos hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

A szocialista politikust ezeken túl becsületsértés bűntettével is megvádolta az ügyészség, Takács Krisztián frakciótársa ellen pedig sikkasztás vádja miatt folyik bírósági eljárás. Az Index.hu ezekről nem számolt be.

Az MSZP csepeli politikusát felbőszíthette, hogy az elmúlt években több park és közterület is megújult, néhány helyen pedig Sárossy Tibor szobrászművész alkotásait állították fel. Az elmúlt hónapokban ezért elterjesztették, hogy a szobrászművész Németh Szilárd egyenes ági rokona, közeli családtagja. Az Index.hu cikke szerint még a feljelentésbe is ezt írta bele Szenteczky János. Így fordulhatott elő, hogy sajnálatos módon az ügyészségi elutasításba – ahelyett, hogy ellenőrizték volna – szintén beleírták ezt az egyébként nem létező rokonságot.

Szenteczky János vádemelési javaslat 01

Az Index.hu-t félrevezette, de a rendőrség és a bíróság előtt már nem beszél

Szenteczky János az Indexnek azt mondta, biztos benne, hogy a faszobrász legalább négy komolyabb megrendelést kapott Csepeltől. Állítása szerint a több mint egy hónapja benyújtott adatkérésre, hogy például a csepeli Trianon-, Szent István- vagy Árpád fejedelem szobor, valamint a városrész határán kihelyezett táblák is Sárossy munkái-e, eddig nem kapott konkrét választ a kerület jegyzőjétől. A Csepel.info ugyanakkor részletesen beszámolt a csepeli Trianon szobor készítéséről majd a 2010. június 5-i felavatásáról is. Mivel 2010 októberéig MSZP-s önkormányzati vezetés volt, az önkormányzat semmilyen formában sem támogatta a szoborállítást. A kerületi MSZP-s vezetés ellenségessége miatt a közadakozásból és magánadományokból készült szobrot még közterületen sem lehetett felállítani. Szenteczky János tehát az Index.hu-t is megpróbálta félrevezetni.

“Totális az idiotizmus a csepeli szocialistáknál, de láthatóan az ügyészségnél sincs minden rendben. (Továbbra sem.) Szenteczky, akit 27 millió forintos hűtlen kezeléssel gyanúsítanak, bármi áron találni akar valamit, amivel maga mellé, az erkölcsi mocsár mélyére húzhatja le Németh Szilárdot. Sárossy Tibor faszobrászról először azt kezdték el híresztelni Szenteczkyék, hogy a polgármester rokona, aztán el is hitték. Hallottam olyat, hogy Sárossy Tibor Németh Szilárd testvére, olyat, hogy Németh az apja, sőt olyat is, hogy Sárossy az apja, nagyapja, unokatestvére a polgármesternek.” – írta erről Ábel Attila alpolgármester a Facebook-oldalán.

Az alpolgármester kiemelte: semmilyen egyenes ági rokoni kapcsolat sincs Németh Szilárd és Sárossy Tibor között, amit többször is elmondtak, sőt a Csepeli Hírmondóban is megjelent.

“Szenteczky Jánosnak azt üzenem, hogy a bíróságon szólaljon meg inkább, mint hazugságokat terjesszen. Mert a bíróságon hallgatott, amikor beszélhetett volna. Csak ült ott tűzvörös fejjel a kinőtt zakójában, és hallgatott, mint a sír. Az ügyészségnek meg nem a feljelentésből kellene levonnia nem ellenőrzött következtetéseket. Utána járhattak volna. Szenteczkyék akkor is hazudnak, ha kérdeznek.” – írta Ábel Attila a Facebook-on.

Csepel.info

71 hozzászólás “Nem megy a bosszúállás Szenteczkynek: visszautasították a feljelentését” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Már minden írás Szenteczkyről szól?
    Vagy ha nem, hát fent tartjátok Vezércikként a “szenteczkyset” legalább két hétig.
    Ez már-már szerelem, vagy démonűzés, vagy valami mániás defektus.
    Uncsi, szerintem már a kutyát nem érdekli ez a fickó, csak felesleges propagandát kap a csepeli Fidesztől.
    Vagy intézzétek privátban…

  2. Bugi szerint:

    Szenteczky megint pofára esett? Szerintem börtönben lenne a helye, Deme mellett.

  3. grün szerint:

    “Hallottam olyat, hogy Sárossy Tibor Németh Szilárd testvére, olyat, hogy Németh az apja, sőt olyat is, hogy Sárossy az apja, nagyapja, unokatestvére a polgármesternek.” – írta erről Ábel Attila alpolgármester a Facebook-oldalán.”
    .
    Sőt így ránézésre egypetéjű ikrek is pár év korkülönbséggel?!
    Most már csak a “rezsigladiátor”-t kell megkérdezzük a zigasságról, nehogy már Ábel Attila találgatásaira hagyatkozzunk!
    Netán Ő meg a fogadott fia?! 😛 😀

  4. grün szerint:

    Gatyáztok itt ezzel a Szenteczky-vel!
    Közben pedig komoly események felett siklatok át, mintegy megfeledkezve jelentőségükről, a csepeliek kultúra iránti igényét figyelmen kívül hagyva! 😛 😀
    .
    “Zámbó Krisztián balatoni csónakázással próbálta oldani a hangulatot, miután kedvese, Zsuzsi apukája kifejtette, hogy nem elégedett az énekessel, mert 3 év után elfelejtette lányával közös évfordulójukat. A csónakázás során azonban a korábban szexi fotókon pózoló Zsuzsi beleejtette karkötőjét a vízbe, mire Krisztián – aki egyelőre mégsem lesz apa – alsónadrágra vetkőzött, és úgy próbálta megkeresni a hideg vízben az ékszert.”
    .
    http://www.nlcafe.hu/sztarok/20140419/zambo-krisztian-edes-elet-zsuzsi-tv2/

  5. miki szerint:

    Szánalmas ez a boszorkányüldözés, amit a csepeli Fidesz művel. Ha Tóth Mihály rokona készített volna szobrot, akkor már rég rabosították volna. Miért kell csepeliként nekem egy világvégi polgármester szobrát fizetnem? Nem értem, s azt sem, miért nem tud Németh SZilárd és csapata méltósággal veszíteni?

  6. fghfjhgkjhk szerint:

    Micsoda századrangú senkik egymás szarral való dobálása. Mindezt felnőtt, magukat valakinek beállító emberek csinálják egy “közösségi homokozóban”. 😉

  7. Bugi szerint:

    Mikike Tóthék idején évi két milliárd forintot nyúltak le az elvtársak. Horváth Gyula felesége, fia, menye az önkormányzat környékén dolgoztak. Ilyet te most nem látsz egyet sem. Szenteczkyék száját csak hazugságok hagyják el. Dühöng, mert lebukott, mert több bűncselekménnyel vádolják. Bezzeg a bíróságon meg csendben van. 🙂

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    Bugi, a kétmilliárdos mesét már többen megdöntötték, ebbe borult bele a vezér is. Az, hogy itt nem legyeskednek rokonok a húsos fazéknál, az nem azt jelenti, hogy máshol nincs így. De írja csak a magáét, engem nem tud “megtéríteni”.
    A poszthoz meg annyi, hogy a kutyát nem érdekli Szenteczky sem, Önök kampányolnak vele?! 😛

  9. Bugi szerint:

    Nem mese, tény. Nézd meg a költségvetést.

  10. kispajtás szerint:

    Bugi és társai szajkók vagy szemellenzős nyomtató lovak – éppen mihez van kedvük.
    Kommunikáció a bukás felé – a választás előtt, majd a bukás kommunikációja – a választás után. Ugyanazok a f@szfejek vagytok, akik voltatok…

  11. felix szerint:

    Most a rokonakat nem a helyi, hanem más önkormányzatoknál lehet megtalálni.
    Te az enyém én a tied, helló…..

  12. szevenszi szerint:

    Csepelen az eü. szolgálatnál, az egyik kisvezír anyja barátnőjének a lányát, olyan pozícióban foglalkoztatják, amihez a megfelelő végzettséggel nem rendelkezik.

    Ábel Attila azt is tagadta, hogy bármi köze lenne a csepel.infohoz, mígnem egy hivatalos vallomásában kinyögte, hogy ő a tulajdonosa. A titkárságán dolgozó egyik ifjú titán semmi mást nem csinál valószínűleg, mint a csepel infot kezelgeti. Erre vonatkozó infók keringenek a terror házában Csepelen.

    Horvát Gyula fia és felesége a szakmájuknak képzettségüknek megfelelően, beosztottként dolgoztak a POHI különböző ágazatainál. Míg nem hirtelen egymás után vezetői utasításra kirúgták mind a kettőt sec perc alatt. Mert nem tetszett a vezérségnek, hogy H.Gyula birálja a tevékenységüket. Ezért nem vele vitatkoztak, hanem aljasul máson álltak bosszút. A csupa jellem fidesz.

  13. kispajtás szerint:

    T. Tanár Úr!
    Ha már így a rokoni kapcsolatok fejtegetésébe bonyolította a dolgot, állapoggyunk meg abban, hogy ez a Szenteczky meg ez az ács/fafaragó a tezsvírek, oszt’ jónapot! 😀

  14. fényszóró szerint:

    Gondolom, Szentecki ezek után bocsánatot kér Németh Szilárdtól, ahogy úriemberektől szokás.
    Szentecki vajon úriember-e?

  15. Balos szerint:

    Szevencki Pista! A kisvezír anyjának a barátnőjépnek a lánya pont olyan kategória a rokonságban, mint a Tanú c. fimben : még hallani is rossz. És bizony nem csak Horváth Gyula mindenkije dolgozott az önkormiban, az SZTK-ban , Csevakban. Sőt, még mindig dolgoznak ott MSZP-s rokonok, nem is kevesen. Mivel nem akarom a vesztüket, nem térek ki rájuk, de pontosan tudjátok, hogy vannak, és kik vannak.

    Idióta Horváth Gyula is úgy üvöltözött arról , hogy a Fidesz mindenkit kirúgott, hogy közben az egész pereputtya az SZTK-ban volt. Ekkora barmot: és még ő volt a legokosabb a bandában 🙂

    Az pozitív, hogy valóban megszűnt a lopás, és valóban kétmilliárd forintot takarítanak meg , és az is igaz, hogy ez látszik a költségvetésben. De csak 2010-hez képest ! Ne feledjük, hogy ez volt Szevencki István (majd János) uralmának első (és utolsó) éve. Tehát igaz a kétmilliárd, de ez nem az MSZP-hez, hanem a Szevencki Pistához kötődik. Ezért kell őt elküldeni a sovány malac farkára csengettyűnek. Mert ha így jön vissza az MSZP, megélhetjük , hogy az önkormányzatból viszik el az MSZP-s polgármestert. Ez Deme után már talán helyrehozhatatlan hiba lenne!

    El kell takarodnia a bandájával együtt! Ez a csepeli baloldal megújulásának a legfontosabb és legelső szabálya. Én tudom miről beszélek, ismerem mindet , alfától omegáig Misitől Feriig, nem kicsit, nagyon. A fideszesek csak azért szerezhették meg a hatalmat Csepelen, mert lement az MSZP a véres mocsokba. Ezt lemosni nem lehet. Csak megújulni lehet!

  16. felix szerint:

    Lett volna rá lehetőséged, de akkor hallgattál.
    Részese vagy mindennek, ha nem tévedek.
    Amennyiben tévednék akkor bocsi.

  17. Balos szerint:

    Tévedsz. Soha nem késő. Csepel nem lehet a maffia martaléka.

  18. szevenszi szerint:

    Félix nem tévedsz!
    Nem hallgatott, csak nem ott beszélt ahol enni kapott! “Balos” ha volt is már semmi köze a nevéhez. Ha létezik a fidesz által emlegetett informátor, akkor az vagy a balos, vagy egy ugyanilyen mentalitású ember.
    Balos!
    A nevem legalább tanuld meg leírni! Ennyit a képességeidről.

  19. szevenszi szerint:

    Balos!
    Remélem a 30 ezüstpénzed már felvetted! Ez ma különösen aktuális!

  20. Balos szerint:

    Ugyan Pista. A júdáspénzt az vette fel, aki lopni kezdett, mert az vette el a baloldaltól az esélyt Csepelen. Nézz csak Angyalföldre: ott miért nem lehet megbuktatni az MSZP-t? Mert fejlesztenek, nem zsebre teszik a pénzt!

    Miért tud a Fidesz azzal kampányolni, hogy az MSZP kétmilliárd forintot lopott évent? Mert most ott van a költségvetésben az a pénz!

    Szevencki Pistával nem lesz megújulás. Csak nélküle. Pista bűne az is, hogy a szökőkutat a Fidesz a trianoni látomása díszletének használhatta. Szégyen!

  21. felix szerint:

    Balos.
    A szégyen az, hogy anno, ketten maradtunk, akik szóltak a nyilvánosság előtt.
    Hol voltál akkor.
    Nem szokásom mondani, de most mondom.
    Én ott mondtam el, hogy ez lesz a vége, ahol azt becsülettel el kellett mondani.

  22. fényszóró szerint:

    “Remélem a 30 ezüstpénzed már felvetted! Ez ma különösen aktuális!” — írja ez a buta szevenszi.

    Tudod, ez akkor lenne érvényes, ha a baloldal volna Jézus Krisztus, azaz az isteni jóság megtestesítője. De nem az! Amit szevenszi csinál, az istenkáromlás.

    A csepeli baloldal jelenleg maga a szégyen, a szociáldemokrácia megcsúfolása. Tolvajok és hazugok gyülekezete.

  23. felix szerint:

    Ez nagyon mellément.
    Jobb lett volna nem leírni. 🙂

  24. fényszóró szerint:

    Sületlen félix, minek szóltál közbe, ha eszed nincs?

    A tolvajt és hazugot leleplezni nem árulás, hanem kötelesség. A baloldalt megtisztítani és a kártevőket elzavarni nem árulás, hanem a baloldal elemi érdeke.

    Na de minek beszélek, ha nincsen fül, amely meghallja és nincsen szem, amely lássa….

  25. felix szerint:

    Csak azért mert amit korábban leírtál, úgy ökörség ahogy van.

  26. szevenszi szerint:

    fényszóró! Hát neved szerint nem nagyon világítasz! A sötétség inkább jellemző rád. A 30 ezüstpénz minden árulóra vonatkozik. Ezt már megtanulhattad volna. Ezt az elemiben is tudják. Csak te nem. A sötétség megpróbálja magát fény szórónak képzelni. Vicces!

  27. fényszóró szerint:

    Az MSZP annyira felfuvalkodott, hogy Húsvét idejére már Krisztusnak képzeli magát…. erre utal a nem éppen szerény szevenszi a Júdás pénzzel.

    A nagy marha félix meg mindent bekajál. Tudod, félix, nem kell mindent bekapni, amit a szád elé tartanak….

  28. fényszóró szerint:

    szevenszi! A 30 ezüstpénz nem vonatkozik minden árulóra. Arra vonatkozik, aki Krisztust elárulta. De Krisztus nem volt tolvaj, hazug, gazember, gyilkos stb. — mindez azonban nem érvényes az MSZP sok-sok vezetőjére.
    Ugye, nem gondolod, hogy egy Deme féle fazon leleplezése árulás volna a jóérzésű emberek részéről?

  29. felix szerint:

    fény nyelő.
    A 30 ezüst JÚDÁSSAL van, volt kapcsolatban és az óta az árulással kapcsolatosan emlegetik.
    Krisztus, meg ugyancsak baloldali volt, de messze nem MSZP.-s.
    A baloldaliság nem MSZP.-t jelent.
    Tudod én nem tartalak vissza semmitől, nyugodtan bekaphatod, de nálam azért ne próbáld meg.
    Egy szót sem sikerült megértened az egészből, de ragaszkodsz a hülyeségedhez.

  30. Bugi szerint:

    Tisztességesnek lenni nem árulás. Tolvajt bírálni, igazat írni nem rossz tulajdonság. Láthatóan csak a helyi komcsikat zavarja, hogy Balos leírja az igazat. Az is igaz, hogy a nagy hangú Horváth Gyula a blogján hörgött, pofázott rokonok foglalkoztatásáról, miközben ő volt az, aki ezt tette.

  31. felix szerint:

    Bugi.
    Akkor te nagyon tisztelheted Ángyánt, mert ő is csak az igazat mondja és írja.
    Ritka vagy a fideszesek között, mert a többiek utálják.

  32. Bugi szerint:

    Azt te is, én is tudom, hogy a Balos igazat írt. És az miért lenne árulás, hogy Csenteckiéket nem akarja, mert már látta mit műveltek? Ángyánnál én nem tudom mennyi az igazság és mennyi a hazugság. Ha igazat mondott volna, nem a Fidesz nyert volna vidéken.

  33. felix szerint:

    Bugi.
    Van ahol igazság épít és van ahol rombol.
    Ezen a fórumon balos rombolja azt amit állítólag javítani szeretne.
    Volt fóruma az igazságának, de ott vagy nem mondta, vagy vesztett vele mint én is.
    Jelenleg az igazsága csak a hazudós fidesznek hoz hasznot.
    Ami meg a vidéket illeti, ott akkora a kiszolgáltatottság, hogy egy ellenzéki győzelem esetén sem lehetne megvédeni a baloldalinak kikiáltott embereket.
    A maffiátok vidéken jól űzi a rettegés ipart.
    Vagí nem tudod, hogy minek vagy részese, vagy annyira jól megélsz belőle, hogy nem érdekel, mert VAN AZ A PÉNZ. Az sajnos igaz a politikusaink jelentős részére.

  34. felix szerint:

    Az igazságon balos igazságát értem.

  35. felix szerint:

    Ki érti ezt?
    Kedves Mindannyian!

    Nagyon sok érzelem került a felszínre a Budapesti Élet Menete és a Szabadság téri szobor kapcsán. Nagyon köszönjük a sok észrevételt, javaslatot! Szeretnénk egyértelműen kinyilvánítani a következőket:

    Az Élet Menete rendezvényen az Alapítvány KEMÉNYEN és HATÁROZOTTAN ki fog állni a Szabadság téri emlékmű ellen!

    Kérjük, legyetek türelemmel a szerdai sajtótájékoztatóig, ahol további információkat hozunk nyilvánosságra!

    Az Élet Menete csak és kizárólag technikai (biztonsági és szervezési) okok miatt nem tud április 27-én a Szabadság térre vonulni! Azonban más időpontban, Az Élet Menete Alapítvány szervez tiltakozást! Kérjük türelmeteket és megértéseteket és köszönjük további támogatásotokat!

    Az Élet Menete Alapítvány

    Talán te Gordon?

  36. Doki szerint:

    Kezd már elegem lenni ebből a balliberális cionproli söpredékből.

  37. Jeniszej szerint:

    Gránátokat találtak a dúsgazdag parkolóőrnél. ))) 🙂 (((
    “A robbanószerek mellett 700 ezer forint készpénzt is előkerült a lakásán.
    2008-ban bukott le a budapesti parkolómaffia, a Budapesti Önkormányzati Parkolási társulás parkolóőrei zsebre dolgoztak. Kiderült, hogy egy embernek átlagban napi 50 kuncsaftja volt, akik 1000 forinttal fizették le az őrt, azaz 20 nap alatt 1 millió forintot vittek haza a közmunkások.

    A Blikk most azt írja, hogy az egyik vádlott nemcsak a korrupció miatt félhet a közelgő ítélethirdetéstől.

    M. Istvánnál házkutatáskor 700 ezer forint készpénz mellett gránátokat is találtak. A parkolóőr azzal védekezett, hogy nemrégiben vásárolta az ingatlant (itt tegyük hozzá: és így is maradt ennyi készpénz); és egyelőre nem volt ideje alaposan átnézni a lakást, így valószínűleg valamelyik előző tulajdonos birtokában lehettek a robbanószerek.

    A vádlottak között van, aki úszómedencés házban lakik”

  38. ebihal szerint:

    Doki!
    Költözz el otthonról!

  39. felix szerint:

    Doki.
    Már megint begőzöltél?
    Talán előbb tisztába kéné jönnöd egykét fogalom jelentésével.
    A söpredéket a tükörből megismerheted.
    A többihez meg olvass egy kicsit.

  40. grün szerint:

    “Schmitt Pál is beszédet mond a felcsúti stadion megnyitóján”
    .
    Külön kitér majd a becsületes játékra?!
    Abban Ő már nagy gyakorlatot szerzett! 😛 😀
    .
    http://mandiner.hu/cikk/20140419_schmitt_pal_is_beszedet_mond_a_felcsuti_stadion_megnyitojan

  41. kispajtás szerint:

    Ezt a Szenteczkyt előbb-utóbb fába faragják 😀 😉

  42. szevenszi szerint:

    Dokiból kitört a keresztényi együttérzés és szeretet. Különösen ma Húsvét Vasárnap csordul ki belőle.
    fényszóró meg le lett kapcsolva. Még leszívja az akkumulátort!

  43. szevenszi szerint:

    Kispajtás pedig baltát kapott a nyuszitól!

  44. szevenszi szerint:

    Buginál pedig már rég elakadt a bakeliten a tű!

  45. szevenszi szerint:

    Balos viszont csendesen szemlélgeti a tojásait.

  46. szevenszi szerint:

    Jeniszej feltámadt! 🙂

  47. grün szerint:

    Halleluja! 😀

  48. fényszóró szerint:

    Nem jelentkeztem, mert szevenszi leszívott. De ő legalább élvezte.

  49. szevenszi szerint:

    Fényszóró! Se humorérzéked, se értelmed! Önálló gondolatod sincs. Csak mocskolódni tudsz. Ennyit is érsz! 🙂

  50. Doki szerint:

    Akkor szépen sorjában 😉

    Bébi béka!
    Legközelebb oltósabb szöveggel állj elő, mert nagyon kevés volt. 🙂 Erőlködj még egy kicsit, talán sikerül bepiszkítanod. 😉

    Féleszű!
    Szerintem a fogalmakkal inkább neked és az elvtársaidnak kéne tisztába lenni, miután mindenkire ráakasztjátok a fasiszta jelzőt, közben pedig nem tudjátok, hogy mi a különbség a fasizmus és a nácizmus között. Hidd el söpredéket szeretnék látni, akkor kimehetnék egy DK, MSZP, Együtt-PM rendezvényre, de elég ha feljövöd ide és elolvasom a bébi béka és a te hozzászólásaidat. Azt nem tanácsolom neked, hogy nézz tükörbe, mert félő, hogy össze is törik… 😉

    Szevenszi!
    Neked is csak annyit tudok írni, mint bébi béka haverodnak. Ezt még gyakorolnod kell, mert nagyon kispályás vagy még ezekhez a játékhoz fiacskám. 😉

  51. felix szerint:

    Doki.
    Ami a nácit vagy a fasisztát illeti, egyiket sem nagyon szoktam használni.

    Veled mint söpredékkel, meg foglalkozzon az aki elszórt.
    A fogalmakkal ne foglalkozz, mert az neked magas, “mint kakasnak a farzseb”.

  52. grün szerint:

    Azé ez nem semmi Szenteckykém!
    Így születnek a nagy emberi mítoszok!
    A keresztény Magyarország legszentebb többnapos ünnepén sikerült letolni Jézus feltámadásának örömét a címlapról egy egyszerű feljelentés szügyészségi visszautasítással!
    .
    Külön gratula a zoldal szerkesztőjének is! 😛 😀

  53. felix szerint:

    grün.
    Ma már a feltámadásnak kéne jönnie, de még a keresztre feszítés sem sikerült.

  54. grün szerint:

    felix”
    Ammá tennap meg volt!
    Ma a zOrbán Ramszesz felcsúti piramisát adják át, mint az ünnep záróaktusa!
    A zújságíró szerint fantasztikusan néz ki!
    De a magánpénzekből mindenki azt csinál amit akar!
    Csak egy szippantás az alapvonal festékéből és mindjárt hihető is a dolog! 😛 😀
    http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s–l9a-NYaq–/c_fit,fl_progressive,w_636/hgjqjojajdfwdjnkqmis.jpg
    .
    http://cink.hu/ezt-lattam-i-orban-ramszesz-csodas-piramisaban-1564218135

  55. ebihal szerint:

    Doki!
    Csak röviden, tömören és velősen! Te nem vagy az a kategória, aki előadást tarthat
    a gondolkodásról!

  56. Doki szerint:

    Bébi béke és féleszű! Mondtam már, hogy ne erőlködjetek, mert ezzel csak magatoknak ártotok.:)

  57. felix szerint:

    Doki.
    Ez csak ujjgyakorlat, nem erőlködés.
    Az erőlködés náladnál magasabb szinten lehet csak.

  58. Doki szerint:

    Kemény szavak. 😀

  59. ebihal szerint:

    Doki!
    Vasárnap 12:04-kor írtál egy gyűlölködő bejegyzést, csak úgy csípőből. Azóta
    értelmes megnyilvánulásod nem volt. Akkor mire gürcölsz?

  60. Doki szerint:

    Bébi béka!
    Látom vasárnap 12:04-kor sikerült belegázolnom a lelkivilágodba. 😉

  61. szevenszi szerint:

    ÁÁÁÁÁÁ doki nem gyűlölködik! Ilyenekről mint szeretet, gyűlölet, értelem, butaság, halvány lövése sincs. Magas neki mint, a katicabogárnak a sámli.
    Én viszont így szeretlek, “fiacskám”! Mindenkit olyannak fogadok el amilyen. Ha nem akar fejlődni, hát nem nő fel semmilyen feladathoz.
    A jelzős megszólításodból eredően Te már nem is fogsz változni. Nincs rá elég időd! A korodnál fogva. 🙂

  62. szevenszi szerint:

    Na tökéletes kórkép. Doki örvendezik, hogy belegázolt a másik lelkivilágába. Kellemes Ünnepet Doki! 🙂

  63. Doki szerint:

    Megtisztelő, hogy figyelemmel kísértek 😉

  64. Doki szerint:

    Ha a balliberósok ennyit fogalkoznak a hozzászólásaimmal, akkor ez azt jelenti, hogy én valamit tényleg nagyon jól csinálok. 😉

    Áldott húsvétot és magyar feltámadást!

  65. szevenszi szerint:

    Tudod Doki, a rossz gyerek is azt hiszi, hogy azért foglalkoznak vele mert jó az amit csinál! Nem jön rá arra, hogy csak azért foglalkoznak vele mert nem érti amit mondanak neki. Hát Te sem! A befogadó képességed, azon szerveden mely működtet ( remélem kitalálod) nulla! De azért én még mindig kedvellek. 🙂

  66. felix szerint:

    Doki.
    Te már a bolondok házában is azt hitted, hogy valamit jól csinálsz és azért foglalkoznak az ápolásoddal az orvosok.
    Pedig csak……… 🙂

  67. ebihal szerint:

    Doki!
    Túl beképzelt vagy! Az, hogy felhívom a figyelmedet a saját baromságaidra, még
    nem jelenti azt, hogy komolyan veszlek.

  68. szevenszi szerint:

    doki game over! 🙂

  69. Doki szerint:

    Doki a húsvét hétfőt értelmesebb dolgokra fordítja és szívesebben tölti idejét a családjával, mint a féleszű-, bébi béka- és szevenszi-félékkel, akiknek nyílván senkijük sincs és ezért unalmukat itt próbálják elűzni. 😉

  70. felix szerint:

    Doki.
    Te hazudós vagy, hiszen itt esz a fene.

  71. Doki szerint:

    Szép jó reggelt kedves féleszű, bébi béka és szevenszi barátaim 😉
    Mivel Doki kellően kipihente a húsvéti dínám-dánomot, most újra itt van helyre teszi a balliberós kisfiúkat…

    Gyermekeim! 🙂 Ha itt evett volna a fene, akkor előbb küldtelek volna el titeket a fenébe, de ezt most pótolom. 😉
    Nem vesztek komolyan? Aztaa… mindjárt el is sírom magam 😀 Ahhoz képest mindig reagáltok az írásaimra. 😉 Megtiszteltetés, hogy a libsikből és a komcsik ezt váltom ki. 😉

Itt lehet hozzászólni !